Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 129 הבא »

משחק האיש בצד של רנדי.

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
משחק האיש בצד של רנדי.
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 611
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
04-06-2026, 11:27 PM
גולדאסט פסול כי הוא לא עם חוזה בחברה אלא ב-AEW/ROH/וואטאבר.

טד דיביאסי! כי מה יותר הגיוני לסגור את לגאסי כמו שצריך? ככה אנחנו נשארים ב"מורה ותלמיד". שיהיה משקיע ב-TKO עם הכסף של אבאל'ה. אנחנו עדיין בזה שאבא שלו מיליונר, נכון? כלומר יש לו בול מיליון, כן?
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-07-2026, 12:52 AM
(04-06-2026, 08:47 PM)orgibor כתב:  אוקיי אז אם גילאם מאשר הכנתי כמה טיעוני נגד חמודים:

1) אם המוטיבציה של פלייר בסטוריליין הזה היא שסינה שבר את השיא שלו אז זה לא ממש יעזור לו לתת כאן לרנדי את הזכייה ה15 שלו, אורטון צריך 3 זכיות רק כדי להשתוות לסינה, לא ממש בר השגה.
2) נוכחות של ריק פלייר כנראה תכפה עלינו בעל כורחנו גם אינטראקציה שלו עם שארלוט פלייר כחלק מהרוסטר של סמאקדאון. הוא והמוניטין שלו ממש לא צריכים להיות מעורבים בפיוד בין 8 נשים ואם שארלוט תתקרב בדרך כזו או אחרת לקודי - רנדי זה עם פוטנציאל נפיץ יותר אפילו ממקאפי.
3) פלייר היה אמור לקחת חלק בסגמנט של קוליז'ן בAEW לפני חודשיים בערך עם FTR וריקי סטימבואט וביטל ברגע האחרון כי לא הרגיש טוב בבאקסטייג', הוא לא בדיוק השם שאפשר לסמוך עליו להופיע ולספק את הסחורה בגילו, בטח כשמדובר במיין אבנט של רסלמניה.

והשם החדש שלי - הרוק, למה כן?
1) קודי זכה לסגור את הסיפור שלו עם ריינס אבל הרוק מעולם לא זכה לסגור את הסיפור שלו עם קודי, הרוק - קודי איפשהו בהמשך הדרך יכול לאפשר דרך נוחה להשאיר את קודי בטופ של הקארד גם מבלי להתמודד על אליפות העולם.
2) סינה כחוט המקשר בין הרוק לרנדי. הרוק כבר הפך את הבלתי הפיך על קודי ובסוף זה התהפך לו בפרצוף בסאמרסלאם כשקודי החזיר לעצמו את האליפות, עכשיו זה הזמן שלו לשחרר את הצפע מכל המגבלות ובתור אחד מבעלי המניות להבטיח לו שלא יהיו השלכות למעשים שלו כל עוד יצליח לתקן את העוול שקודי גרם לו.
3) TKO חיפשו את הסלב שיקדם להם את המכירות, אין סלב גדול יותר מדווין ג'ונסון כשמדברים על לאס וגאס.

רוקי זרק את הארגון מתחת לגלגלים בפעם שעברה ולא ניתן לסמוך עליו שיופיע בזמן אמת.

אני מציע את: קודי רודס.
התרחיש כאן הוא בתסריט של מועדון קרב. קודי העיר את השדים של רנדי בכוונה. קודי הוא זה שלוחש לו לאוזן.
רנדי לא רוצה ולא מסוגל לפגוע בקודי ולכן קודי ממשיך להתקשר אליו ולהזכיר לו כמה שזה חשוב להמשיך בתוכנית
ומה שקורה בזירה נשאר בזירה. קודי מקבל את ההתעוררות שלו אחרי הקרב כאשר הוא מנצח, הוא עוזר לרנדי לקום
(בשלב הזה רנדי מקבל את השיחה האחרונה במניה עצמה בלי שאנחנו יודעים עדיין מי זה) וקודי חושף את הכל ויוצר את
הלאגסי/אבולושין שלו כאשר רנדי הוא אבן הפינה הראשונה של הפאקשיין החדש שפותח את העונה הבאה של הWWE
בזמן שהוא גם מסיים את העונה הנוכחית (כלומר זה המיין איבנט של הלילה השני בגלל החשיפה הזאת)
הגב
The following 2 users Like gilam's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,347
אשכולות: 8
Likes Given: 11,067
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-07-2026, 05:49 AM
(04-07-2026, 12:52 AM)gilam כתב:  רוקי זרק את הארגון מתחת לגלגלים בפעם שעברה ולא ניתן לסמוך עליו שיופיע בזמן אמת.

אני מציע את: קודי רודס.
התרחיש כאן הוא בתסריט של מועדון קרב. קודי העיר את השדים של רנדי בכוונה. קודי הוא זה שלוחש לו לאוזן.
רנדי לא רוצה ולא מסוגל לפגוע בקודי ולכן קודי ממשיך להתקשר אליו ולהזכיר לו כמה שזה חשוב להמשיך בתוכנית
ומה שקורה בזירה נשאר בזירה. קודי מקבל את ההתעוררות שלו אחרי הקרב כאשר הוא מנצח, הוא עוזר לרנדי לקום
(בשלב הזה רנדי מקבל את השיחה האחרונה במניה עצמה בלי שאנחנו יודעים עדיין מי זה) וקודי חושף את הכל ויוצר את
הלאגסי/אבולושין שלו כאשר רנדי הוא אבן הפינה הראשונה של הפאקשיין החדש שפותח את העונה הבאה של הWWE
בזמן שהוא גם מסיים את העונה הנוכחית (כלומר זה המיין איבנט של הלילה השני בגלל החשיפה הזאת)

נשמע מאוד מגניב אבל איך אתה מבצע את זה על המסך? רנדי פשוט לא מספר לאף אחד גם? שניהם עובדים יחד על הקהל?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-07-2026, 06:55 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-07-2026, 06:56 AM על ידי gilam.)
(04-07-2026, 05:49 AM)NaRRative כתב:  נשמע מאוד מגניב אבל איך אתה מבצע את זה על המסך? רנדי פשוט לא מספר לאף אחד גם? שניהם עובדים יחד על הקהל?

רנדי מוסר לנו מידע על דמות, שזה בעצם האלטר אגו של קודי.
זורקים רמזים עמומים על חבר לשעבר שעוד מעט חוזר שזה בעצם קודי כמו שרנדי
גידל וטיפח אותו להיות. כאשר קודי לא מודע לגמרי לזה שזה הוא. ובעצם הפיוד הזה מוציא יותר ויותר
צדדים של הצד האפל של קודי עד שהכל מתופצץ במניה עצמה.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,193
אשכולות: 3
Likes Given: 514
הצטרף בתאריך: Feb 2025
04-07-2026, 07:06 AM
הייתי בוחר בדומניק מיסטריו למה?
קודם כל הבחור יש לו היט מטורף מהקהל חלקם מתים לשנוא אותו,רנדי גם יכול איכשהו לעזור לו להיות יותר קר ומסוכן כשצריך,ובכללי יכול לתת לדומניק קפיצה לרמה של מיין אבנט בטח ובטח לצד הוויפר רנדי אורטון אפשרי גם למרות שזה אפסי שיהיה לצידו דמות אב חדשה כזה(רנדי לא נראה ככה בwwe)

ואם אני טרולר הייתי הולך על וויליאם רייגל חחח
הוא דמות של מאחורי הקלעים לא גונב פוקוס רק עוזר לרנדי יותר,לי אישית אמין ולא מאולץ בסופו של דבר רייגל מזהה שקודי זה הגיבור הקלאסי ורנדי זה הנבל שתמיד היה במקום שיכול להפיל אותו. בסופו של דבר רייגל זה דמות ישנה אז קשה למכור אותו לצופים החדשים שמחפשים דמות עם נוכחות
[Image: kevin-owens-sami-zayn-nxt-title.gif]

״למחבל יש הרבה בתים. בקנדה הוא צרפתי, בסעודיה הוא ערבי, בארה"ב הוא מחבל ובישראל הוא בן של זונה״ MOD
הגב
The following 1 user Likes iCena's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 883
אשכולות: 0
Likes Given: 161
הצטרף בתאריך: May 2021
04-07-2026, 09:51 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-07-2026, 09:54 AM על ידי Penta.)
(04-07-2026, 07:06 AM)iCena כתב:  הייתי בוחר בדומניק מיסטריו למה?
קודם כל הבחור יש לו היט מטורף מהקהל חלקם מתים לשנוא אותו,רנדי גם יכול איכשהו לעזור לו להיות יותר קר ומסוכן כשצריך,ובכללי יכול לתת לדומניק קפיצה לרמה של מיין אבנט בטח ובטח לצד הוויפר רנדי אורטון אפשרי גם למרות שזה אפסי שיהיה לצידו דמות אב חדשה כזה(רנדי לא נראה ככה בwwe)

ואם אני טרולר הייתי הולך על וויליאם רייגל חחח
הוא דמות של מאחורי הקלעים לא גונב פוקוס רק עוזר לרנדי יותר,לי אישית אמין ולא מאולץ בסופו של דבר רייגל מזהה שקודי זה הגיבור הקלאסי ורנדי זה הנבל שתמיד היה במקום שיכול להפיל אותו. בסופו של דבר רייגל זה דמות ישנה אז קשה למכור אותו לצופים החדשים שמחפשים דמות עם נוכחות
דומיניק עסוק עם באלור ועם יום הדין(או יום הסרדין) לצידו.

הבחירה שלי:
סמי זיין.
היה לסמי ורנדי סגמנט לפני חודש בערך שבו סמי הביע תסכול בפני רנדי שהוא לא היה אלוף ראשי.
זה השפיע על רנדי שהתרכך.
הוא הבין שאם הוא יהיה הבחור הטוב שיהיה לו רע מאוד.
בתמורה לכך ובעזרתו של ״The Final Boss” דה רוק הם דואגים שסמי זיין יקבל מאיינאבנט ברסלניה בשנה הברה בערב הסעודית.
דה רוק ייתן לו על מגש את מה שיירצה.
הוא לא יהיה בערב הסעודית כי זה נזק תדמיתי גדול מדי עבורו.
בגלל שהוא הקול בראש שגרם לרנדי לזכות באליפות ה-15 שלו רנדי יעזור לסמי.
סמאל יזכה סוף סוך באליפות הראשית שלו ביטוי מעט של רסלמניה(בלילה השני והחשוב יותר) בערב הסעודית.
כפיות הטובה של קודי, הכבוד לדאסטי, אינם משנים עבורם יותר, הפגיעה מאדון קווין משנה ועוד איך,
אבל בסוף סמאל ורנדי מבינים שהקול בראש שלהם הוא הקול היחידי שמשנה.
סמאל גם יקבל ארגזים של כסף מזומן.
הקולות של רנדי שווים שמיעה? הם הכניסו לו מלא כסף. ואולי אפילו מימוש עצמי.
חלומו של כל אדם.
אחרי שהיה באמצע החגיגה סמאל זיין פרק את הכתף ונאלץ לוותר על האליפות הראשית תוך פחות מיממה.
קארמה היא האלופה הראשית?
תלוי את מי שואלים ולמה הוא חושב כך.
דה רוק ״הבוס הסופי״ מציע לסמאל זיין תפקיד בסרט.
סמאל מסכים ומצפה לזה בכיליון עיניים.
רנדי מקבל הצעה טובה יותר.
יש דברים שלא משתנים.
מוסר ההשכל הוא:
כאשר הקולות בראש מהדהדים בך וכאשר יש לך את דה רוק,
תקשיב להם.
איך אמר עידן הרומי מ״הבורר״?
״אין אידיאולוגיה. אין משפחה.
רק כסף.
כל אחד עושה מה ב**** שלו.״
רומא לא נבנתה ביום אחד.
אבל דברים שבונים או אפילו מוסר יכולים להיהרס בשבריר שנייה.
סמאל זיין יילמד את השיעור הזה על בשרו.
פיליפ ברוקס כבר ממתין לשיחה איתו.
הם אפילו ייפתחו פודקאסט בשם: ״Sellout”.
גם רולינס יצטרף אליהם ובהמשך פאנק יתבע את שניהם וזה יגיע לבית משפט.
ממש חברים לחיים. ארטיום וקונור מקרגור + מלאך המוות?
פאט מקאפי כבר הספיק להחליף טלפון מאז.
דה רוק כבר עבר לפרוייקטים אחרים.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Penta's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,347
אשכולות: 8
Likes Given: 11,067
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-07-2026, 10:03 AM
(04-07-2026, 09:51 AM)Penta כתב:  דומיניק עסוק עם באלור ועם יום הדין(או יום הסרדין) לצידו.

הבחירה שלי:
סמי זיין.
היה לסמי ורנדי סגמנט לפני חודש בערך שבו סמי הביע תסכול בפני רנדי שהוא לא היה אלוף ראשי.
זה השפיע על רנדי שהתרכך.
בתמורה לכך ובעזרתו של ״The Final Boss” דה רוק הם דואגים שסמי זיין יקבל מאיינאבנט ברסלניה בשנה הברה בערב הסעודית.
סמאל יזכה סוף סוך באליפות הראשית שלו ביטוי מעט של רסלמניה(בלילה השני והחשוב יותר) בערב הסעודית.
כפיות הטובה של קודי, הכבוד לדאסטי, אינם משנים עבורם יותר, הפגיעה מאדון קווין משנה ועוד איך,
חלומו של כל אדם.
אחרי שהיה באמצע החגיגה סמאל זיין פרק את הכתף ונאלץ לוותר על האליפות הראשית תוך פחות מיממה.
קארמה היא האלופה הראשית?
יש דברים שלא משתנים.
מוסר ההשכל הוא:
תקשיב להם.
רק כסף.
רומא לא נבנתה ביום אחד.

אתה גאון
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Penta
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,193
אשכולות: 3
Likes Given: 514
הצטרף בתאריך: Feb 2025
04-07-2026, 10:13 AM
(04-07-2026, 09:51 AM)Penta כתב:  דומיניק עסוק עם באלור ועם יום הדין(או יום הסרדין) לצידו.

הבחירה שלי:
סמי זיין.
זה השפיע על רנדי שהתרכך.
חלומו של כל אדם.
קארמה היא האלופה הראשית?
יש דברים שלא משתנים.
מוסר ההשכל הוא:
תקשיב להם.
רק כסף.
רומא לא נבנתה ביום אחד.

נייס!אבל באותו מידה אני גם יכול להגיד שמי שהפעיל את הטריגר של רנדי להיל טרן ומרדף אחרי החגורה לא משנה מה זה גון סינה,למה?:

18:45
נכון שבסוף סינה לא פרש עם החגורה ולקח איתו הביתה,אבל עצם זה שרנדי ניסה בטוב ולא הצליח,כמעט שנה הבן אדם חשב בבית עם הקולות בראש של למה אני לא עם החגורה אצלי במותניים ולמה בכלל קודי התלמיד,עם האליפות אצלו.וגם במקרה סינה הוא ההוסט של רסלמניה השנה ואני מקווה שיפתיעו עם הקרב של רנדי/קודי.
סתם בכללי פאק סאמי זיין
[Image: kevin-owens-sami-zayn-nxt-title.gif]

״למחבל יש הרבה בתים. בקנדה הוא צרפתי, בסעודיה הוא ערבי, בארה"ב הוא מחבל ובישראל הוא בן של זונה״ MOD
הגב
The following 2 users Like iCena's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-07-2026, 01:20 PM
(04-07-2026, 10:13 AM)iCena כתב:  נייס!אבל באותו מידה אני גם יכול להגיד שמי שהפעיל את הטריגר של רנדי להיל טרן ומרדף אחרי החגורה לא משנה מה זה גון סינה,למה?:

18:45
נכון שבסוף סינה לא פרש עם החגורה ולקח איתו הביתה,אבל עצם זה שרנדי ניסה בטוב ולא הצליח,כמעט שנה הבן אדם חשב בבית עם הקולות בראש של למה אני לא עם החגורה אצלי במותניים ולמה בכלל קודי התלמיד,עם האליפות אצלו.וגם במקרה סינה הוא ההוסט של רסלמניה השנה ואני מקווה שיפתיעו עם הקרב של רנדי/קודי.
סתם בכללי פאק סאמי זיין

סינה עסוק בהוליווד ומנחה את מניה ולכן לא זמין במלואו לפיוד הזה.

מציע את KO. יש לKO עבר עשיר עם רנדי וקודי ועם שניהם ביחד בו זמנית. נכון שהוא לא כשיר לזירה
אבל הוא יכול להיות מנג'ר/תבלין מעולה לפיוד הזה ולעבר ביניהם.
אחרי שרנדי הבין שקודי הוא הבעיה הוא השלים עם KO שצדק כל הזמן ומאז KO שרנדי מאוד מחזיק ממנו
לוחש לו באוזן.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,291
אשכולות: 0
Likes Given: 228
04-07-2026, 02:59 PM
אני שם את לידור אדיר בתור המנג׳ר של רנדי.

אבל ברצינות אני מביא את ריק פלייר או בטיסטה בתור האיש צד של רנדי בתור המשך לאבולושיין, והם עוזרים לו כמו פעם עם בטריקים המלוכלכים של אבולושיין.
ואני מוביל אותם לכך שקודי מגייס מישהו לצד שלו נניח את דיבאסי כדי הראות לכולם שרנדי היה בשני סטייבלים שהובליו אותו לאליפוצ. ואז בקרב אליפות טד עושה היל טרן על קודי כי רנדי מבטיח לו קרב אליפות
הגב
The following 1 user Likes תנולהיותאורח's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 02:57 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר