אתמול, 09:11 PM
מי ערך לי את ההוהעה וכתב זהבה גלהון במקוס מה שכתבתי צלסי גרין
משעמם לכמ בחיים
משעמם לכמ בחיים
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.9.2026
|
|
אתמול, 09:48 PM
(אתמול, 09:11 PM)Sexy devil כתב: מי ערך לי את ההוהעה וכתב זהבה גלהון במקוס מה שכתבתי צלסי גרין ![]() “There is no day like Acknowledgement Day”
אתמול, 09:52 PM
אתמול, 09:53 PM
צ'לסי גרין חייבת לשמור כמובן, אף אחד לא רוצה לצפות בניה אלופה
פאנק גם כנראה ינצח. היחיד מה-"חבו זקנים" שיכול לקחת לו מבחינתי זה אואנס, השאר די מיותרים. נראה שהבנייה לאלוף צעיר תלך למניה או לפחות לראמבל בשביל המומנט, ובינתיים נקבל פיודי פילר לפחות עד הראמבל. אבל נראה. לגבי קודי, הוא מצונן כמו שאני מרגיש עכשיו מול רסלינג (סייד אפקט של אלגוריתמים). למי יש כוח לעוד פרומו גנרי? שיפנצ'ר איזה מישהו באכזריות.
אתמול, 09:54 PM
(אתמול, 09:53 PM)master of doom כתב: צ'לסי גרין חייבת לשמור כמובן, אף אחד לא רוצה לצפות בניה אלופה קודי: בלה בלה בלה אני ורנדי בתיקו בלה בלה בלה קרב מכריע בMITB בלה בלה בלה קרב רצועה
אתמול, 09:57 PM
אני בהייפ לקהל המקסיקני, סמאק וראו ב-CDMX ארנה שזה האולם של AAA ותמיד הקהל שם חם.
![]()
אתמול, 09:59 PM
(אתמול, 09:53 PM)master of doom כתב: לגבי קודי, הוא מצונן כמו שאני מרגיש עכשיו מול רסלינג (סייד אפקט של אלגוריתמים). למי יש כוח לעוד פרומו גנרי? שיפנצ'ר איזה מישהו באכזריות. רנדי ירד על הכלב שלו לפני כמה שבועות, קודי הפסיד ב-SNME ואחר כך הכלב שלו נפטר. הייתי שמח לראות את קודי רוצח מישהו. ![]()
אתמול, 10:11 PM
(אתמול, 09:11 PM)Sexy devil כתב: מי ערך לי את ההוהעה וכתב זהבה גלהון במקוס מה שכתבתי צלסי גרין זה עקרונית לא אמור להיות אפשרי באתר, אני לא רואה את זה כרגע, אבל בפעם הבאה תגיד לי ישירות ואני אבדוק.
לפני 11 שעות
(אתמול, 09:59 PM)lidoradir כתב: רנדי ירד על הכלב שלו לפני כמה שבועות, קודי הפסיד ב-SNME ואחר כך הכלב שלו נפטר. הייתי שמח לראות את קודי רוצח מישהו. כן, שיאבד את זה. זה סטוריליין שרץ כבר שנה+ בערך, מאז הפיוד שלו עם קווין אואנס, שמשחקים על זה ש-"האם קודי ישבור את הכלים או יישאר גוד גאי" מבחינת ה-WWE הם כנראה ירצו שהוא יישאר פייס כי הם צריכים את הפייס ה-"נקי" הזה מול הקהל (בשביל מרצ', פוסטר בוי וכו'), אבל מבחינתי ומבחינת עוד הרבה זה מזמןןןןןןן היה צריך להשתנות.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|