05-31-2021, 06:25 PM
אני אוהב לראות את סינה אבל לא רוצה שיחזור סטייל טריפל ל-PPV פה ושם, יבוא, יפסיד ויעלם שוב
אהבתי את טום פיליפס, חבל ששוחרר
אהבתי את טום פיליפס, חבל ששוחרר
![[Image: tumblr_oq1mc0BFrm1untd6yo1_500.jpg]](https://68.media.tumblr.com/e8ad03545deb93f7973cf4aedc66b5af/tumblr_oq1mc0BFrm1untd6yo1_500.jpg)
|
חדשות | ג'ון סינה חוזר, עדכונים על סאמרסלאם, WWE ו-NJPW עובדים ביחד
|
|
05-31-2021, 06:25 PM
אני אוהב לראות את סינה אבל לא רוצה שיחזור סטייל טריפל ל-PPV פה ושם, יבוא, יפסיד ויעלם שוב
אהבתי את טום פיליפס, חבל ששוחרר ![]()
05-31-2021, 07:31 PM
סינה יחזור בשביל מה ? אם הוא לא באמת חוזר כדי לתת ראן אחרון והוא חוזר רק כדי להרים יותר את ריינס אז אני לא רואה טעם.
אולי סינה נגד לאשלי יכול להיות מעניין יותר.
06-01-2021, 01:43 AM
אם להיות כנה, אני לא חושב שריינס נגד סינה זה הקרב האולטימטיבי שצריך להיות לחזרה של סינה
חזרה של סינה זה משהו שכולם מחכים לו וגם ברור לכולם שנראה ממנו עוד קרבות בודדים ביותר עד הפרישה שלו, וככל הנראה הקרב הקרוב יהיה אחד הטובים מהאחרונים שלו מצד אחד אני מתרגש מאוד מחזרה שלו ולא באמת משנה לי מול מי ישימו אותו כי אני יודע שאני אהנה מכל קרב שלו, אבל מצד שני דיי חבל לי אם יבזבזו את קרב החזרה שלו על קרב נגד ריינס כי עם כל כמה שריינס סופרסטאר אדיר, אני לא חושב שקרב שלו ושל סינה זה כל כך וואו אני חושב ששווה לחשוב אולי על כיוון אחר, נגיד ריינס-סינה-לסנר יכול להיות פסיכי בקיצור, חבל שיבזבזו את החזרה של סינה על עוד קרב נדוש בנוגע ללסנר - אני באמת חושב שהוא צריך לנצח את לאשלי בסאמרסלאם ומשם לבנות לו יריבות עם אדג'
06-01-2021, 08:01 AM
אולי הדרך של ריינס נגד סינה זה רק כדי לבנות את ריינס נגד רוק לרסלמנייה , עדיין חושב שעדיף סינה-לאשלי .
בכול מקרה אך שאני רואה את זה וזה עדיין רחוק אבל ברסלמניה צריך להיות ריינס-רוק , לסנר-אדג'
06-01-2021, 12:21 PM
(06-01-2021, 08:01 AM)Raven כתב: אולי הדרך של ריינס נגד סינה זה רק כדי לבנות את ריינס נגד רוק לרסלמנייה , עדיין חושב שעדיף סינה-לאשלי . לסנר לאשלי מרגיש כמו באנקר לסאמרסלאם, לא חושב שיבזבזו את החזרה הכביכול חד פעמית של סינה לקרב מול לאשלי, ישימו מולו מישהו ברמה ובאיכות של ריינס ומסכים לגמריי עם המשפט השני, זה מאוד רחוק אבל אלה 2 הקרבות שצריך לסמן ובגדול
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|