Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 116 117 118 119 120 ... 128 הבא »

דיון | מה קרה לנשים?

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מה קרה לנשים?
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-05-2021, 01:19 PM
(06-05-2021, 10:51 AM)ser duncan the tall כתב:  
(06-03-2021, 09:12 PM)SwitchBlade כתב:   

כשמשהו הוא חצי-ציני, זה אומר שהוא גם חצי רציני. הבעיה התחילה שהחזירו לתפקיד את ג'ון לורינייטיס, שהוא אחד האחראים הבלעדיים על מצב הנשים ברוסטר בתחילת העשור הקודם. במצב כזה - באמת לא פלא שהחזירו את אווה מארי. הוא מעדיף דוגמניות/דיוות על פני מתאבקות. מבחינתו הן צריכות להיות פרצוף יפה ולא קריטי לתת להן מעבר ל-5 דקות בזירה.

לדעתי לורנייטיס הוא הדובדבן שבקצפת הזלזול. 
לורנייטיס רק הופך את זה להרמטי לגמרי - לא רק שבהווה לא יהיה קרדיט לנשים, אלא שגם העתיד, הטאלנט שמגיע, הולך להיות דוגמניות כושלות שרוצות פרסום. 

הזלזול לדעתי נובע מהעובדה שWWE מזלזלים בכל מה שלא חשוב להם. זלזול דומה יש כלפי מחלקת הזוגות, המשקל הקל, והלאה והלאה, זה עניין של קשב נטו. מסכים איתך שהם היו חצי-רציניים, חד משמעית, פשוט גם החצי הרציני הזה מעולם לא נבע מהעובדה שוינס מקמהן אמר 'שיואו בקי מול שארלוט יהיה קרב רסלינג כזה טוב', אלא בגלל שהם הבינו שזה מה שמוכר ותו לא. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,144
אשכולות: 9
Likes Given: 475
06-05-2021, 01:30 PM
(06-05-2021, 01:19 PM)SwitchBlade כתב:  
(06-05-2021, 10:51 AM)ser duncan the tall כתב:  
(06-03-2021, 09:12 PM)SwitchBlade כתב:   

כשמשהו הוא חצי-ציני, זה אומר שהוא גם חצי רציני. הבעיה התחילה שהחזירו לתפקיד את ג'ון לורינייטיס, שהוא אחד האחראים הבלעדיים על מצב הנשים ברוסטר בתחילת העשור הקודם. במצב כזה - באמת לא פלא שהחזירו את אווה מארי. הוא מעדיף דוגמניות/דיוות על פני מתאבקות. מבחינתו הן צריכות להיות פרצוף יפה ולא קריטי לתת להן מעבר ל-5 דקות בזירה.

לדעתי לורנייטיס הוא הדובדבן שבקצפת הזלזול. 
לורנייטיס רק הופך את זה להרמטי לגמרי - לא רק שבהווה לא יהיה קרדיט לנשים, אלא שגם העתיד, הטאלנט שמגיע, הולך להיות דוגמניות כושלות שרוצות פרסום. 

הזלזול לדעתי נובע מהעובדה שWWE מזלזלים בכל מה שלא חשוב להם. זלזול דומה יש כלפי מחלקת הזוגות, המשקל הקל, והלאה והלאה, זה עניין של קשב נטו. מסכים איתך שהם היו חצי-רציניים, חד משמעית, פשוט גם החצי הרציני הזה מעולם לא נבע מהעובדה שוינס מקמהן אמר 'שיואו בקי מול שארלוט יהיה קרב רסלינג כזה טוב', אלא בגלל שהם הבינו שזה מה שמוכר ותו לא. 

אני מסכים איתך. אי אפשר לזלזל בכך שהרבה פעמים אינטרס כלכלי מביא להצלחות, במיוחד כשהוא תואם את הרצון של הציבור. הקהל רצה את הנשים יותר בפרונט, הקהל רצה שהן יקבלו יותר מ-5 דקות כולל כניסות וכו'. ה-WWE ניצלו את זה בצורה צינית להרים את ההכנסות שלהם? כנראה שכן, אבל זה לא שונה מהדחיפה של סינה לתוך הגרון של הקהל במשך שנים רק כי הילדים אהבו אותו, זה לא שונה מהאינטרס שלהם להסתמך על פארט-טיימרים במשך שנים וזה לא שונה מקידום של מתאבק זה או אחר מדי פעם.

בדרך כלל הדברים "הגדולים" שנראה על המסך נובעים מהאינטרס הכלכלי של וינס. לצערי הרב, הנקודה שלך היא נכונה במיוחד אם נחשוב על זה בצורה הזו - כל מה שוינס לא רוצה בפרונט כי זה מביא כסף - יזכה לזלזול. מצד שני, הקהל מאפשר להם את זה. ברגע שהקהל מביע תמיכה באקט מסוים, ברמה שוינס יאמין שזה יכניס לו עוד כמה דולרים, האקט הזה יקודם עד שזה ימאס לכולם, ואז וינס יסתכל מה למטה בקארד גורם לקהל לצהול, יעיף את הצעצוע הישן למטה ויעלה את המתאבק הבא למעלה עד שלקהל ימאס ממנו (כמו שלמשל רואים עם מקינטייר וסזארו כרגע, לדוגמה).
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
06-05-2021, 01:36 PM
(06-05-2021, 01:30 PM)ser duncan the tall כתב:  
(06-05-2021, 01:19 PM)SwitchBlade כתב:   

אני מסכים איתך. אי אפשר לזלזל בכך שהרבה פעמים אינטרס כלכלי מביא להצלחות, במיוחד כשהוא תואם את הרצון של הציבור. הקהל רצה את הנשים יותר בפרונט, הקהל רצה שהן יקבלו יותר מ-5 דקות כולל כניסות וכו'. ה-WWE ניצלו את זה בצורה צינית להרים את ההכנסות שלהם? כנראה שכן, אבל זה לא שונה מהדחיפה של סינה לתוך הגרון של הקהל במשך שנים רק כי הילדים אהבו אותו, זה לא שונה מהאינטרס שלהם להסתמך על פארט-טיימרים במשך שנים וזה לא שונה מקידום של מתאבק זה או אחר מדי פעם.

בדרך כלל הדברים "הגדולים" שנראה על המסך נובעים מהאינטרס הכלכלי של וינס. לצערי הרב, הנקודה שלך היא נכונה במיוחד אם נחשוב על זה בצורה הזו - כל מה שוינס לא רוצה בפרונט כי זה מביא כסף - יזכה לזלזול. מצד שני, הקהל מאפשר להם את זה. ברגע שהקהל מביע תמיכה באקט מסוים, ברמה שוינס יאמין שזה יכניס לו עוד כמה דולרים, האקט הזה יקודם עד שזה ימאס לכולם, ואז וינס יסתכל מה למטה בקארד גורם לקהל לצהול, יעיף את הצעצוע הישן למטה ויעלה את המתאבק הבא למעלה עד שלקהל ימאס ממנו (כמו שלמשל רואים עם מקינטייר וסזארו כרגע, לדוגמה).

הפסקה השנייה שלך מאוד חשובה.
אני באמת חושב בדיוק אותו דבר, בסופו של דבר מי שנותן את הדין הוא האנשים. 
אבל יש ערך עצום לנוחות - ואני מניח שWWE פשוט רוכבים על העובדה שהם הדיפולט היחיד בכל מה שקשור לרסלינג. 
זה נורא מוזר לי - פשוט בגלל שכמעט אף פעם אין תגובה שלילית למתאבק שבונה לעצמו דמות חשובה, אני מסתכל על רומן ריינס ולא מבין למה הם לא נותנים למתאבקים אחרים להתנהג בדיוק ככה גם. 

בכל אופן - אני את האקט של הנשים בWWE לא רואה. 
"מי מנצח את ניקי קרוס ב2 דק'"? לא רואה. לא ברמה שאני מקבל.
נטליה וטאמינה זוכות באליפות זוגות נשים? לא רואה, אין בזה באמת השקעה או ערך.
והלאה והלאה.

מקווה שכולנו נתנהג ככה, ניתן להם פידבק, ומי יודע.. אולי מתישהו הם יקדמו היאבקות נשים כי זה אשכרה נהדר (בנוסף לרווחי).  
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,144
אשכולות: 9
Likes Given: 475
06-05-2021, 01:43 PM
(06-05-2021, 01:36 PM)SwitchBlade כתב:  הפסקה השנייה שלך מאוד חשובה.
אני באמת חושב בדיוק אותו דבר, בסופו של דבר מי שנותן את הדין הוא האנשים. 
אבל יש ערך עצום לנוחות - ואני מניח שWWE פשוט רוכבים על העובדה שהם הדיפולט היחיד בכל מה שקשור לרסלינג. 
זה נורא מוזר לי - פשוט בגלל שכמעט אף פעם אין תגובה שלילית למתאבק שבונה לעצמו דמות חשובה, אני מסתכל על רומן ריינס ולא מבין למה הם לא נותנים למתאבקים אחרים להתנהג בדיוק ככה גם. 

בכל אופן - אני את האקט של הנשים בWWE לא רואה. 
"מי מנצח את ניקי קרוס ב2 דק'"? לא רואה. לא ברמה שאני מקבל.
נטליה וטאמינה זוכות באליפות זוגות נשים? לא רואה, אין בזה באמת השקעה או ערך.
והלאה והלאה.

מקווה שכולנו נתנהג ככה, ניתן להם פידבק, ומי יודע.. אולי מתישהו הם יקדמו היאבקות נשים כי זה אשכרה נהדר (בנוסף לרווחי).  

עד החזרה של לאורינייטס לפני שלושה חודשים, הייתי אומר לך "ברגע שהקהל יחזור לאולם, הדברים יתחילו לנוע". כי אין מה לעשות, כשהקהל שם, אתה פשוט לא יכול לערוך תגובות מזויפות כמו שקורה בלי הקהל. עכשיו כשלאורינייטס חזר, זו אמירה משמעותית מצדם - "במשך שנה האקט של הנשים לא הצליח, חוזרים לדיוות". אבל למה הוא לא הצליח? כי אין תגובה אותנטית.
מה שיקרה בפועל, הקהל יחרבן על האקט נשים בתוכניות, אבל וינס לא יקדם כלום כי "כבר ניסינו ולא הצליח להחזיק מעמד".
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 06:12 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר