Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 113 114 115 116 117 ... 128 הבא »

השינוי ושברו - עשור לפייפבומב של CM פאנק

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
השינוי ושברו - עשור לפייפבומב של CM פאנק
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-27-2021, 07:15 PM
(06-27-2021, 07:07 PM)ParadigmShift כתב:  הייתי בן 6 באותם ימים כך שלא יצא לי לחוות את זה בזמן אמת. מאז שאני רואה רסלינג (3 שנים בערך) אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שצפיתי ברגע הכי גדול של האיש שאמור היה להיות הכי גדול. מתאבק אטיטיוד ארה שפשוט נחת ב-WWE בתקופה הכי נוראית שלה והצית את האש מחדש. CM פאנק פשוט אמר את האמת בפנים לכל אחד שהוא ראה, ואת הדברים שאוהדי היאבקות שנים צעקו מהיציע הוא פלט על המיקרופון. אפרופו מיקרופון, האיש היה גאון מיק בפני עצמו. כל פרומו, כל סגמנט, כל משפט וכל מילה שהוא אמר כישפו את האולם ואת מסך הטלוויזיה. הוא יכל לגרום לשאגות עידוד ולבוז צורם רק אם רצה. ובזירה, הו בזירה… האיש היה אמן הסטוריטלניג של ההיאבקות. לכל ספוט הייתה משמעות, לכל באמפ הייתה סיבה ולא תמיד הבנת בשנייה הראשונה מה רוצים ממך. האיש היה אמן באמנות שהולכת ונעלמת ומבחינת סטוריטלינג בזירה אני יכול להציב אותו בשורה הראשונה יחד עם אנדרטייקר, שון מייקלס, אדם קול וקני אומגה. אז נשאלת השאלה: אוקיי, גאון על המיק, ענק בזירה, שובר שיאי פופלריות - אז למה CM פאנק משיקגו לא הכי גדול? והתשובה לכך היא חד משמעית: CM פאנק. הדמות CM פאנק השתלטה על פיל ברוקס האדם, והוא הפך לאגו מניאק שלא ברא השטן (טוב, אולי חות מהאלק הוגאן, וטריפל H, וקודי… טוב מסתבר שהשטן ברא מלא כאלה). מאז שתלה את התחתונים (סטגדיש) CM פאנק מתעסק אך ורק בדבר אחד: להישאר רלוונטי. האיש שלא עשה כלום ושום דבר כבר משהו כמו 7 נשען על אדי הפופולריות האדירה שהייתה לו כדי להישאר רלוונטי. יורד על ההוא, מלכלך על הזה, בקיצור - CM פאנק. אבל למרות הכל, נותר לי רק דבר אחד לומר לך פאנק: תודה. תודה שהיית CM פאנק. אחשוב עלייך בפרק של ראו בשיקאגו

לפאנק הייתה בעיה, הפרומו הזה שלו הפך להיות סטנדרט. אנשים שבוע אחר שבוע ציפו שהוא יחזור על הדברים האלו, והWWE עצמם טחנו את זה במשך חודשים ארוכים. גם כשהוא כבר שיעמם ולא חידש כלום, אנשים קראו לזה "קלאסיקה" או "מאסטרפיס" כשהיה ברור שפאנק עצמו כבר התעייף מלהגיד את זה ורצה לעבור הלאה. בשלב מסוים כן נטשו את זה והוא שוב הפך לרלוונטי, אבל היה ברור שהפה הגדול שלו הוא הבעיה הכי גדולה שלו כמו שהוא הנשק הכי טוב שלו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
06-27-2021, 07:49 PM
הוא החזיר את כל הצופים לWWE. ומאז WWE מתעקשים לעשות כל מה שביכולתם לאבד אות אותו קהל
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,176
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
06-27-2021, 08:32 PM
(06-27-2021, 04:35 PM)RoeeHardy כתב:  לאלו ששואלים איך היו התחושות בזמן אמת (גורם לי להרגיש זקן), אגע בזה בהרחבה באשכול העתידי, אבל בינתיים רק אומר שלדעתי לא היה מאז שום אירוע בהיאבקות שעשה באזז אינטרנטי מהסוג שהדבר הזה עשה בזמנו (שבירת הסטריק הייתה משהו אחר. פחות עניין של סקרנות, יותר הלם טוטאלי).

זה.
קשה להסביר במילים את מה שהלך בעולם ההאבקות בתקופה הזאת, זה היה הולי שיט מומנט מטורף.

זה גם מוביל אותי לקרב הענק של פאנק-סינה ב-MITB, אנשים שלא ראו את זה באותה תקופה לא יבינו את ההייפ שהיה אז, אני לא זוכר מתי חיכיתי לקרב ברמה הזאת של פאנק-סינה, ההתרגשות הייתה עצומה, כולם שאלו 'פאנק ינצח ויעזוב כאשר הוא מחזיק באליפות ??' . הקרב עצמו היה אדיר, הקהל בשיקאגו היה פסיכי, גם אחרי הניצחון של פאנק האינטרנט לא נרגע, אני לא יכול לשכוח את זה... מה שהלך באמת היה מטורף. אני לא יכול לשכוח את התמונה הראשונה שפאנק העלה אחרי הקרב, הוא העלה תמונה של אליפות ה-WWE במקרר שלו, תקופה יפה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,916
אשכולות: 44
Likes Given: 613
06-27-2021, 09:18 PM
לא אשכח את הרגע הזה, ראיתי את הפרק הזה בטלוויזיה והייתי יחסית ילד קטן אז לא הבנתי מה הולך
באותה תקופה הייתי מעריץ ענק של סינה ואני זוכר איך שנאתי את פאנק שניצח אותו בMITB אחריי כל הבלאגן הזה

אבל אז אחריי תקופה מסוימת (חצי שנה בערך) התחלתי להבין כל מה שהלך שם ופאנק הפך להיות אחד המתאבקים האהובים עליי
לא אשכח את הקרב שלו מול לסנר בסאמרסלאם, זה היה פשוט זהב ובכלל כל התקופה הזאת שלו הייתה מטורפת, אין ספק שהוא אחד הגדולים שהיו באירגון בעיניי

פרומו אדיר, בן אדם אדיר ואני לא יודע איך אני אגיב ברגע שהוא יחזור
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-27-2021, 10:05 PM
(06-27-2021, 07:15 PM)ser duncan the tall כתב:  
(06-27-2021, 07:07 PM)ParadigmShift כתב:  הייתי בן 6 באותם ימים כך שלא יצא לי לחוות את זה בזמן אמת. מאז שאני רואה רסלינג (3 שנים בערך) אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שצפיתי ברגע הכי גדול של האיש שאמור היה להיות הכי גדול. מתאבק אטיטיוד ארה שפשוט נחת ב-WWE בתקופה הכי נוראית שלה והצית את האש מחדש. CM פאנק פשוט אמר את האמת בפנים לכל אחד שהוא ראה, ואת הדברים שאוהדי היאבקות שנים צעקו מהיציע הוא פלט על המיקרופון. אפרופו מיקרופון, האיש היה גאון מיק בפני עצמו. כל פרומו, כל סגמנט, כל משפט וכל מילה שהוא אמר כישפו את האולם ואת מסך הטלוויזיה. הוא יכל לגרום לשאגות עידוד ולבוז צורם רק אם רצה. ובזירה, הו בזירה… האיש היה אמן הסטוריטלניג של ההיאבקות. לכל ספוט הייתה משמעות, לכל באמפ הייתה סיבה ולא תמיד הבנת בשנייה הראשונה מה רוצים ממך. האיש היה אמן באמנות שהולכת ונעלמת ומבחינת סטוריטלינג בזירה אני יכול להציב אותו בשורה הראשונה יחד עם אנדרטייקר, שון מייקלס, אדם קול וקני אומגה. אז נשאלת השאלה: אוקיי, גאון על המיק, ענק בזירה, שובר שיאי פופלריות - אז למה CM פאנק משיקגו לא הכי גדול? והתשובה לכך היא חד משמעית: CM פאנק. הדמות CM פאנק השתלטה על פיל ברוקס האדם, והוא הפך לאגו מניאק שלא ברא השטן (טוב, אולי חות מהאלק הוגאן, וטריפל H, וקודי… טוב מסתבר שהשטן ברא מלא כאלה). מאז שתלה את התחתונים (סטגדיש) CM פאנק מתעסק אך ורק בדבר אחד: להישאר רלוונטי. האיש שלא עשה כלום ושום דבר כבר משהו כמו 7 נשען על אדי הפופולריות האדירה שהייתה לו כדי להישאר רלוונטי. יורד על ההוא, מלכלך על הזה, בקיצור - CM פאנק. אבל למרות הכל, נותר לי רק דבר אחד לומר לך פאנק: תודה. תודה שהיית CM פאנק. אחשוב עלייך בפרק של ראו בשיקאגו

לפאנק הייתה בעיה, הפרומו הזה שלו הפך להיות סטנדרט. אנשים שבוע אחר שבוע ציפו שהוא יחזור על הדברים האלו, והWWE עצמם טחנו את זה במשך חודשים ארוכים. גם כשהוא כבר שיעמם ולא חידש כלום, אנשים קראו לזה "קלאסיקה" או "מאסטרפיס" כשהיה ברור שפאנק עצמו כבר התעייף מלהגיד את זה ורצה לעבור הלאה. בשלב מסוים כן נטשו את זה והוא שוב הפך לרלוונטי, אבל היה ברור שהפה הגדול שלו הוא הבעיה הכי גדולה שלו כמו שהוא הנשק הכי טוב שלו.

האמת שלפני הפייפבומב ואחריו הוא היה זהב, ולדעתי עד ג׳ריקו של 2016 אף אחד לא הצליח להתקרב אליו ברמת הפרומו אחריו. אם תראה savage moments של CM פאנק תוכל לראות עוד מיני פייבומבס (על טריפל H, קווין נאש ועוד…)
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
06-27-2021, 10:20 PM
(06-27-2021, 08:32 PM)lidoradir כתב:  
(06-27-2021, 04:35 PM)RoeeHardy כתב:  לאלו ששואלים איך היו התחושות בזמן אמת (גורם לי להרגיש זקן), אגע בזה בהרחבה באשכול העתידי, אבל בינתיים רק אומר שלדעתי לא היה מאז שום אירוע בהיאבקות שעשה באזז אינטרנטי מהסוג שהדבר הזה עשה בזמנו (שבירת הסטריק הייתה משהו אחר. פחות עניין של סקרנות, יותר הלם טוטאלי).

זה.
קשה להסביר במילים את מה שהלך בעולם ההאבקות בתקופה הזאת, זה היה הולי שיט מומנט מטורף.

זה גם מוביל אותי לקרב הענק של פאנק-סינה ב-MITB, אנשים שלא ראו את זה באותה תקופה לא יבינו את ההייפ שהיה אז, אני לא זוכר מתי חיכיתי לקרב ברמה הזאת של פאנק-סינה, ההתרגשות הייתה עצומה, כולם שאלו 'פאנק ינצח ויעזוב כאשר הוא מחזיק באליפות ??' . הקרב עצמו היה אדיר, הקהל בשיקאגו היה פסיכי, גם אחרי הניצחון של פאנק האינטרנט לא נרגע, אני לא יכול לשכוח את זה... מה שהלך באמת היה מטורף. אני לא יכול לשכוח את התמונה הראשונה שפאנק העלה אחרי הקרב, הוא העלה תמונה של אליפות ה-WWE במקרר שלו, תקופה יפה.

השיא של התקופה - הWWE מנצלים את זה שפאנק מוכר עזיבה במשך כמה שבועות כדי לעשות טורניר על אליפות הWWE שבה זוכה ריי מיסטריו, רק כדי להפסיד באותו ערב לסינה, מה שמגביר את השנאה לסינה.

(06-27-2021, 10:05 PM)ParadigmShift כתב:  
(06-27-2021, 07:15 PM)ser duncan the tall כתב:  

האמת שלפני הפייפבומב ואחריו הוא היה זהב, ולדעתי עד ג׳ריקו של 2016 אף אחד לא הצליח להתקרב אליו ברמת הפרומו אחריו. אם תראה savage moments של CM פאנק תוכל לראות עוד מיני פייבומבס (על טריפל H, קווין נאש ועוד…)

פאנק עצמו היה זהב, הייתה לו יכולה לתת חיים למילים, הבעיה התחילה כשנתנו לו לחזור על זה שבוע אחרי שבוע בדיוק באותו הסדר ללא לחדש. אז נכון שזה ישמע טוב, אבל כמה אפשר? אחת לחודשיים הוא היה מחדש משהו ומחזיר לעצמו את המעט שנעלם, וזה מה שהחזיק את האקט הזה תקופה רבה בחיים.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-28-2021, 10:00 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-28-2021, 10:08 AM על ידי RVD.)
שני תמונות יצאו מהפיוד הזה אחד שהוא נכנס לקהל אחרי שזכה באליפות ( כי וינס סוג של הפריע לסינה שרצה לנצח נקי ) עם החגורה ואז עלה כול הדרך וכאמור עזב את הארגון עם החגורה.

השני אחרי שסינה מוכתר כאלוף אחרי טורניר קצר אם אני זוכר טוב אז פאנק מופיע עם החגורה שלו ואומר לו שהאלוף כאן...

[Image: download-2.jpg]

[Image: download-1.jpg]
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-28-2021, 10:43 AM
עד היום אני סקרן לדעת מה הסיפור האישי שהוא רצה לספר על וינס לפני שקטעו אותו...
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
06-28-2021, 10:46 AM
(06-27-2021, 08:32 PM)lidoradir כתב:  אני לא יכול לשכוח את התמונה הראשונה שפאנק העלה אחרי הקרב, הוא העלה תמונה של אליפות ה-WWE במקרר שלו, תקופה יפה.
כן אבל הוא חתם חוזה לפני הקרב... אז נכון האינטרנט הגיב ככה אבל במציאות הוא היה באותו ראש עם הWWE ועבד איתם
אז הוא היה מורד אבל לא באמת

למרות זאת, זה בהחלט היה מדהים
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,637
אשכולות: 19
Likes Given: 1,251
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-28-2021, 11:58 AM
מצחיק שלמרות כל הבאזז והריין הארוך מאוד של פאנק, מי שלקח ממנו את האליפות ואת המיינאבנט במניה היה הפארטיימר שהוא הסתייג ממנו.

וינס תמיד צוחק אחרון.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 09:25 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר