Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 125 126 127 128 129 הבא »

חדשות| סינה וגולדברג ברסלמניה, החזרה של אליסטר בלאק, אנדרטייקר מביע דעות ועוד

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| סינה וגולדברג ברסלמניה, החזרה של אליסטר בלאק, אנדרטייקר מביע דעות ועוד
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 79
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-23-2021, 08:52 PM
(01-23-2021, 12:17 PM)SwitchBlade כתב:  תודה על החדשות סלביק!

- אי אפשר שלא לאהוב את טאמה טונגה. סגנון הדיבור שלו הוא 1 ל1 טאמה של NJPW, לבן אדם פשוט לא אכפת, הוא לא מרכך ולא מצפה בסוכר כלום ושום דבר. איזה תותח. אני לא אוהב את אלגין יותר מידי, אני חושב שאבחר לקחת את הצד של טאמה בסיפור נטו כי הוא יותר הצחיק אותי. הכי מעניין אותי בכל העניין הזה זה שטאמה אמר שכשאלגין צריך לקחת הצמדה הוא חובש את עצמו, וואלה.. אני אשים לזה לב בפעם הבאה שאראה אותו בקרב. אל תתעסקו עם טאמה טונגה. 

- מי היה מאמין שהקורבן הבא של 'הקברן' יהיה שמו הטוב. ממש דואג לדחוף את הכבוד שלו בבוץ וללכלך ולומר דברים חסרי טעם והצדקה.
אני אפילו לא אתייחס לאמרה של 'פעם גברים היו גברים' כי אני מניח שעבור כולם, חוץ מטייקר, זה מובן מאליו שאין שום דבר רומנטי ונוסטלגי בחדר הלבשה מלא סכינים ורובים.
מה שכן אתייחס אליו זו האמרה האווילית על 'כולנו התבגרנו בבת אחד'. 

כאילו.. אחת הטענות המרכזיות נגד השלב האחרון בקריירה של טייקר הייתה הפוכה - שהוא סירב להתבגר ולהמשיך מרסלינג, ונשאר שם יותר מידי זמן. סטון קולד פרש ב2003, טייקר העביר קרבות פח לכל אורך העשור הבא מאז הפרישה של אוסטין. יותר מ15 שנה הפרש. אז על מה הוא מדבר בכלל? 
מה לגבי טריפל H ושון מייקלס? נשארו בסביבה - ספציפית כדי ללמד את הצעירים. 
אפשר להרחיב את הטענה לגבי חלק עצום מה'אגדות' של פעם - זה לא שהם הולכים, אלא בדיוק ההפך, הם מסרבים ללכת ונשארים ולא מלמדים שיט אלא רק לוקחים לעצמם תהילה מיותרת והורסים את דור המתאבקים שהגיע אחריהם. 
חבל שלא התבגרתם יותר מוקדם, טייקר. היה מאוד מועיל אם הייתם עוזבים ולא חוזרים 'לעוד פעם אחת' כל כמה חודשים.
הייפ למקנטייר מול גולדברג כמובן.

- י..יאיי.. ה..הייפ לריהו. ייאי.

- אני לגמרי אבין אם לטומי אנד יש 0 דלק במיכל ו0 רצון לעבוד עבור WWE, אחרי שהם הרסו לו את האמינות ופיטרו את אשתו. 

- לא מבין למה צריך אגדות כדי להפוך את רסלמניה לאירוע גדול. לא רוצה טייקר, לא רוצה רוקי, לא רוצה גולדי, לא רוצה ג'וני (לא סינה ולא גרגאנו). רוצה כוכבים בשיא שלהם שנמצאים תחת חוזה פול טיים בארגון, כאלה שיש משמעות לפוש שלהם.
הם אומרים לי שהם אשכרה הולכים לדחוף חבר'ה כמו מוסטפה עלי, בריאן, רידל, בלאק, מרפי וסזארו למידקארד, חבר'ה שיכולים בלי מאמץ להביא קלאסיקות, כדי לפנות מקום לאקט עצלני ועתיר השקעה כלכלית שיכלול איזה אגדת רסלינג עם ברכיים מברזל ויכולת תאוצה של משאית? למה?  

מוסטפה עלי יכול מקסימום לנקות אצלי את השירותים.

אוסטין לא פרש כי הוא רצה אלא כי לא הייתה לו ברירה.., טייקר נתן עוד 15 שנה של קרבות נהדרים ונהנתי מכל רגע שהוא היה על מסך שלי.
הוא פשוט נתן פה תגובה של אדם זקן שמדבר על כמה שהדור שלו היה קשוח והדור של היום חבורה של חתלתולים ( איזה דרך עדינה להגיד את זה Big Grin )
כל בן אדם מבוגר שתשאל אותו את זה יגיד לך אותו דבר.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
01-23-2021, 09:11 PM
את ג'ון סינה ורוקי אני אשמח לראות, את השאר פחות. מפחיד שגולדברג כמעט נעול למניה אני מפחד שהוא ינצח את מקנטייר, סליחה לא פוחד משקשק אני שוקל להניח תפילין מחר בבוקר כדי שמקנטייר ינצח אותו.

הלוואי שבלאק יקבל בנייה ופוש וישתמשו בו נכון. חבל לי שהם סתם נתנו לו להפסיד לאואנס אבל אני מקווה שהפעם יקבל יחס הרבה יותר טוב.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-23-2021, 10:03 PM
(01-23-2021, 08:52 PM)TwistedBliss כתב:  
(01-23-2021, 12:17 PM)SwitchBlade כתב:  תודה על החדשות סלביק!

- אי אפשר שלא לאהוב את טאמה טונגה. סגנון הדיבור שלו הוא 1 ל1 טאמה של NJPW, לבן אדם פשוט לא אכפת, הוא לא מרכך ולא מצפה בסוכר כלום ושום דבר. איזה תותח. אני לא אוהב את אלגין יותר מידי, אני חושב שאבחר לקחת את הצד של טאמה בסיפור נטו כי הוא יותר הצחיק אותי. הכי מעניין אותי בכל העניין הזה זה שטאמה אמר שכשאלגין צריך לקחת הצמדה הוא חובש את עצמו, וואלה.. אני אשים לזה לב בפעם הבאה שאראה אותו בקרב. אל תתעסקו עם טאמה טונגה. 

- מי היה מאמין שהקורבן הבא של 'הקברן' יהיה שמו הטוב. ממש דואג לדחוף את הכבוד שלו בבוץ וללכלך ולומר דברים חסרי טעם והצדקה.
אני אפילו לא אתייחס לאמרה של 'פעם גברים היו גברים' כי אני מניח שעבור כולם, חוץ מטייקר, זה מובן מאליו שאין שום דבר רומנטי ונוסטלגי בחדר הלבשה מלא סכינים ורובים.
מה שכן אתייחס אליו זו האמרה האווילית על 'כולנו התבגרנו בבת אחד'. 

כאילו.. אחת הטענות המרכזיות נגד השלב האחרון בקריירה של טייקר הייתה הפוכה - שהוא סירב להתבגר ולהמשיך מרסלינג, ונשאר שם יותר מידי זמן. סטון קולד פרש ב2003, טייקר העביר קרבות פח לכל אורך העשור הבא מאז הפרישה של אוסטין. יותר מ15 שנה הפרש. אז על מה הוא מדבר בכלל? 
מה לגבי טריפל H ושון מייקלס? נשארו בסביבה - ספציפית כדי ללמד את הצעירים. 
אפשר להרחיב את הטענה לגבי חלק עצום מה'אגדות' של פעם - זה לא שהם הולכים, אלא בדיוק ההפך, הם מסרבים ללכת ונשארים ולא מלמדים שיט אלא רק לוקחים לעצמם תהילה מיותרת והורסים את דור המתאבקים שהגיע אחריהם. 
חבל שלא התבגרתם יותר מוקדם, טייקר. היה מאוד מועיל אם הייתם עוזבים ולא חוזרים 'לעוד פעם אחת' כל כמה חודשים.
הייפ למקנטייר מול גולדברג כמובן.

- י..יאיי.. ה..הייפ לריהו. ייאי.

- אני לגמרי אבין אם לטומי אנד יש 0 דלק במיכל ו0 רצון לעבוד עבור WWE, אחרי שהם הרסו לו את האמינות ופיטרו את אשתו. 

- לא מבין למה צריך אגדות כדי להפוך את רסלמניה לאירוע גדול. לא רוצה טייקר, לא רוצה רוקי, לא רוצה גולדי, לא רוצה ג'וני (לא סינה ולא גרגאנו). רוצה כוכבים בשיא שלהם שנמצאים תחת חוזה פול טיים בארגון, כאלה שיש משמעות לפוש שלהם.
הם אומרים לי שהם אשכרה הולכים לדחוף חבר'ה כמו מוסטפה עלי, בריאן, רידל, בלאק, מרפי וסזארו למידקארד, חבר'ה שיכולים בלי מאמץ להביא קלאסיקות, כדי לפנות מקום לאקט עצלני ועתיר השקעה כלכלית שיכלול איזה אגדת רסלינג עם ברכיים מברזל ויכולת תאוצה של משאית? למה?  

מוסטפה עלי יכול מקסימום לנקות אצלי את השירותים.

אוסטין לא פרש כי הוא רצה אלא כי לא הייתה לו ברירה.., טייקר נתן עוד 15 שנה של קרבות נהדרים ונהנתי מכל רגע שהוא היה על מסך שלי.
הוא פשוט נתן פה תגובה של אדם זקן שמדבר על כמה שהדור שלו היה קשוח והדור של היום חבורה של חתלתולים ( איזה דרך עדינה להגיד את זה Big Grin )
כל בן אדם מבוגר שתשאל אותו את זה יגיד לך אותו דבר.

וכל אדם מבוגר שיגיד דבר כזה טועה.

המתאבקים היום משחקים במשחקי וידאו, איזה רכיכות, לא כמו אנדרטייקר ש... היה משחק בדומינו עם החבר'ה שלו... 
ודמות המנהיג מאחורי הקלעים לפני אנדרטייקר היה אנדרה, שהיה אפילו יותר קשוח! הוא היה משחק פוקר! באדאסס אמיתי.

חדר ההלבשה בתקופה של טייקר היה סופר רעיל, מלא משחקי פז''מ מפגרים. לפעמים הם היו נטפלים למישהו והיו משחקים אותה בית משפט, כי הם כאלה גברים בוגרים וקשוחים.
ואני אפילו לא מדבר על העובדה שכל כך הרבה אנשים מהדור "הקשוח" של טייקר לא הגיעו לנקודה שהם יכולים ללמד את הדור הצעיר בגלל שהם מתו ממנת יתר, או נפלטו מהביזנס בגלל התמכרויות שונות או בעיות אופי.

המתאבקים של היום נמצאים בדרכים בדיוק כמו הדור של אנדרטייקר, הם לוקחים באמפים שמרסקים את הגוף שלהם בדיוק כמו הדור של אנדרטייקר. אבל במקום לשחק דומינו ובית משפט, הם עושים סטרים של Among Us בטוויץ', איזה נמושות.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
01-24-2021, 12:51 AM
אני דווקא מתחבר לדברים של טייקר. אני חושב שאם הוא לא היה מזדהה כרפובליקני אז בטוויטר היו עושים הרבה פחות רעש מהדברים שלו, כי בתור מישהו שאשכרה הקשיב לפודקאסט (מומלץ) זה ממש לא היה ראנט. הוא בסה"כ תיאר את ההבדלים בין חדרי ההלבשה ועל הדרך השחיל את הדעה האישית שלו בצורה לא אגרסיבית.
לגבי רעילים לא רעילים, אחרי כל פרשות הספיקינג אאוט לא הייתי משתמש בקלף הזה, במיוחד כשאלו שהובילו את טענות "הדור הישן היה רעיל, אנחנו באים לשנות את הביזנס!!!!~!~" התגלו בתור חלאות (ריאן, סטאר, מרטי - שכחתי מישהו?).

ובפן האישי, אני גם לא אוהב את דור הוולגים וטוויץ'. מוריד לגמרי את ה-aura של המתאבקים ואת הדיסטנס בין מתאבק לאוהד. לא חושב שאפשר להיות כוכב. זה שם תקרת זכוכית ברורה על הביזנס והופך אותו לאפילו יותר נישתי ממה שהוא.
הגב

•
חפש
הגב
Ykv1989 מנותק
Rookie
*
תגובות: 34
Likes Given: 25
01-25-2021, 02:15 AM
זה הולך ונהיה יותר גרוע לרגע,הסיפורים משעממים כל הזמן ממחזרים זקנים כאילו זה מעניין מישהו לראות את גולדברג,שוב דיבורים על לסנר,במקום לתת במה לאנשים כישרוניים כמו בלאק, נאקמורה ,אוואנס(היל),אייג'י, אלייאס,סזארו,מיז-מוריסון,אפולו ועוד הרבה ששכחתי לציין
פשוט חבל כל הקבעון של וינס הורס לנו האוהדים את החוויה,
לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי פרק או ארוע שלם בלי לדפדף קדימה
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
01-29-2021, 12:50 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-29-2021, 12:58 AM על ידי karusi.)
(01-23-2021, 08:13 PM)Ori כתב:  קרבות גדולים בWWE: גולדברג וג'ון סינה.
קרבות גדולים בAEW: דארבי אלן וריי פיניקס.
הנקודה ברורה.
תקשיב פיניקס הזה אינעל העולם שים אותו ואת פנטגון מול היאנג באקס קרב של 3 שעות אני רואה בלי לדלג שניה

(01-24-2021, 12:51 AM)WhoIsYourHero כתב:  ובפן האישי, אני גם לא אוהב את דור הוולגים וטוויץ'. מוריד לגמרי את ה-aura של המתאבקים ואת הדיסטנס בין מתאבק לאוהד. לא חושב שאפשר להיות כוכב. זה שם תקרת זכוכית ברורה על הביזנס והופך אותו לאפילו יותר נישתי ממה שהוא.
אז אתה בטח בן 20-35 אולי. דבר קצת עם הבני דודים שלך או אחיינים בני 5-15. היום כל הסלב באינסטגרם טיק טוק.
הכוכבים של ניקולודיון עושים לייב ועונים לאנשים תוך כדי.
אין - העידן של פעם, שיש איזה "כוכב" שקונה אי פרטי ואף אחד לא רואה -נגמר. היום אם אתה לא נגיש אתה לא קיים.
טוויטצ', יוטוב לייב- זה העתיד.

תראה את הPOST SHOW של AEW עושים את זה כל תוכנית מדברים עם הקהל. אין יותר עיתונאים לא CNN לא FOX SPORT למי אכפת מהם.
האנשים נמצאים בלייב- לשם העולם הולך.

בקצרה אני יגיד לך שadpocalipse בשלילוב טראמפ התחילו את סופה של עידן העיתונים הגדולים שניסו לקבוע סדרי עולם- והיום האנשים והכסף נמצאים בלייבים ובאנשים הקטנים
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 05:12 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר