Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 107 108 109 110 111 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Extreme Rules 2021

עמודים (7): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Extreme Rules 2021
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-27-2021, 11:53 AM
זה השלב בו אנחנו לאט לאט מתחילים להתהפך על ריינס אני מניח. 

פין באלור זו נקודה רגישה מאוד בקארד בעיניי. יש לי כבר ביצים כחולות מלראות אותו מגיע כל כך קרוב לאליפות ראשית בראו/סאמקדאון, ספציפית האליפות האוניברסלית "שהוא מעולם לא הפסיד", ולא מנצח. 
להוסיף על זה את ההקרבה הסתמית לגמרי של הדימון.. זה לא צובע את ריינס טוב בכלל מבחינתי. 

הדימון היה מה שהגן על פין באלור.
כל פעם שבאלור הפסיד עוד הפסד מתסכל, היינו יכולים להתנחם בעולם הפנטזי בוקינג בו הדימון מנצח. WWE העיזו להקריב אפילו את האספקט הזה כדי להראות לנו כמה ריינס חזק ותותח (דבר שאנחנו כבר יודעים), הם הכניסו את עצמם (שוב) לפינת בוקינג אידיוטית שממנה הם יכלו לצאת רק בעזרת, מה שאפשר לכנות בתור "הסוף המסובך בעולם". 

לואו בלואו, קו-דה-גראס, 2.9, אוסוס מתערבים, באלור תוקף, ריינס ספיר מחסומים, אור אדום, באלור כועס, חבלים נקרעים, ריינס ספיר, 3. 
כמה שיט כדי להסוות מאיתנו את העובדה שיקיר ליבנו פין באלור פשוט שווה לתחת בעיניים של וינס. 

אבל יש נקודות חיוביות שאני לוקח מהעניין הזה.
פרגל דביט ניסה לברוח מהדימון כמו מאש - הוא ברח לNXT, הסתתר שם שנתיים, העביר את התקופה הטובה ביותר בקריירה שלו בתור טאלנט עם יותר ערך ורלוונטיות מכל אדם אחר בNXT, הזמן שלו שם אזל, הוא ניסה לחלץ את עצמו למעמקי הארגון עם מעבר לNXTUK, אבל נכשל, אולץ לחזור חזרה למקומו הטבעי ואפילו להקריב את האלטר-אגו שלו.
דביט היה נראה לי כבוי לגמרי בכניסה, גנרי ממש. 
אני מקווה שהוא מסתכל אי שם לAEW (הארגון הנעלה מWWE), ומתכנן את הדיביוט שלו.

מחכה לראות את היריבות של באלור מול עובד התחזוקה שעלה לו באליפות האוניברסלית.
פאט מקאפי עם השטיק שהוא נהיה צרוד זה פשוט מגעיל לאוזן ולא באמת הופך מוצר חרא (WWE) לטוב. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,026
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
09-27-2021, 12:23 PM
(09-27-2021, 10:16 AM)tomer4321 כתב:  לדעתכם הנפילה של החבל העליון הייתה מכוונת כחלק מהקרב או קרתה בטעות?

זה היה מתוכנן כמובן.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
09-27-2021, 12:32 PM
(09-27-2021, 11:53 AM)SwitchBlade כתב:  זה השלב בו אנחנו לאט לאט מתחילים להתהפך על ריינס אני מניח. 

אני חושב שריינס הוא כישלון כשזה מגיע ללגרום ליריבים שלו להיראות טוב. ליצור ספק מסויים.

הריין הארוך של אוקדה היה טוב כל כך, כי בכל פעם שהוא נכנס להגנת אליפות היה את הספק הקטן. המחשבה שאולי הפעם הוא יפסיד.
אין את זה עם ריינס. אף אחד לא קנה את פין באלור, גם לא בתור הדימון.

זה ריין טרור בלי אנדגיים באופק. ברור שאנשים מתחילים להתעייף.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,026
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
09-27-2021, 12:46 PM
(09-27-2021, 12:32 PM)EVIL Rainmaker כתב:  אני חושב שריינס הוא כישלון כשזה מגיע ללגרום ליריבים שלו להיראות טוב. ליצור ספק מסויים.

הריין הארוך של אוקדה היה טוב כל כך, כי בכל פעם שהוא נכנס להגנת אליפות היה את הספק הקטן. המחשבה שאולי הפעם הוא יפסיד.
אין את זה עם ריינס. אף אחד לא קנה את פין באלור, גם לא בתור הדימון.

זה ריין טרור בלי אנדגיים באופק. ברור שאנשים מתחילים להתעייף.
[Image: FAQz6sx-VEAIQDHJ.jpg]

[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • DarkArts, KillSwitch
חפש
הגב
RanWrestling מנותק
Rookie
*
תגובות: 37
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-27-2021, 12:50 PM
אירוע סביר, קרבות רסלינג טובים מאוד.

- ביאנקה הייתה כוכבת הערב. נתנה קרב מטורף, כל כך קיוויתי שתחזיר את האליפות (למרות שידעתי שזה לא יקרה). כמה פעמים אפשר לתת לסשה בנקס לבצע חזרה במיין אבנט ולהרוס את הקרב, נמאס ממנה. עדיף שתחזור כפייס.

- לא קונה את הגימיק של הדיימונד. באלור בין המתאבקים האהובים עליי ולדעתי הדיימונד הורס לו. בסוף הייתי בטוח שהאליפות שלו, שסוף סוף הוא לוקח אותה מריינס. חבל שנקרע? נו באמת..אם כבר אתם רוצים לסיים ככה את הקרב תכניסו את לסנר. קיוויתי שלסנר יצא לטובת באלור ויתקוף את האוסוס וריינס ויתן לדיימונד לנצח. סוף טוב יותר עם הרבה דלתות להמשך.

- אני מקווה שההפסד של אלכסה יסיים את הגימיק המטומטם שלה עוד מתקופת הפינד, ונקבל את אלכסה הפייסית, רעיון טוב לדראפט, אלכסה פייסית מול בקי לנץ הילית.

- קרב הזוגות היה מעולה! רסלינג טוב נתנו הצגה טובה.

לסיכום:
רסלינג טוב באירוע, הייתי מסיים דברים אחרת.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-27-2021, 01:17 PM
עד שחשבתי שיש להם ביצים לתת לנו רגע גדול ומטורף הם מביאים לנו כזה סיום הזוי, ללא ספק הסיום הכי הזוי מאז הקרב הביזארי ההוא מ HIAC 2019, אותו סוג של קרב של לא להכות בברזל כשהוא חם,אותו קרב שגרם אז לאוהדים לצעוק “AEW” באולם.
רק בשביל שתבינו,זה אירוע PPV שקרב אחד בו נגמר בDQ,
קרב אחד שנגמר בגלל הסכת דעת של בובה,
קרב אחד שנגמר ברולאפ,
הקרב המרכזי נגמר בגלל חבל שנשבר ללא הגיון (בינתיים).
זה 4 מתוך 6 קרבות קרבות (בלי קיקאוף).
אין מה להגיד כבר.
מה אני אגיד… ״הייפ״ למחר לקרב האליפות…מעניין מה יהיה הפעם, בטח ספירת חוץ.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-27-2021, 01:26 PM
(09-27-2021, 09:43 AM)Cenation כתב:  אני באמת לא מבין איך אנשים פה אוהבים את הדמות הנוכחית של ריינס, זה כבר נהייה מגעיל ועלוב
רוב הניצחונות שלו הם בעזרה של האוסוס וזה ממש בדיחה, אותי זה ממש לא מרשים כל הבולשיט הזה, אלוף אמיתי זה מישהו שמנצח נקי וככה הופך "לאגדה"

מעבר לזה הקרב בכללי עם באלור היה טוב אבל שוב כל הקטע של זה שהאוסוס באים פשוט עלוב
באופן כללי - אירוע סביר מינוס, לא מעניין במיוחד

זה נכון שיש לו קרבות שהוא ניצח עם התערבויות,אבל גם כשהוא מנצח נקי אז מתלוננים שהוא דומיננטי מדי.
יש לו ניצחונות נקיים על מיסטריו,סטרומן,בראיין,סזארו,הקרב המרכזי במאניה, ג׳ון סינה.
הוא נעמד מול כל מאתגר ומסכים, הוא הגו על האליפות הזאת הכי הרבה.
Acknowledge him !
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
09-27-2021, 01:28 PM
(09-27-2021, 11:53 AM)SwitchBlade כתב:  לואו בלואו, קו-דה-גראס, 2.9, אוסוס מתערבים, באלור תוקף, ריינס ספיר מחסומים, אור אדום, באלור כועס, חבלים נקרעים, ריינס ספיר, 3. 

זמן לחשוף - וינס שלח לי לבבות ואימוג׳י קוף רוקד אחרי ששלחתי לו את ההצעה הזו.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-27-2021, 01:29 PM
אפילו לא בא לי לראות את הPPV, מהתגובות כאן והביקורות.
תמיד עניין אותי מה הלוגיקה של הקיראייטיב בWWE ולמה הבוקינג נראה כמו שהוא נראה, מנסה למצוא את ההגיון שנים ולא מצליח.
תודה על התוצאות.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-27-2021, 01:43 PM
אירוע שהתחיל מצוין והסתיים רע מבחינת בוקינג, הרסלינג היה נהדר לאורך כל האירוע ונהניתי מאוד בסה"כ.

הפעם אני אתייחס גם לקיקאוף כי אני אוהב את ליב מורגן, ניצחון טוב שלה על כרמלה, חד וחלק. אני מקווה שהיא תעבור לראו ותאתגר את שארלוט, כי עם איך שסצנת הנשים נראית בסמאק יש יותר מדי הורסוומן שם בשביל שיתנו לה סיכוי.

הקרב שלישיות לא הוכרז בקארד אלא רק בקיקאוף, אבל הוא עבד בשבילי. האינטראקציה בין הניו דיי ללאשלי עשתה את הקרב, סטיילס ואומוס היו לא קשורים אבל עדיין נתנו שניהם הופעה טובה. אהבתי את הקומבו של וודס. ביג E מצמיד את לאשלי עם ביג אנדינג, סיום טוב מאוד. הפרומו של לאשלי אחרי הקרב היה מביך, אבל יש קרב אליפות מחר בראו ואני מבסוט.

האוסוס נגד הסטריט פרופיטס היה מצוין. דוקינס שוב מראה שהוא אנדרייטד, פורד בהופעה מעולה וגם האוסוס, הכל היה טוב בקרב הזה. סיום נקי, דאבל ספלאש על הצלעות הפצועות של פורד, אי אפשר להתלונן על זה.

שארלוט נגד אלכסה והבובה שלה... ממש התלבטתי אם להריץ ובסוף החלטתי להשתדל לראות, לא הכי נהניתי. יפה שנתנו לשארלוט לנצח, כבר חשבתי שאלכסה תנצח ושארלוט תחזיר בראו מתישהו במסע לניפוח האליפויות שלה, כל הכבוד ל-WWE שמגלים סבלנות. מבחינת הקריעה של הבובה החרא הזה לא מעניין אותי.

פריסט-שיימוס-הארדי היה טוב, אבל לא בין הקרבות הטובים של הערב לדעתי. לא אהבתי בכלל את הסיום, ה-WWE צריכים לפחות איזה חצי שנה לא לסיים שום קרב ברולאפ.

יותר משארלוט נגד אלכסה דול התלבטתי אם להריץ את בקי נגד ביאנקה. הרסלינג יהיה טוב כנראה, אבל הבוקינג חרא. בסופו של דבר החלטתי לראות, ואני מתחרט על זה שבזבזתי את הזמן שלי על הזבל הזה. סשה דפקה את הקרב ושלא תבינו לא נכון, סשה הרבה יותר טובה מבקי לדעתי, אבל לייצר פיוד משולש כשביאנקה מרגישה כמו איזה מעפנה זה לא משהו שאני אצפה בו. היה כל כך קשה להחזיר את בקי אחרי סאמרסלאם ולקבוע לה קרב אליפות ב-ER, ואז להחזיר את סשה? הקרב עצמו היה טוב, אבל אני פשוט לא יכול להסתכל על הסצנה הזאת ברצינות אחרי מה שהיה בסאמרסלאם.

ואז... ריינס נגד הדומיין. קרב מצוין, סיום הזוי. הפיודים האלה צריכים להסתיים מתישהו, זה נראה למישהו הגיוני שהלגיטימציה של באלור לאליפות תתבטל כי החבל המחורבן לא הצליח להחזיק את ה-50 קילו שהוא שוקל? אם כן תפרוש מהענף. אין לי כוח כבר.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 08:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר