Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 14 15 16 17 18 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.8.2025

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.8.2025
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,331
אשכולות: 8
Likes Given: 11,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-16-2025, 07:25 PM
סולו נותן לי וייבים של רוק הצעיר, אני צופה ומקווה שיהיה לו עתיד מזהיר. סמי כמובן מצטרף כי איך הוא לא יקח חלק באנגל חם? בAEW קוראים לזה ג׳ריקו, לפחות ג׳ריקו תומך ישראל. סמי מתחרבן ומנסה להשיג אליפות משנית במקום אליפות ראשית. האמת, זה אחלה גיוון של סמי בסמאק ונייט בראו, זה באמת מרענן. מצד שני, זיין ינסה לחלוב רלוונטיות מהבלודליין, שוב. הם מתכננים לנו רודס-זיין למניה שרודס היל? כי הקהל יתהפך על זיין מהר מאוד. שלשות לקרב המרכזי זה מעייף, אבל אני במילא לא צופה בקרבות כאן.

יאמר לזכותם שמלומיז נגד פראקסיום נשמע מרענן וקרב טוב על הנייר. חבל שהם קורבנות של מיז גונב ניצחון, מילא למנף הצמדה שלהם בשביל לחזק את מלו. ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה זה שמיז הותיק מראה לצעירים שהוא יותר חכם מהם כדי לחספס את מלו.

דרו עם פרומו נהדר וסוחף. כרגיל יש לו סיבה הגיונית למעשיו ובקצב הזה הקהל יכול לבחור בצד שלו, כי הוא כל כך טוב. פריז מציגה לנו קארד עמוס כרגע, אני חושב שקודי יעלם טיפה בשביל לצלם את הסצנות שלו בזמן שדרו יעשה חיל על המיקרופון וירד על קודי בכל שבוע שהוא לא נמצא פה.

זוגות פילר עד שMFT מגיעים. הקרב ירידות של מלומיז וMCMG היה מצחיק. מדהים כמה מחלקת הזוגות שבסמאקדאון שופעת לעומת ראו.

טרות זה עוד דוגמה שאין להם מושג מה לעשות איתו ושהם לא רוצים אותו שם אפילו. הם נתקעו איתו בגלל הקהל והוא מחליף את עורו בצורה מביכה עם שינוי דמות קיצונית ולאחר מכן חזרה למצב הקודם. לדעתי זה הטרלה של האנטר שמראה לקהל שלא צריך להתעסק איתן בכל הנוגע לפיטורים, כי בסופו של דבר הוא מחליט. רציתם את טרות? קיבלתם דמות חסרת כיוון על המסך.

סמי אפילו מעייף את הפייסים. סמי מצמיד את סולו פעם נוספת זה כואב מאוד, מאמין שגם לכל שאר חברי הפורום. יש לי תחושה שנקבל מרובה משתתפים על אליפות ארה"ב או לפחות משולש עם סמי ופאטו כמאתגרים.

לסיכום, סולו ודרו אדירים וזאת תוכנית של הילים. קודי וסינה מורגשים בחסרונם.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,285
אשכולות: 0
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-16-2025, 07:48 PM
מתי קרוס עזב את wwe שוב ?
פשוט ביזיון מה שהאנטר עשה לו, הקהל היה מאחוריו והוא ויתר עלין אבל על סמי מחבל זיין הוא לא ויתר כשברור שאין לו כלום יותר
הגב
The following 1 user Likes תנולהיותאורח's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,179
אשכולות: 9
Likes Given: 486
08-17-2025, 09:54 AM
אני לא באמת חושב שההורדה של ראמי הפוליטיקאי להתחרות על ה-US היא ביטול של הפוש לאליפות העולם עבורו.
כרגע קודי רודס עסוק עם מקינטייר, אבל לצערנו הרב ראמי הפוליטיקאי עדיין נחשב לחם ולכן צריך לעשות איתו משהו. מה נעשה איתו? מה שהצליח לפני 3-4 שנים, הבלודליין.
גם אז הוא כפה את עצמו על הסיפור הכי חם של התקופה והצליח לייצר לעצמו רלוונטיות שהביאה אותו עד למיין אבנט של רסלמניה.

מה שמדהים הוא שהאיש פשוט לא שינה כלום בדמות שלו כבר שנים. הוא לא אובר בזכות עצמו אלא רק בזכות התעלקות על אחרים. הוא התעלק על ה-YEET, הוא התעלק על CM פאנק ועכשיו הוא מתעלק על ג'ייקוב פאטו. אשכרה ה-WWE העלו לסושיאל שלהם את "ראמי הפוליטיקאי עושה את התנועה של ג'ייקוב פאטו" כאילו זה משהו שאמור לקרות באופן קבוע. האיש הוא עלוקה בגוף של איגואנה. אין לו כלום משל עצמו, הוא מתעלק על אחרים ולוקח להם את הדברים שהם הפכו לאובר, כדי להיות אובר בעצמו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Roger
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
**
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
08-17-2025, 05:53 PM
הלוואי וסולו ירוץ לבד ובלי כל הסמואנים האלה מסביב.
לא יכול לראות את זה יותר, זה גם תוקע אותו כל הזמן עם ג׳ייקוב וג׳ימי ודיייי.
למה ג׳ייקוב וסולו לא יכול לרוץ ב-WWE בלי קשר לזה שהם סמואנים
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
08-17-2025, 07:06 PM
(08-17-2025, 05:53 PM)Just Keep Fighting כתב:  הלוואי וסולו ירוץ לבד ובלי כל הסמואנים האלה מסביב.
לא יכול לראות את זה יותר, זה גם תוקע אותו כל הזמן עם ג׳ייקוב וג׳ימי ודיייי.
למה ג׳ייקוב וסולו לא יכול לרוץ ב-WWE בלי קשר לזה שהם סמואנים

כי אז מה יעשו עם כל הג'ברוניז הבני דודים?
חחח סתם אני בעד כם לשחרר את כולם בmft ולתת לסולו לרוץ לבד וגייקוב לבד. הם רק מורידים את סולו למטה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
08-17-2025, 08:21 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-17-2025, 08:23 PM על ידי Roger.)
(08-17-2025, 09:54 AM)The Visionary כתב:  אני לא באמת חושב שההורדה של ראמי הפוליטיקאי להתחרות על ה-US היא ביטול של הפוש לאליפות העולם עבורו.
כרגע קודי רודס עסוק עם מקינטייר, אבל לצערנו הרב ראמי הפוליטיקאי עדיין נחשב לחם ולכן צריך לעשות איתו משהו. מה נעשה איתו? מה שהצליח לפני 3-4 שנים, הבלודליין.
גם אז הוא כפה את עצמו על הסיפור הכי חם של התקופה והצליח לייצר לעצמו רלוונטיות שהביאה אותו עד למיין אבנט של רסלמניה.

מה שמדהים הוא שהאיש פשוט לא שינה כלום בדמות שלו כבר שנים. הוא לא אובר בזכות עצמו אלא רק בזכות התעלקות על אחרים. הוא התעלק על ה-YEET, הוא התעלק על CM פאנק ועכשיו הוא מתעלק על ג'ייקוב פאטו. אשכרה ה-WWE העלו לסושיאל שלהם את "ראמי הפוליטיקאי עושה את התנועה של ג'ייקוב פאטו" כאילו זה משהו שאמור לקרות באופן קבוע. האיש הוא עלוקה בגוף של איגואנה. אין לו כלום משל עצמו, הוא מתעלק על אחרים ולוקח להם את הדברים שהם הפכו לאובר, כדי להיות אובר בעצמו.

מדויק. מסכים עם כל מילה.

לשמחתנו, כלל הקהל גם מתחיל למאוס בו. הוא לא עובד. שום דבר בו לא עובד. היה לו תפקיד בבלודליין וזהו. היה לו רול ובזה זה נגמר. הוא בחיים ולעולם לא היה מנצח את רומן ריינס. גם אם טוני קהאן היה הבוקר הוא לא היה מנצח את רומן פאקינג ריינס.
הקטע היחיד שאנחנו צריכים לחשוש ממנו זה הראמבל. הוא מוגן בסעודיה וז׳ון פול יודע שהוא יכול לתת לו לנצח בלי הייג׳אק או תגובות לא רצויות.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
08-18-2025, 09:08 AM
(08-17-2025, 08:21 PM)Roger כתב:  מדויק. מסכים עם כל מילה.

לשמחתנו, כלל הקהל גם מתחיל למאוס בו. הוא לא עובד. שום דבר בו לא עובד. היה לו תפקיד בבלודליין וזהו. היה לו רול ובזה זה נגמר. הוא בחיים ולעולם לא היה מנצח את רומן ריינס. גם אם טוני קהאן היה הבוקר הוא לא היה מנצח את רומן פאקינג ריינס.
הקטע היחיד שאנחנו צריכים לחשוש ממנו זה הראמבל. הוא מוגן בסעודיה וז׳ון פול יודע שהוא יכול לתת לו לנצח בלי הייג׳אק או תגובות לא רצויות.

בראמבל ממתי שהוא נכנס הלב שלי ידפוק כמו חולה נפש עד שהוא יודח בעזרת השם. צריך לתת להיל להדיח אותו שיספוג היטים(אבל פופים פה) כמו לוגאן פול, מקנטייר, ברייקר, סולו, וולר, הייז. משהו.

חלום שלי שבריצה לזירה הוא יקרע את הצולבת ויתרסק.
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Roger
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,179
אשכולות: 9
Likes Given: 486
08-18-2025, 09:25 AM
(08-18-2025, 09:08 AM)Jon_M0xley כתב:  בראמבל ממתי שהוא נכנס הלב שלי ידפוק כמו חולה נפש עד שהוא יודח בעזרת השם. צריך לתת להיל להדיח אותו שיספוג היטים(אבל פופים פה) כמו לוגאן פול, מקנטייר, ברייקר, סולו, וולר, הייז. משהו.

חלום שלי שבריצה לזירה הוא יקרע את הצולבת ויתרסק.

אולי אני קצת שוגה בדמיונות, אבל אני לא חושב שהם הולכים לקחת סיכון עם הראמבל הקרוב, למרות שהוא בסעודיה.
אחרי מה שקרה עם ג'יי אוסו השנה, בהרגשה שלי הם הולכים בראמבל הקרוב ללכת על בטוח ולתת את הראמבל למישהו שיהיה בקונצנזוס אמיתי.
זה לגמרי יכול להיות CM פאנק אם הם רוצים לסגור את הסיפור שלו, זה יכול להיות ברייקר עם קידום לסטוריליין של פירוק "החזון".
אם אני צריך "לחשב", הייתי אומר שכרגע ראמי הפוליטיקאי הוא בעדיפות 4-5 לקחת את הראמבל (פאנק, ברייקר, ריינס ואולי גם סולו/ג'ייקוב ברשימה לצידו).
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
08-18-2025, 10:56 AM
(08-18-2025, 09:25 AM)The Visionary כתב:  אולי אני קצת שוגה בדמיונות, אבל אני לא חושב שהם הולכים לקחת סיכון עם הראמבל הקרוב, למרות שהוא בסעודיה.
אחרי מה שקרה עם ג'יי אוסו השנה, בהרגשה שלי הם הולכים בראמבל הקרוב ללכת על בטוח ולתת את הראמבל למישהו שיהיה בקונצנזוס אמיתי.
זה לגמרי יכול להיות CM פאנק אם הם רוצים לסגור את הסיפור שלו, זה יכול להיות ברייקר עם קידום לסטוריליין של פירוק "החזון".
אם אני צריך "לחשב", הייתי אומר שכרגע ראמי הפוליטיקאי הוא בעדיפות 4-5 לקחת את הראמבל (פאנק, ברייקר, ריינס ואולי גם סולו/ג'ייקוב ברשימה לצידו).

עדיין, עד שהוא לא יודח אני לא אהיה שקט.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 04:39 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר