Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025

עמודים (11): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025
TaCMaN11 מנותק
Rookie
*
תגובות: 112
אשכולות: 1
Likes Given: 4
הצטרף בתאריך: Apr 2022
12-14-2025, 10:59 AM
בכיתי נורא...
הגב
The following 1 user Likes TaCMaN11's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-14-2025, 11:18 AM
(12-14-2025, 09:49 AM)Penta כתב:  גם כשגונת׳ר היה האלוף הראשי הוא לא היה הדבר הכי מעניין והכי מרכזי בתוכנית.
אולי זה שהוא הפריש את סינה יוכל לתת לו היט ולעזור לו בגזרה הזו.
ואולי זה לא יעזור.

איך הוא יהיה הדבר הכי מעניין כשנתנו לו להתעסק עם ג'יי אוסו רוב הריין ועם אלפא אקדמי וקצת פריסט.

תן לו ריין ופיודים עם מאיין איבנטרים כמו קודי, פאנק, רולינס, מקנטייר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Liorton
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,177
אשכולות: 9
Likes Given: 486
12-14-2025, 11:22 AM
(12-14-2025, 11:18 AM)Jon_M0xley כתב:  איך הוא יהיה הדבר הכי מעניין כשנתנו לו להתעסק עם ג'יי אוסו רוב הריין ועם אלפא אקדמי וקצת פריסט.

תן לו ריין ופיודים עם מאיין איבנטרים כמו קודי, פאנק, רולינס, מקנטייר.

אז הנקודה היא שבשביל שגונת'ר יהיה מעניין הוא צריך לעבוד עם מתאבקים מעניינים יותר ממנו.
אם גונת'ר לא יכול להיות הדמות שתוביל את הפיוד וצריך את השמות הגדולים שיתפסו את ההובלה, אין סיבה שיהיה אלוף ראשי.

2025 הייתה שנת הפיק של גונת'ר, הוא התחיל אותה כאלוף עולם, זכה באליפות פעם נוספת והפריש שני מתאבקים היסטוריים.
ועדיין - הוא לא מעניין. אחרי ההפסד שלו ל-CM פאנק (שגם זה - קרב שנקבע בטורניר ולא איזה פיוד גדול), הוא נעלם. חזר לטורניר של סינה וזכה בו רק לפני שבוע. לא היה פה פיוד אמיתי לסיום הקריירה של סינה.

אני לא יודע מה ה-WWE חושבים על גונת'ר כפרומואיסט או אם הם רואים בו מישהו שבאמת מסוגל לסחוב רוסטר שלם על הגב, אבל אם הם לא מאמינים בו שיוכל לעבוד עם טאלנטים שהם לא דמויות HOF, אין טעם להשקיע בו ככה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
12-14-2025, 11:31 AM
(12-14-2025, 11:22 AM)The Visionary כתב:  אז הנקודה היא שבשביל שגונת'ר יהיה מעניין הוא צריך לעבוד עם מתאבקים מעניינים יותר ממנו.
אם גונת'ר לא יכול להיות הדמות שתוביל את הפיוד וצריך את השמות הגדולים שיתפסו את ההובלה, אין סיבה שיהיה אלוף ראשי.

2025 הייתה שנת הפיק של גונת'ר, הוא התחיל אותה כאלוף עולם, זכה באליפות פעם נוספת והפריש שני מתאבקים היסטוריים.
ועדיין - הוא לא מעניין. אחרי ההפסד שלו ל-CM פאנק (שגם זה - קרב שנקבע בטורניר ולא איזה פיוד גדול), הוא נעלם. חזר לטורניר של סינה וזכה בו רק לפני שבוע. לא היה פה פיוד אמיתי לסיום הקריירה של סינה.

אני לא יודע מה ה-WWE חושבים על גונת'ר כפרומואיסט או אם הם רואים בו מישהו שבאמת מסוגל לסחוב רוסטר שלם על הגב, אבל אם הם לא מאמינים בו שיוכל לעבוד עם טאלנטים שהם לא דמויות HOF, אין טעם להשקיע בו ככה.

גונת'ר מעניין ככה או ככה, התלוננו שהריין שלו לא היה הדבר הכי מעניין בתוכנית.
יש הבדל בפיוד של גונת'ר עם אלפא אקדמי וג'יי אוסו כשברקע יש לך את רולינס והחזון שמעסקים עם פאנק וריינס.

תן לגונתר פיודים כשהוא עם אליפות ראשית עם אנשים שמצדיקים את המעמד ותראה איך הוא הדבר הכי מעניין.
עובדה שבic הוא התאבק עם מצאבקים כמו גייבל, שיימוס, סטרומן ועוד והריון שלו היה מעניין וכולם התלהבו. למה? כי הוא קיבל מתאבקים ברמה שלו ובתור אלוף ראשי אתה צריך לקבל את המאיין איבנטרים ולא מיד.

אני אישית מת על גונת'ר, הוא מעולה על המיק והוא משוגע בזירה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,177
אשכולות: 9
Likes Given: 486
12-14-2025, 11:39 AM
(12-14-2025, 11:31 AM)Jon_M0xley כתב:  גונת'ר מעניין ככה או ככה, התלוננו שהריין שלו לא היה הדבר הכי מעניין בתוכנית.
יש הבדל בפיוד של גונת'ר עם אלפא אקדמי וג'יי אוסו כשברקע יש לך את רולינס והחזון שמעסקים עם פאנק וריינס.

תן לגונתר פיודים כשהוא עם אליפות ראשית עם אנשים שמצדיקים את המעמד ותראה איך הוא הדבר הכי מעניין.
עובדה שבic הוא התאבק עם מצאבקים כמו גייבל, שיימוס, סטרומן ועוד והריון שלו היה מעניין וכולם התלהבו. למה? כי הוא קיבל מתאבקים ברמה שלו ובתור אלוף ראשי אתה צריך לקבל את המאיין איבנטרים ולא מיד.

אני אישית מת על גונת'ר, הוא מעולה על המיק והוא משוגע בזירה.

שלא תטעה, אני לא חושב שגונת'ר הוא הבעיה.
אבל - ג'יי אוסו היה הדבר הכי חם בתכנית כשגונת'ר קיבל להתעסק איתו. ג'יי אולי לא הפרטנר הכי טוב לפיודים, אבל מקינטייר למשל הוציא ממנו הרבה יותר, רומן ריינס הוציא ממנו הרבה יותר, אפילו CM פאנק ו-LA נייט הוציאו ממנו יותר ממה שגונת'ר הוציא. ואני מזכיר שאחרי שג'יי ניצח אותו על התואר לא באמת היה פיוד גונת'ר-ג'יי, פשוט קבעו רימאטצ' לאחרי חודש וחצי וזהו כדי להחזיר לו את התואר. מי שהיה בפיוד עם ג'יי זה בכלל מתאבקים אחרים.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-14-2025, 11:44 AM
אני חייב להודות שאני לא צופה בNXT מאז ימי הזוהר של באלק גולד.
סמאק האחרון נחשפתי לראשונה לאובה פאמי מודה שממש התלהבתי ממנו, אמרתי נחכה לראות אותו נגד קודי.
שמעו נהנתי ממנו מאוד, יש לו הכל מהכל מתאבק מטורף. היה צפוי שדרו יתערב אבל..
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
12-14-2025, 01:16 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-14-2025, 01:19 PM על ידי Tzahi.)
אני לא איכנס להכל כרגע, אני התחלתי עם ג'ון סינה עוד בתקופת ה-word life ובגדול תמיד הוא היה בחיי בשנים שצפיתי ב-WWE וזה מאוד עצוב לראות אותו עוזב למרות שהוא שנים ששנאתי את הגימיק של סופר סינה.

שאלה אחת חשובה יש לי שקצת מציקה לי (בעיקר כי אני מארק שלו), למה רנדי לא היה באף סרטון ולא הגיע בסוף לכבד?
אני מבין שכבר תקופה לא ראינו אותו והוא מאמן את ספיד או וואטאבר ולא ממש אכפת לי, נראה לי ראוי שמישהו כמו אורטון מאותו מחזור של סינה יהיה נוכח בפרישה או לפחות יראו אותו בסרטונים שעשו בין לבין.
הוא לא הופיע פיזית, לא הופיע בסרטוני מעבר, לא הופיע בסרטון שכולם עושים תנועות של סינה.
למה? מה אני מפספס פה? אני לא ממש עוקב אחרי אתרי חדשות אז אין לי מושג אם פרסמו על זה משהו אז אשמח לתשובה

עריכה: שמעתי איפשהו שטריפל שיבץ אותו באוסטרליה לאיזה סיבוב? נגיד וזה נכון, למה לא עשו סרטון איתו?
עריכה 2: אני בטוח שהרוב שמו לב לחיוך של סינה לפני שהוא עשה TAP OUT, חיוך של פרידה, סוג של הבנה ש-"מותר לוותר עכשיו, זה הסוף", מאוד עצוב וכואב למרות שזה חיוך של קריירה מושלמת שהוא עבר.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,376
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
12-14-2025, 02:00 PM
עוד לא צפיתי, אני רואה די הרבה הייט ברשתות על הסיום, בעיקר כלפי טריפל אייץ׳

לא לגמרי ברור לי למה, הבחור ש״לעולם לא נכנע״ נכנע בקרב האחרון שלו מרגיש לי כמו סיום הולם ואפילו מתבקש
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • NoamRR, Penta
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 592
Likes Given: 22
הצטרף בתאריך: Jul 2021
12-14-2025, 02:17 PM
הכניעה של סינה נראה כל כך עלובה, אין לי בעיה שהוא הפסיד ואפילו נכנע אבל המהלך עצמו נראה כל כך עלוב.
ועוד מול יריב (תסלחו לי זו דעתי האישית) שעוד שנה שנתיים לא נשמע עליו, והוא זוכה בתואר הזה של להפריש את סינה.
היו לי הרבה ביקורות על שבירת הסטריק אבל פה זה הלך ללסנר שמינף את זה לשמיים, גונת'ר לא יעשה עם זה כלום.

בעיניי הטקס סיום היה עלוב, עלוב בטירוף.. ציפיתי לאדג'/רוק
ציפיתי ללפחות חצי שעה נוספת שהם ידברו, משהו.. הכל היה מהיר ומבחנתי לפחות לא מרגש בעליל.
אבל כנראה שזה מה שסינה רצה אז אני אכבד את זה.

תודה לך סינה, ואין לי ספק שנראה אותו שוב ב WWE.. לא בתור מתאבק אבל גם מאחוריי הקלעים ופה ושם בסגמנטים.
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 592
Likes Given: 22
הצטרף בתאריך: Jul 2021
12-14-2025, 02:18 PM
דרך אגב הורדתי בטעות בטורנט של האירוע הקודם של WWE Saturday Night's Main Event ואפילו ראיתי את הקרב הראשון של קודי מול מקנטייר עד שהבנתי שאני בפאקינג אירוע הלא נכון.
הגב
The following 2 users Like xXRed4EverXx's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 12:30 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר