Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

אשכול הערכה Hustle Loyalty Respect #17 GOAT ג׳ון סינה

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הערכה Hustle Loyalty Respect #17 GOAT ג׳ון סינה
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-17-2025, 10:38 AM
בנוגע לGOAT.
סינה בטופ של הWWE מעל ל20 שנה ומשמש כפנים של החברה, הבא בתור אחריו היה 8.
זה אפילו לא קרוב בכלל. ההשפעה של סינה על הWWE וההתפתחות הנוכחית היא עצומה.
המעבר לPG שהציל את החברה היציבות הכלכלית בתקופה שהרסלינג היה בצלילה וכ"ו.

הWWE עצמם מכירים בו כGOAT שלהם כל דבר אחר הוא סמנטיקה או הורדת נתונים שכן אמורים
לקחת בחשבון כמו השפעה על הרסלינג ועל החברה שהיא בעצם מונופול בתחום והיא הופעה בשורותיה
הוא חיסרון רציני בכל הקשור לקריאת תיגר על התפקיד GOAT.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-17-2025, 11:58 PM
(12-15-2025, 11:13 AM)Yosihait כתב:  ולגבי ג'ף- גם אם הוא היה מאוד לוהט, מבחינת הארגון הוא לא איים על סינה. אבל מצחיק בעיניי שכל הסיבות שאתה נותן שסינה עקף את כולם הייתה כי הוא היה בריא יותר (לא התאבק בסגנון טוב) או לא לקח סמים. זה אומר על האחרים, לא עליו.

מה בדיוק מאיים בג'ף של 2009?
בחור שעושה בקלות ערימות של כסף - אני בספק שWWE היו מאוימים או חששו מכך שבטעות נוצר להם כוכב ענק. 

מהצד השני - תמיד היה לי מוזר איך גם ג'ף וגם סינה היו בטופ של WWE במשך אותן שנים, ומשום מה נפגשו רק איזו פעם וחצי.
כן, שניהם פייסים נצחיים, אבל בהשוואה לג'ף - ריי מסטיריו הוא פייס נצחי שגם היה בשנים האלו ולו היו הרבה יותר אינטרקציות עם סינה.

ההבדל בין ג'ף הארדי לבין ג'ון סינה הוא דומה להבדל בין ג'ף הארדי לבין כמעט כל המתאבקים שהגיעו לטופ של הביזנס.
בזמן שסינה היה צריך לעבוד קשה, ואז להיבחר בתור הפרויקט, ואז לרתום את המכונה מאחוריו - זה לעתים נראה כאילו רסלינג יותר בחר בג'ף הארדי משג'ף הארדי בחר ברסלינג. 
הקלות בה ג'ף הגיע לטופ ב2009 והקלות בה הוא המתאבק הכי גדול בכל הזמנים היא משהו די קיצוני בהתחשב בכמה קשה אנשים צריכים לעבוד כדי להשיג עשירית ממנו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • NoamRR, The Visionary
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-18-2025, 11:13 AM
וואלה מודה מאז הקרב האחרון של סינה, זה נגע בי וזה באמת מוזר. אני בחיים לא הייתי מהמעריצים שלו ולא מהשונאים שלו הייתי תמיד באמצע שזה מגיע לסינה, מבחינתי הוא פשוט תמיד היה שם. כנראה שזאת התחושת נוסטלגיה הזאת וההבנה שאני יותר לא אראה אותו יותר מתאבק, משהו שכבר התרגלתי אליו בכל שנותי כצופה במוצר. מטורף, היינו עדים לקריירה ענקית שלא תחזור על עצמה בזמן הקרוב. היינו עדים לקריירה של אחד בדור, לא היה מישהו כמו סינה שסחב את החברה והיה הפנים שלה לכל כך הרבה זמן בלי שום פרשיות או שמועות כאלו ואחרות. הבן אדם המושלם למשימה פשוט, ובן אדם טוב פשוט משהו שדווקא בעולם הרסלינג כמעט ואין רוב האנשים (לפחות היו פעם) הם מאוד טיפוסים מוזרים בלשון המעטה, וסינה פשוט היה "הנורמלי" שוינס ראה בו הבן אדם המושלם לפנים של החברה.
אין לי כלום חוץ מהמון כבוד והערכה אליו ללא ספק אחד מהגדולים שהיו ויהיו.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 2 users Like SaHBK's post:
  • iCena, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 03:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר