03-03-2021, 09:42 PM
(03-03-2021, 11:00 AM)RoeeHardy כתב: אני מקפיד מאוד על חלוקה בין קרבות שיצא לי לחוות ב״זמן אמת״ לבין קרבות עבר שהשלמתי בדיעבד. אי אפשר באמת לעשות השוואה בין קרב שחווית בלייב לבין כזה שצפית בו לראשונה מחוץ לקונטקסט. זה אפילו לא עניין של מה יותר טוב, אלו פשוט שני דברים שונים לגמרי.אם אני אפילו צריך להתקטנן אז...מייקלס-טייקר WM25 הוא אפילו לא הקרב הכי טוב ביניהם.
מייקלס-טייקר זה ממש לא קרב שה-WWE העצימו בדיעבד וכביכול היה פחות טוב בפועל מאיך שהוא נתפס. אני זוכר את הצפייה בקרב הזה בזמן אמת, הבאזז היה אמיתי, גם אצלי וגם ברחבי הרשת. צעירים ומבוגרים כאחד כתבו שזה אחד הקרבות הטובים ביותר שהם ראו אי פעם. אני יכול לנסות להסביר למה, אבל זה כבר דיון בפני עצמו. אולי בעתיד. בכל אופן, אצלי הוא מספר 1 לא עוררין בנוגע לקרבות רסלמניה שראיתי בלייב, ובתחרות עם פאנק-סינה על מספר 1 בכללי ב-WWE שראיתי בלייב.
אהיה כנה ואומר שמאז כמובן צפיתי בו שוב מספר פעמים ואף פעם לא הצלחתי לשחזר את ההתלהבות הראשונית, אבל זה חלק מהקסם של המעורבות הרגשית שקיימת רק בצפייה בלייב. אותו מקרה היה לי עם פאנק-סינה, שמבחינת צפייה בלייב הקרב שלהם ב-MITB הוא מבחינתי בפער עצום מעל השאר, אבל בצפייה ביקורתית ומנותקת כנראה שהקרבות המאוחרים שלהם היו טובים יותר.
ולמרות זאת, אני מצטרך לשלו ומסכים עם כל מילה. כתבתי כבר כמה פעמים שלדעתי ברט-אוסטין מרסלמניה 13 זה הקרב הטוב ביותר בכל הזמנים, וזה כשאפילו לא ראיתי אותו בלייב.
ואם אפילו יותר. אז מבחינת זירה וסיפור, בחיי שמייקלס-אנגל גדול יותר.
אבל זה כבר ממש טאבו.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It