Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 123 124 125 126 127 ... 129 הבא »

דיון | מהו הקרב הכי גדול בהיסטוריה של רסלמניה ?

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מהו הקרב הכי גדול בהיסטוריה של רסלמניה ?
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-03-2021, 09:42 PM
(03-03-2021, 11:00 AM)RoeeHardy כתב:  אני מקפיד מאוד על חלוקה בין קרבות שיצא לי לחוות ב״זמן אמת״ לבין קרבות עבר שהשלמתי בדיעבד. אי אפשר באמת לעשות השוואה בין קרב שחווית בלייב לבין כזה שצפית בו לראשונה מחוץ לקונטקסט. זה אפילו לא עניין של מה יותר טוב, אלו פשוט שני דברים שונים לגמרי.

מייקלס-טייקר זה ממש לא קרב שה-WWE העצימו בדיעבד וכביכול היה פחות טוב בפועל מאיך שהוא נתפס. אני זוכר את הצפייה בקרב הזה בזמן אמת, הבאזז היה אמיתי, גם אצלי וגם ברחבי הרשת. צעירים ומבוגרים כאחד כתבו שזה אחד הקרבות הטובים ביותר שהם ראו אי פעם. אני יכול לנסות להסביר למה, אבל זה כבר דיון בפני עצמו. אולי בעתיד. בכל אופן, אצלי הוא מספר 1 לא עוררין בנוגע לקרבות רסלמניה שראיתי בלייב, ובתחרות עם פאנק-סינה על מספר 1 בכללי ב-WWE שראיתי בלייב.
אהיה כנה ואומר שמאז כמובן צפיתי בו שוב מספר פעמים ואף פעם לא הצלחתי לשחזר את ההתלהבות הראשונית, אבל זה חלק מהקסם של המעורבות הרגשית שקיימת רק בצפייה בלייב. אותו מקרה היה לי עם פאנק-סינה, שמבחינת צפייה בלייב הקרב שלהם ב-MITB הוא מבחינתי בפער עצום מעל השאר, אבל בצפייה ביקורתית ומנותקת כנראה שהקרבות המאוחרים שלהם היו טובים יותר.

ולמרות זאת, אני מצטרך לשלו ומסכים עם כל מילה. כתבתי כבר כמה פעמים שלדעתי ברט-אוסטין מרסלמניה 13 זה הקרב הטוב ביותר בכל הזמנים, וזה כשאפילו לא ראיתי אותו בלייב.
אם אני אפילו צריך להתקטנן אז...מייקלס-טייקר WM25 הוא אפילו לא הקרב הכי טוב ביניהם.
ואם אפילו יותר. אז מבחינת זירה וסיפור, בחיי שמייקלס-אנגל גדול יותר.

אבל זה כבר ממש טאבו.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
The-hitman-4l מנותק
Rookie
*
תגובות: 1
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-04-2021, 08:44 AM
תגובה ראשונה בפורום ..
ולנושא :
אציין כמה קרבות שמסחינתי הגדולים ביותר.
קרב גדול זהו קרב עם מתח. דמויות מרכזיות. והשפעה על העלילה.
אני צופה קבוע מרסלמניה 8... עם פחות צפייה בתקופה החלשה והמחרידה עם ג'ון סינה הנוראי... אבל עליו נדבר בפעם אחרת. מי שבאמת ראה האבקות לא יכול להעריך את ההמתאבק) כביכול) הזה.. זהו פרקתי

1. הכי זכור. מייקלס טייקר. 2 הקרבות מדהימים. רסלמניה 25.. היה נראה שמייקלס יעשה את זה. 2 פרפורמרים מדהימים.
2. הפתעה.. לכו ותראו. רסלמניה 10. ברט מול אואן. סיפור מרתק. קרב קצת קצר וחסר מרכיבים אבל העבירו את הסיפור מושלם !!! לכו ותראו
3. מייקלס - רמון קרב סולמות. קלאסי היסטורי ומדהים איך מייקלס נתקע בחבלים.
4. אוסטין רוקי רסלמניה 17. קרב "הרחוב" בין החזקים ובמעמד כזה. אני עדיין שומע את הכסא על הגב של רוקי מהסוף...
5. הוגאן רוקי. רסלמניה 18. וואוו.. טירוף. הקהל הכי חי שאני זוכר טי פעם.
6. אורטון בטיסטה והגמד.. גם קרב סבבה
7. אוסטין ברט..
זהו לבינתיים
טייקר לסנר... קרב יחסית חלש. הסיום מהפנט. אבל לא מסםיק בשביל הקטגוריה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 11:49 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר