01-07-2025, 06:45 PM
פאנק לא ראוי למעמד שנותנים לו
|
|
|
01-07-2025, 06:45 PM
פאנק לא ראוי למעמד שנותנים לו
01-07-2025, 08:41 PM
(01-07-2025, 06:35 PM)ser duncan the tall כתב: רק כי זה אתה. לדעתי ואני מאוד מקווה שזה באמת יקרה: ידעתי שפאנק ינצח פה, עכשיו לדעתי הוא ישיג את האליפות בראמבל או בצמבר בזמן שרולינס יזכה ברויאל ראמבל או בציימבר בקרב על ההזדמנות לאתגר את האלוף. לדעתי זה ילך לרולינס נגד פאנק על האליפות במניה ששם רולינס ינצח. הפרומו של סינה קצת עירער אותי. למרות שהייתי שמח לרולינס נגד ריינס במאיין איבנט וקודי נגד פאנק במאיין אבנט השני. ככה או ככה בזה שרוק לא מגיע למניה כנראה, איזה מאיין איבנטים אתה רוצה לראות במניה? ![]()
01-07-2025, 08:45 PM
ראו מאכזב מאד
אפרגן ואגיד שהאולם היה מדהים , אווירה של שנות ה2000 עם השלטים בקהל. הפתיחה הרגישה שעידן חדש מתחיל בצורה טובה. הסגמנט של רוק היה משעמם, די מלוקק ובנאלי. חיבוק לרודס ללא הגיון. לא יודע לא התחברתי. מיותר היה לחזק עוד את רומן הוא לא צריך את הניצחון הזה. סולו נתן שנה מעולה ולטעמי היה חייב לתת לו להמשיך להיות ראש השבט החדש. כנראה לרומן מתוכנן לפגוש את פאנק או רוק במניה ועל כן הנצחון. סתם זרקו את קודי ואואנס לקרב ללא שום עניין(ניסו למכור את השנאה של אואנס לריינס נו באמת). באמת שלא מובן. מבין את הצעד להציג את סינה בראו ראשון של נטפליקס. אבל מרגיש בשנים האחרונות שההפתעות בראמבל אבדו מהעולם. גם רודס לפני שנה שנתיים הוכרז, גם פאנק יכלו לשמור במקום בSS להביא בראמבל, גם סינה עכשיו. לא יודע... פרומו מיותר הרגיש ילדותי מאד כל ההגשה של סינה. קרב הנשים וגיי מול מקנטייר היו פיהוק. ההופעות של הוגאן וטייקר היו מיותרות בהגשה שלהם. הרגיש שהם היו בגורילה ועל הדרך האנטר אמר להם לצאת לדקה. פאנק רולינס היה נחמד, אם זה מה שהיינו אמורים לקבל במניה אז טוב שקיבלנו את מקנטייר במקום פאנק. ניצחון של פאנק לא מוצדק. כפי שרשמתי כנראה בונים פה על פאנק-ריינס במניה והמטרה להוציא את שניהם חזקים לצופה החדש בנטפליקס. לא יודע....לא זרם לי. הרגיש שהמחשה הייתה לרצות את הצופה החדש עם נצחונות רק של פייסים וזה פספוס ענק. רוק הרגיש פייס. סתם לזרוק את סינה הוגאן וטייקר ללא מטרה כל כך. חטאו פה שלא קידמו סיפורים אלא יותר לסיים סיפורים קיימים שמי שרק רוצה להיכנס לעניינים לא מבין על מה מדובר והם לא גרמו לו להתסקרן.
חייב לתת גם את הטייק שלי על הפרק
מאוד התרגשתי מהפרק, עד כדי ש5 דקות לפני אחרי שעות של התלבטויות עשיתי מנוי ב55 שקל כדי לראות בכיף בלייב למרות שידעתי שיש לי דרכים אחרות להשיג את זה בחינם בבוקר זה התחיל דווקא מאוד טוב, בעיקר עם הקרב בין ריינס לסולו והקרבות במהלך כל הפרק היו סבבה אבל דבר אחד שהטריד אותי מאודדדד שהכל היה סופר צפוי, ואני לא אוהב את זה גם ההתערבויות בריינס וסולו היה מאוד צפוי הניצחון ההירואי של ריה היה צפוי גם הנצחונות של ג'יי ופאנק שלא היו הכי צפויים, אבל הם באו בצורה מאוד יבשה והכי גרוע זה הפייסיות ההזויה של הרוק, שהחליט שפתאום הוא אוהב את כולם ורוצה שלום עולמי, איפה הרוק של לפני כמה חודשים??? שום דבר לא צפוי, שום התערבות מפתיעה, שום חזרה מפתיעה עשו פה פרק מיליון דולר אבל חסרו את מה שהWWE הכי מומחים בו שזה גורם ההפתעה וחבל שכך, כי אם גם ככה כולם כבר יודעים שרסלינג זה מתוסרט, תנו לפחות את ההפתעות שאנחנו לא יכולים לצפות מרגיש שהם היו חייבים לתת פרק מדהים מבחינת קארד, אבל הם כאילו אזוקים עם ידיים מאחורי הגב לעשות הפתעות שקורות בPPV, כאילו אסור לעשות בפרק שבועי של ראו הפתעות של PPV, גם אם זה פרק הפתיחה של עידן הנטפליקס שכל העולם צופה בשידור חי זה מרגיש כמו פרק שהוא האוס שואו אחד גדול ממש מבאס
01-07-2025, 09:18 PM
מגיע לפאנק הכל. הוא טאלנט של פעם בדור וזה שעד היום הוא לא היה במיינאיבנט של רסלמניה זה פשע שחייב לתקן.
הייתה לו שנה פנטסטית עם פיוד השנה ופרומואים מצוינים עם רולינס. הוא הוריד הילוך בזירה אבל כן בשיאו בפרומואים. כרגע אין שום סיבה שהוא יעשה ג'ובים. זה יגיע בעוד שנה-שנתיים אם הוא יישאר בריא וימצה את הריצה הנוכחית. ![]()
01-07-2025, 10:18 PM
(01-07-2025, 08:41 PM)Jon_M0xley כתב: לדעתי ואני מאוד מקווה שזה באמת יקרה: תהיה רגוע סינה לא יזכה פעם שלישית בראמבל אני חותם לך על זה מעכשיו עצם העובדה שהוא אמר הוא הולך לנצח זה מלחמה פסכולגית בכאילו לגרום לנו לחשוב שזה יקרה. לדעתי נקבל סינה אורטון
01-07-2025, 10:27 PM
תוכנית מעולה של ראו.
- נטפליקס... תודה שזכינו. חווית צפייה מושלמת. וואלה אנחנו נשדדנו שנים על גבי שנים בשידורים בטלוויזיה. איפה האיכות שלהם ואיפה האיכות בנטפליקס. איכות השידור בנטפליקס פי כמה וכמה יותר טובה, ראו כל כך ברור, כל כך חד. היה תענוג. כל ה-3 שעות עברו אצלי כמו שצריך בלי בעיות בכלל. איזה כיף. - פופים פסיכיים לרוקי, צמרמורת בגוף כל פעם מחדש, דרך המסך שלנו היה אפשר להרגיש שהאולם רועד. ברגע שרוק יצא החוצה ונתן כיפים לקהל ישר התחלתי לחשוד, ואז הוא התחיל את הפרומו שלו וכצפוי הודה לכל האנשים העשירים בנטפליקס וכו'. אמרתי סבבה... זה הוא חייב לעשות. ואז הוא הודה לקודי רודס, נתן הייפ נוסף לריינס-סולו, חיבק את קודי ונגמר הסגמנט. חשבתי שנקבל את הבוס האחרון אבל במקום זה קיבלנו את בעל המניות. סעמק. לפני חצי שנה רוק וקודי פירקו אחד את השני ועכשיו הם מרימים לחיים מאחורי הקלעים, זה היה מוזר. נראה שרוק לא יהיה ברסלמניה השנה. אני חושב שנוכל להגיד זאת בוודאות רק אחרי הרויאל ראמבל. - רוק נגד סולו סיקואה בקרב Tribal Combat היה מעולה. כניסה אדירה של רומן ריינס. מרגיש לא חוקי ולא קשור לראות אותו מתאבק בראו אחרי כל כך הרבה זמן. רוק וסולו נתנו הצגה ונהניתי מכל הקרב. קרב שהתחיל לאט וככל שהתקדם העלו את הקצב... כמו שצריך. ספוטים טובים, שולחן נשבר, הפרעות כמובן של המשפחה. אני דווקא אהבתי לראות את אואנס מפתיע משום מקום, טוב לראות שהוא לא שכח מה ריינס עשה לו. הוא מזכיר את זה כמעט כל שבוע בסמאקדאון. קודי עושה את ההצלה. ריינס מנצח ומחזיר את הכבוד והשליטה. שרוק יצא החוצה לשים עליו את האולה פאלה חשבתי שאולי יהיה פה איזה סוורב, לצערי לא הלכו על זה. עדיין חשוד לי המבטים של רוק... אולי זה רק אני. על הנייר מרגיש שנגמר הפיוד של הבלודליין. אבל נצטרך לחכות לסגמנט הבא של ריינס ב-27 בינואר. שאפו לסולו סיקואה על כל מה שעשה שנה שעברה ועד עכשיו. - ג'ון סינה זהב כמו תמיד. איזה מלך. כניסה מרגשת שלו ושוב האולם בלוס אנג'לס מתפוצץ. אנחנו נכנסים לשנה האחרונה בקריירה של פאקינג ג'ון סינה. כל הרגשות ביחד... שמח לראות אותו שוב, עצוב שזה בדרך להסתיים. אבל זה החיים... סינה כמו סינה נתן פרומו גדול, שולט בקהל בכזאת קלות שזה מדהים. פרומו של 'אני לא יודע אם אני עדיין יכול לנצח/לזכות באליפות ה-17'... הלו... אתה ג'ון סינה. אני רוצה את סופר סינה בחזרה בשנה הזאת. סינה מכריז שהוא הולך לנצח את הראמבל ומוציא עוד פופ גדול מהקהל. הפעם האחרונה עכשיו... התחלנו. - ריה ריפלי נגד ליב מורגן על אליפות העולם לנשים היה קרב מצוין. סיום ראוי לפיוד האדיר שלהן. חתיכת פיוד קיבלנו מהן. כן... אני יודע שלאחרונה זה נמרח וגם אני הייתי רוצה שזה יסתיים מוקדם יותר. אבל היי... לפחות לא לקחו את זה עד רסלמניה... כי זאת הייתה התוכנית המקורית שלהם. ליב מורגן בגיר האדום הזה... גאד דאמ. היא מטורפת. ליב כל כך השתפרה מבחינת יכולות זירה, תענוג לראות אותה. קרב בקצב נהדר, ספוטים גדולים, כל אחת מהן מתחמקת לשנייה מהפינישר הראשון שלה. דום דום וראקל ניסו לעזור לליב ולא הצליחו... ריה מסיימת את הקרב בצורה חזקה ביותר ומחזירה לעצמה את אליפות העולם לנשים. ליב נתנה ריצה אדירה ! כל הכבוד לה. ועכשיו הגיע זמן הפרדת כוחות ואני רוצה לראות כל אחת מהן בכיוון אחר ופיוד אחר. - ג'יי אוסו נגד דרו מקנטייר היה קרב טוב... אבל זה היה הקרב הכי פחות טוב של התוכנית, הנקודה הכי פחות טובה. קודם כל אתייחס לכניסה הפסיכית של ג'יי אוסו לצד טראוויס סקוט. טראוויס הרג אותי... לא דופק חשבון לאף אחד ומעשן חופשי. לראות את ג'יי, מקאפי וטראוויס רוקדים על שולחן השדרנים. זאת הייתה חגיגה. ואז הקרב התחיל... אחרי כמה דקות שלחתי הודעה לעומר(דיברנו כל התוכנית) ואמרתי לו 'מה קרה התעייפתם'. הוא ענה 'כן'. הפעם הראשונה בתוכנית שהקהל ממש התעייף... ושקהל עייף ולא בתוך העניין ולא באמת מגיב כמו שצריך לקרב... אין באמת הייפ וחבל. אני גם לא אהבתי את הסיום של הקרב. מקנטייר לא צריך להפסיד לג'יי. גם רולאפ... MEH. - CM פאנק נגד סת' רולינס היה MOTN. תגובות אדירות לשניהם בכניסות. ביג פייט פיל כמו שצריך, קרב בקאליבר של רסלמניה. צ'אנטים של הולי שיט לפני שהקרב מתחיל... שניהם נתנו פה הצגה, המכירות שלהם היו מעולות ואנשים חשבו שהם נפצעו במהלך הקרב. כמה פעמים במהלך הקרב שמתי לב שהם ממש פגעו אחד בשני, בעיקר באגרופים ראו את זה. רולינס כל כך טוב בזירה יאללה, ראו שהוא סחב את פאנק לקרב פנטסטי(הופעה מעולה של פאנק בלי קשר). אני נגד זה שמתאבקים מתחמקים מכל דבר... אבל בתוכנית כזאת, קרב כזה... זה בסדר גמור. פה אין לי בעיה לראות את פאנק משתחרר מ-2 GTS ו-2 פדגרי. פאנק מנצח את רולינס. אין לי ספק שנחזור לקרב הזה שוב, השאלה מתי. סיום חזק. ![]()
01-07-2025, 10:28 PM
(01-07-2025, 06:22 PM)ser duncan the tall כתב: תכנית מצוינת לפתוח איתה את עידן הנטפליקס. והנה התחילו הסיוטים מהראמבל... תודה יא חבר זבל לך תראה tna
01-07-2025, 10:29 PM
(01-07-2025, 08:41 PM)Jon_M0xley כתב: לדעתי ואני מאוד מקווה שזה באמת יקרה: באידיאל, כל רסלמניה שהיא X1, מבחינתי צריכה להיות הצהרת כוונות עם שמות שאמורים לרוץ קדימה במיין אבנט לפחות כמה שנים ואם אפשר אז שיתחרו בשמות הקודמים של העשור שלפני כן. ב-21 קיבלנו את סינה ובטיסטה (סינה עשור, בטיסטה חצי עשור וחזר לפרקים), ב-31 קיבלנו את לסנר, ריינס ורולינס שהם ליטרלי ה-3 שהחזיקו את ה-WWE בעשור האחרון. אם נלך על פנטזי בוקינג שלי: ערב ראשון - קרב על ה-WHC - גונת'ר נגד רולינס (גונת'ר שומר) ערב שני - קרב על אליפות ה-WWE: סולו סיקואה (הרוויח את המקום שלו בשנה האחרונה לדעתי) נגד קודי רודס נגד סינה (לקח ראמבל).
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|