Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.6.2025

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.6.2025
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-25-2025, 06:52 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-25-2025, 06:54 PM על ידי Roger.)
(06-25-2025, 10:05 AM)Yosihait כתב:  נניח שאני מסכים על ג'יי (אני חושב שהוא לפחות משתדל מאוד), המצב של WWE היום טוב לאין שיעור. לפחות הם בונים למשהו, לפחות יש איזשהו היגיון. זה שאתה מעדיף אווירה של בית קברות זה בעייתי. ולסנר היה אלוף בעייתי! אני לא יכול להגיד כמה האיש הרס לי את הרסלינג. למזלי מקינטייר העיף אותו.

ואמנם כיף לצחוק על רסלקראפ אבל בחייאת, זה לא אומר שזה טוב.

טוב לאין שיעור.. חחחחחחחחח

לא הוא לא. יש פמפום בלתי פוסק מצד ה-WWE עצמו ומצד האינטרנט (יוטיוב, טוויטר) המארקי הטיפש שצריך לתת כותרות והצהרות כמו "The greatest ever" וכו׳ כדי ליצור לעצמו צפיות וטראפיק. העובדה שז׳ון פול היה צריך לעשות פרסומת שנה שעברה ולהגיד במילים ש"WWE is on fire right now", וששמים מד דציבלים כדי להמחיש לך כמה הקהל ״בעניין״ ושמפמפים כמה קהל ואת שיאי הגייט שהם שברו רק מוכיח שזה הייפ מזויף ושקרי שרוכב עדיין על העובדה שוינס מקמהן התחלף עם מישהו מ״מכבד את הספורט (כמה שהמשפט הזה מטומטם)״ כמו ז׳ון פול ו״פרופשנל רסלינג״ חזר ועל הגל הזה שמאז רסלמניה 40 וסיום הסיפור של קודי שהפרספציה של החברה הייתה בשיא חיובי.

איך לעזעזל אתה יכול להגיד אווירה של בית קברות ובאותה נשימה להגן על המוצר של היום..?! היום אתה הגעת למצב שאם אין לך שיר כניסה ק׳אצי או צ׳אנט שמארקים יקנו כרטיס בשביל לשיר בלי סוף אז אין לך תגובה מהקהל לכלום. צרצרים מוחלטים. לך תסתכל על התוכנית האחרונה הזאת של ראו ותגיד לי שאני טועה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-25-2025, 06:53 PM
(06-25-2025, 11:40 AM)ser duncan the tall כתב:  כולם רוצים להיות כבשים שעושים Yeet

כן אתה כאילו אומר בציניות אבל זה נכון. מעניין אותם רק לצעוק ולשיר. זאת החוויה שמקבלים היום מהאבקות מודרנית. אף אחד לא אובר, אבל תשירו כאילו אתם בהופעה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 609
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
06-25-2025, 07:15 PM
(06-25-2025, 06:52 PM)Roger כתב:  טוב לאין שיעור.. חחחחחחחחח

לא הוא לא. יש פמפום בלתי פוסק מצד ה-WWE עצמו ומצד האינטרנט (יוטיוב, טוויטר) המארקי הטיפש שצריך לתת כותרות והצהרות כמו "The greatest ever" וכו׳ כדי ליצור לעצמו צפיות וטראפיק. העובדה שז׳ון פול היה צריך לעשות פרסומת שנה שעברה ולהגיד במילים ש"WWE is on fire right now", וששמים מד דציבלים כדי להמחיש לך כמה הקהל ״בעניין״ ושמפמפים כמה קהל ואת שיאי הגייט שהם שברו רק מוכיח שזה הייפ מזויף ושקרי שרוכב עדיין על העובדה שוינס מקמהן התחלף עם מישהו מ״מכבד את הספורט (כמה שהמשפט הזה מטומטם)״ כמו ז׳ון פול ו״פרופשנל רסלינג״ חזר ועל הגל הזה שמאז רסלמניה 40 וסיום הסיפור של קודי שהפרספציה של החברה הייתה בשיא חיובי.

איך לעזעזל אתה יכול להגיד אווירה של בית קברות ובאותה נשימה להגן על המוצר של היום..?! היום אתה הגעת למצב שאם אין לך שיר כניסה ק׳אצי או צ׳אנט שמארקים יקנו כרטיס בשביל לשיר בלי סוף אז אין לך תגובה מהקהל לכלום. צרצרים מוחלטים. לך תסתכל על התוכנית האחרונה הזאת של ראו ותגיד לי שאני טועה.

אני פשוט לא מבין מה הבעיה.

זה עסק. הם תמיד קידמו את עצמם. ב-2019, עכשיו... אתה טוען שזה שהם מפמפמים כמה קהל מוכיח שזה שקרי? אבל הם כל הזמן עושים את זה. בכלל לא הבנתי מה הבעיה אם הם שוברים שיאי הכנסות. אם זה נכון, אז זה נכון. אני אומר לנתח את זה, אבל ממש לא מבין את הבעיה בלהגיד את זה.

מארקים שקונים כרטיסים זה דבר שתמיד היה, ביקורות על אנשים שהם "לא אובר" למרות שהקהל צועק את השם שלהם זה תמיד היה. דומיניק חסר צ'אנט והוא אובר, אנשים אובר. הצ'אנטים האלה נוצרים בגלל סיבות. אף אחד לא הכריח את הקהל לצעוק YEET. ה-WWE שחקו את זה? אולי. אבל זה נטו כי הקהל אהב את זה.

איך אני יכול להגיד את זה? כי אני זוכר את 2019. חרא תקופה. אני לפחות מבין לאן הם חותרים כרגע, אני די יוצא מרוצה ולא מרגיש שמזלזלים באינטליגנציה שלי. הדברים היחידים שאני זוכר שהביא ביקורת זה "פאנק אמר משהו שלא משתלב עם מוטיבציות הדמות שלו". או "המתאבק שרציתי לא ניצח". או במקרה שלך "הם אומרים שיש להם קהל". בחייאת... לא אותה רמה בכלל.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-25-2025, 10:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-25-2025, 10:15 PM על ידי DDJ.)
תוכנית מצוינת, טובה יותר מהזבל של שבוע שעבר

ההייליט שלי זה בקי VS ביילי
כן כן
שתי הוטרניות הוציאו כאן קרב ענק, קצב מהיר, מהלכים טובים, קל קרב ברמת PLE
סיפור טוב, כולל ההתערבות של ליירה
וואלה לא הורדתי את העין לרגע מהמסך
כל הכבוד.

היל בקי נמצאת בטופ של הנשים בחודשיים האחרונים.
לדעתי לגמרי מגיעה לרעננות של ליב מורגן גרסת 2024.
היא מצוינת בתור הילית, היא מעניינת, היא צריכה לאתגר את איו סקיי לסאמרסלאם.
אפשר להוסיף את ריה כאן למשולש, אבל בקי חייבת להיות על אליפות העולם בקרוב.

בנוסף, רולינס עם עוד פרומו אדיר, צודק בכל מילה,
הוא נמצא לגמרי בפיק שלו

כל השאר היה בסדר, חלק גם בסדר+
קודי-ג'יי לא מעניין את התחת, לא יכול לראות את ג'יי יותר, וגם קודי מתחיל להיות מאוס
כל מה שקורה עם יום הדין נחמד, אבל זה לא אותו דבר בלי קרליטו וליב (וגם איתם, זה לא באמת היה אותו דבר כמו עם פריסט וריה)

ברייקר-פנטה היה קרב טוב אבל פשוט MEH לא מעניין אחד גדול,
ברייקר מצוין כשהוא הביג דוג של רולינס, אבל כיחיד? לדעתי בזמן האחרון הוא הולך רק אחורה

רוקסן נתנה קרב מעולה, ג'ייד מעט פספסה פה ושם אבל החלטה טובה לתת לה את הגמר
וכנראה גם את ה-QOTR, יש לה סטייל של כוכבת.

מקדונה ובאלור מאתגרים את הניו דיי? אש.
חייבים לקחת להם את האליפות, הניו דיי לצערי די מהר חזרו להיות לא רלוונטים
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-26-2025, 06:25 AM
כל פעם שאני רואה את קודי עולה לי רפלקס הקאה
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-26-2025, 06:47 AM
(06-26-2025, 06:25 AM)hbk כתב:  כל פעם שאני רואה את קודי עולה לי רפלקס הקאה

באסה לך
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 08:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר