10-25-2025, 03:24 AM
דרגונוב חולה נפש.
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.10.2025
|
|
10-25-2025, 03:24 AM
דרגונוב חולה נפש.
10-25-2025, 03:26 AM
קרב מעולה כרגיל אצל הטורפדו הרוסי.
10-25-2025, 03:27 AM
באנגר גדול של דרגונוב ובלאק. איזה קרב.
דרגונוב פשוט תענוג איזה מפלצת. פריסט כצפוי עולה לבלאק בהפסד. ![]() תבכו
10-25-2025, 04:01 AM
קרב מרכזי בלי פסילות מעולה של מקנטייר וביג ג'ים.
הסמואן דרופ על השולחן והקליימור אחרי הכיסא לפנים היו ספוטים חזקים. ברול לסיום בין מקנטייר וקודי, מקנטייר מוריד אותו בקליימור. עוד תוכנית פנטסטית של סמאקדאון. ![]() תבכו
10-25-2025, 08:00 AM
תן לי פריסט נגד בלאק בקרב אינפרנו.
10-25-2025, 01:11 PM
אחלה תוכנית.
מקנטייר מעלה את פאטו ושוב קודי מנסה להעביר נושא ואומר למקנטייר בוא נלחם כאן ועכשיו. מעניין מה שקורה שם. מקנטייר חייב לזכות באליפות והוא צריך לזכות בלי שיהיו פרסומים שהוא יזכה כדי לזעזע את המערכת הוא היה צריך לזכות שבוע שעבר וזה היה נותן יותר איפקט. אהבתי שמקנטייר "ניקה" את עצמנו בזה שאנר לאדיס שהוא נקי ואלדיס יודע את זה ולכן הוא קיבל קרב אליפות. הטרן של ג'ייד היה צפוי, איך שהיא יצאה עם הלוק הזה ידעתי שזה יקרה. הקהל לא הגיב לזה כמו שצריך אבל היל ג'ייד צריכה להיות יותר טובה מפייס ג'ייד. אגב מי שזוכר אמרתי לפני סמרסלאם שג'ייד תזכה באליפות בתור הילית, נראה אם זה באמת יקרה. לדעתי כן ולדעתי הגיע הזמן לרענון קצת שם. אתגר פתוח: כשבלאק יצא חשבתי שזהו הוא יזכה או שפריסט יגיע(אבל חשבתי שזהו הם סיימו את הסיפור לפני שבועיים אז כל הקרב הייתי בטוח בלאק הולך לזכות ורק חששתי מהבלאק מאס). הקרב כרגיל היה מעולה, דרגונוב מטורף אני מת עליו. בלאק גם היה מצויין וזלינה חוזרת למקום שהיא הכי טובה בו וזה להיות מנג'רית. היה שם ספוט מסוכן שדרגונוב נפל על הכתף מהטופ רופ ופחדתי שיפצע שוב. מרגיש קצת שזלינה ובלאק זה חיקוי של קרוס וסקארלט אבל אני הייתי רוצה פיוד בניהם זה היה יכול להיות מעולה. פריסט יוצא ואז נרגעתי ובום דרגונוב שומר. אחלה מלו, מקווה שסוף סוף ילכו איתו קדימה. לא הבנתי איפה הקרב של גרגאנו? לא יודע מה קורה שם אבל mft, diy ופראקסיום והמחלקה עדיין אש. מקנטייר עם ניצחון יפה. חבל שלא עשה לו פיוצ'ר שוק DDT על הכיסא שהיה ממש ליד. קליימור של מקנטייר על קודי לסיום. מעניין מי ינצח מחר. ![]()
10-25-2025, 02:48 PM
כל תוכנית שבה מקנטייר יוצא אובר היא תוכנית אש
10-25-2025, 05:32 PM
זה באמת נראה שקודי עומד לעשות היל טרן.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|