Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 6 7 8 9 10 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2026

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Royal Rumble 2026
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,187
אשכולות: 9
Likes Given: 487
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-01-2026, 09:32 AM
מגילת דעות כי בוקר וצריך לדבר על הראמבל הזה.

משהו שחשוב לי לציין כי לדעתי אי אפשר להתעלם ממנו: מדובר ברויאל ראמבל הראשון שנערך מחוץ לצפון אמריקה. זה טייטל שבא עם מחויבות לאירוע משמעותי וחשוב וה-WWE נכשלו ברמה ההפקתית בגדול. אני לא מדבר על איכות הקרבות כי עוד נגיע לשם, אבל לנצח כשאנשים יפתחו את הראמבל הזה וינסו לצפות בו, הם יראו אצטדיון שנראה 80% ריק וזה נטו בגלל הבחירה ההזויה של הלדים והפנסים על כל מושב, שפשוט הסתירו את הצופים. במשך שנים התעקשתי שמדובר בהאוס שואו מצולם. הפעם ה-WWE הם אלו שבחרו להתייחס לאירוע הזה ברמה הנראות כהאוס שואו.

ראמבל נשים:
לא היה לי ספק שהולך להיות קרב חלש, אבל לא ציפיתי שנקבל את הראמבל הכי גרוע אי פעם. שנה הבאה יציינו את ראמבל הנשים העשירי ועם כל הכבוד, כבר אי אפשר לייחס קרב חלש ל"התרגשות של ראמבל" כשרוב המשתתפות עושות את זה כבר 5-7 שנים לפחות. אני לא חושב שהייתה בזירה כימיה טובה בין שתי מתאבקות עד שהגענו לרביעייה הסופית וזה אומר הכל. זה לא על הלבוש, זה לא על הקהל הסעודי, זה נטו על מי שהפיק את הקרב ושיבץ אותו פשוט לא טוב. ההחלטה לפתוח עם שארלוט ואלכסה הייתה נכונה כי זה WOW מומנט ראוי לראמבל, אבל מה זה השק קמח הזה 20 שניות לתחילת הקרב שהן עומדות ופשוט מחכות? יריבה מרכזית שלך יושבת לך על הכתפיים ואת לא מעיפה אותה מהזירה? את מטומטמת? ג'ורדן גרייס ובקי לינץ' הודחו מהר מדי, שארלוט פלייר העבירה 57 דקות בזירה נדמה לי, מתוכן היא אשכרה התאבקה אולי 7. ההדחה של ניה ג'קס באה לי בול, כמה שפחות לראות אותה בראמבל - יש יותר סיכוי שהקרב יעבור חלק. ההדחה של אלכסה הייתה בוץ', אף אחד לא ישכנע אותי אחרת. שארלוט הייתה אמורה לתפוס אותה וזה התפקשש כי הן בטח הזיעו את החיים שלהן במדי הפאוור ריינג'רס שהן התלבשו בהן. השנה היא 2026 ואיכשהו נטליה (נטי פתאום אחרי 20 שנה) והבלות הן דבר בראמבל. הקרב התחיל לקבל צורה כשכל בנות ה-JD נכנסו ושוב איבד את הצורה עם ההדחה של רוקסן פרז. ההתהפכות של ליב על ראקל היא ראמבל קלאסיק, זה לא אומר שהן יריבות עכשיו, פשוט כל אחת לעצמה בקרב הזה. לאש לג'נד הייתה הדבר הכי טוב בקרב הזה עם 5 הדחות וכל אחת ראויה (ג'ורדן גרייס, הבלות, שארלוט ואיו). ואז עד הטופ 3 הקרב דיי היה מת. בשלישייה הסופית קיבלנו קצת קצב ולמען האמת הספוט ששלושתן מחזיקות בחבלים ומחליפות מקומות היה לדעתי מצוין. ניצחון ראוי בהחלט של ליב מורגן, הגיע הפאקינג זמן. אני צריך לבדוק את זה, אבל לתחושתי היא האישה היחידה שלקחה חלק בכל אחד מ-9 קרבות הראמבל עד כה. אה, ופייג' לא חזרה - Fuck That.

גונת'ר - AJ סטיילס:

קרב מצוין, פיזי, עושה כבוד לשני המשתתפים. אני לא יודע אם סטיילס באמת פורש או שיהיה פה סוורב כלשהו, לדעתי יהיה בגלל שהוא לא הוריד את הכפפות בסופו של דבר אבל אין לדעת. מה שכן, עם כל האהבה של טריפל H לגונת'ר, חייבים לשחרר את הסיום המעיק הזה של "סליפר הולד, היריב מתחמק, בעצם לא, סליפר הולד, היריב מתחמק, בעצם לא - מרפקים, כניעה". לעוס, חרוש, מאוס. תודה לשינסקה נאקאמורה שהביא את הספוילר של החיים וגרם לזה שאפילו לא היה לי צל של ספק שגונת'ר ינצח פה. לפחות יכולתי להתרכז בליהנות מסטיילס.

אליפות ה-WWE - דרו מקינטייר - סמי זיין:

הקרב שהכי חששתי ממנו ולא בגלל יכולות של מתאבקים. לא חשבתי של-WWE יהיה את האומץ לתת לזיין להפסיד נקי בערב הסעודית, אבל אני מניח שגם הם יודעים שהוא פשוט לא חומר לאליפות ואני מקווה מאוד שבזה סיימנו את הסאגה לשנת 2026. רסלמניה 27 תהיה בסעודיה ושם הוא יזכה בתואר, אבל יש מצב שעד אז האיראנים ימחקו אותנו אז למי אכפת כבר. זיין כמובן נכנס עם כאפייה, כי בערב הסעודית אתה חייב להתחבר לשורשים המוסלמים שלך, אבל אל דאגה - ביום שישי התכנית בשארלוט צפון קרוליינה, אנחנו לא נשמע מילה בערבית כי סמי זיין הוא בכלל קנדי. הסיפור של החצי הראשון של הקרב היה "סמי זיין פצוע בגב ועדיין לא מוותר ולא חוטף קליימור", עד שהוא חטף קליימור. תודה לאל שנתנו למקינטייר לנצח כאן נקי. עוד נקודה בדומה לגונת'ר - חייבים לשחרר מהספוט הזה שמתאבק נגד סמי כולא אותו בפינה, רץ אליו פעם אחת, רץ אליו פעם שנייה ואז סמי רץ אחריו לצד השני כדי לתת לו הלובה קיק. זה פשוט ספוט שבנוי רע ומוציא מתאבקים מטומטמים. אתה יודע שזה המהלך סיום של היריב שלך - אל תתקרב לפינה אלא אם הוא על הרצפה ואל תפנה לו את הגב. ג'יזס.

ראמבל גברים:
אובה פמי נכנס מספר 1, ברייקר "נכנס" מספר 2 וההדחה שלו קרתה 10 שניות אחרי הפעמון. בלאק הודי זו האסטרטגיה הכי דפוקה של ה-WWE לדפוק מתאבק/ת ונראה שפשוט אחת לחודש מישהו חייב ללבוש קפוצ'ון ומכנס שחורים כי בלי זה טריפל אייץ' לא יכול לעשות בוקינג. אני יודע שהרבה חושבים שזה סת' רולינס אבל זה לא. קודם כל, אתה לא גורר את סת' רולינס לערב הסעודית כדי להשאיר אותו מתחת להודי, בשביל זה אתה יכול לקחת כל אחד שבגובה שלו וברוחב שלו ואח"כ להגיד שזה הוא (לא פוסל שזה מה שיעשו). אני מאמין שזה ת'יאורי לקראת ההתהפכות אבל אני עדיין עצבני מהספוט הזה. לברייקר יש שלושה שותפים שמחכים להיכנס לראמבל, הם רואים אותו מותקף - למה הם לא יוצאים לעזור לו? בזירה הם הרי עובדים יחד במהלך הקרב, אז למה לא לעזור לברייקר? אני מאוד מקווה שתהיה לזה התייחסות ונגלה שרולינס לקח לא רק את ת'יאורי אלא גם את לוגאן פול וברונסון ריד. נחזור לקרב - אובה פמי הדיח את כל הארבעה הראשונים (סולו, רוסב, ריי מאט קרדונה), ואז לא הדיח אף אחד עד שהודח בעצמו על ידי ברוק לסנר. הוא כן היה דומיננטי בקרב, אבל היו חייבים לפזר את ההדחות האלו אם הוא תוכנן להישאר כל כך הרבה. ראיתי שהרבה ברשת התעצבנו על זה שלא היו חזרות גדולות, אבל בסדר, כבר כמה שנים שאין ואני חי עם זה בשלום כל עוד הרוסטר טוב והקרב סבבה. זה לא היה המקרה. לא מבין איך יש מקום בקרב למר איגואנה, שני אל גרנדה אמריקנו ולה פארקה, אבל אין מקום לפין באלור. אגב באלור, באסה שדומיניק לא חזר, באמת שרציתי לראות אותו פורץ בקרב הזה לאחרונים ומתחיל לצבור מומנטום לקראת עלייה למיין אבנט. לרגע אחד חששתי ש-LA נייט הולך לנצח את הקרב, בעיקר בגלל ההדחה של לסנר, אבל ברוך השם הוא הודח מהר אחר כך. הספוט של מקינטייר וקודי רודס היה מעולה. הדחה פנטסטית, אני תמיד אוהב שמתאבק שלא קשור לקרב מעיף מתאבק שמתוכו. אבל יש אבל. מקינטייר הוא אלוף ראשי, אתה לא רוצה את קודי רודס יריב שלך ברסלמניה? אל תיתן לו את התירוץ. הוא נתן לו את התירוץ. זה כנראה ילך לג'ייקוב-קודי-מקינטייר וזה יהיה קרב מצויין, אבל מקינטייר פעם שנייה בערב אחד יוצא לא חכם במיוחד. ספוטים של טופ רופ - הגיע הזמן לחזל"ש אותם ברויאל ראמבל. די. כשהזירה מלאה במלא מתאבקים, אין בזה טעם למעט מהלך שמתאבק עושה ברגע שהוא נכנס. ג'יי אוסו עולה לטופ רופ לשיר שלו? יש בזירה 10 מתאבקים שכל אחד יכול לדחוף אותו החוצה. אחר כך הוא חוזר על המוזיקה שלו ורומן לא מעיף אותו ואני מתחיל להתעצבן. אגב, היה שם בלאגן בכניסה מהקהל של ג'יי, הוא לא הספיק להגיע לזירה כי הקהל פשוט לא נתן לו לעבור ורואים שהוא לג'יט מתעצבן. בכנות, חבל שלא נשאר בקהל וזהו זה לא שהוא עשה משהו בראמבל הזה. פנטה מוריד את גונת'ר ועולה לטופ רופ לקיק שלו ואני אומר לעצמי "אה הנה ההדחה של פנטה", אני לא מספיק לסיים ופנטה בחוץ. בקיצור, די לספוטים האלו. גונת'ר נכנס 30 ומוכר פציעה ועדיין איכשהו הוא בפיינל 2. גונת'ר מתאבק טוב, דמות ראויה שנבנית על גימיק של "המפריש", אבל למה בדאבל בוקינג הוא חייב לצאת כאילו הוא ת'אנוס ב-Civil War כשגם שהוא הכי פגוע ופצוע הוא בתכלס הכי חזק שיש? הבנו שטריפל אייץ' מסתכל עליו וחושב שהוא רואה את עצמו בסוף שנות ה-90, אבל זה ממש לא המקרה. רומן ריינס לוקח ראמבל בפעם השנייה ולמען האמת אני ממש ממש שמח מזה. אם בטיסטה, קודי רודס, טריפל אייץ', אדג' ושארלוט פלייר קיבלו שני ראמבלים אז גם למי שהיה אלוף 1300+ ימים מגיע. יאללה לך תביס את פאנק ותיקח את התואר הביתה, מגיע לך.

לסיכום: ראמבל בשעה נוחה (תודה ערב הסעודית), אבל עם קרב ראמבל אחד מביך ושלושה קרבות שנאלצו לפצות על זה. נתראה ברסלמניה 43 בתקווה שיהיו יותר תיירים שירימו את האווירה באצטדיון כי אחרת כל הכסף שבעולם פשוט לא יהיה שווה את זה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 8 users Like The Visionary's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Liorton, master of doom, NoamRR, RoeeHardy, SaHBK, בחוק
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-01-2026, 09:57 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-01-2026, 10:04 AM על ידי Jon_M0xley.)
הראמבל נשים היה על הפנים, פתחתי אותו די באמצע לקראת ההדחה של בקי. התלבושות היו על הפנים חוץ מכמה בודדות.
בקי הודחה כמו ג'וברית, לא כזה הבנתי מה קורה שם... שארלוט איירון וומן בקושי ראיתי אותה עושה משהו, ריפלי נכנסה הרגישה ביג דיל אבל אחרי כמה דק נעלמה ברמה שחיפשתי אותה בזירה כי חשבתי שהיא הודחה ופיספסתי. כל הקטע עם איו סקיי, קאירי ואסקה היה כל כך מטומטם באמת, אסקה סתם נשארת על החבלים ואיו סקיי עוד מרחמת על קאירי אחרי כל מה שעברו. איו סקיי הודחה גם בטימטום כי למה שתעשי למשהי הכנעה על הרגל מהאייפרון? סול רוקה נתנה הופעה טובה, כמעט ביצבצה בכניסה של ביילי שנבהלה ותפסה אותה שלא תיפול. הסוף היה די טיפשי כי למה שהיא תעשה את הפינישר שלה בחוץ על האייפרון ומגיע לה שהיא הודחה על הטימטום הזה. וואלה הייתי בטוח ביאנקה באלייר תחזור ותנצח או תהיה ראנר אפ אבל היא בכלל לא השתתפה חחחח. טיפאני התגעגעתי אליה, מקווה שהיא נחה ובאה עם כוחות מחודשים, הפייסאוף עם שארלוט היה ענק. הקהל הגיב הכי הרבה לפאקינג ברי בלה חחחחחחחחחחחחחחח טיפשים.
בגדול ראמבל מאכזב אבל לפחות ליב ניצחה, כפרה עלייה איך היא התרגשה. רק שלא תפצע לנו.

גונת'ר נגד סטיילס: עיצבן אותי שעשו סרטון הייפ ואז יצאו לפרסומות כי אז למה? תעשו פרסומות ואז תעשו את הסרטון הייפ וכניסות. הקרב היה ענק, נהנתי מאוד סטיילס אף פעם לא מאכזב וגונת'ר הוא המתאבק שאתה רוצה שיהיה מולך כי הוא מכונה. היה שם כמה צ'ופים שגונת'ר שבר לו את החזה, היו קיקאאוטים טובים שלרגע חשבתי שזהו, סטיילס נותן לגונתר פאוורבומב היה ענק. סטיילס מאבד הכרה, גונתר מנצח וסטיילס פורש.
לדעתי אין מצב שהוא פורש, לדעתי יהיה איזה משהו ויהיה להם קרב אנסקשן במניה שאם סטיילס מנצח הוא חוזר.
לא מגיע לסטיילס לפרוש בערב הסעודית מול כל הערבושים האלה, פשוט לא מגיע לו.

מקנטייר נגד זיין: הקרב הכי מפחיד בערב הזה, מחכה לחדשה שזיין נפצע בגב עדיין לא ראיתי. מקנטייר עם האליפות זה פשוט אושר בעיניים, הפחיד אותי בהתחלה שאמרו שמקנטייר 11-0 על זיין כי תמיד זה מרמז שיקרה ההפך אבל אז לשמחתי אמרו שזיין אף פעם לא הפסיד בערב הסעודית אז נרגעתי. בסוף שמקנטייר נתן לו קליימור ולא הצמיד ירד לי הלב אבל לשמחתי הוא רצה שזיין יסתכל לו בעיניים ויקבל עוד אחד חחחחחחחחחח תמות ישרמוטה. תודה למקנטייר שעצידו נראה טוב למניה, או ריינס או קודי ופאטו. ככה או ככה מקנטייר יהיה במאיין איבנט כמו שמגיע לו.
לגבי זיין אויייייי כמה אפשר לשחק על האנדרדוג שנלחם כנגד כל הסיכויים גם כשהוא פצוע גם כאין לו כוחות דייייייייייייי חלאס. לדעתי לזיין אין מקום במניה הוא לא שם כזה גדול שמחייב אותו שם.

ראמבל גברים: הווווווווו בייביייייי היה ראמבל מעולה פי 10000 מהנשים ובגדול היה שי מוצלח עם כמה דברים טיפשיים.
נתחיל מזה שאובה פמי פותח את הראמבל היה ענק אמלה דה רולרררררררררררררררר איזה כניסה, איזה נוכחות איזה כריזמה ולשמחתי הקהל התפוצץ(סטגאדיש) עליו ונתן לו אחלה צ'אנטים ופופים. ברון ברייקר נכנס שני ממש התלהבתי לראות את 2 המפלצות האלה עומדים אחד מול השני. פתאום קפצו על ברייקר ואני כזה wtf מה קורה פה ואז בום סופרקיק וסטומפ, מכניס את ברייקר לזירה וטאק הוא מודח. שוק, רואים שזה לא רולינס, הסופרקיק הזכיר לי את אדם קול אבל לא חושב שזה הוא לדעתי זה אדם פירס. אחרי זה נותנים לאובה פמי קצת לשלוט. חבל על סולו יכל להכנס יותר מאוחר, רוסב עף כמו ג'ובר אחרי 20 שניות חחחחחחח לפחות התקווה התנגנה בערב הסעודית. זאק ריידר יכול לשנות שם למאט קארדונה ולחשוב שהוא מאיין איבנטר אבל ג'ובר תמיד ישאר ג'ובר לא יעזור לו כלום. ריי מסטריו הוריד את הצלב מהמסיכה והתאבק עם ווסט שמכסה את הקעקוע של הצלב שיש לו על החזה ומגיע לו שהודח מהר. פריסט נכנס התחיל להיות מעניין, אחרי זה ג'בון נכנס והוסיף קצת ספוטים של היי פלייר. מבין את הקטע של הפייסאוף בין האל גראנדאים אבל היה עדיף שנקבל את גייבל. כניסות מיותרות של מר. איגואנה וחמרמיר השני מaaa.
ההפתעה בקרב עם הובס היה ענק, שמח שהוא בראשי ולא בnxt יש טלנט צעיר טוב בראשי: אובה פמי, ברייקר, דרגונוב, הובס. טריק לדעתי הודח מעפן כאילו קצת תשקיעו בהדחות שאנשים שאתם רוצים לדחוף קודי פשוט רץ איתו וזרק אותו בקלילות. ממתי שברוק לסנררר נכנס הקרב קיבל קצת יותר חיים. סופלקסים, פייסאוף עם אובה פמי, f5. גאבון מכר נהדר.
אובה פמי מפיל את לסנר היה ענק, אובה פמי מודח ע"י לסנר היה טוב כי אם להיות מודח לפחות ע"י שם גדול אבל יכלו גם פה להשקיע טיפה בהדחה. הקטע עם דרגונוב ולסנר היה זהב, דרגונוב מתפוצץ על לסנר ואז לסנר כמו ביסט פשוט צורח על דרגונוב שממשיך בצופים ואז לסנר חונק אותו ומעיף אותו אמלההההה כמה חיכיתי לאינטרקציה בין דרגונוב ללסנר. ההדחה של לסנר פשוט ביזיון, ככה? בפשטות? דאבל קרוזליין? ואז לסנר פשוט הולך? הוא לא מצעצבן ומפרק אותם שם? הייתי בטוח שהוא הולך לשבור לג'יי את הצורה. ג'יי כמובן מעייף, חזר להיות הקמע מן. ריינס נכנס הרגישו את הנוכחות שלו אמלה, קצת קיוויתי שכשהוא עשה לג'יי את העוד פעם אז הוא ידיח אותו כשהוא עומד על הטופ רופ ואולי זה ישנה פאזה אצל ג'יי אבל לא הוא פשוט הוריד אותו עם אגרוף שגם היב טוב. בסוף כשגות'ר נכנס פחדתי שסטיילס יתקוף אותו ןאז זיין יכנס במקום אבל קיוויתי שאם זה קורה סטיילס יכנס אבל גונת'ר שהלך לאט בצורה מחשידה נכנס לראמבל אז חשבתי שסטיילס ידפוק אותו איכשהו אבל לא קרה חחחחחח. מקנטייר עם קליימור לקודי, חבל שבזווית צילום ראו את מקנטייר בקטנה מגיע בצד אבל לא נורא. זה די מסכם שיהיה מקנטייר קודי פאטו במניה. הקאטר של קודי על אורטון היה מעולה למרות שהיה ב"טעות". כשנשארו ריינס וגונת'ר קצת קיוויתי שגונת'ר ינצח כי הוא על הגל. הפריש את גולדברג, גרם לסינה לפרוש ולהכנע והפריש את סטיילס... תנו לו את הראמבל ולעלף את פאנק במניה.
ריינס בחירה צפויה כי צריך שם גדול שיחזיר לראמבל את היוקרה אחרי ג'יי אוסו שנה שעברה. אחחח ההבדל בין הזכייה של ריינס ב2015 ל2026 הוא עשה שינוי מטורף ומגיע לו לחגוג זכייה בראמבל בלי שהקהל יחרבן עליו ולהוציא את דה רוק כדי להמתיק את הרגע.

* הקהל היה זוועה, בראמבל נשים חצי אולם היה ריק אבל מה אפשר לצפות מערבושים(יש מצב גם אני הייתי בא באמצע הקרב במקום לחכות כל התור).
** לא אהבתי את ההדחות באלה שפוט זורקים מתאבקים בכזאת קלות... קחו לדוגמה את ההדחה של ריה שהייתה מעולה לעומת ההדחה של לסנר. למה לא לעשות קרוס רודס ואז דאבל קרוזליין או משהו כזה מה זה אגרוף אגרוף דאבל קרוזליין. שישקיעו בהדחות במקום ריצה וזריקה כמו ב2k.
*** ידעתי שג'ריקו לא יגיע לפה כי אין מצב הוא יחזור בערב הסעודית הוא יחזור בדרך למניה.
**** דומיניק והייז היו חסרים.
***** לא הפריע לי שלא היו "הפתעות" יש בראשי בגברים אחלה חומר של מתאבקים, לא חייב לדחוף הפתעות בכח.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
02-01-2026, 09:58 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-01-2026, 09:58 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
דעות אחרי ניב זה כמו להכנס שלישי לראמבל אחרי אלכסה ושארלוט.

אז נקודות קטנות קטנות:
- הראמבל לא הרגיש רויאל ראמבל, אלא קראון ראמבל. הקהל היה מעפן, הנשים נראות כמו פאוור רינג׳רס, ולדעתי כמה סעודים ג₪₪ו ששארלוט הורידה את הכובע וראו לה את האוזניים. מישהו צריך להיות מפוטר. אוזניים זה לא מכבד.
- אז הכל הרגיש כמו רויאל, אבל יותר בסגנון רויאלטי. או אפילו שיין. זה בדיוק מה שחשבת שהזמנת, רק פחות טוב.
- הזוכים ראויים, וזה הדבר הכי גרוע שאתה יכול להגיד על זוכים.
- גונטר המפריש זה הגימיק הכי טוב שקיים. מי הבא בתור? אפשר שנטליה?

עריכה: סליחה, נטי. אל תכעסו על באם באם.
עריכה: סליחה באמי.
באמי זה סחבק.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
02-01-2026, 10:09 AM
אין לי יותר מדי להוסיף על מה שכבר אמרו על האירוע, אני רק אוסיף שאני מרגיש חרא בשביל AJ סטיילס. קרב אחרון בקריירה מול אולם שברובו ריק וקהל רדום במקום מרוחק מאיפה שעשית את הקריירה שלך, זאת חרא דרך לסיים את הקריירה ולא מגיע לסטייליסטים, שאין ספק שמגיע לו יותר, לסיים ככה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-01-2026, 10:09 AM
1. הנשים התחיל חלש לדעתי בגלל ההדחה של אלכסה שבעצם ביטלה הרבה ספוטים וסיפור
שתוכנן עבורה עם שארלוט שמצידה הפכה מיותרת כי הבחורה העיקרית שאיתה הייתה צריכה לעבוד הודחה.
אחרי שלב האמצע ובעצם בעיקר אחרי שברי בלה (לא מאמין שאני אומר את זה) נכנסה המצב השתפר והקצב עלה.
בסה"כ קיבלנו אלופה ראויה. אני מאמין שראקל תנצח את סטף ותתהפך על ליב ונקבל ליב נגד ראקל או משולש במנייה.

2.סמי לא חומר לאליפות ראשית לא היה ולא יהיה. הבן אדם כהיל או כפייס לא מסוגל לשלוט בקרב ולהוביל אותו
ויכול לשחק רק את האנדרדוג. עכשיו עם פיהד נראה שגם הספוט שלו כיליד ערב הסעודית גם נגמר. לWWE היה חשוב לשמור
בניצחון נקי על מאזן 12-0 של דרו על סמי וזה אומר בדיוק מה הם חושבים עליו.

3.לגבי ברייקר. מי שתקף אותו זה אוסטין כמו שניב אמר לכן זה לא יכל להיות בשלב מאוחר יותר. לגבי העזרה של האחרים אני יוצא מנקודת
הנחה שעשו חימום בחדר ההלבשה ולא היו מול מוניטור ולכן לא ראו את התקיפה. לגבי למה? להגן על ברייקר, ברגע שהוא לא זוכה והחליטו
לתת פתיחה מפלצתית לאובה זאת הייתה דרך הכי טובה להגן עליו.
הראמבל התחיל נהדר ונחלש לקראת הסיום לכן לדעתי של הנשים היה טוב יותר כי אני יעדיף סיום חזק על פני התחלה חזקה אם אני
לא יכול לקבל את שניהם.

רומן בהצהרה שעברו שנתיים בינוניות מאז שאיבד את החגורה ואף אחד לא הצליח לתפוס לו את המקום ולעלות את הרמה לכן
הוא חזור לקחת את המקום שלו כפנים של הWWE. הבן אדם נכנס לGOD MOD וקורא תיגר על כל הרוסטר.
הגב

•
חפש
הגב
Diri מנותק
Rookie
*
תגובות: 51
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2024
02-01-2026, 10:10 AM
אני נהנתי מאוד, ניתקתי את כל הרעשי רקע ובמקום לדמיין מי יכול להכנס ולחיות משמועות באינטרנט, פשוט צפיתי במה שהביאו לנו.
מצד אחד מבאס שלא היו כניסות מפתיעות, מצד שני אנשים לקחו את זה מאוד קשה שמה שהם ציפו ורצו שיגיע לא הגיע. אז מה??
בתור אחד שלא רואה nxt אני חושב שאובה פמי יצא פה מפלצת.
עכשיו אגיד פה משהו שאני חושב שהרבה לא יסכימו איתי אבל אני חושב שברייקר עדיין לא צריך להיות אלוף, הוא מרשים, יש לו את כל מה שצריך אבל ויש פה אבל גדול עוד לא היה לו פיוד אמיתי מול כוכב גדול, אז נכון הוא לא הופיע בראמבל אבל אם נסתכל על התמונה הגדולה אולי לוקחים אותו למקום טוב יותר עם האיש המסתורי הזה (ככל הנראה זה תיאורי, בשביל להיות בפיוד מול רולינס). ראיתי שאנשים אומרים שאין בעיה שלא יזכה אבל רצו שיתן בראש בתוך הראמבל ואז אולי מישהו יעיף אותו באמצע אבל כבר תכננו את זה עם קודי, היו שונאים את זה אם 2 אנשים היו עפים באותה צורה.
זכייה של ריינס סולידית, הוא יכול ללכת להיות מול פאנק, יכול להיות מול דרו, הכל פתוח עבורו.
כן היו כניסות מטופשות אבל סך הכל היה ממש נחמד, כן גם הכניסה של גונטר שגם אחרי שהוא ריסק את סטיילס והפריש את סינה הוא עדיין רעב ומנסה לטרוף את הכל.
בקיצור לא היה נורא כמו שמציינים כאן. חוץ מהקהל הוא באמת היה זוועה.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,408
אשכולות: 20
Likes Given: 332
02-01-2026, 10:36 AM
הייתי כל כך מתרשם מהם אם היו נותנים לדרגונוב את הראמבל. מקווה שעוד נקבל את המגה פוש שלו בקרוב
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 666
Likes Given: 76
02-01-2026, 11:01 AM
הרויאל ראמבל עם הכי הרבה לוצ'דורים בהיסטוריה, כמעט שליש מהמשתתפים
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Yakiryakir מנותק
Rookie
*
תגובות: 7
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-01-2026, 11:02 AM
היי לכולם
לא מגיב פה הרבה, בעיקר אוהב להיכנס לקרוא ולהמשיך הלאה בחיים

הפעם אני חייב

רואה פה הרבה תגובות על זה שהראמבל היה טוב והראמבל היה מעולה ואחלה ריינס

בואו - היה ראמבל גרוע.. לא טוב , לא סביר. גרוע.

פעם ראמבל היה אירוע שהייתי מחכה לו כל שנה (ביחד עם רסלמניה ומאני אין דה בנק) , מסוג האירועים שאתה יודע שלא משנה מה הם אפיק טהור בגלל החשיבות שלהם. ראיתי כבר הרבה ראמבלים גרועים , כניסות מוזרות או קרב שלא מתעלה לשיא. אבל השנה שבר את כל השיאים השליליים

הרבה מדברים על זה שלטריפל אייץ יש השנה כמות סטארפאוורים מאוד גדולה וזו תקופה מעולה לWWE לפני שכולם יוצאים לפנסיה

ואיכשהו השנה קיבלנו כמות ג'וברים שלא מביישת אירוע האוס שואו של AAA.

כל כך הרבה כניסות מבוזבזות, כל כך הרבה מסכות בקרב אחד שלרגע הרגשתי שאני בפורטו ריקו ולא בערב הסעודית, הזוי באמת הזוי

בכללי, נהיה טרנד לפרסם את כל מי שהולך להיכנס לראמבל לפני האירוע בכלל, וכך יצא שקיבלנו 21 כניסות (תקנו אותי אם אני טועה) שכבר ידענו עליהם לפני האירוע והופ כל הרגש יורד עד כדי כך שאת הכניסה ה30 - הכניסה הכי אייקונית שיש , קיבל גונתר - העב"מ הזה שהיה חייב להיכנס כדי להראות שהוא לא התעייף. דוגרי אין לי בעיה עם הכניסה שלו, אבל לא על מספר 30...

טריפל אייץ לקח כל חלקה טובה שוינס השאיר לו ופשוט קבר אותה בדרכו היעודית לו - העיקר הוא הכין אותנו לEPIC NIGHT

ואי אפשר לסיים בלי להגיד מילה על כל הבוקינג של האירוע הזה
נתחיל כמובן מהקהל הכי מת בכל המזרח התיכון - אם ככה נראה ראמבל , אבוי לי איך יראה רסלמניה - ככה זה שאתה חושב יותר על הכסף מאשר על הקהל..
מביך פשוט כמות היציעים הריקים - מביך החוסר עידוד - מביך שצועקים : THANK YOU CENA

ונסיים עם מצעד ההחלטות ההזויות של הערב:
במקום השלישי: סטייל פורש או לא פורש
במקום השני: ברוק לסנר מודח בזמן כניסה ארוכה למוות של גיי הג'ובר אוסו , די אייץ הבנו , שחרר אותנו מהבנאדם הזה, זה כבר לא שנה שעברה שיש אהבה ואהדה אליו , תהפוך אותו כבר להיל או שתזרוק אותו כבר מהספוט הזה
במקום הראשון: ברייקר מודח 2

עד לראמבל הבא, אני הייתי אני.
הגב
The following 3 users Like Yakiryakir's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, בחוק
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-01-2026, 11:17 AM
(02-01-2026, 10:36 AM)Coquina Clutch כתב:  הייתי כל כך מתרשם מהם אם היו נותנים לדרגונוב את הראמבל. מקווה שעוד נקבל את המגה פוש שלו בקרוב

אני מת לפוש של דרגונוב הוא פשוט מתאבק מעולה.
אני מרוצה מאינטרקציה עם לסנר חלמתי על זה הרבה זמן, אין לי בעיה אם יהיה לסנר דרגונוב במניה אם לא נקבל אובה פמי נגד לסנר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 03:56 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר