05-18-2026, 10:54 AM
(05-17-2026, 03:26 PM)lidoradir כתב: לאס טוקסיקס נגד ביילי, לה קטלינה ולולה וייס
וואלה, צריכים להביא את בוקר טי רק בשביל הקרב הזה.
|
תוצאות | AAA Noche de Los Grandes 2026
|
|
05-18-2026, 10:54 AM
(05-17-2026, 03:26 PM)lidoradir כתב: לאס טוקסיקס נגד ביילי, לה קטלינה ולולה וייס וואלה, צריכים להביא את בוקר טי רק בשביל הקרב הזה.
05-23-2026, 03:28 PM
![]() ![]() ![]() הלילה ב-05:00 תוכנית אחרונה לפני האירוע בשידור חי. הקארד הלילה : - הנשיאה מרסילה פנה תכריז על ה-GM החדש. - קרב על אליפות משקל קל : ריי פיניקס נגד לראדו קיד. - לוס אמריקנוס נגד האחים קריד. גילאם/תומר/אחרים, אם מישהו נשאר לייב התוכנית מתחילה ממש אחרי SNME. אז תעדכנו כאן אם באלכם לדבר על זה. ![]() תבכו
05-23-2026, 04:05 PM
(05-23-2026, 03:28 PM)lidoradir כתב: אלא אם אני יתרסק וירדם אני בוודאות נשאר ער. יותר מדי קרוב לאירוע הגדול ואני רוצה לראות את הכניסה של קייזר אחרי מה שקרה.
05-24-2026, 04:22 AM
הולי שיט. ריי מיסטריו הוא ה-GM החדש של AAA !
![]() פופים פסיכיים מהקהל לאגדה. ![]() תבכו
05-24-2026, 04:29 AM
קרב מעולה הייתי בטוח שיתנו לפניקס להיות אלוף או סופר אובר שם.
05-24-2026, 04:32 AM
(05-24-2026, 04:29 AM)gilam כתב: קרב מעולה הייתי בטוח שיתנו לפניקס להיות אלוף או סופר אובר שם. וואלה קרב מעולה. קצב פנטסטי, ספוטים חזקים. הייתי בטוח שריי פיניקס זוכה. לראדו שומר ברמאות, רק עניין של זמן עד שפיניקס יזכה לו. ![]() תבכו
05-24-2026, 05:06 AM
קרב הזוגות הכי טוב שראיתי מזה הרבה מאוד זמן.
למה הם לא מקבלים אותו זמן מסך בראו או סמאק? בכלל פיוד השנה לדעתי ובין הטובים ביותר בשנים האחרונות. טייקר עושה עבודה מדהימה בAAA.
05-24-2026, 01:50 PM
הולי שיט איזה תוכנית קיבלנו אתמול. סיכום : - הנשיאה מריסלה פנה מכריזה על ה-GM החדש : ריי מיסטריו. בזירה כל האגדות ובנה דוריאן רולדן שחשב שהוא יקבל את התפקיד והתעצבן שלא. מסביב לזירה נמצאים הרוסטר, מאחורי הקלעים אלוף AAA מגה דומיניק מיסטריו צופה במה שקורה. דומיניק מתעצבן על ההכרזה והולך. - לראדו קיד שומר על אליפות משקל נגד ריי פיניקס ברמאות. (קרב מעולה) לראדו מזייף פציעה ונותן לפיניקס לואו בלו שהשופט לא רואה ומשיג את הניצחון. אחר כך מאחורי הקלעים ריי מיסטריו פוגש את לראדו קיד ואומר לו שבגלל דרך הניצחון שלו בשבוע הבא הוא שוב יגן על האליפות שלו נגד פיניקס. - לוס אמריקנוס נגד האחים קריד בקרב בלי חוקים נגמר בלי תוצאה. (קרב ענק) אחרי 20 דקות של קרב משוגע מגיע אמריקנו המקורי שמחסל את לוס אמריקנוס ומעיף אותם אחד על שולחן מחוץ לזירה ואחד על שולחן השדרנים. אל גרנדה אמריקנו יוצא החוצה והקהל מתפוצץ, הוא מחסל את האחים קריד בעזרת כיסא. פייסאוף גדול בזירה בין האמריקנוס. אסור להם לגעת אחד בשני במקסיקו עד הקרב, אמריקנו המקורי הולך. בזירה אמריקנו חותך פרומו על כל מי שאמריקנו המקורי פגע כולל בת הזוג שלו. אמריקנו אומר למקורי שהוא בחיים לא יהיה אמריקנו אמיתי, הוא לא יהיה יותר מאשר שורטי ג'י. זה מדליק את אמריקנו המקורי שחוזר לזירה, שוב פייסאוף חם בין השניים. אמריקנו המקורי מוריד את הג'קט וחושף את החולצה שלו : בת הזוג של אמריקנו ומתחת הכיתוב 'מפוטרת'. עכשיו אמריקנו נדלק, הם כמעט ורבים אך לוס אמריקנוס והאחים קריד מפרידים אותם. בסופו של דבר האמריקנוס מתפוצצים והם מכים בדיוק ביחד אחד את השני, ברול ענק מתפתח בזירה, כל הרוסטר יוצא להפריד, ריי מיסטריו יוצא החוצה ואומר להם להירגע ושבשבוע הבא אם הם ירצו או לא... יהיה קרב מסכה נגד מסכה. התוכנית נגמרת בוידאו פאקאג' גדול לקראת הקרב של האמריקנוס בשבוע הבא.
![]() תבכו
05-24-2026, 01:56 PM
(05-24-2026, 05:06 AM)gilam כתב: בכלל פיוד השנה לדעתי ובין הטובים ביותר בשנים האחרונות. פסיכי פסיכי פסיכי. קל פיוד השנה. הייפ בשמיים לשבוע הבא, פוטנציאל לאחד מקרבות השנה של 2026. האיחוד של אמריקנו ואנדראה בזארטה יהיה סינמה. ![]() תבכו
05-24-2026, 02:21 PM
ריי GM זה בחירה הגיונית וחזקה לדעתי. איך הבכיינים יבכו שהוא קובר מתאבקים עכשיו?
לראדו-פיניקס היה לוצ׳ה שיט חזק, מזכיר זמנים יפים ממחתרת הלוצ'ה. מצחיק שגילאם וליצור אדיר המליצו לי על המוצר הזה שמזכיר מבחינת קרקסות הזירה את הארגון שאסור להזכיר את שמו. לראדו בדקות האחרונות של הקרב היה משוגע, התחמקות יפהפה ממהלך של פיניקס לתוך רול אפ, מכירה מטורפת לבעיטה לראש ורמאות שבוצעה בצורה טובה מאוד. ההופעה של ריי כGM במהלך התוכנית הייתה טובה, נתנו לו להשתפשף עם המתאבקים ולהגיב לאירועים המשמעותיים, נראה איך זה יחזיק בשבועות הבאים. זוגות הרצתי, פחות עניין אותי קרב החימום הזה לשבוע הבא. קצת הפריע לי שהם שברו את המילה של עצמם בנוגע לכך שאסור להם לריב במקסיקו עד הקרב אבל אני חדש והקהל הותיק נהנה אז מי אני שאפצה פה. לסיכום, הקהל המקסיקני מביא אווירה מגניבה מאוד, כל אחד שם מקבל תגובה גדולה. הייפ לקרב הגדול בשבוע הבא. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|