Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 125 126 127 128 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 1.2.2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 1.2.2021
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-03-2021, 12:05 AM
(02-02-2021, 11:46 PM)lidoradir כתב:  AEW ! AEW ! AEW !

מאמי כפרה תקשיב בחרת בול את מי שלא מתאים לבחור אותו.
החבר'ה הצעירים של AEW נמצאים בנק' הזנק הרבה יותר טובה מהחבר'ה באותו הגיל בWWE - שרובם נמצאים במצב של שחיקת ערך כבר שנים.

תמצא לי מישהו בגיל של MJF או דארבי ברוסטר הראשי שנמצא בנק' הזנק כמוהם לאליפות ראשית. 
לא תצליח. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Cen מנותק
Day One Ish
תגובות: 122
אשכולות: 0
Likes Given: 10
02-03-2021, 12:11 AM
(02-03-2021, 12:05 AM)SwitchBlade כתב:  

החבר'ה הצעירים של AEW נמצאים בנק' הזנק הרבה יותר טובה מהחבר'ה באותו הגיל בWWE - שרובם נמצאים במצב של שחיקת ערך כבר שנים.

תמצא לי מישהו בגיל של MJF או דארבי ברוסטר הראשי שנמצא בנק' הזנק כמוהם לאליפות ראשית. 
לא תצליח. 

זה נכון שיש בAEW יותר צעירים אבל הכוכבים שלהם כרגע הם לא צעירים בכלל..
אגב חסר גם את אדם פייג׳ בן 30 תיכף
טרנט וצ׳ק טיילור 34 33
QT Marshal
ברודי לי היה לא צעיר ולא הסתכלתם עליו כאחד שאין לו מה לתרום..
[Image: tenor.gif?itemid=7551481]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
02-03-2021, 12:18 AM
(02-03-2021, 12:11 AM)Cen כתב:  
(02-02-2021, 11:46 PM)lidoradir כתב:   

טרנט וצ׳ק טיילור 34 33
QT Marshal

כשאני מדבר על החבר'ה שנמצאים בתנור - בAEW הם הרבה יותר צעירים.
המערכת היא אחרת.
בWWE יש מנגנונים שלמים שעוצרים מתאבקים צעירים מלהגיע מהר לראשי. וזו הולכת להיות בעיה עצומה.

[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-03-2021, 07:39 AM
(02-03-2021, 12:11 AM)Cen כתב:  

לא תצליח. 

טרנט וצ׳ק טיילור 34 33
QT Marshal

אין שום בעיה עם מתאבקים אינדיבידואלים, הבעיה היא הטרנד, והטרנד הוא נבואה שמגשימה את עצמה.

WWE נכשלו בבניה של כוכבים חדשים ונשענו (וממשיכים להישען) על כוכבי העבר שלהם בזמן שהרוסטר שלהם הולך ומזדקן.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-03-2021, 07:52 AM
ג'יי ווייט בגיל 28 הוא כוכב גדול מספיק בשביל שWWE ישתמשו באימג'רי שלו בשביל לבנות הייפ לאירוע שלהם, אבל יש סיבה שאין להם ג'יי ווייט משלהם.

הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-03-2021, 08:27 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-03-2021, 08:42 AM על ידי King Kenny.)
אני לא מבין על מה הדיון. זה שWWE לא מקדמים צעירים וAEW כן זאת עובדה, לא דעה. וממש לא מדובר פה נטו על גילאים, כי להסתכל רק על נתונים יבשים בלי להיכנס לעומק זה להיות בור. WWE מסתמכים על כוכבי עבר, כי אין להם רצון או יכולת לבנות כאלו בהווה. זאת הבעיה הכללית, בזמן שבAEW גם המבוגרים יותר שבפרופיל גבוה בארגון, הם כוכבי ההווה של הארגון ולא אקטים של נוסטגליה ששם רק כי הם הרגילו את הפאנבייס שלהם לזה שמי שכרגע ברוסטר הוא כלום לעומת מי שפעם היה, ועושים כל שנייה וחצי ערג אגדות, ערב נוסטלגיה, ראו 25, ראו גריאטרי כדי להוציא אנשים מפעם ולהראות ״היי, זוכרים שפעם היה טוב אצלנו עם האנשים האלו???״ כמו שWWE עושים. אחת הסיבות היא כמובן שלAEW אין היסטוריה עדיין, אם בעוד 20 שנה הם יצעידו את קני אומגה לזירה לצאת אובר על דנטה מרטין אז זו תהיה בעיה. אבל בינתיים המקרה היחידי שבו הם הסתמכו על תהילת עבר של מישהו במקום תהילת הווה זה עם ג׳ריקו כשהוא היה האלוף הראשון והיה צריך להעלות את הסטטוס של הארגון, וגם אז הוא יצר לעצמו תהילת הווה. הראן שלו בתור לה שאמפיון זה אחד הראנים הכי טובים בקריירה שלו בתור דמות. ועכשיו הנה ג׳ריקו בשנה השנייה של דינמייט, כבר לא בתפקיד הזה, כמו שצריך. בינתיים הוא הוציא אנשים כמו קאסידי וMJF אובר, כשקודי לדוגמה שעדיין נמצא בתהילת ההווה שלו כי בWWE לא הייתה לו שום תהילה ואי אפשר לטעון אחרת, גם הוא בראן הזה הוציא אנשים כמו דארבי וMJF אובר. אז בקיצור, אפשר להסתכל על נתונים יבשים ולחשוב שאתה חכם, אבל אתה סתם מראה חוסר ידע/אטימות. יש דברים שאפשר לטעון לרעת AEW עם לגיטימציה, זה שהם לא משתמשים טוב בצעירים ודם חדש בארגון זה מופרך.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
Cen מנותק
Day One Ish
תגובות: 122
Likes Given: 10
02-03-2021, 12:13 PM
(02-03-2021, 08:27 AM)King Kenny כתב:  אני לא מבין על מה הדיון. זה שWWE לא מקדמים צעירים וAEW כן זאת עובדה, לא דעה. וממש לא מדובר פה נטו על גילאים, כי להסתכל רק על נתונים יבשים בלי להיכנס לעומק זה להיות בור. WWE מסתמכים על כוכבי עבר, כי אין להם רצון או יכולת לבנות כאלו בהווה. זאת הבעיה הכללית, בזמן שבAEW גם המבוגרים יותר שבפרופיל גבוה בארגון, הם כוכבי ההווה של הארגון ולא אקטים של נוסטגליה ששם רק כי הם הרגילו את הפאנבייס שלהם לזה שמי שכרגע ברוסטר הוא כלום לעומת מי שפעם היה, ועושים כל שנייה וחצי ערג אגדות, ערב נוסטלגיה, ראו 25, ראו גריאטרי כדי להוציא אנשים מפעם ולהראות ״היי, זוכרים שפעם היה טוב אצלנו עם האנשים האלו???״ כמו שWWE עושים. אחת הסיבות היא כמובן שלAEW אין היסטוריה עדיין, אם בעוד 20 שנה הם יצעידו את קני אומגה לזירה לצאת אובר על דנטה מרטין אז זו תהיה בעיה. אבל בינתיים המקרה היחידי שבו הם הסתמכו על תהילת עבר של מישהו במקום תהילת הווה זה עם ג׳ריקו כשהוא היה האלוף הראשון והיה צריך להעלות את הסטטוס של הארגון, וגם אז הוא יצר לעצמו תהילת הווה. הראן שלו בתור לה שאמפיון זה אחד הראנים הכי טובים בקריירה שלו בתור דמות. ועכשיו הנה ג׳ריקו בשנה השנייה של דינמייט, כבר לא בתפקיד הזה, כמו שצריך. בינתיים הוא הוציא אנשים כמו קאסידי וMJF אובר, כשקודי לדוגמה שעדיין נמצא בתהילת ההווה שלו כי בWWE לא הייתה לו שום תהילה ואי אפשר לטעון אחרת, גם הוא בראן הזה הוציא אנשים כמו דארבי וMJF אובר. אז בקיצור, אפשר להסתכל על נתונים יבשים ולחשוב שאתה חכם, אבל אתה סתם מראה חוסר ידע/אטימות. יש דברים שאפשר לטעון לרעת AEW עם לגיטימציה, זה שהם לא משתמשים טוב בצעירים ודם חדש בארגון זה מופרך.

אז לפי מה שאתה אומר במילים אחרות שעוד 10 שנים לwwe אין יותר מתאבקים כי כולם ייפרשו..
זה מצחיק אותי שיש פה אנשים שמקשיבים לכל הכתבי חצר האלה כמו מלצר שמזמן לא רלוונטי לכלום (את אותם דברים שרשמת פה שמעתי אותו אומר).
שוב לא מעניין אותי בן כמה רומן ולא מעניין אותי בן כמה רולינס או דרו..
אם בגיל 45 הם יביאו הופעות מעולות אז למי אכפת בדיוק..
רסלינג היום מאוד דינמי וכנראה שעוד חמש שנים ואולי פחות נראה דור חדש נוסף שמתחיל להיכנס לסצנת האבקות..
הלראות שחורות אצלכם זה משהו לא יאמן.
וזין שלי אם אתה צופה בדינמייט ואומר הו איזה ארגון נפלא יש מתאבקים צעירים פה..
אתה צופה בהם מסיבות אחרות..
[Image: tenor.gif?itemid=7551481]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-03-2021, 01:17 PM
מתאבקים כמו ג'ריקו, דאסטין רודס או סוזוקי שעובדים ברמות הגבוהות בגיל 50 הם היוצאים מהכלל, הם לא הכלל.

הכלל זה אנדרטייקר, הכלל זה קיין, הכלל זה קורט אנגל, הכלל זה ג'ף הארדי.
המתאבקים של היום עובדים בסגנון פיזי ולרובם יש שנים על גבי שנים של פציעות ונזק מצטבר. כמה זמן עד שזה יבוא לנשוך אותם בתחת?
בריאן אמר שהוא הולך לעבור ללו''ז של פארט טיימר בחוזה הבא שלו, סטיילס גם אמר שהחוזה הנוכחי יהיה האחרון שלו כמתאבק פול טיים.
סמי זיין בגיל 36 נראה ומתאבק כמו הצל של עצמו, וזו תוצאה של 20 שנה של רסלינג ופציעות. ברון סטרומן בן 37 והוא כבר לא באותה רמה שהיה לפני שנתיים-שלוש, כי הלכו לו הברכיים. זה משהו שפשוט קורה בביזנס הזה, יש שחיקה.

ברור שתמיד תהיה זרימה של טאלנט, אבל הזרימה הזאת לא נפסקה בשום שלב והטרנד של העליה בגילאים ממשיך, וצבא ההגנה לWWE פשוט יושבים שם, מכסים עיניים ומעמידים פנים שזה תמיד היה ככה.
ג'ון סינה ורנדי אורטון היו בני 30 ב2009-2010. מאין אבנטרים מבוססים. טופ גאיז. WWE מכרו אירועים על הגב שלהם, וWWE לא היו צריכים להתקשר כל הזמן למתאבקי עבר שיבואו לעבוד איתם. בין השאר כי היו מתאבקים מהדור הקודם שהיו בשלבי הסיום של הקריירה שלהם שהיו שם בשביל לקדם אותם - ושלבי הסיום של הקריירה היו בשנות ה30 המאוחרות-שנות ה40 המוקדמות.

אני מוכן לשים כסף שמרבית המשתמשים בפורום, אם לא כולם, התחילו לצפות ברסלינג כילדים. אני בטוח שמרבית הצופים של WWE היום הם אנשים שנחשפו לWWE לראשונה כילדים.
עכשיו WWE מנסים לדבר לאותם צופים ולהחזיר כאלה שנשרו לאורך הדרך עם אקט נוסטלגיה אחרי אקט נוסטלגיה, אבל אתם באמת חושבים שלילדים שצופים במוצר עכשיו אכפת מראן הנוסטלגיה של אדג' וגולדברג?
אני בטוח שלא במיוחד, וWWE עושים חרא של עבודה בלתת לדור החדש של המעריצים גיבורים משלהם.

הבעיה הזאת היא לא משהו שקיים בואקום. 
זה שאנחנו לא פעם ולא פעמיים מגיעים למצב שאין להם מתאבק ברוסטר שמבחינתם מוכן לקרב אליפות בPPV והם צריכים להרים טלפון ללסנר או גולדברג או Whoever The Fuck. זו בעיה. זו לא בעיה שהייתה להם פעם, זו בעיה שיש להם עכשיו. זו לא בעיה שפתאום צצה מהיום להיום, זו בעיה שהיא תוצאה של שנים של בוקינג רע וכישלון בבניית טופ גאיז.

שום דבר כאן לא חדש, זה טרנד שנמשך שנים ואנחנו גם מדברים עליו כבר שנים. הרווחים של WWE ממשיכים לעלות, אבל הצופים ממשיכים ללכת ולא נראה שהם מתחלפים. הצופים הקיימים מזדקנים, אין צופים חדשים וכל מה שהחברה עושה זה לנסות להחזיר את אלה שעזבו במקום ליצור מעריצים חדשים. אותו דבר משתקף עם מתאבקים.

הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
Likes Given: 76
02-03-2021, 02:06 PM
[Image: tenor.png]
[Image: maxresdefault.jpg]
מצא את ההבדלים
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 10:18 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר