Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 112 113 114 115 116 ... 130 הבא »

האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021

עמודים (27): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 27 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-27-2021, 09:02 PM
עלוב בעיניי שבאירוע כל כך גדול של ה-WWE מי שמגיעה בתור אלופת הנשים היא ניקי קרוס, מתאבקת שביום טוב שלה לא צריכה להופיע בכלל על מסך הטלוויזיה, היא פשוט בלי יכולות כל כך טובות על המסך, בלי יכולת מיק יוצאת דופן, ובכללי זה פשוט לא זה, אז להביא אותה לאירוע מרכזי בחברה בתור אלופה זה בדיחה, ואומר על המצוקה שיש לארגון, אני מקווה בשבילם שיקרה משהו עד האירוע והיא לא תופיע בו.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-27-2021, 10:39 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-27-2021, 10:42 PM על ידי master of doom.)
(07-27-2021, 06:31 PM)SwitchBlade כתב:  
(07-24-2021, 08:31 PM)master of doom כתב:  

מתחיל את הקריאה
"אוקיי, אוקיי, דאמ, אחלה עלילה, אני זורם"
מגיע לחלק של ג'יי ווייט
"דאיייימ ברו אני חייב לצטט אותך"

ריינס מנצח את סינה ורולינס מנצח את אדג' לדעתי זה must בלי שום קשר לכלום.
לדעתי אבל צריך לשמר את העניין הזה שרולינס מנצח את ריינס תמיד ב1 על 1, 
ולעשות ריינס/רולינס 1 על 1 בספטמבר, ריינס מצליח להשיג קרב לא על האליפות וטוען שאם רולינס ינצח הקרב הבא יהיה על האליפות.
רולינס מנצח ב1 על 1 נקי את ריינס בספטמבר, באוקטובר ריינס/רולינס על האליפות נגמר בכך שביגי פודה וריינס מצמיד אותו - ככה השגנו שתי ציפורים במכה אחת: לא צריך לסבול את ביגי אלוף, רולינס יותר טוב מריינס ב1 על 1 אבל האליפות נשארת על ריינס.

רולינס מתחיל עלילה אחרת בזמן שריינס מתבשל לקראת ריינס/רוק בו הוא כמובן ישבור את רוק ברסלמניה, ומתישהו נכניס שם סקוואש על לסנר עבור הזכויות לפול היימן, קרב בו הוא מפריש את לסנר (להתראות ושלום).

ג'יי ווייט/ריינס יכול לקרות רק ב2025 לפי החוזה של סוויצ'. 

אם היית כותב לי שצריך לשמר את העניין שרולינס עליון על ריינס ב1 על 1 לפני שבוע, הייתי אומר לך שמה פתאום ושאסור לריינס להיות מוצג בעמדת נחיתות נגד שני קונטנדרים ברצף. אחרי קצת מחשבה, ריינס לא נפגע בכלל מהקרב נגד אדג' גם אחרי ההתערבויות של רולינס, הוא יצא מספיר בזירה (ועוד אחד על הברקייד) לעומת אדג' שהוצמד אחרי ספיר אחד. אני קונה את זה שהוא התגבר עליו.

הסטוריליין שעומד בתקווה להיבנות בין ריינס לרולינס הוא רסלינג במיטבו. יש להם את העבר העשיר, יש להם את האיכות, יש להם את האמינות והרלוונטיות, יכול להיות כאן באמת סטוריליין מדהים. הרעיון הראשון שהצעת חכם מאוד בעיניי, קרב לא על האליפות שיאפשר לריינס להיות מוצמד נקי, משהו שאפשר להאמין לו בגלל העליונות של רולינס בעבר עליו שיכול לצייר אותו כקריפטונייט שלו, וגם ישאיר את האליפות אצלו. עם ההמשך שהצעת אני פחות מסכים. הדעות שלנו על ביג E שונות, אני כן הייתי רוצה לראות אותו אלוף ראשי אבל לא על חשבון ריינס אלא על חשבון לאשלי. לא הייתי מקריב פדייה שלו בשביל הסטוריליין הזה.

אז... אני אסיים את הסטוריליין הזה בסגירת מעגל, כשריינס מנצח את רולינס נקי. אני חושב שאפשר לנסות למשוך אותו טיפה, כי הבלואו אוף חייב להיות באירוע גדול (אני הייתי מסמן את הראמבל). קצת בעייתי מבחינת לוח זמנים כי יש את האירוע בספטמבר ואת האירוע בדצמבר שצריך למלא (SVS בתווך), וצריך לשמור גם על העניין בפיוד ועל הציפייה לסיום הולם. אפשר לעשות את זה, עם איך שסמאק מתנהלים זה אפשרי.

והרסת מאוד עם הידיעה על החוזה של ג'יי, לא ידעתי. מצד שני... בטח ברוסטר הראשי היו עושים ממנו ג'ובר. שריינס יעבור לNJPW עם האליפות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
07-27-2021, 10:54 PM
(07-27-2021, 10:39 PM)master of doom כתב:  

אם היית כותב לי שצריך לשמר את העניין שרולינס עליון על ריינס ב1 על 1 לפני שבוע, הייתי אומר לך שמה פתאום ושאסור לריינס להיות מוצג בעמדת נחיתות נגד שני קונטנדרים ברצף. אחרי קצת מחשבה, ריינס לא נפגע בכלל מהקרב נגד אדג' גם אחרי ההתערבויות של רולינס, הוא יצא מספיר בזירה (ועוד אחד על הברקייד) לעומת אדג' שהוצמד אחרי ספיר אחד. אני קונה את זה שהוא התגבר עליו.

הסטוריליין שעומד בתקווה להיבנות בין ריינס לרולינס הוא רסלינג במיטבו. יש להם את העבר העשיר, יש להם את האיכות, יש להם את האמינות והרלוונטיות, יכול להיות כאן באמת סטוריליין מדהים. הרעיון הראשון שהצעת חכם מאוד בעיניי, קרב לא על האליפות שיאפשר לריינס להיות מוצמד נקי, משהו שאפשר להאמין לו בגלל העליונות של רולינס בעבר עליו שיכול לצייר אותו כקריפטונייט שלו, וגם ישאיר את האליפות אצלו. עם ההמשך שהצעת אני פחות מסכים. הדעות שלנו על ביג E שונות, אני כן הייתי רוצה לראות אותו אלוף ראשי אבל לא על חשבון ריינס אלא על חשבון לאשלי. לא הייתי מקריב פדייה שלו בשביל הסטוריליין הזה.

אז... אני אסיים את הסטוריליין הזה בסגירת מעגל, כשריינס מנצח את רולינס נקי. אני חושב שאפשר לנסות למשוך אותו טיפה, כי הבלואו אוף חייב להיות באירוע גדול (אני הייתי מסמן את הראמבל). קצת בעייתי מבחינת לוח זמנים כי יש את האירוע בספטמבר ואת האירוע בדצמבר שצריך למלא (SVS בתווך), וצריך לשמור גם על העניין בפיוד ועל הציפייה לסיום הולם. אפשר לעשות את זה, עם איך שסמאק מתנהלים זה אפשרי.

והרסת מאוד עם הידיעה על החוזה של ג'יי, לא ידעתי. מצד שני... בטח ברוסטר הראשי היו עושים ממנו ג'ובר. שריינס יעבור לNJPW עם האליפות.

אתה מדבר את השפה שלי אחי.
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר - ריינס בלתי מנוצח עד שהוא מגיע לרולינס. בדיוק מה שאנחנו מכוונים אליו.
זה עיקרון מושאל ממקומות אחרים - אבל אני לא חושב שמישהו צריך להיות בלתי מנוצח לגמרי, אלא שלכל מתאבק, חזק ועצום ככל שיהיה, יהיה גם את המתאבק הזה האחד שהוא תמיד מפסיד לו.

אגב בNJPW - לסוויצ'בלייד הקריפטונייט היה טומוהירו ישיי, מתאבק מדהים אך אפור שלא מקבל אליפויות בשפע. קשוח בצורה יוצאת דופן שלא נופל למשחקי המוח של ג'יי. כל קרב שלהם הוא ניצח. ג'יי ניצח את כולם - חוץ מישיי. זו דינמיקה מדהימה שאני ממש רוצה שתהיה לרולינס ולריינס, במיוחד בהתחשב בזה שרולינס הוא אשכרה היחיד שהצמיד נקי את ריינס בתקופת הסופרמן שלו ב2016.

אפרופו ג'יי ווייט וNJPW - בקצב בו NJPW מתקדמים כרגע אני מעדיף לראות את סוויצ' בסמאקדאון מאשר בטוקיו-דום.

בנוגע לביגי אני יודע שאני בדעת מיעוט, אבל מה שהצעת נשמע נהדר בכל מקרה.
לדעתי אלוף ראשי זה 5 רמות מעליו ומעל לפוטנציאל שלו. מנגד - ככה אני גם תופס את לאשלי, אז אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
07-27-2021, 11:14 PM
מצחיק שכותבים כאן ״מקסימום נשלח את ביג אי להיות אלוף ראשי בראו״.
תמונת מראה לאליפות הראשית של סמאקדאון ב-2011-2013.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-28-2021, 12:02 AM
(07-27-2021, 10:54 PM)SwitchBlade כתב:  

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר - ריינס בלתי מנוצח עד שהוא מגיע לרולינס. בדיוק מה שאנחנו מכוונים אליו.
זה עיקרון מושאל ממקומות אחרים - אבל אני לא חושב שמישהו צריך להיות בלתי מנוצח לגמרי, אלא שלכל מתאבק, חזק ועצום ככל שיהיה, יהיה גם את המתאבק הזה האחד שהוא תמיד מפסיד לו.

אגב בNJPW - לסוויצ'בלייד הקריפטונייט היה טומוהירו ישיי, מתאבק מדהים אך אפור שלא מקבל אליפויות בשפע. קשוח בצורה יוצאת דופן שלא נופל למשחקי המוח של ג'יי. כל קרב שלהם הוא ניצח. ג'יי ניצח את כולם - חוץ מישיי. זו דינמיקה מדהימה שאני ממש רוצה שתהיה לרולינס ולריינס, במיוחד בהתחשב בזה שרולינס הוא אשכרה היחיד שהצמיד נקי את ריינס בתקופת הסופרמן שלו ב2016.

אפרופו ג'יי ווייט וNJPW - בקצב בו NJPW מתקדמים כרגע אני מעדיף לראות את סוויצ' בסמאקדאון מאשר בטוקיו-דום.

לדעתי אלוף ראשי זה 5 רמות מעליו ומעל לפוטנציאל שלו. מנגד - ככה אני גם תופס את לאשלי, אז אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה.

רולינס לא רק הצמיד את ריינס, אני חושב שהוא גם מעולם לא הוצמד על ידו, לפחות לא ב1 על 1. גם באלור ניצח את ריינס ב2016 אחרי כל הפרשה של הוולנס ב1 על 1, אמברוס הצמיד אותו במשולש של השילד, אבל רולינס הוא היחיד שבאמת עומד איתן נגד ריינס ורלוונטי כמוהו ויותר כשהוא עומד מולו.
זאת הסיבה שאני חושב שכן אפשר לרוץ עם זה לאורך זמן, יש מספיק חומר, רק לקוות שלא ימאיסו את זה עלינו ויבנו את זה בצורה נכונה.

(07-27-2021, 11:14 PM)RoeeHardy כתב:  מצחיק שכותבים כאן ״מקסימום נשלח את ביג אי להיות אלוף ראשי בראו״.

אני אהיה רציני לרגע, בראו יש דברים טובים, הם פשוט מקבלים מעט מדי זמן מסך ומיקום לא נכון בקארד של התכנית (רידל, שיימוס, לאשלי בפרסונה הלא קוקסינלית). עם כל הכבוד לביג E, המעמד שריינס נתן לאליפות גבוה מדי בשבילו וזה יהיה טמטום מוחלט לתת לביג E לקחת לו אותה, בייחוד כשהמטרה היא שריינס ישאר אלוף לאורך המון זמן.

לאשלי עוד בעולם בני האדם, ביג E יהיה אלטרנטיבה טובה בשבילו כשיגיע הרגע.
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-28-2021, 07:59 AM
הכי מצחיק שניקי תצא אלופה מהאירוע הזה
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 442
אשכולות: 1
Likes Given: 183
07-28-2021, 08:22 AM
(07-28-2021, 12:02 AM)master of doom כתב:  

רולינס לא רק הצמיד את ריינס, אני חושב שהוא גם מעולם לא הוצמד על ידו, לפחות לא ב1 על 1. גם באלור ניצח את ריינס ב2016 אחרי כל הפרשה של הוולנס ב1 על 1, אמברוס הצמיד אותו במשולש של השילד, אבל רולינס הוא היחיד שבאמת עומד איתן נגד ריינס ורלוונטי כמוהו ויותר כשהוא עומד מולו.
זאת הסיבה שאני חושב שכן אפשר לרוץ עם זה לאורך זמן, יש מספיק חומר, רק לקוות שלא ימאיסו את זה עלינו ויבנו את זה בצורה נכונה.

(07-27-2021, 11:14 PM)RoeeHardy כתב:  מצחיק שכותבים כאן ״מקסימום נשלח את ביג אי להיות אלוף ראשי בראו״.

אני אהיה רציני לרגע, בראו יש דברים טובים, הם פשוט מקבלים מעט מדי זמן מסך ומיקום לא נכון בקארד של התכנית (רידל, שיימוס, לאשלי בפרסונה הלא קוקסינלית). עם כל הכבוד לביג E, המעמד שריינס נתן לאליפות גבוה מדי בשבילו וזה יהיה טמטום מוחלט לתת לביג E לקחת לו אותה, בייחוד כשהמטרה היא שריינס ישאר אלוף לאורך המון זמן.

מצטער על הקטנוניות, אבל ריינס כן הצמיד את רולינס ב1 על 1, נקי. לא מדויק שריינס אף פעם לא מנצח את רולינס.

https://youtu.be/BAxabn2-QAA
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מחובר
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 110
07-28-2021, 09:31 AM
(07-28-2021, 08:22 AM)Rollins כתב:  

מצטער על הקטנוניות, אבל ריינס כן הצמיד את רולינס ב1 על 1, נקי. לא מדויק שריינס אף פעם לא מנצח את רולינס.

איך בתגובה אחת הרסת דיון שלם באשכול הזה
הגב
The following 1 user Likes Agent O22's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-28-2021, 11:43 AM
(07-28-2021, 08:22 AM)Rollins כתב:  
(07-27-2021, 10:39 PM)master of doom כתב:  [quote='SwitchBlade' pid='10135' dateline='1627403470']

לחלוטין צריך לחסום אותך על הקטנוניות הזאת. בכל מקרה, תן לי להגיד שריינס לא ניצח את רולינס מעולם בקרב ששווה משהו. כל פעם שרולינס ניצח אותו הוא גם לקח לו אליפות... תזרום.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
07-28-2021, 11:46 AM
(07-28-2021, 08:22 AM)Rollins כתב:  מצטער על הקטנוניות, אבל ריינס כן הצמיד את רולינס ב1 על 1, נקי. לא מדויק שריינס אף פעם לא מנצח את רולינס.

אצא כאן להגנת גיא - הוא מודע טוב מאוד לקרב הזה, הוא פשוט מנתח את הפיוד לפי הסטנדרטים של ה-WWE, כלומר, מייחס לקרב הזה בתמונה הגדולה את אותה רמת משמעות שה-WWE מייחסים לקרבות רנדומלים ב-TV שהם לא חלק מ-PPV או רגעים גדולים - אפס.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (27): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 27 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 03:47 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר