02-18-2022, 09:10 AM
(02-17-2022, 11:58 PM)Generico כתב: רק אומר שאם התת ניק שלי ישאר ככה אני עוד מעט אהפוך לג'וקר?Why so serious
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
|
|
02-18-2022, 09:10 AM
(02-17-2022, 11:58 PM)Generico כתב: רק אומר שאם התת ניק שלי ישאר ככה אני עוד מעט אהפוך לג'וקר?Why so serious ![]() (02-18-2022, 01:27 AM)The Tribal FISH כתב: מי רביעי? אוקי ככה זה הדירוג טופ 10 שלי (ועוד אחד שכמעט נכנס): 1) גיא "הייטר מקצועי" switcblade 2) אני (רואים אני לא אגו מניאק כמו קודי רודוס, אני יודע להודות שאני לא הכי טוב) 3) סלביק הGOAT 4) רועי "אל סטטיסטיקו" הארדי 5) תומר darkArts 6) המאסטר master of doom 7) דג השבט (אם לא היית ממשיך להכחיש שאתה סיידקיק כנראה שהיית עולה כמה מקומות בדירוג) 8) לידור jon moxley (הלידור האיכותי של הפורום) 9) אורי 10)stavhen (הבחור התחיל להפציץ לאחרונה בפתיחת אשכולות ובתגובות) כמעט נכנס לטופ 10: 11) לידור "אל תחתון" אדיר. (במקור היה רביעי בדירוג אבל התגובה על מוסטפא עלי הורידה אותו עד למקום 11)
02-18-2022, 11:09 AM
אוקיי כל הדברים הרעים שקרו לי בשבוע האחרון נעלמו בשנייה.
![]() לטס פאקינג גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
02-18-2022, 11:14 AM
(02-18-2022, 10:29 AM)DGRI96 כתב: אוקי ככה זה הדירוג טופ 10 שלי (ועוד אחד שכמעט נכנס): מרגש +ניצחתי את אל עליון שוב חעחע
![]()
02-18-2022, 11:20 AM
(02-18-2022, 11:09 AM)Generico כתב: אוקיי כל הדברים הרעים שקרו לי בשבוע האחרון נעלמו בשנייה. לאיזה סטייבל לדעתך היא תצטרך? ועוד משהו, חוץ מstardom world, איפה עוד אפשר לראות תוכניות עם כתוביות באנגלית? בערוץ היוטיוב שלהם יש יפנית בלבד (02-18-2022, 11:20 AM)DGRI96 כתב: לאיזה סטייבל לדעתך היא תצטרך? אני מניח שהשיוך הטבעי ביותר יהיה להצטרף למאיו איוואטאני בסטארס בגלל ההיסטוריה שלה עם מאיו והעובדה שהיא סופר אומגה בייביפייסית אבל בגלל שהיא שם כלכך גדול עם כלכך הרבה היסטוריה בסטארדום יכול להיות שאנחנו עומדים לראות סטייבל חדש לגמרי. במסיבת עיתונאים שהציגו אותה בנו יריבות עם קוסמיק איינג'לס ופיוד עם אואדו טאי שתקפו אותה בסוף המסיבה אז זה יהיה העיסוקים שלה לתקופה הקרובה לפני שהיא לגמרי נכנסת לרוסטר אז אני מניח שבחודש הקרוב היא תהיה בלי סטייבל ונראה לאן זה הולך. יש את הטוויטר באנגלית של סטארדום שיש שם עדכונים ושיט אבל לצערי אין באמת תוכן רשמי באנגלית שהוא לא בסטארדום וורלד חוץ מקרבות שפשוט אפשר למצוא באינטרנט. אבל אפשר להבין הרבה מלראות סרטונים בערוץ יוטיוב גם בלי שהכל יהיה מתורגם, במילא הרוב מועבר בזירה.
עוד טיפה עדכונים אם למישהו אכפת, שם הזירה שלה עכשיו הוא פשוט KAIRI עם אול קאפס ובלי שם משפחה, היא תשתתף באירועים של סטארדום בסומו הול ב 26-27 למרץ וכבר נקבע קרב טאג ל 26 בין קאירי ומאיו איוואטאני נגד טאם נאקאנו ואונאגי סאיאקה.
ההייפ לא נורמלי אלוהים ישמור זה לא הוגן לשאר הפרומושנים סטארדום הופכים להיות עוצמתיים מדי.
02-18-2022, 11:57 AM
(02-18-2022, 11:31 AM)Generico כתב: אני מניח שהשיוך הטבעי ביותר יהיה להצטרף למאיו איוואטאני בסטארס בגלל ההיסטוריה שלה עם מאיו והעובדה שהיא סופר אומגה בייביפייסית אבל בגלל שהיא שם כלכך גדול עם כלכך הרבה היסטוריה בסטארדום יכול להיות שאנחנו עומדים לראות סטייבל חדש לגמרי. לא הזכרת בכלל את דונה דל מונדו וקווינס קווסט חחח. הגיוני בהתחשב בעובדה ששני הסטייבלים הללו כבר מלאים בסטאר פאוור (ג'וליה וסיורי, אוטאמי וסאיה). אולי באמת עדיף לקאירי לפתוח סטייבל משלה. היא שם מספיק גדול ומוכר בשביל לשכנע מתאבקות להצטרף אליה. הבעיה עם ערוץ היוטיוב שלנם שאפילו שמות המתאבקות שמשתתפות הוא ביפנית. בשביל להבין מי זאת מי או שצריך לנחש לפי המראה ולפי התמונות שיש באינטרנט, או להקשיב לכרוז היפני ולנסות להבין את השמות שהוא אומר (ולפעמים זה מאוד קשה להבין מבטא יפני) |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|