06-19-2025, 09:14 PM
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.6.2025
|
|
06-20-2025, 03:55 AM
(06-19-2025, 07:43 PM)Penta כתב: בקיצור,אהבתי, תבורך. ![]()
06-20-2025, 05:28 AM
איזה באסה על ליב מורגן, איזה טיימינג מסריח.
אני לא מאשים את קאירי סיין כמובן, זה קורה, אבל לא ייאמן איך שהיא מסריחה את הזירה של ה-WWE. אני זוכר כשהיא עלתה לרוסטר הראשי, היו שאלות של "האם איו שיראי תצליח למלא את המקום שלה?", והתשובה הייתה לא רק שהיא תמלא את המקום שלה, היא גם תהיה 10X פעמים טובה יותר ממנה. ליב-ניקי בתור קרב סינגלס היה יכול להיות גדול יותר לדעתי מאשר ליב וראקל נגד הבלות, חבל שכבר לא נקבל את זה. מחכה לראות את ליב חוזרת ובגדול. אז.. גולדברג שוב איתנו. אני מסכים ואני גם חושב שזה מטומטם שהוא לא זכה בראמבל, הוא לא זכה בצ'אמבר, הוא לא זכה במזוודה - אז למה לעזאזל שיקבל ככה סתם קרב אליפות? אף פעם לא אהבתי את החוסר יציבות והחוסר הגיון שמתאבק אחד צריך לזכות בראמבל או בטורניר כלשהו כדי להיות N1C, בזמן שמנגד מתאבק מסוים יכול פשוט להגיע, לתקוף את האלוף ולקבל טייטל שוט משום מקום. אני כן חושב שאפשר להכניס טענה שמתאבק עבר בעל שם גדול כמו גולדברג במקרה הזה, או כל אחד אחר שעונה על התואר, יכול בצורה מסוימת לדרוש/לקבל טייטל שוט מאשר שסתם מתאבק כמו אקירה טוזאווה לדוגמא יקבל, אבל חייב למצוא את האיזון. בתמונה הכללית, לא כזה מפריע לי שנקבל גולדברג-גונת'ר באירוע כמו SNME, ואני דווקא חושב שאין סיכוי שגולדברג הולך לצאת משם עם האליפות. ![]()
06-20-2025, 09:30 AM
(06-20-2025, 05:28 AM)Breakker כתב: אז.. גולדברג שוב איתנו. זו כן הטענה אבל. כמו שסינה פשוט נכנס לצ'יימבר. וגם הצהירו על זה. הוא לא נכנס ל"תור". הוא פשוט דרג מעל. זה רלוונטי בעיקר לפארט טיימרים שיעשו את זה. כשזה קורה פעם-פעמיים בשנה באירוע פליר סבבה. הבעיה היא כשזה קורה ברסלמניה. ![]()
06-20-2025, 01:22 PM
אני מעדיף אלף ארוחות של ז'אן פול מאשר ארוחה אחת של וינס.
(כמה אני זקן שאנשים פה לא יודעים שטריפל אייץ' היה ז'אן פול לבק בתחילת הקריירה? מדהים שעשו לו פרומו שינוי שם)
06-20-2025, 04:39 PM
(06-20-2025, 09:30 AM)Orton כתב: זו כן הטענה אבל. כמו שסינה פשוט נכנס לצ'יימבר. וגם הצהירו על זה. הוא לא נכנס ל"תור". הוא פשוט דרג מעל. זה רלוונטי בעיקר לפארט טיימרים שיעשו את זה. כשזה קורה פעם-פעמיים בשנה באירוע פליר סבבה. הבעיה היא כשזה קורה ברסלמניה. מדויק, אני חושב שיש מתאבקים מסוימים שהם פשוט בלבל אחר וברור שמגיע להם לקבל קרב אליפות ככה ״בקלות״ מאשר אחרים בדיוק כמו שרנדי או פאנק קיבלו ״ככה בקלות״ קרב מול סינה על התואר בלי יותר מדי מאמץ. כי הם פשוט בלבל אחר וזה מתבקש כל עוד זה קורה באיזון מסוים זה טוב, אבל כשזה בא על חשבון רגעים גדולים או אירועים מרכזיים זה כבר בעייתי אני כן מסכים שאם הוא היה מקבל את קרב האליפות הזה בסאמרסלאם למשל, זה היה אולי קצת פחות מתאים
06-25-2025, 02:20 PM
(06-20-2025, 03:55 AM)NaRRative כתב: אהבתי, תבורך. יש לי המשך לתיאוריה הזו ש-״The Final Boss״ דה רוק הוא Master Puppet(לקאריון קרוס הייתה חולצה של זה, השבוע הוא לא היה איתה).
06-25-2025, 05:32 PM
(06-20-2025, 03:55 AM)NaRRative כתב: אהבתי, תבורך. המשך לתיאורה ש״The Final Boss” דה רוק שולט ב-WWE ואולי גם לא רק ב-Raw ובסמאקדאון ואולי גם לא רק ב-WWE. את מי הוא עוד מפעיל? *אולי את ה-GM של סמאקדאון, ניק אלדיס. בשנה שעברה ברון ברייקר חתם על חוזה ב-WWE ברוסטר בראשו בסמאקדאון. מי היה איתו אז? פול היימן. ניק אלדוס היה GM חד פעמי ב-Raw לפני חודש/חודשיים שזה בערל בתקופה שרולינס והיימן וברייקר התחילו לשתף פעולה(וברונסון ריד הצטרף אליהם. אולי הסטייבל שלהם עובד עם ״The Final Boss” דה רוק. *בשנה שעברה בסמאקדאון של איחרי רסלמניה ואנה טונגה עשה דביוט וסולו העיף את ג׳ימי אוסו מהבלאדליין. *היה לפול היימן טלפון אדום עוד בתקופה שהוא היה עם ריינס(כשריינס היה אלוף ראשי). הוא אמר לסירי להתקשר ל״Tribal Chief”. אולי זה בכלל לא היה לרומן ריינס. כשסולן העיף את ג׳ימי מהבלאדליין הוא שבר לפול היימן את הטלפון האדום. היימן גם היה סוג של בן ערובה שלהם. אולי זה היה הצגה ו-By Design? *שה-Final Boss חזר ב-Bad Blood בשנה שעברה סולו והבלאדליין שלו כבר נסוגו למעלה ליד הקהל. אולי הם עבדו אז עם דה רוק. אם סולו ינצח את פאטו על אליפות ארצות הברית יהיה ל-Final Boss עוד אלוף בכיס שלו. את דומיניק שהוא אלוף בן יבשתי ב-Raw הוא בטח יוכל לפתות איכשהו. עם גונת׳ר אין לי מושג. *ב-Raw האחרון ה-New Day(יותר נכון אקסבייר וודס) השתמשו במילה ״Business”. אולי הם וגרייסון וולר גם עובדים עם ה-Final Boss. *אולי גם כרמלו הייז ומיז עובדים בשביל ה-Final Boss. מיז אמר לקודי שאם היה קודי שהוא היה לוקח את ההצעה של ה-Final Boss. כרמלו הייז אמר שאם הוא היה מתאבק צעיר שהיה מקדם הצעה כזו שהוא היה לוקח אותה. ושאי אפשר להאשים את מי שייקח אותה. *ג׳ון סינה אמר שהוא שיתף פעולה עם לוגאן פול נגד קודי וג׳יי אוסו כדי להוריד ממנו איום על האליפות. יכול להיות שדה רוק שילם ללוגאן פול גם בשביל הפוזה שהוא סלב ו״הוליווד״. *דווקא טרוויס סקוט היה עם דה רוק וסינה בהיל טרן של סינה(היו פוסטרים של שלושתם לפני האירוע)? למה דווקא טרוויס סקוט עזר לסינה לזכות באליפות הראשית במאיינאבנט של רסלמניה? מייקל קול זרק הערב שה-Final Boss שלח אותו. *אולי טריק ווילאמס אלוף ה-TNA גם עובד עם ה-Final Boss. הוא נראלי השתמש במילה “Business” כמה פעמים מאז ההיל טרן שלו. הוא גם קרא לעצמו ״הוליווד״ טריק. הוא גם התלבש בסטייל יחסית דומה לדה רוק. אולי הוא הלך על אליפות ה-TNA(שיש להם שת״פ עם WWE ובפרט עם NXT) כדי שלא ישימו לב יותר מדי למהפכה שדה רוק מנסה לעשות. עם מי טריק כרת ברית ב-TNA? עם First Class. עם טופ דולה ו-KC. אחד מתאבק צעיר עם עתיד והשני נואש לתשומת לב ולרלוונטיות(וגם לכסף). ודה רוק זה שיא הרלוונטיות. וגם מתאבק מ-NXT שהוא האלוף הראשי של TNA יכול לעלות לו את הטראפיק. *מי עוד אולי עובד בשביל ה-Final Boss? אולי אית׳ן פייג׳ שהוא האלוף השני בחשבון ב-NXT גם עובד בשביל ה-Final Boss. בשבוע הראשון שנטפליקס התחילו לשדר אצלהם את WWE לדה רוק היה סגמנט בבאקסטייג׳ עם איתן פייג׳ ועם הבת שלו איווה(שהיא ה-GM של NXT). היו שמועות שאולי אית׳ן פייג יצטרף לסטייבל של רולינס והיימן(שאולי עובד עם ה-Final Boss). אית׳ן פייג׳ ואיווה לא מסתדרים. או שזה מה שהם וה-Final Boss רוצים שנחשוב. מי הצטרף לאית׳ן פייג׳ ב-NXT לאחרונה? סטייבל ששולט ב-WWE Evolve שקוראים לו The Vanity Project. ג׳קסון דרייק הוא האלוף שם וההורים של בארד טיילור מקושרים. פעם אחת ה-GM של Evolve הרחיקה אותם מהתוכנית אבל ההורים של בראד טיילור דיברו עם עורך דין והם ישבו בתוך האולם כצופים. *אולי גם Darkstate עובדים בשביל ה-Final Boss. כשהם עשו בלארגן ב-NXT בבאקסטייג׳ פעם אחת ושהן השאירו פתק איווה(ה-GM של NXT, הבת של ה-Final Boss) חייכה. זה לא מוזר שהם עדו וינייטים להגעה כמעט חודש, תקפו שמות גדולים(ג׳אבון אוונס, אובה האלוף הראשי שם, אפילו את טריק, גם את פראקסיום שהיו אז אלופי זוגות ב-NXT). זה לא מוזר שפתאום אחרי הסופ״ש של רסלמניה שהם הורידו פרופיל? אולי זה By Design. כח משטר דיקטטורי(או דיקטטורי בהתתהוות) צריך איזו פלוגה/כנופייה של פאנטים וראדיקלים מלאי שנאה ואפילו חמומי מוח(או לפחות חלקם). ה״לה פמילייה״ של ה-Final Boss או צעירים שחייבים את הכסף ורעבים לטרוף את העולם. אבל איכשהו המשטר דופק אותם הכי הרבה והכי חזק. הם גם עושים את העבודה המלוכלכת. *למה ה-Wyatt Sicks לא עוצרים את ה-Final Boss ולא יוצאים נגדו? כי כשבריי וויאט נפטר הוא תרם לאשתו ג׳וג׳ו מלא כסף. איווה גם הייתה בסטייבל שהיה לג׳ו גייסי ב-NXT שהיה נקרא Schism. *לפני חודשיים בערך ה-Final Boss העלה תמונה שלו כשהוא מנסה לפתור קובייה הונגרית כשהוא לובש חולצה של NJPW.
06-25-2025, 05:33 PM
בקיצור,
ה-Final Boss דה רוק מנסה לשלוט ב-WWE וברסלינג. אולי הוא מפעיל את רולינס(כולל היימן והסטייבל שלהם) בקי לינץ׳, את הניו דיי, גרייסון וולר. את ניק אלדיס ה-GM של סמאקדאון, את איווה ה-GM של NXT, טריק ווילאמס, Darkstate, איתן׳ פייג׳ וה-Vanity Project מ-Evolve. הוא ואולי השמות האלו או חלקם יתהפכו על סינה כשהוא יפסיד את האליפות הראשית לקודי או למישהו אחר. זה התחיל מזה שהקהל לא רצה את רוק במאיינאבנט של רסלמניה בשנה שעברה נגד ריינס. ושקודי סירב לו(לדעתי הוא ישע מראש שקודי יסרב לו). אז מלהיות ״אלוף האנשים״ הוא עובר להיות זה שמכתיב להם את המציאות ואת המתרחש. לא רציתם אותי? עכשיו אתם תשלמו על זה ביוקר ואתם תצערו על זה. לא נראלי שזה יקרה ו-WWE באמת יילכו על זה, אבל…..
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|