Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 129 הבא »

חדשה מרעישה | רסלמניה 43 תערך בערב הסעודית ב-2027 !

עמודים (21): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 21 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
חדשה מרעישה | רסלמניה 43 תערך בערב הסעודית ב-2027 !
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,478
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-11-2025, 06:20 PM
(09-11-2025, 04:21 PM)m0tti כתב:  ה חחח
זה שמחה לאיד כאילו?

שמחה לאיד?
תתפלא אבל אני גם צופה ב-WWE
הידיעה הזאת הצחיקה אותי (והעציבה אותי) בכמה שהיא מגוכחת
לא אוהב את השילוב של WWE וסעודיה, לא אוהב את הפתח שזה נותן להמשך, לא אוהב את סמי זיין, מנסור וכל שאר האנטישמים שידחפו לנו שם בהמשך.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
09-11-2025, 06:29 PM
(09-11-2025, 04:54 PM)m0tti כתב:  לידור כשהוא נכנס לאשכול הזה:

[Image: giphy.gif?cid=9b38fe91kp9ke3xgnl6s1m1mnc...p;amp;ct=g]

זהב. הלכתי לישון כמו תינוק אחרי פרסום החדשה הזאת, ידעתי שהאשכול יהיה זהב והשלמתי את כל התגובות. סינמה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • m0tti, NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
09-11-2025, 07:48 PM
מי שמכיר את סינישיין מתחילת דרכו פה יודע שהוא חולה על פארטיימרים גדולים
קראתי ידיעה שיש תכנון להחזיר שמות מאוד גדולים מהעבר לאירוע הזה שישתתפו בקרבות או יהיו מעורבים באירוע בדרך כזאת או אחרת

ברצינות - איזה שמות של מתאבקים גדולים מעבר לדעתכם יכולים להחזיר לאירוע הזה לקרב אחד נוסף?
אני חשבתי על באטיסטה, סטון קולד, דה רוק, אדג, RVD…

מה דעתכם?
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
אשכולות: 0
Likes Given: 729
הצטרף בתאריך: Aug 2021
09-11-2025, 07:58 PM
(09-11-2025, 06:20 PM)KB24 כתב:  שמחה לאיד?
תתפלא אבל אני גם צופה ב-WWE
הידיעה הזאת הצחיקה אותי (והעציבה אותי) בכמה שהיא מגוכחת
לא אוהב את השילוב של WWE וסעודיה, לא אוהב את הפתח שזה נותן להמשך, לא אוהב את סמי זיין, מנסור וכל שאר האנטישמים שידחפו לנו שם בהמשך.

איך אפשר גם לאהוב מוצר כלשהו ולרצות בהצלחתו וגם לצחוק כשהיצרן/ספק עושה מהלך שלדעתך הוא טעות מגוחכת?
אני באמת שואל… לא נתקלתי אף פעם בדבר כזה בשום תחום ואתה יכול להקביל את זה למה שבא לך

אם מכבי יעשו עכשיו טעות מגוחכת מבחינתי אני אצחק?
לעומת זאת אם חיפה יעשו משהו מביך אני כנראה אצחק
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,273
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
09-11-2025, 08:14 PM
(09-11-2025, 07:48 PM)Cenation כתב:  מי שמכיר את סינישיין מתחילת דרכו פה יודע שהוא חולה על פארטיימרים גדולים
קראתי ידיעה שיש תכנון להחזיר שמות מאוד גדולים מהעבר לאירוע הזה שישתתפו בקרבות או יהיו מעורבים באירוע בדרך כזאת או אחרת

ברצינות - איזה שמות של מתאבקים גדולים מעבר לדעתכם יכולים להחזיר לאירוע הזה לקרב אחד נוסף?
אני חשבתי על באטיסטה, סטון קולד, דה רוק, אדג, RVD…

מה דעתכם?

די אחי די.
יש לך את סימפטום הפארטיימר ובסוף גם לא ישארו לך חולצות.

באטיסטה גמור, סטון קולד גמור, דה רוק סתם זין, אדג' חלום וrvd שיזדיין, ג'ף הארדי חלום.

יש רוסטר כל כך טוב ומוכשר, יש להם שנה ומשהו להפוך את ברייקר והייז למאיין איבנטרים ועוד אנשים שיהיו אמינים: דרגונוב, אובה פמי, ריקי סטארקס, ג'וני גרגאנו, רוסב, טריק, רוקסן, ליירה ועוד ןעוד. אי אפשר להישען כל מניה רק על פארטיימרים וצריך לבנות את המאיין איבנטרים שיחזיקו את החברה בעתיד.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
09-11-2025, 08:20 PM
(09-11-2025, 08:14 PM)Jon_M0xley כתב:  די אחי די.
יש לך את סימפטום הפארטיימר ובסוף גם לא ישארו לך חולצות.

באטיסטה גמור, סטון קולד גמור, דה רוק סתם זין, אדג' חלום וrvd שיזדיין, ג'ף הארדי חלום.

יש רוסטר כל כך טוב ומוכשר, יש להם שנה ומשהו להפוך את ברייקר והייז למאיין איבנטרים ועוד אנשים שיהיו אמינים: דרגונוב, אובה פמי, ריקי סטארקס, ג'וני גרגאנו, רוסב, טריק, רוקסן, ליירה ועוד ןעוד. אי אפשר להישען כל מניה רק על פארטיימרים וצריך לבנות את המאיין איבנטרים שיחזיקו את החברה בעתיד.

אני מעדיף לקבל קרב של אנדרטייקר מאשר לקבל את חלק מהשמות שהזכרת
אבל זה אני ואני יודע שזה דלפ רציני

מה אכפת לי תן לי לקבל את קרב החלומות של דה רוק וריינס סוף סוף שכל כך חיכיתי לו, תן לי לראות שוב את באטיסטה בזירה (וואלה יש מצב הוא יכול להוציא עוד קרב אחד טוב), כנל סטון קולד באיזה קרב קצר חביב כמו שהיה עם אוואנס

אולי זה לא פיור רסלינג אבל מה שזה יעשה לי בגוף זה כבר יהיה משהו היסטורי
שון מייקלס נגד סטיילס נקבל בקרב פרישה של סטיילס?

די נו תן לפנטז, זה חלום
הסעודים ישלמו סכומים שעוד לא נשמעו בשביל שדברים כאלה יקרו, כוסעמק שיתאמנו שנה מראש ויחזרו לכושר בשביל 10-15 דקות אחרונות בזירה, למה לא
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
09-11-2025, 09:22 PM
סעודיה תשלם בסביבות ה100 מיליון כדי לארח את רסלמניה.
הדיל כולל את ראו, סמאקדאון, NXT, וכל מה שמשודר במהלך השבוע.
הם כמובן, מוכנים לשלם הרבה כדי להביא אגדות.

הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-11-2025, 09:23 PM
(09-11-2025, 05:38 PM)Orton כתב:  פעם אחרונה שראיתי אירוע של WWE בלונדון, פריז או בריסל הנשים לבשו מה שהן רוצות ולא הלבישו אוצן כמו פאוור ריינג'ר.

האירועים בסעודיה עברו הרבה, אין ספק. אבל זה עדיין אירוע בסעודיה. אז כבר מותר לנשים להופיע (הן אמרו על זה תודה אגב?), ויש פחות שיחים בשורה הראשונה, אבל הסעודים הם אותם סעודים. זה לא רק הWWE. למה ללכת רחוק כשיש את המונדיאל. כשהכסף מדבר אפשר לעשות אותו בנובמבר, ואפשר להגביל אלכוהול וכו וכו

זה ברור שייתנו לסמי זיין או למישהו שהוא גם באמת ערבי במה יותר גדולה רק בשביל הרסלמניה, ברור שהנשים יחזרו מזיעות לאחורי הקלעים ולא יעזו לומר מילה, וזה ברור שהמספרים לא משקרים. וזה הדבר היחיד שקובע כאן. המספרים. במאזן השנתי של TKO. ולא שום דבר אחר.

אחרי זה הם ירוצו לעשות עוד אבולושיין ויספרו על מהפכת הנשים.

יש מספר סרטונים די חזקים ברשת אחד מגרמניה שמוסלמי אומר לכתב מול מצלמות שנהיה כאן כמות גדולה יותר
נכפה עליכם את חוקי השראייה זה החובה שלנו כמוסלמים והכתב שואל אותו אם אני לא רוצה אז נהרוג אותך אין לנו ברירה.
ויש אחד מבלגיה שפוליטקאית מוסלמית עונה לאזרח שמודאג בדיוק מזה שהשכונה שלו כולם הולכות עם בראקה והשכונה נהייתה
מסוכנת היא אומרת לו מי שמפריע לו שיקום ויעזוב אתה לא חייב לגור פה.

אז אירופה זה או מלחמת אזרחים או עניין של זמן. מספיק היה לראות את הקהל בבריסל רובו לא אירופאי במראה שלו דרך אגב.

הם מציעים כסף והרבה ודורשים שיכבדו את הדת שלהם, אפשר לא להסכים ואפשר שכן WWE בחרו שכן.
מכאן אפשר לדאוג לבנות לבד נושם יותר במקום העור המזעזע הזה (אגב לדעתי עניין של זמן עד שיאפשרו לבנות
ללבוש בגדים יותר נורמלים, לא זנותיים כמו בארה"ב אבל כן נורמלים)

אין ארגון ספורט אחד לא ברסלינג לא באגרוף כדורגל כדורסל טניס מכוניות מה שתרצה שיסרב להצעה שלהם.
היא לרוב חסרת פרופורציה לחלוטין ביחס להכנסות של אותו מוצר. אם לדוגמא ההכנסות/רווחים (לא זוכר פשוט)
מהרבעון של רסלמניה היה 550 מיליון דולר ברסלמניה בסעודיה זה יגדל כנראה באיזה 200 מיליון בגלל ההצעה שהם קיבלו.
גם טוני קאן וכל אדם שפוי היה הולך לשם להצעה הזאת.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-11-2025, 09:35 PM
(09-11-2025, 06:09 PM)Roger כתב:  אותי מדאיגה תופעה יותר רחבה.

אותי יותא מפחיד המרחקים ש-TKO מוכנים ללכת כדי להזניא כל דבר לטובת כסף לטווח קצר. רק בכמה חודשים האחרונים העלות של המוצר עלתה לשמיים והאיכות של המוצר ירדה לתיהום - זה אומר שהם יודעים שהכסף יכנס ויוכלו לזרוק זין בכל דבר שהם עושים ולשחזר דברים בלי סוף רק כדי לספק עוד רגע ויראלי חלול כדי שהם יוכלו להתרבב במספרים שהם עשו בבורד השטני של TKO. גם לישראל זה יגיע. הם לא יוותרו על לפצל דברים ואולי ישתמשו גם בשירותי סטרימינג ישראלים כדי לפצל את התוכן שלהם ובכך לייקר את המחיר.

הם גם הולכים לעלות עוד יותר את מחיר הכרטיסים ובכך לעשות פרייס-אאוט למשפחות ולילדים. כמה טרגי זה יהיה בשביל רסלינג אם ילד למשפחה ממעמד הביניים או אפילו מעל מעמד הביניים ירצה ללכת לראות את רומן ריינס או את קודי רודס ולהורים פשוט לא יהיה כסף בשביל זה, לא כי הם עניים, אלא כי הם לא יוכלו להרשות לעצמם חבילה משפחתית לאירוע במחיר של 6 ספרות.
כוסאמא שלהם באמת. זה רסלינג. זה הצורת בידור הכי עממית ופשוטה שקיימת שנים ופתוחה ומזמינה את כולם. הם רוצים להרוג את כל זה לחלוב כמה שיותר כסף כמה שיותר מהר - בגלל זה אני משוכנע באמת האחוזים שכל זה וכל הניסיון חיסול של AEW (לא תחרות) שהם התחילו זה כדי להכין את הקרקע לריכשה של WWE ע״י מדינה ערבית עשירה כלשהי.

בשלב הזה זה מרגיש שאתה מקווה לא דואג ולו כדי להגיד אמרתי לכם.

*את העסקה עם הסעודים כולל לשקול למכור להם הביא וינס לא TKO.
*חוזים ל5 ו10 שנים לא זה כסף לטווח קצר.
*לגבי איכות המוצר תמיד יש עליות לקראת אירועים גדולים וירידות קטנות או גדולות בשאר הזמן זה המחיר של מוצר ללא פגרה.
תמיד היה תמיד יהיה כנראה.
*לגבי ירד לתהום. זה אפילו לא קרוב לשם, WWE סולד האוט כמעט כל תוכנית ואירוע בראשי. מתאבקי עבר מנסים לחזור כי המוצר
מעולם לא היה חם יותר. איכות הקצב האתלטיות והרמה של הקרבות ברמה הכי גובהה שהרסלינג ידע (כולל בAEW) האתלטים של
היום בלבל אחר לגמרי ממה שהרסלינג הכיר.
*מחירי הכרטיסים ברמה של סופר בול או קרוב לשם לכן כנראה לא יעלו עוד הרבה אם בכלל שורה ראשונה למניה עולה משהו כמו 16 אלף דולר. כל עוד אנשים קונים והדרישה עוד עולה על ההיצע המחיר יישאר.
*נטפליקס רכשה את זכויות השידור ל5 שנים עם אופציה ל5 שנים נוספות אז אין מה לדאוג בטח ב4 שנים הקרובות וכנראה בעשור הקרוב.
בתסריט הנורא מכל? דבר ראשון כולנו מחזיקים יותר משירות סטירימיג אחד דבר שאני הכי גרוע נראה באינטרנט לא בלייב לצערי.
יותר מפריע לי שאני משלם על צ'רלטון מעל ל100 שקל שאני רואה כמעט בלעדית רק משחקים של ביתר המחיר של הWWE הרבה
יותר זניח בשבילי.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • m0tti
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,478
09-11-2025, 09:52 PM
(09-11-2025, 07:58 PM)m0tti כתב:  איך אפשר גם לאהוב מוצר כלשהו ולרצות בהצלחתו וגם לצחוק כשהיצרן/ספק עושה מהלך שלדעתך הוא טעות מגוחכת?
אני באמת שואל… לא נתקלתי אף פעם בדבר כזה בשום תחום ואתה יכול להקביל את זה למה שבא לך

אם מכבי יעשו עכשיו טעות מגוחכת מבחינתי אני אצחק?
לעומת זאת אם חיפה יעשו משהו מביך אני כנראה אצחק

לא חשבתי ש-חחח יגרור דיון אבל למה לא
אני בן אדם ציני, הציניות וחוש ההומור שלי הרבה פעמים לא מובנים לאחרים
בתור ילד שגדל בגבול הצפון עם איומים של חדירות מחבלים וקטיושות, או מסתובב ממקום למקום במלחמת לבנון השנייה כי פינו את המקום שאתה גר בו ואבא שלך נמצא במילואים בלבנון ופיתח לא מעט טראומות בגלל זה היו 2 אפשרויות או לקחת הכל ללב ולהתמודד עם המציאות או לפתח ציניות וחוש הומור ולצחוק על המצב גם במקרים לא נעימים. חוש ההומור שלי הוא כמו הטעם של לידור בגברים - כמה שיותר שחור יותר טוב. בראש שלי הדברים מצחיקים ולפעמים אנשים באמת יצחקו מהבדיחות ולעפמים הם יגידו שהבדיחה לא העלתה בהם אפילו גיחוך.
אז אני בוחר לצחוק על דברים בביקורת שלי, אני לא חושב שזה שונה מקהל ששורק בוז לשחקן שלו, צועק למאמן להתפטר, כותב פוסטים על המערך/על שחקן/על מאמן, קהל שעוזב את המשחק לפני הזמן כי הקבוצה בפיגור, אוהדים שלא מרוצים מהרכש/חוסר רכש וכו'. כל אלה הם צורה להעביר ביקורת, גם לצחוק על משהו שקרה/לא קרה זאת צורה להעביר ביקורת.
בשנה ה-3/4 שלי בתור אחד מעוזרי המאמן בקבוצת בוגרים המאמן החליט להחתים שחקן בן 35 שהגיע אחרי פציעה ולא שיחק במשך שנתיים. אחרי מסע שכנועים שלא עזר המאמן בחר בכל זאת להחתים אותו. לא נשאר לי מה לעשות חוץ מלצחוק על המאמן ואיתו מהסיטואציה (השחקן נחתך מהסגל אחרי חודשיים, המאמן בסוף העונה הפך לעוזר מאמן ולא חזר לתפקיד המאמן הראשי יותר).
מותר להעביר ביקורת גם על משהו שאני אוהב, יותר מזה אני אגיד חובה להעביר ביקורת ולא לקבל את הכל כעובדה או להגיד אמן על כל מה שנותנים לנו, זה מצב לא טוב ואפילו מסוכן.

[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 6 users Like KB24's post:
  • ANYS, Kayfabe, NoamRR, orgibor, SwitchBlade, אני
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (21): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 21 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 07:24 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר