Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 129 הבא »

חדשה מרעישה | רסלמניה 43 תערך בערב הסעודית ב-2027 !

עמודים (21): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
חדשה מרעישה | רסלמניה 43 תערך בערב הסעודית ב-2027 !
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
09-12-2025, 06:04 AM
(09-11-2025, 09:23 PM)gilam כתב:  הם מציעים כסף והרבה ודורשים שיכבדו את הדת שלהם, אפשר לא להסכים ואפשר שכן WWE בחרו שכן.
מכאן אפשר לדאוג לבנות לבד נושם יותר במקום העור המזעזע הזה (אגב לדעתי עניין של זמן עד שיאפשרו לבנות
ללבוש בגדים יותר נורמלים, לא זנותיים כמו בארה"ב אבל כן נורמלים)

זה פשוט הדבר הכי עצוב והכי שגוי שרשמת.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 3 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • DarkArts, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-12-2025, 07:39 AM
(09-11-2025, 09:35 PM)gilam כתב:  בשלב הזה זה מרגיש שאתה מקווה לא דואג ולו כדי להגיד אמרתי לכם.

*את העסקה עם הסעודים כולל לשקול למכור להם הביא וינס לא TKO.
*חוזים ל5 ו10 שנים לא זה כסף לטווח קצר.
*לגבי איכות המוצר תמיד יש עליות לקראת אירועים גדולים וירידות קטנות או גדולות בשאר הזמן זה המחיר של מוצר ללא פגרה.
תמיד היה תמיד יהיה כנראה.
*לגבי ירד לתהום. זה אפילו לא קרוב לשם, WWE סולד האוט כמעט כל תוכנית ואירוע בראשי. מתאבקי עבר מנסים לחזור כי המוצר
מעולם לא היה חם יותר. איכות הקצב האתלטיות והרמה של הקרבות ברמה הכי גובהה שהרסלינג ידע (כולל בAEW) האתלטים של
היום בלבל אחר לגמרי ממה שהרסלינג הכיר.
*מחירי הכרטיסים ברמה של סופר בול או קרוב לשם לכן כנראה לא יעלו עוד הרבה אם בכלל שורה ראשונה למניה עולה משהו כמו 16 אלף דולר. כל עוד אנשים קונים והדרישה עוד עולה על ההיצע המחיר יישאר.
*נטפליקס רכשה את זכויות השידור ל5 שנים עם אופציה ל5 שנים נוספות אז אין מה לדאוג בטח ב4 שנים הקרובות וכנראה בעשור הקרוב.
בתסריט הנורא מכל? דבר ראשון כולנו מחזיקים יותר משירות סטירימיג אחד דבר שאני הכי גרוע נראה באינטרנט לא בלייב לצערי.
יותר מפריע לי שאני משלם על צ'רלטון מעל ל100 שקל שאני רואה כמעט בלעדית רק משחקים של ביתר המחיר של הWWE הרבה
יותר זניח בשבילי.

אני חושב שכל מה שרשמת הזוי לחלוטין ולא נכון בשום צורה ובשום יקום. אין טעם כל כך להמשיך את הדיון.

נסכים לא להסכים.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Kayfabe מנותק
Rookie
*
תגובות: 4
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Apr 2025
09-12-2025, 09:02 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-12-2025, 09:03 AM על ידי Kayfabe.)
רוצה רסלמניה באירופה
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-12-2025, 09:21 AM
(09-12-2025, 05:58 AM)m0tti כתב:  אפשר ליצור דיון מהכל אתה רואה
מבין את רוב הנקודות שלך רק לא מצליח לקשר אותן אחת לשניה

קח דוגמת רסלינג ולא כדורגל, סמי זיין המחבל זוכה באליפות ראשית
מניח שמה שישתחרר לך מהפה זה טפיייייייי בן זונה שרמוטה - תרשום, זה אחד לאחד מה שיצא לך Smile
אוהדי כדורגל שמתעצבנים, מקללים ויוצאים לפני הזמן ( עזוב את זה שהם בזויים) הם בדיוק הדוגמא שנתתי, הם כועסים ובאותו רגע אין זמן לציניות

אם השחקן הזה הבן 35 היה עולה לכם בתואר כלשהו/עלית ליגה וכתוצאה מכך הייתם מפסידים את מקום העבודה
זה היה קצת פחות מצחיק לא? בטח שבאותו הרגע
ואגב לפי הדוגמא שלך אתה חלק מהמערכת… אתה אולי רוצה בהצלחת הקבוצה אבל זה שונה מלהיות אוהד

ברגע שאוהד (רסלינג, כדורסל, כדורגל או מה שתרצה) מרגיש שעושים מהלך רע והוא הולך לשלם מחיר/לסבול הוא לא יצחק
זה מה שאני מכיר לפחות…

זוכר ששמת את סמי בתור התמונת פרופיל שלך?
זה אומר שאתה אוהב את סמי? זה אומר שאתה רוצה לראות אותו מצליח? אתה רוצה שהוא יהיה אלוף עולם?
כנראה שלא, אבל עשית את זה בתור בדיחה וביקורת על הפורום שאתה אוהב. אתה לא רוצה לראות את סמי מצליח ואתה לא רוצה לפגוע בפורום אז למה עשית את זה?
כי זאת הייתה הדרך שלך להעביר ביקורת על הפורום באותו רגע.

בנוגע למאמן - לא חידשו לו את החוזה בסוף העונה ומאז הוא לא שימש כמאמן ראשי יותר באף קבוצה רק בתור עוזר מאמן ראשון/שני. אני בסוף עונה עברתי למועדון אחר. בסופו של דבר זה כן פגע לנו בעבודה, אבל בחרנו לצחוק על זה ועל האנשים שקיבלו את ההחלטה להיפרד ממנו ואנחנו צוחקים על זה עד היום (המעבר למועדון חדש זה אחד מהדברים הכי טובים שקרו לי בקריירה).
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-12-2025, 09:31 AM
(09-12-2025, 06:04 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  זה פשוט הדבר הכי עצוב והכי שגוי שרשמת.

הWWE לא משתמשים במיניות של הבנות כדי למכור כרטיסים ולהשיג רייטינג?
או שאין בריחת פיטמה פחות או יותר כל תוכנית?

מה גם שסעודיה מדינה דתית וכל מי שמבקר שם מתבקש לשמור על חוקים מסוימים.
לכן כתבתי שבמקום לתת להם בגד עור שלא סופג זעה והוא עינוי טהור ללבוש לקרב שלם
אז בגד גוף מבד נושם נשמע הגיוני ואנושי יותר ויכול גם להיראות טוב יותר לדעתי.

מה שגוי במה שרשמתי? אני אוהב את זה? ברור שלא. אני בעד העסקה הזאת? ממש לא.
האם זה סוף העולם? לא קרוב אפילו.

ציטוט:אני חושב שכל מה שרשמת הזוי לחלוטין ולא נכון בשום צורה ובשום יקום. אין טעם כל כך להמשיך את הדיון.

נסכים לא להסכים.

אשמח לשמוע למה כל מה שכתבתי לא נכון והזוי. כי איך שהוא כל פעם שאני בדיון איתה אתה מגיע מהר מאוד
לאותה שורה נסכים שלא להסכים. זה גורם בלי לפגוע חלילה להרגיש שאין טעם להגיב לך כי זה יגיע לשם מהר מאוד.
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,860
אשכולות: 1
Likes Given: 1,326
09-12-2025, 10:16 AM
(09-11-2025, 09:23 PM)gilam כתב:  יש מספר סרטונים די חזקים ברשת אחד מגרמניה שמוסלמי אומר לכתב מול מצלמות שנהיה כאן כמות גדולה יותר
נכפה עליכם את חוקי השראייה זה החובה שלנו כמוסלמים והכתב שואל אותו אם אני לא רוצה אז נהרוג אותך אין לנו ברירה.
ויש אחד מבלגיה שפוליטקאית מוסלמית עונה לאזרח שמודאג בדיוק מזה שהשכונה שלו כולם הולכות עם בראקה והשכונה נהייתה
מסוכנת היא אומרת לו מי שמפריע לו שיקום ויעזוב אתה לא חייב לגור פה.

אז אירופה זה או מלחמת אזרחים או עניין של זמן. מספיק היה לראות את הקהל בבריסל רובו לא אירופאי במראה שלו דרך אגב.

הם מציעים כסף והרבה ודורשים שיכבדו את הדת שלהם, אפשר לא להסכים ואפשר שכן WWE בחרו שכן.
מכאן אפשר לדאוג לבנות לבד נושם יותר במקום העור המזעזע הזה (אגב לדעתי עניין של זמן עד שיאפשרו לבנות
ללבוש בגדים יותר נורמלים, לא זנותיים כמו בארה"ב אבל כן נורמלים)

אין ארגון ספורט אחד לא ברסלינג לא באגרוף כדורגל כדורסל טניס מכוניות מה שתרצה שיסרב להצעה שלהם.
היא לרוב חסרת פרופורציה לחלוטין ביחס להכנסות של אותו מוצר. אם לדוגמא ההכנסות/רווחים (לא זוכר פשוט)
מהרבעון של רסלמניה היה 550 מיליון דולר ברסלמניה בסעודיה זה יגדל כנראה באיזה 200 מיליון בגלל ההצעה שהם קיבלו.
גם טוני קאן וכל אדם שפוי היה הולך לשם להצעה הזאת.

הנושא הוא חופש ובחירה ולא עומק המחשוף (בהמשך למ. שגיא כתב גם).
אני לא צופה ברסלינג בתור פורנו. הכל טוב. אבל אני רוצה שכל מתאבק ומתאבקת יוכלו ללבוש מה שהם רוצים כשהם בקרב שלהם.
הייתי אומר בדיוק ההפך אם היו מגבילים גברים.

עצם זה שבשנת 2027 ילבישו ככה נשים גורמת לי עצב. באמת. ולא אכפת לי שכולם היו מסכימים לזה. אז כולם חארות. זה לא הופך את TKO לטובים יותר.

כניעה לדת זה דבר רע, כל דת אגב. כניעה לפוליטיקה היא דבר רע. בגלל זה התעצבנתי כל כך כשסמי זיין עולה עם גייר של פלסטין והכל בסדר פתאום.

זה שכסף קונה הכל לא אומר שאנחנו צריכים לאכול חרא, או לראות נשים אוכלות חרא, ולהגיד שזה טעים. זה לא.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,108
אשכולות: 46
Likes Given: 656
09-12-2025, 10:27 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-12-2025, 11:35 AM על ידי Cenation.)
רוק נגד רומן
מייקלס נגד רולינס (אנדרטייקר שופט מיוחד)
סטון קולד נגד פאנק
באטיסטה נגד לסנר

תנו לי את זה בבקשה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מחובר
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
אשכולות: 0
Likes Given: 730
הצטרף בתאריך: Aug 2021
09-12-2025, 10:48 AM
(09-12-2025, 09:21 AM)KB24 כתב:  זוכר ששמת את סמי בתור התמונת פרופיל שלך?
זה אומר שאתה אוהב את סמי? זה אומר שאתה רוצה לראות אותו מצליח? אתה רוצה שהוא יהיה אלוף עולם?
כנראה שלא, אבל עשית את זה בתור בדיחה וביקורת על הפורום שאתה אוהב. אתה לא רוצה לראות את סמי מצליח ואתה לא רוצה לפגוע בפורום אז למה עשית את זה?
כי זאת הייתה הדרך שלך להעביר ביקורת על הפורום באותו רגע.

בנוגע למאמן - לא חידשו לו את החוזה בסוף העונה ומאז הוא לא שימש כמאמן ראשי יותר באף קבוצה רק בתור עוזר מאמן ראשון/שני. אני בסוף עונה עברתי למועדון אחר. בסופו של דבר זה כן פגע לנו בעבודה, אבל בחרנו לצחוק על זה ועל האנשים שקיבלו את ההחלטה להיפרד ממנו ואנחנו צוחקים על זה עד היום (המעבר למועדון חדש זה אחד מהדברים הכי טובים שקרו לי בקריירה).

אתה לא טועה אבל גם כאן, איך ההקבלה הזו מתאימה?
האם אני ואתה נמצאים בצד אחר של המוצר? (הפורום הוא המוצר לצורך העניין)
האם אחד מאיתנו יצרן/ספק והשני צרכן שיכול להתאכזב מאותו ספק?

ודבר שני מה שאתם מתארים פה עם הסעודים הוא מקרה בו אנחנו כקהל נשלם מחיר והמוצר שאנחנו אוהבים יפגע מאוד
תן לי תסריט כזה שאוהד ישב ויצחק על המוצר שהוא אוהב בזמן שהוא מאמין שהוא מתרסק

קח עוד דוגמאות
בלה רמזי בTLOU, סנייפ שחור בסדרה החדשה של הארי פוטר , הרמיוני כנ״ל
מי שזה באמת מפריע לו ומרגיש שפוגעים לו במוצר, בפרנצייז זה מוציא ממנו נטו הייט.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
09-12-2025, 11:50 AM
(09-12-2025, 10:16 AM)Orton כתב:  הנושא הוא חופש ובחירה ולא עומק המחשוף (בהמשך למ. שגיא כתב גם).
אני לא צופה ברסלינג בתור פורנו. הכל טוב. אבל אני רוצה שכל מתאבק ומתאבקת יוכלו ללבוש מה שהם רוצים כשהם בקרב שלהם.
הייתי אומר בדיוק ההפך אם היו מגבילים גברים.

עצם זה שבשנת 2027 ילבישו ככה נשים גורמת לי עצב. באמת. ולא אכפת לי שכולם היו מסכימים לזה. אז כולם חארות. זה לא הופך את TKO לטובים יותר.

כניעה לדת זה דבר רע, כל דת אגב. כניעה לפוליטיקה היא דבר רע. בגלל זה התעצבנתי כל כך כשסמי זיין עולה עם גייר של פלסטין והכל בסדר פתאום.

זה שכסף קונה הכל לא אומר שאנחנו צריכים לאכול חרא, או לראות נשים אוכלות חרא, ולהגיד שזה טעים. זה לא.

שנינו נגד רק שיהיה מובן.
אני לא יודע אם יש כאן כניעה לדת לדעתי זה יותר לכבד את המארחים ואורח החיים שלהם.
כניעה זה אומר שהסעודים היו מתנים את המשך השותפות בכך שהלבוש ישתנה לא רק בסעודיה כי האזרחים שלהם צופים במוצר
וWWE היו נכנעים לדרישה הזאת זאת כניעה. להגיד להם שאתם מגיעים אלי הביתה נא לשמור על חוקים מסויימים כדי למנוע אי נעימות
זה דבר אחר לגמרי.

דבר נוסף אפשר לבחור לא להמשיך את החוזה או לבקש לא להגיע לסעודיה כמתאבקת ובתסריט הכי גרוע כביכול להיות מפוטרת
ולעבור לAEW למורות שאני לא רואה את זה קורה לליב טיפי ריה איו אם יסרבו לטוס. ואם כן WWE יוצאים טיפשים וAEW זוכים בלוטו
בלי שמלאו כרטיס. זה שהן הולכות זה אומר שהן רוצות והן בסדר עם זה. החוקים הלא נוחים האלו מגיעים עם צ'ק שמן מאוד מאוד לפיצוי
ולפי מה שהבנתי במיוחד הבנות בגלל עניין הלבוש והחום שהן סובלות. אז כנראה זה משתלם להן אחרת היית שומע התמרמרות מהרוסטר על הנסיעה הזאת כמו שהיה שהדיל רק התחיל.

שוב בדיוק כמוכם אני לא אוהב את הדיל הזה, יותר מדאיג אותי ההשפעה שלהם על היחס לישראל בעיקר באונרסיטאות שהם מחלקים
לאנשים מלגות כאילו זה לחמניות רק כדי להיות פרו איסלם בלי להבין מה זה אומר. הלבנה דרך רסלינג וכדורגל פחות מדאיגה אותי.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
09-12-2025, 11:54 AM
(09-12-2025, 10:48 AM)m0tti כתב:  אתה לא טועה אבל גם כאן, איך ההקבלה הזו מתאימה?
האם אני ואתה נמצאים בצד אחר של המוצר? (הפורום הוא המוצר לצורך העניין)
האם אחד מאיתנו יצרן/ספק והשני צרכן שיכול להתאכזב מאותו ספק?

ודבר שני מה שאתם מתארים פה עם הסעודים הוא מקרה בו אנחנו כקהל נשלם מחיר והמוצר שאנחנו אוהבים יפגע מאוד
תן לי תסריט כזה שאוהד ישב ויצחק על המוצר שהוא אוהב בזמן שהוא מאמין שהוא מתרסק

קח עוד דוגמאות
בלה רמזי בTLOU, סנייפ שחור בסדרה החדשה של הארי פוטר , הרמיוני כנ״ל
מי שזה באמת מפריע לו ומרגיש שפוגעים לו במוצר, בפרנצייז זה מוציא ממנו נטו הייט.

אני חושב שאני יכול להסביר את הצד שלו כי זה קורה לי שאני צופה בAEW.
הוא אוהב את שניהם עם נטייה ככל הנראה לAEW כאשר לWWE הוא קצת יותר ביקורתי (אצלי זה הפוך).
את הביקורת הזאת הוא מעביר ע"י ציניות כלומר צחוק שנועד להעביר ביקורת זה לא מתוך זלזול או לצחוק על המוצר אלא לבקר אותו.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (21): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 10:41 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר