Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 325 326 327 328 329 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#3,261
11-15-2023, 02:50 AM
(11-14-2023, 11:27 PM)lidoradir כתב:  לא.

אני גם מחשיב את קודי מעל רולינס. הוא ניצח אותו 3 פעמים ברצף, כולל עם פקטורליס קרוע, וזה יושב שם כשהם עומדים בפייסאוף. אני לא חושב שהפערים כאלה גדולים כי רולינס בנה את עצמו מאז והשיג כמה ניצחונות מרשימים, אבל כרגע קודי 3, רולינס 0. עד שיוכח אחרת.

לגבי רולינס, אני חושב שאליפות העולם במשקל כבד צריכה את הפיוד שיעיף אותה למעלה. בריין של גונת'ר זה היה הפיוד עם שיימוס, בריין של ריינס זאת הייתה מניה 37 והפיוד המשולש עם אדג' ובריאן (בעיקר אדג'), אצל רולינס עד כה לא היה פיוד ששם את אליפות העולם כדבר הכי חם בראו. אליפות הזוגות מרגישה לי משמעותית כמוה כרגע אם לא יותר.

אני לא בטוח לגבי מי האופציה הנכונה לפיוד כזה. דמיאן פריסט צריך להיות אלוף עולם, אבל הוא עדיין לא מספיק חם (מה שהיה בראו זה התחלה של דרך נכונה. פריסט צריך להבליט את עצמו בצורה מסוימת מהשאר לדעתי). מקינטייר לא יהיה האחד לדעתי. ג'יי אוסו הוא אופציה מעניינת, כי מצד אחד הטענה המרכזית מולו זה שהוא לא חומר למיינאבנט, ומצד שני אין ספק שרולינס-ג'יי זה פיוד שיוציא תגובות טובות ורסלינג טוב. נראה מה ה-WWE יעשו... יש להם על מה לתהות לגבי ה-WHC לקראת המניה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,262
11-15-2023, 03:25 AM
(11-15-2023, 02:50 AM)master of doom כתב:  אני גם מחשיב את קודי מעל רולינס.

מלבד ריינס... נכון לעכשיו קודי רודס מעל כל מתאבק בכל עולם ההאבקות.
אבל פשוט מאוד... לראות את הפרומו של יום הדין מראו האחרון זאת התשובה הכי פשוטה : 'איך אתה מרגיש שאתה יכול לנצח את כל הקבוצה שלך אבל לא להיות אלוף'.
אלוף עולם > מישהו שלא אלוף עולם

זאת הנקודה שלי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#3,263
11-15-2023, 07:54 AM
(11-14-2023, 11:27 PM)lidoradir כתב:  לא.

כן! כן! כן!
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
#3,264
11-15-2023, 08:36 AM
(11-15-2023, 03:25 AM)lidoradir כתב:  מלבד ריינס... נכון לעכשיו קודי רודס מעל כל מתאבק בכל עולם ההאבקות.
אבל פשוט מאוד... לראות את הפרומו של יום הדין מראו האחרון זאת התשובה הכי פשוטה : 'איך אתה מרגיש שאתה יכול לנצח את כל הקבוצה שלך אבל לא להיות אלוף'.
אלוף עולם > מישהו שלא אלוף עולם

זאת הנקודה שלי.

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שמלבד ריינס קודי מעל כולם(כולל רולינס) ואז אתה אומר שאלוף עולם(רולינס) מעל לא אלוף עולם(קודי). למרות שאני מסכים עם הנקודה שלך שאלוף עולם אמור להיות מעל כולם אתה בעצמך אומר שקודי מעל רולינס אז הנקודה שלך לא עומדת.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#3,265
11-15-2023, 12:47 PM
(11-15-2023, 08:36 AM)ANYS כתב:  אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שמלבד ריינס קודי מעל כולם(כולל רולינס) ואז אתה אומר שאלוף עולם(רולינס) מעל לא אלוף עולם(קודי). למרות שאני מסכים עם הנקודה שלך שאלוף עולם אמור להיות מעל כולם אתה בעצמך אומר שקודי מעל רולינס אז הנקודה שלך לא עומדת.

אחדד את התשובה שלי כי ההסבר לא היה משהו : מאז שקודי רודס עבר מ-AEW ל-WWE הוא הפך לפרצוף של החברה. הפרצוף שלו מופיע בכל חור, על הפוסטרים, על האוטובוסים הגדולים, על שלטי הפרסום, הוא נמצא בתוכניות אירוח, הוא מקבל את הפופים הכי גדולים כמעט מדי שבוע, הוא מקבל את הקרבות המרכזיים, הוא מוכר המרצ'נדייז מספר 1 לשנת 2023, הוא מגשים משאלות לילדים ונפגש איתם, עוזר להם וכו'. בכל הדברים האלה הוא מעל כולם.

מי האלופים הראשיים בארגון ? רומן ריינס וסת' רולינס. הם נמצאים במקומות הראשונים אצלי, הם האלופים.
קודי אכן מחזיק בנצחונות גדולים על רולינס... אבל מי האלוף ? רולינס.
זה כמו שברצלונה תנצח את ריאל מדריד בכל משחקי הקלאסיקו בעונה אבל ריאל מדריד תזכה באליפות.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#3,266
11-15-2023, 08:24 PM
(11-15-2023, 02:50 AM)master of doom כתב:  אני לא בטוח לגבי מי האופציה הנכונה לפיוד כזה. דמיאן פריסט צריך להיות אלוף עולם, אבל הוא עדיין לא מספיק חם (מה שהיה בראו זה התחלה של דרך נכונה. פריסט צריך להבליט את עצמו בצורה מסוימת מהשאר לדעתי). מקינטייר לא יהיה האחד לדעתי. ג'יי אוסו הוא אופציה מעניינת, כי מצד אחד הטענה המרכזית מולו זה שהוא לא חומר למיינאבנט, ומצד שני אין ספק שרולינס-ג'יי זה פיוד שיוציא תגובות טובות ורסלינג טוב. נראה מה ה-WWE יעשו... יש להם על מה לתהות לגבי ה-WHC לקראת המניה.

אני תמיד הייתי תומך של פריסט - עדיין לא בשל בעיניי.
זה קצת מצחיק כי הוא מבוגר יחסית באופן מפתיע, אבל הוא עדיין שבלוני והמתאבק הכי פחות מעניין בJD. 
בעיניי הראן שלו כפייס עם אליפות US היה מרשים יותר מבחינה אינדיבידואלית, בזמן שהראן עם JD דווקא היה קצת יותר חלש עבורו באופן אישי, כשריה ודומיניק בלטו במיוחד.

אני חושב שיהיה נחמד מאוד לפריסט לפדות על סת' ולהיכנס לקרב משולש - כמו שסת' עשה ברסלמניה 31. 
המתאבק הנוסף בקרב המשולש יצמיד את סת' ויזכה באליפות העולם - בין אם זה באלור, ג'יי אוסו, מקנטייר, או אפילו וולטר. אני אפילו מוכן בשלב הזה שדומיניק יהיה זה שיהנה מההפקר ויזכה באליפות העולם - נטו כי זה הזוי.

סת' מילא את הבמה פחות מקודי, אבל שניהם נמצאים בבעיה גדולה מול ריינס.
בשקט בשקט ריינס הוא עדיין עצם איומה בגרון של WWE - לא רק שהוא תוקע את הפוש של LA נייט בסמאקדאון, אלא גם שהוא תוקע את הפוש של קודי (שנמצא בהתהוות במשך שנתיים), את העלילה של סת', וכיוצא מכך את הפושים של כל אחד מהמיד-אפרקארדרים ברוסטר: וולטר, דומיניק, פריסט, מקנטייר. כולם. אפילו סולו.

ריינס צריך לדעת לשים כתפיים - מבחינתי אפילו שישים את הכתפיים פעם אחת ויפרוש כבר. רק שישים כתפיים נקי לקודי פעם אחת כדי שנוכל לקחת את כל האנרגיה הפוטנציאלית הזו ולהעביר אותה למישהו אחר שכן יכול לעבוד. 
סת' צונן כי הוא לא יכול לאבד את האליפות הזו, היא תקועה עליו, כי סת' הוא היחיד שיכול לגרום לאליפות להרגיש גדולה בהשוואה לריינס. קודי לא מסוגל לזכות בWHC כי הוא נעול על האוניברסלית, כל מתאבק אחר (אפילו מקנטייר) זו ירידה בערך של האליפות. יש להם מגה סטאר אחד והוא מסרב להעלות אנשים לרמה שלו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#3,267
11-15-2023, 08:28 PM
(11-15-2023, 12:47 PM)lidoradir כתב:  מי האלופים הראשיים בארגון ? רומן ריינס וסת' רולינס. הם נמצאים במקומות הראשונים אצלי, הם האלופים.

אבל זו הטייה של המציאות.
הם לא שווים - WHC יכולה לשבת רק על סת' כי סת' הוא היחיד בWWE שיש לו יתרון על ריינס. 
בפועל יש אלוף אחד, וכל השאר והמקום שלהם בקארד נגזר ממנו: היריב שלו קודי, האויב המר שלו רולינס, בן הדוד הבוגדני שלו ג'יי, יד ימינו סולו, והלאה. 

WWE הם לא ארגון עם שני מרכזי כובד - הם ארגון עם מרכז כובד אחד. זה בדיוק למה זה היה ברור לכולם, מהיום הראשון, שסת' יהיה הWHC. כי זה נקבע ברגע שריינס המשיך עם הריין שלו, כי ריינס מתווה את העלילה של סת'. 
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#3,268
11-15-2023, 09:26 PM
(11-15-2023, 08:24 PM)SwitchBlade כתב:  אני תמיד הייתי תומך של פריסט - עדיין לא בשל בעיניי.
זה קצת מצחיק כי הוא מבוגר יחסית באופן מפתיע, אבל הוא עדיין שבלוני והמתאבק הכי פחות מעניין בJD. 
בעיניי הראן שלו כפייס עם אליפות US היה מרשים יותר מבחינה אינדיבידואלית, בזמן שהראן עם JD דווקא היה קצת יותר חלש עבורו באופן אישי, כשריה ודומיניק בלטו במיוחד.

אני חושב שיהיה נחמד מאוד לפריסט לפדות על סת' ולהיכנס לקרב משולש - כמו שסת' עשה ברסלמניה 31. 
המתאבק הנוסף בקרב המשולש יצמיד את סת' ויזכה באליפות העולם - בין אם זה באלור, ג'יי אוסו, מקנטייר, או אפילו וולטר. אני אפילו מוכן בשלב הזה שדומיניק יהיה זה שיהנה מההפקר ויזכה באליפות העולם - נטו כי זה הזוי.

סת' מילא את הבמה פחות מקודי, אבל שניהם נמצאים בבעיה גדולה מול ריינס.
בשקט בשקט ריינס הוא עדיין עצם איומה בגרון של WWE - לא רק שהוא תוקע את הפוש של LA נייט בסמאקדאון, אלא גם שהוא תוקע את הפוש של קודי (שנמצא בהתהוות במשך שנתיים), את העלילה של סת', וכיוצא מכך את הפושים של כל אחד מהמיד-אפרקארדרים ברוסטר: וולטר, דומיניק, פריסט, מקנטייר. כולם. אפילו סולו.

ריינס צריך לדעת לשים כתפיים - מבחינתי אפילו שישים את הכתפיים פעם אחת ויפרוש כבר. רק שישים כתפיים נקי לקודי פעם אחת כדי שנוכל לקחת את כל האנרגיה הפוטנציאלית הזו ולהעביר אותה למישהו אחר שכן יכול לעבוד. 
סת' צונן כי הוא לא יכול לאבד את האליפות הזו, היא תקועה עליו, כי סת' הוא היחיד שיכול לגרום לאליפות להרגיש גדולה בהשוואה לריינס. קודי לא מסוגל לזכות בWHC כי הוא נעול על האוניברסלית, כל מתאבק אחר (אפילו מקנטייר) זו ירידה בערך של האליפות. יש להם מגה סטאר אחד והוא מסרב להעלות אנשים לרמה שלו. 

זה יישמע מטומטם, אבל בגזרת האליפויות הראשיות (אני מחשיב גם את ה-IC של גונת'ר) אחרי סיום הריינים הארוכים ומיצוי שלהם אני ארצה לראות הפתעות מבחינת חילופי אליפויות. זאת בעיה גם ב-AEW (לפחות עם האליפות הראשית), שנהיה ברור באופן מוחלט מי יכול לזכות באליפות ומי לא ומתי, וזה מוריד מרמת העניין של קרבות מסוימים. לצורך העניין אלוף ראשי לעולם לא יפסיד בהגנה הראשונה שלו וכו'.

זה לא צריך להיות סטנדרט (לפני שישתמשו בתגובה הזאת כדי לעשות ממני סטייק), אבל זה כן צריך לקרות מדי פעם. לדוגמה, נגיד שקודי זוכה באליפות האוניברסלית ברסלמניה, אין לי בעיה לראות את ג'יי אוסו זוכה באליפות אחרי חודש. או אפילו מקינטייר, אם רוצים ללכת יותר על בטוח. בדמות של קודי זה לא יפגע כי הוא יכול לספוג הפסדים, זה יכול להעמיק את הדמות שלו, וזה יחזיר את הצופים להאמין בהפתעה. אני לא חושב שזה יוריד את ערך האליפות ברמה שתפגע בחוויית הצפייה, במיוחד כשה-WWE מוכיחים שהם מסוגלים לספק עלילה בשנתיים האחרונות ויש מספיק מתאבקים שהערך שלהם היום יותר גבוה משמעותית ממה שהוא היה לפני שנתיים, והם אובר. ראינו את זה בראו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#3,269
11-19-2023, 01:01 AM
רונדה ראוזי עשתה מהלך מבריק והיא הולכת להיות חביבת האינדיז בחודשים הקרובים.

אני עדיין לא בהייפ ממנה, אבל שימו לב כיצד כל הנרטיב סביבה משתנה בתקופה הקרובה. 
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#3,270
11-19-2023, 10:06 AM
איזה כיף שראוזי חתמה בaew, ככה יהיה לנו שקט ממנה בwwe. אשמח אם טוני יוכל להחתים עוד הרבה מתאבקים ומתאבקות כדי שלא אחשוש שיחזור לי לwwe.

חבל לא החתים את ניה ג'אקס טפיייייייייייייייייייייי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 325 326 327 328 329 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 09:43 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר