08-05-2021, 11:17 PM
(08-05-2021, 10:47 PM)ParadigmShift כתב: ״הפורום הקודם״ שמישהו כאן ציין - פורום מתחרה. למי שלא יודע, אני הייתי John Mox ב-פורום מתחרה. הייתי מגיב בשביל הכיף ובשביל הקהילתיות של הרסלינג כאן. הריב שלכם עם ההנהלה הגיע לי אחרי כמה זמן שלא הייתי פעיל בפורום. האמת הוא שזה לא עניין אותי כל כך. הפיוד שלכם (אני מתכוון ללידור, סלביק ושאר ותיקי ומייסדי פורום היאבקות פורום מתחרה) עם ההנהלה שם היה רחוק מהעסק שלי ורחוק מהעניין שלי. סתם רציתי לדבר רסלינג בלי כל השטויות. לא כל כך ייחסתי לזה משמעות עד שהתחלתם להציק לפורום ב-פורום מתחרה כמו ילדים בני 5. כנראה שהיה לכם תסביך לא פתור שהרגשתם צורך להתעסק בבולשיט במקום לדפדף ולהתרכז בעצמכם. על כל אייטם שמישהו העלה הייתם מספימים את הפורום. בהתחלה שתקתי אבל אז הגיע אדון ״היאקרו נקאמורה״ (מי שזה היה מוזמן להיות מספיק גבר ולחשוף את עצמו. ולידור אני חושד בך) שדיבר אליי מילים יפות והציע לי להצטרף לאתר המתהווה שלכם. אני חושב שסירבתי בנימוס והמשכתי הלאה אבל אז אדון ״היקארו״, האחד והיחיד, התחיל להגיב כמו משועמם לכל אשכול שהתפרסם ב-פורום מתחרה על ״כמה שאתם כושלים וכמה שיבש פה וכמה הולך חזק אצלנו יא אפסים״. הייתי בשוק כי חשבתי שזה איזה בנאדם סבבה שסתם מציע לעבור ובפרטי הוא דיבר בנימוס ובהגינות ופתאום פתח ג׳ורה באשכולות. פתחתי אשכול על המשועמם הזה ונפתחה ממנו מלחמת עולם שלדעתי אפילו סלביק הגיע לשם ונראה לי ששם הורדתם על פורום מתחרה את המכה הסופית וכל מה שניסיתי לעשות אח״כ לא עבד. בפיוד הזה אני הייתי סטינג ואתם NWO וכמו אותו סיפור אכלתם את המותג מבפנים. ניצחתם ניצחון משכנע, מודה. ממש הבסתם. לא עברתי מיד אח״כ לאתר הזה כי כעסתי אבל אחרי חודש עברתי ומאז אני פה, כותב בלי משקעים ורק ענייני ורק רסלינג והכל טוב ויפה. אבל עכשיו במסגרת הפיוד שהולך כאן כשמישהו כתב ״האתר האחר״ הבנתי שעדיין לא עברתם הלאה ואתם עוד תקועים שם. אני יודע שיש מצב שאני מקבל באן על זה אבל תתייחסו ענייני למה שכתבתי ומים של CM פאנק או איזה ג׳ף הארדי קטן יתקבלו בברכה. לילה טוב
נ״ב: ההצעה להיקארו נקאמורה היקר עדיין תקפה
לא מבין למה אתה חושב שתקבל באן על זה.
אבל אני כן מרגיש צורך לענות לך.
לכל מי שעלול לחשוב שיש משקעים כלשהם עם כל פורום אחר - זה פשוט לא נכון. העזיבה משם הגיעה לאחר ההבנה שלא משנה כמה נשקיע, כמה תותחים יהיו החבר'ה של הפורום או כמה האווירה תהיה טובה בין כולנו, אנחנו לא מסוגלים להקים משהו יציב ורגוע עם המבנה של האתר האחר, מכל מיני סיבות. ההבנה הזאת הייתה כואבת והגיעה אחרי בערך שבוע+ בו עשינו משמרות פחות או יותר עד 3-4 בלילה כדי לשמור על הפורום האהוב שלנו. אם לא ראית כלום - סימן שטוב שנשארתי עד 4 בבוקר ושזה עשה את הטריק. יכולנו להרים ידיים ולפרוש, אבל בדיוק כמוך - אנחנו אוהבים לדבר על רסלינג יותר מידי מכדי סתם לוותר, אז קיבלנו החלטה קשוחה שעלתה לנו קצת כסף והרבה מאמץ ועברנו לפורום הזה, פורום שהמשתמשים בעיקר וגם אנחנו הקמנו מאפס.
לא כועסים על שום אתר אחר, אין משקעים, מה כן יש? פוקוס מוחלט באתר שלנו, תכניות בנוגע לאיך נהפוך אותו ליותר מקצועי ותכנונים מגניבים לאיך נוכל לשפר, אילו תחרויות נוכל לעשות, איזה תוכן נוכל להוסיף כשיהיה לנו זמן.
אין לי מושג מי דיבר איתך, יכול לומר לך ש'היקארו נקאמורה' הוא לא שליח רשמי של הפורום שלנו.
לא נכנסתי לאתר הזה מאז אוקטובר 2020, לא מרגיש צורך, מעדיף להשקיע 100% מהזמן שאני מקציב לפורומים כל יום בשביל הפורום הזה.
ההקבלה לNWO ולסטינג היא לא הוגנת ולא מחוברת לקונטקסט, שאתה אמרת בעצמך שאתה לא מכיר. אם כבר - אנחנו אלה שניסו להגן על אותו הפורום הזה, אבל זה היה פשוט בלתי אפשרי. שמחים שקיבלנו את ההחלטה לעבור ואני אישית מרגיש שהיום זה משתלם בענק, כי יש לנו מקום מצוין שעובד מעולה לדבר על רסלינג. מוזמן להגיב פה, מבטיח לך שאם יהיה בולשיט מסביב - באתר הזה יש לנו 100% מהכלים כדי להגיב לו ולשמור את השיח ברמה גבוהה.
מעבר לזה בוא נעשה את מה שאתה בעצמך הצעת - נדבר על רסלינג. לא על אתרים אחרים.

![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
![[Image: d238124fabd0fbfedb976d1d9fd6bec0.png]](https://i.gyazo.com/d238124fabd0fbfedb976d1d9fd6bec0.png)
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)