Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 131 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1984): « הקודם 1 ... 980 981 982 983 984 ... 1984 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,335
אשכולות: 1,868
Likes Given: 5,158
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#9,811
06-28-2024, 03:43 PM

הבנים עונה 4 פרק 5.
אני פשוט מת על הסדרה הזאת.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#9,812
06-28-2024, 04:12 PM
(06-28-2024, 03:43 PM)lidoradir כתב:  

הבנים עונה 4 פרק 5.
פרק מעולה.
אני יסמן פה בלבן בגלל ספוילרים
-> כול הקטעים עם יואי ואבא שלו בפרק בזה היו מדהימים <-

דרך אגב התחלת כבר הדוב עונה 3 או שאתה מחכה שיצא לדיסני פלוס?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,335
אשכולות: 1,868
Likes Given: 5,158
#9,813
06-28-2024, 04:23 PM
(06-28-2024, 04:12 PM)The Tribal FISH כתב:  פרק מעולה.
אני יסמן פה בלבן בגלל ספוילרים
-> כול הקטעים עם יואי ואבא שלו בפרק בזה היו מדהימים <-

דרך אגב התחלת כבר הדוב עונה 3 או שאתה מחכה שיצא לדיסני פלוס?

מחכה לדיסני פלוס, אין לי כח לראות את הסדרה בתרגום אנגלית שאני יודע שעוד שבועיים וחצי הכל עולה לדיסני.
ומסכים, עוד פרק מעולה של הבנים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#9,814
06-28-2024, 04:32 PM
אני לא יודע כמה ראו כאן חלקים משמעותיים בדיבייט הזה. ביידן לא היה כזה גרוע כמו שעשו ממנו. הוא היה צנון אבל למעט איזה באלקנאאוט שקשור למדי קר וזה שהוא כמו הזמן חוזר על first, second לא היה איזה משהו הזוי.

טראמפ יותר ורבלי אבל אמר לא מעט דברים הזויים (הכי תפס לי את העין הנושא של החוסר רצון לקבל את תוצאות הבחירות כליגיטימיות במידה והוא יפסיד).

מעדיף בכל יום אחד כמו ביידן על פני אחד כמו טראמפ שמזכיר לי רק ראש ממשלתנו.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,495
אשכולות: 120
Likes Given: 1,049
#9,815
06-28-2024, 05:53 PM
(06-28-2024, 04:32 PM)wwehof כתב:  אני לא יודע כמה ראו כאן חלקים משמעותיים בדיבייט הזה. ביידן לא היה כזה גרוע כמו שעשו ממנו. הוא היה צנון אבל למעט איזה באלקנאאוט שקשור למדי קר וזה שהוא כמו הזמן חוזר על first, second לא היה איזה משהו הזוי.

טראמפ יותר ורבלי אבל אמר לא מעט דברים הזויים (הכי תפס לי את העין הנושא של החוסר רצון לקבל את תוצאות הבחירות כליגיטימיות במידה והוא יפסיד).

טראמפ הוא היחיד שיכול לעשות שם סדר.
תראה מה הולך שם על יהודים, כל האנטישמיות שם אם זה בקמפוסים או ברחובות.
מקווה שהוא באמת יעמוד במילה שלו ויתחיל לרדוף אחרי אותם מוסלמים/פורעי חוק שגורמים לכל זה ויתחיל להעיף משם מהגרים.
נקווה גם שיוריד את האג מהגב שלנו כמו שבכהונה שלו הוא שם עליהם איסור להתעסק איתנו או משהו כזה אם אני זוכר נכון.

ביידן היה מאוד מפתיע בהתחלה של המלחמה אבל ככל שהיא נמשכה והבחירות התקרבו הוא התחיל לזגזג בין איסור העברת נשק ולדאוג לבני זונות ה"פלסטינים"(שישרפו שם כולם) לבין לתמוך בנו ולעזור. מעדיף את טראמפ שהוא יותר משוגע ויותר בראש של לתמוך בישראל.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,495
אשכולות: 120
Likes Given: 1,049
#9,816
06-28-2024, 05:53 PM
(06-28-2024, 03:43 PM)lidoradir כתב:  

הבנים עונה 4 פרק 5.

שיגמר כבר אני מת לראות
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,918
אשכולות: 19
Likes Given: 1,306
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#9,817
06-28-2024, 06:30 PM
(06-28-2024, 04:32 PM)wwehof כתב:  אני לא יודע כמה ראו כאן חלקים משמעותיים בדיבייט הזה. ביידן לא היה כזה גרוע כמו שעשו ממנו. הוא היה צנון אבל למעט איזה באלקנאאוט שקשור למדי קר וזה שהוא כמו הזמן חוזר על first, second לא היה איזה משהו הזוי.

זה בדיוק הקטע. ביידן אמר דברים נכונים לעיתים, אבל הוא עשה את זה בחוסר כריזמה ובחוסר ביטחון שהרגיש מוחלט. אתן כדוגמה את מה שנתת, את השאלה לטראמפ על הפריצה לקפיטול, על פניו אמור להיות פה נקנוק קליל של ביידן, במיוחד כשטראמפ לא הצליח להגיד שהוא יקבל את תוצאות הבחירות אם הוא לא ייבחר. טראמפ אפילו לא ענה לעניין, אבל כשביידן התחיל לדבר על הנושא במקום להתרכז במה שהוא אומר יותר התעמקתי בלבדוק האם הוא יוכל לחבר את המשפט כמו שצריך והתאמצתי להבין מה הוא אומר.

וכשקמפיין הדה לגיטימציה נגדו מושתת על זה שלא ברור אם הוא כשיר קוגנטיבית לכהן כנשיא, זה משמעותי. לגבי ה-first ו-second שהוא אמר כל פעם, זה כדי לא לגרום לו להתבלבל/לשכוח על מה הוא מדבר.

לגבי אם זה ביידן או טראמפ, אני מעדיף את טראמפ. אין לי מושג איך הוא יכול להתמודד בכלל אחרי מה שהיה פעם שעברה, אבל אנחנו צריכים יד יותר רחבה לפרק בעזה, ואני חושב שהוא יקל עלינו בהיבט הזה. חוץ מזה, טראמפ שונא את האיראנים, וזה טוב לנו ולסעודים אם ייבחר.
הדבר האחר המשמעותי מבחינת יחסי חוץ אם הוא ייבחר זה הקטע של נאט"ו, הוא אמר כמה וכמה פעמים שמדינות האיחוד האירופי צריכות להשקיע יותר כספים בנאט"ו ואפילו שהוא יעודד את פוטין לפלוש לאירופה אם הן לא יעשו את זה. אני לא יודע כמה זה ישים, במיוחד כשפוטין תקוע בבוץ האוקראיני, אבל זה קצת מעורר חששות לגבי הסדר האירופי וההשפעה של רוסיה, שכזכור צריכה למצוץ לאיראנים אחרי שהיא קנתה מהם כטב"מים ששיפרו את ההתמודדות שלה מול האוקראינים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#9,818
06-28-2024, 07:05 PM
(06-28-2024, 06:30 PM)master of doom כתב:  זה בדיוק הקטע. ביידן אמר דברים נכונים לעיתים, אבל הוא עשה את זה בחוסר כריזמה ובחוסר ביטחון שהרגיש מוחלט. אתן כדוגמה את מה שנתת, את השאלה לטראמפ על הפריצה לקפיטול, על פניו אמור להיות פה נקנוק קליל של ביידן, במיוחד כשטראמפ לא הצליח להגיד שהוא יקבל את תוצאות הבחירות אם הוא לא ייבחר. טראמפ אפילו לא ענה לעניין, אבל כשביידן התחיל לדבר על הנושא במקום להתרכז במה שהוא אומר יותר התעמקתי בלבדוק האם הוא יוכל לחבר את המשפט כמו שצריך והתאמצתי להבין מה הוא אומר.

וכשקמפיין הדה לגיטימציה נגדו מושתת על זה שלא ברור אם הוא כשיר קוגנטיבית לכהן כנשיא, זה משמעותי. לגבי ה-first ו-second שהוא אמר כל פעם, זה כדי לא לגרום לו להתבלבל/לשכוח על מה הוא מדבר.

לגבי אם זה ביידן או טראמפ, אני מעדיף את טראמפ. אין לי מושג איך הוא יכול להתמודד בכלל אחרי מה שהיה פעם שעברה, אבל אנחנו צריכים יד יותר רחבה לפרק בעזה, ואני חושב שהוא יקל עלינו בהיבט הזה. חוץ מזה, טראמפ שונא את האיראנים, וזה טוב לנו ולסעודים אם ייבחר.
הדבר האחר המשמעותי מבחינת יחסי חוץ אם הוא ייבחר זה הקטע של נאט"ו, הוא אמר כמה וכמה פעמים שמדינות האיחוד האירופי צריכות להשקיע יותר כספים בנאט"ו ואפילו שהוא יעודד את פוטין לפלוש לאירופה אם הן לא יעשו את זה. אני לא יודע כמה זה ישים, במיוחד כשפוטין תקוע בבוץ האוקראיני, אבל זה קצת מעורר חששות לגבי הסדר האירופי וההשפעה של רוסיה, שכזכור צריכה למצוץ לאיראנים אחרי שהיא קנתה מהם כטב"מים ששיפרו את ההתמודדות שלה מול האוקראינים.

אני מעדיף צנון שיעשה את הדברים על הנכונים על פני אחד כמו טראמפ. ראינו איך זה עבד בארץ עם התאום שלו (חזק מול החמאס, אטפל ביוקר המחיה וכו'...). אל תשכח שלא עולה כסף להבטיח הבטחות, ואני לא הייתי רוצה לשים ז'יטונים על wild card כמו טראמפ. הוא הזוי לחלוטין ולא צפוי ויכול יום אחד להיות לטובת ישראל וביום למחרת נגד.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#9,819
06-28-2024, 07:50 PM
(06-28-2024, 07:05 PM)wwehof כתב:  אני מעדיף צנון שיעשה את הדברים על הנכונים על פני אחד כמו טראמפ. ראינו איך זה עבד בארץ עם התאום שלו (חזק מול החמאס, אטפל ביוקר המחיה וכו'...). אל תשכח שלא עולה כסף להבטיח הבטחות, ואני לא הייתי רוצה לשים ז'יטונים על wild card כמו טראמפ. הוא הזוי לחלוטין ולא צפוי ויכול יום אחד להיות לטובת ישראל וביום למחרת נגד.

אני מניח שהשנה זה בא יותר לידי ביטוי בגלל הבחירות, אבל אני פשוט שונא את המפלגה של ביידן בקשר לישראל. יותר מדי פרוגרסיבים שמפעילים לחצים להפסקת אש מלאה בעזה כאילו מה שקרה ב-7.10 יכול לעבור על סדר היום, וזה משפיע על הפעולות שלו. אני כן מאמין שהוא ציוני ואכפת לו מישראל, אבל יש יותר מדי השפעות רעות בתור המפלגה הדמוקרטית וזה יפגע בישראל בטווח הארוך כי אם לא יהיה לנו יתרון איכותי, שתלוי הרבה באמריקאים, החיזבאללה ושאר הפרוקסים האיראנים יתעלו עלינו צבאית, ואז תתחיל באמת תקופת המתנה.

אני מסכים שטראמפ לא צפוי וזה יכול לגרום להמון בעיות, אבל כרגע לדעתי ישראל צריכה גיבוי אמריקאי להרחיק לכת בעזה, גם אם זה אומר לפרק מבנים אזרחיים, אחרת אנחנו פשוט לא נצליח להכריע את החמאס (וזאת משימה שתיקח כמה שנים טובות, כנראה. אני שופט לפי מלחמות עבר והעובדה שלפי לוחמים שלנו החמאס עבר לשיטת גרילה, להתחבא בין אזרחים וכו'. זה יהיה קשה). צריך גם לקחת בחשבון שאפילו גורם חיצוני יכול לא להספיק כל עוד לחמאס יש יותר כוח ממנו, כמו המנגנונים הפלסטיניים, שכרגע גם עם תמיכה ישראלית אני לא הייתי סומך עליהם שיחזיקו יותר מדי בלי ניסיון הפיכה חמאסי (הרשות ניסתה להכניס קצינים שלה לרפיח לפני כמה חודשים, ומיד החמאס עצרו אותם).

בנוגע לטראמפ וההבטחות - אל תשכח שהוא כבר היה נשיא ויש על מה להתבסס. האהדה שלו לישראל וגם לסעודיה חיונית לנו מול איראן, במיוחד כשאני לוקח בחשבון שביידן הקל בסנקציות על האיראנים וביקר את הסעודים כמה וכמה פעמים.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#9,820
06-28-2024, 10:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-28-2024, 10:27 PM על ידי master of doom.)
היום נערכה ההגרלה של ווימבלדון, עם נובאק ג'וקוביץ' שנכון לכרגע עומד להשתתף בטורניר, ותיכף נראה כמה זה ישתלם לו.

אז ככה, המדורג מספר 1 בעולם יאניק סינר יוכל להיפגש עם המדורג מספר 3 בעולם, קרלוס אלקרז בחצי הגמר. שתי ההבטחות הגדולות לא יוכלו להיפגש בגמר, מה שמותיר את ג'וקוביץ' להצטלב בחצי הגמר השני עם המדורג 4, פיינליסט הרולאן גארוס אלכסנדר זברב, שהוא שחקן דשא בינוני ומעולם לא עבר את שמינית הגמר בווימבלדון. דניל מדבדב המדורג 5 שבשנה שעברה הודח על ידי אלקרז בחצי הגמר גם כן שובץ להצטלב עם אלקרז וסינר, ככה שג'וקוביץ' יכול להרגיש רגוע, על הנייר אין שחקנים שאמורים להציב לו מבחנים קשים עד הגמר. היחיד שהייתי מציין שיכול לעשות לו בעיות הוא הוברט הורקאץ' המדורג 7 בעולם שצפוי לפגוש אותו ברבע הגמר, אם כי ג'וקוביץ' הדיח אותו בשנה שעברה בווימבלדון וגם בטורניר של 2019, ובסך הכל מחזיק ביתרון 7-0 עליו בראש בראש.

**יש לציין שג'וקוביץ' עבר את אלקרז בדירוג העולמי אחרי ההדחה של אלקרז מקווינס ואיבוד הנקודות מהטורניר בו הוא זכה בשנה שעברה. זה העניק לו הבדל עצום בהגרלה כפי שאפשר לראות. עכשיו נראה אם נולה כשיר בכלל לשחק, ואם כן - יש לו הזדמנות נהדרת לזכות בסלאם מספר 25 בשנה פחות טובה שלו.
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1984): « הקודם 1 ... 980 981 982 983 984 ... 1984 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 64 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 11:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר