Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1981): « הקודם 1 ... 1290 1291 1292 1293 1294 ... 1981 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#12,911
02-10-2025, 01:59 PM
(02-10-2025, 01:55 PM)Tblack כתב:  אווו...

וונדה נכנסה להיידרה מבחירה יחד עם אחיה במטרה לנקום בטוני. פתאום אחרי שנגמר AOU היא שינתה צד.
היא הצטרפה לקבוצה למרות שהייתה יכולה להישלח לכלא או מוסד שיקומי - מה בעצם ההבדל בינה לבין כל נבל גנרי אחר שמחפש נקמה?
היא לא הייתה במעצר בית, בטח לא בהתחלה, ועדיין הייתה מרירה כלפי טוני בבניין עצמו שטוני בנה עבור הנוקמים.

וגם אם נניח והיא כן הייתה כלואה בבניין של הנוקמים, ברגע שהייתה לה אפשרות, יצאה החוצה ובעוד מסע כעס, השתלטה על עיירה של אזרחים תמימים ושיחקה בהם כמו בובות על חוט רק כדי לקיים לעצמה פנטזיה שיש לה משפחה.

משמע, ה"הדרכה" של סטיב בכל השנים האלה לא עזרה בשיט והיא הייתה צריכה להמשיך להיות "כלואה". ואם זה לא מספיק, אחרי זה התחרפנה לחלוטין עם הדארקהולד וכל מה שהיה בדוקטור סטריינג' 2.

כל מה שהיא עושה זה לפגוע באנשים אחרים. וטוני בצדק לא סמך עליה.

נתת פה חתיכת קפיצה. זה לא שהיא יצאה מהבניין והשתלטה על עיירה. היא יצאה מהבניין כיד לעזור לסטיב, הפכה ל"פושעת נמלטת" שבזמן הזה כל מה שהיא עושה זה להתאמן עם סטיב כדי לשלוט בכוחות שלה ולשכב עם ויז'ן. אחרי שהורגים את ויז'ן היא נמחקת ל-5 שנים, חוזרת ומגלה שכל העולם חזר חוץ מהאהוב שלה כי אותו אי אפשר להחזיר והיא ירדה מהפסים מהאבל. בזמן הזה, טוני מת, קאפ נשאר בעבר והנוקמים התפרקו ולאף אחד לא אכפת ממנה. היא התחרפנה. ואז גם את שני הילדים שיצרה היא מאבדת.

וונדה היא לא גיבורת על קלאסית של לעשות טוב. היא שבירה נפשית ובגלל זה צריכה להיות תחת שמירה כל הזמן. עובדה, כשאין עליה שמירה - היא מאבדת את זה. ההבדל הוא בגישה: סטיב שמר עליה על ידי זה שצירף אותה לקבוצה, הפך אותה לחלק ממשהו יותר גדול. טוני פשוט מנע ממנה אינטרקאציה עם בני אדם..

"היא הצטרפה לקבוצה למרות שהייתה יכולה להישלח לכלא או מוסד שיקומי - מה בעצם ההבדל בינה לבין כל נבל גנרי אחר שמחפש נקמה?" - מה? נבל גנרי לא מצטרף לנוקמים. היא בחרה ברידמפשיין.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
Likes Given: 3,943
#12,912
02-10-2025, 02:04 PM
(02-10-2025, 01:52 PM)ser duncan the tall כתב:  1. בניגריה היא כבר שנתיים-שלוש מתאמנת עם הנוקמים, היא חלק מקבוצה והיכולות שלה בקבוצה הזו משמשות בעיקר להגנה. היא לא תוקפת את היריבים, היא בעיקר יוצרת מגני אנרגיה עבור חבריה לקבוצה + מכילה את הנזק של היריבים (הגז, הפיצוץ). היא אמנם טעתה בשחרור האנרגיה של הפיצוץ בכיוון של הבניין, אבל היא לא הראשונה לעשות טעות שכזו.

2. זו לגמרי טעות של קאפ. אבל גם לסוקוביה הם באו כמה פעמים בלי התראה. האוונג'רס הרגישו שהם מעל כולם, היה צריך לרסן אותם, ההסכמים היו דרך מקולקלת לשם.

3. טוני כל הזמן מתרץ את המעשים שלו ב"רציתי להגן על X". בסוף, בדיוק כמו קאפ והשקר על באקי, טוני בעיקר מנסה להגן על עצמו ועל הנכסים שלו. הוא אסר על וונדה לצאת מהבניין של הנוקמים כדי שלא יתהפכו גם עליו. הוא הוביל לקרב בשדה התעופה כי מבחינתו הפתרון היה או שסטיב הולך איתו או שסטיב פושע, לא ניסה אפילו לעשות משהו באמצע. אגב, גם סטיב פשוט אטום בשלב הזה ולא מוכן לראות כלום חוץ מאשר את באקי. אלו הפגמים באישיות שלהם שהובילו לקריסה.

4. תשלים.

5. וונדה ופייטרו ראו את ההורים שלהם מתים על ידי טכנולוגיה של סטארק, הם מקבלים הזדמנות לפגוע בסטארק והם לוקחים אותה. מבחינתם מה שקרע את סוקוביה זה לא פוליטיקאים מושחתים, אלא הטכנולוגיה הצבאית של סטארק והם רוצים הזדמנות לנקום.

6. רוב ה-AI לא היה בעייתי, אבל האחד שכן? היה סופר בעייתי שכמעט השמיד את העולם וזה על טוני. הוא גם לא מתחמק מזה, הוא אמר ישירות שזה אשמתו שהוא הסתמך על בינה מלאכותית במקום על עצמו.

7. כל גיבור כפוף להסכמים גם אם הוא לא חותם, זה הקטע. מי שלא חותם אבל לא מציית - אוטומטית פושע. סטיב רצה להגן עליהם מזה. זה שהוא במנטליות של שנות ה-40 זו כבר בעיה אחרת.

8. תקרא את הקומיקס של CIVIL WAR, הרבה יותר טוב מהסרט ומסביר הרבה יותר טוב למה טוני סטארק טעה.

1. שנתיים או שלוש? אני ברצינות חשבתי שזה פחות זמן.
במקרה הזה, זה יותר טעות של סטיב שמתייחס אליה כמו ילדה מאשר מישהי באמצע שנות ה20. (עוד פעם, מנטליות של שנות ה40.)

2. סוקוביה הייתה משימה רשמית של הנוקמים, ניגריה ורומניה לא היו משימות רשמיות.

3. אני די בטוח שהחברה של טוני מספקת את כל התקציב והכלים של הנוקמים, וזה ידע ציבורי.
וגם, אני די בטוח שטוני לא התכוון לתת את כל הכוח שלו במהלך הקרב בשדה תעופה, שדרך אגב רוב הנזק בא מהצד של סטיב.
החליפה של טוני היא כלי רצח, הוא היה יכול להרוג את באקי בסיביר עם ירייה אחת.
אבל עוד פעם, הוא רק רצה להוציא קצת אגרסיות, הוא היה נותן לאומות המאוחדות לטפל בבאקי עם משפט מסודר.

5. הם לא היו מעולפים במהלך כל הזמן בהרס? ואני די בטוח שיש להם סוג של נזק מוחי, אתה לא יכול לצאת מהריסות של בניין עם חתיכות שנפלו לך על הראש בלי סוג של נזק.

6. הבינה המלאכותית היחידה שטוני יצר שעשתה נזק, נוצרה בגלל הסיבות שהסברתי מוקדם יותר.
בנוסף, וונדה ופיאטרו החליפו צד רק אחרי באולטרון החליט להשמיד את כל בני האנוש, כי גם הם חלק ממי שימותו.

7. למען האמת, אני די בטוח שטדאוס רוס היה מי שהציג את מסמכי סוקוביה, לא?
או הוא או ג''יימס רודס, אני לא זוכר.

8. אני צריך למצוא זמן לקרוא את הקומיקס.

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#12,913
02-10-2025, 02:06 PM
(02-10-2025, 01:55 PM)ser duncan the tall כתב:  לא בהכרח כנשק. הוא רצה שטוני ינצל את מלוא היכולות הטכנולוגיות של הדבר הזה וטוני רצה להשתמש בזה בתור טיפול פסיכולוגי.
בגלל זה קוונטין בק החליט שטוני איש רע ויצא למסע שלו לגמור את ספיידרמן ולקחת שליטה על כל היכולות של סטארק.

זה יכול לעשות נזק פסיכולוגי במלוא היכולת, סוג של נשק.

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#12,914
02-10-2025, 02:08 PM
אנחנו באמת דפקנו עמוד שלם רק כדי לדון על כל MCU והבלאגן שבו, מפחיד.

הגב
The following 2 users Like DarkArts's post:
  • Tblack, The Visionary
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
#12,915
02-10-2025, 02:10 PM
(02-10-2025, 01:59 PM)ser duncan the tall כתב:  נתת פה חתיכת קפיצה. זה לא שהיא יצאה מהבניין והשתלטה על עיירה. היא יצאה מהבניין כיד לעזור לסטיב, הפכה ל"פושעת נמלטת" שבזמן הזה כל מה שהיא עושה זה להתאמן עם סטיב כדי לשלוט בכוחות שלה ולשכב עם ויז'ן. אחרי שהורגים את ויז'ן היא נמחקת ל-5 שנים, חוזרת ומגלה שכל העולם חזר חוץ מהאהוב שלה כי אותו אי אפשר להחזיר והיא ירדה מהפסים מהאבל. בזמן הזה, טוני מת, קאפ נשאר בעבר והנוקמים התפרקו ולאף אחד לא אכפת ממנה. היא התחרפנה. ואז גם את שני הילדים שיצרה היא מאבדת.

וונדה היא לא גיבורת על קלאסית של לעשות טוב. היא שבירה נפשית ובגלל זה צריכה להיות תחת שמירה כל הזמן. עובדה, כשאין עליה שמירה - היא מאבדת את זה. ההבדל הוא בגישה: סטיב שמר עליה על ידי זה שצירף אותה לקבוצה, הפך אותה לחלק ממשהו יותר גדול. טוני פשוט מנע ממנה אינטרקאציה עם בני אדם..

"היא הצטרפה לקבוצה למרות שהייתה יכולה להישלח לכלא או מוסד שיקומי - מה בעצם ההבדל בינה לבין כל נבל גנרי אחר שמחפש נקמה?" - מה? נבל גנרי לא מצטרף לנוקמים. היא בחרה ברידמפשיין.

היא לא גיבורת על קלאסית, היא לא נבלת קלאסית. היא בעצם לפעמים פה ולפעמים שם.
הכל תלוי ברמת החירפון שלה. לא לגיטימי שהיא תהיה חופשייה לבצע מה שהיא רוצה.

נכון, נבל גנרי לא מצטרף לנוקמים. עצם העובדה שהיא בכלל יכלה לקבל אפשרות לרדמפשיין היא לא מובנת מאליו, היא צריכה להיות הרבה יותר מוקירת תודה, והיא עסוקה בלהיות ממורמרת גם כשהיא לא מחורפנת.

היא דמות בלתי נסבלת בעיניי, אליזבת אולסן משחקת אותה מושלם.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#12,916
02-10-2025, 02:13 PM
(02-10-2025, 02:10 PM)Tblack כתב:  היא דמות בלתי נסבלת בעיניי, אליזבת אולסן משחקת אותה מושלם.

אני עם דולורס אומברידג'
אימלדה סטונטון הייתה מושלמת בתפקיד.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • Tblack
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#12,917
02-10-2025, 02:13 PM
(02-10-2025, 02:04 PM)DarkArts כתב:  1. שנתיים או שלוש? אני ברצינות חשבתי שזה פחות זמן.
במקרה הזה, זה יותר טעות של סטיב שמתייחס אליה כמו ילדה מאשר מישהי באמצע שנות ה20. (עוד פעם, מנטליות של שנות ה40.)

2. סוקוביה הייתה משימה רשמית של הנוקמים, ניגריה ורומניה לא היו משימות רשמיות.

3. אני די בטוח שהחברה של טוני מספקת את כל התקציב והכלים של הנוקמים, וזה ידע ציבורי.
וגם, אני די בטוח שטוני לא התכוון לתת את כל הכוח שלו במהלך הקרב בשדה תעופה, שדרך אגב רוב הנזק בא מהצד של סטיב.
החליפה של טוני היא כלי רצח, הוא היה יכול להרוג את באקי בסיביר עם ירייה אחת.
אבל עוד פעם, הוא רק רצה להוציא קצת אגרסיות, הוא היה נותן לאומות המאוחדות לטפל בבאקי עם משפט מסודר.

5. הם לא היו מעולפים במהלך כל הזמן בהרס? ואני די בטוח שיש להם סוג של נזק מוחי, אתה לא יכול לצאת מהריסות של בניין עם חתיכות שנפלו לך על הראש בלי סוג של נזק.

6. הבינה המלאכותית היחידה שטוני יצר שעשתה נזק, נוצרה בגלל הסיבות שהסברתי מוקדם יותר.
בנוסף, וונדה ופיאטרו החליפו צד רק אחרי באולטרון החליט להשמיד את כל בני האנוש, כי גם הם חלק ממי שימותו.

7. למען האמת, אני די בטוח שטדאוס רוס היה מי שהציג את מסמכי סוקוביה, לא?
או הוא או ג''יימס רודס, אני לא זוכר.

8. אני צריך למצוא זמן לקרוא את הקומיקס.

1. לפי הטיימלין זה בערך פרק הזמן, כן.
2. סוקוביה של תחילת הסרט הייתה משימה רשמית. סוקוביה השנייה כבר אין שיל"ד שיוציאו את הנוקמים למשימות (בגלל מה שקורה ב"חייל החורף" ו"סוכני שיל"ד. הצוות של קולסון מוצא את השרביט ואומר לנוקמים להגיע לקחת אותו, ואז הסוכנות נופלת).
3. טוני מספק לנוקמים את כל הלוגיסטיקה כן. איך הוא אומר שם בסרט? "קאפ קובע, אני רק מי שמשלם על הכל". ספיידרמן משתולל בלי שליטה, ויז'ן זורע הרס, הנזק הוא ממש לא מהצד רק של סטיב. בכל דו קרב יש שני צדדים. טוני לא יכול להרוג את באקי בירייה אחת, באקי הוא חייל-על, כמו סטיב גם הוא נהנה מהסירום.
4. לא. וונדה אומרת שבמשך יומיים הם הסתכלו על הפצצה עם השם של סטארק עליה ורק חיכו שהיא תגמור אותם כשהיא תתפוצץ.
5. לא טוען שוונדה ופייטרו גיבורים. גם בקומיקס וונדה היא לא מאוזנת בעליל.
6. טדאוס רוס הציג את המסמכים, אבל זה היה אחרי שטוני חתם עליהם והביא אותו לבניין ונתן לאוונג'רס יום-יום וחצי לחתום עליהם.
7. אתה חייב לקרוא את הקומיקס, הוא מדהים.

אגב, אין לך 4 בספירה, קפצת מ-3 ל-5.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#12,918
02-10-2025, 02:15 PM
(02-10-2025, 02:10 PM)Tblack כתב:  היא לא גיבורת על קלאסית, היא לא נבלת קלאסית. היא בעצם לפעמים פה ולפעמים שם.
הכל תלוי ברמת החירפון שלה. לא לגיטימי שהיא תהיה חופשייה לבצע מה שהיא רוצה.

נכון, נבל גנרי לא מצטרף לנוקמים. עצם העובדה שהיא בכלל יכלה לקבל אפשרות לרדמפשיין היא לא מובנת מאליו, היא צריכה להיות הרבה יותר מוקירת תודה, והיא עסוקה בלהיות ממורמרת גם כשהיא לא מחורפנת.

היא דמות בלתי נסבלת בעיניי, אליזבת אולסן משחקת אותה מושלם.

זה כי היא לא אמורה להיות נסבלת. היא אחת הנשים הכי חזקות ביוניברס. היא אשכרה בקומיקס התחרפנה מהמוות של הילדים שלה וגרמה למוות של מיליונים במחשבה אחת ובמחשבה הבאה שלה יצרה מציאות חדשה שמעטים מאוד הצליחו להבחין שמשהו השתנה. וגם אחרי שהעולם חזר לקדמותו, מיליוני מוטנטים לא חזרו לעצמם ונשארו רק 140 בערך. ב-MCU עשו לה דאונגרייד מטורף שלא יכול להכיל את המורכבות שלה.
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
#12,919
02-10-2025, 02:19 PM
(02-10-2025, 02:15 PM)ser duncan the tall כתב:  זה כי היא לא אמורה להיות נסבלת. היא אחת הנשים הכי חזקות ביוניברס. היא אשכרה בקומיקס התחרפנה מהמוות של הילדים שלה וגרמה למוות של מיליונים במחשבה אחת ובמחשבה הבאה שלה יצרה מציאות חדשה שמעטים מאוד הצליחו להבחין שמשהו השתנה. וגם אחרי שהעולם חזר לקדמותו, מיליוני מוטנטים לא חזרו לעצמם ונשארו רק 140 בערך. ב-MCU עשו לה דאונגרייד מטורף שלא יכול להכיל את המורכבות שלה.

OP בצורה מוגזמת.
תמיד קראתי לה הג'ון סינה של הגיבורות..
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#12,920
02-10-2025, 02:21 PM
(02-10-2025, 02:13 PM)ser duncan the tall כתב:  אגב, אין לך 4 בספירה, קפצת מ-3 ל-5.

זה משהו שאני כן צריך לראות, לא ראיתי טעם לתת תגובה.

(02-10-2025, 02:13 PM)ser duncan the tall כתב:  1. לפי הטיימלין זה בערך פרק הזמן, כן.
2. סוקוביה של תחילת הסרט הייתה משימה רשמית. סוקוביה השנייה כבר אין שיל"ד שיוציאו את הנוקמים למשימות (בגלל מה שקורה ב"חייל החורף" ו"סוכני שיל"ד. הצוות של קולסון מוצא את השרביט ואומר לנוקמים להגיע לקחת אותו, ואז הסוכנות נופלת).
3. טוני מספק לנוקמים את כל הלוגיסטיקה כן. איך הוא אומר שם בסרט? "קאפ קובע, אני רק מי שמשלם על הכל". ספיידרמן משתולל בלי שליטה, ויז'ן זורע הרס, הנזק הוא ממש לא מהצד רק של סטיב. בכל דו קרב יש שני צדדים. טוני לא יכול להרוג את באקי בירייה אחת, באקי הוא חייל-על, כמו סטיב גם הוא נהנה מהסירום.
4. לא. וונדה אומרת שבמשך יומיים הם הסתכלו על הפצצה עם השם של סטארק עליה ורק חיכו שהיא תגמור אותם כשהיא תתפוצץ.
5. לא טוען שוונדה ופייטרו גיבורים. גם בקומיקס וונדה היא לא מאוזנת בעליל.
6. טדאוס רוס הציג את המסמכים, אבל זה היה אחרי שטוני חתם עליהם והביא אותו לבניין ונתן לאוונג'רס יום-יום וחצי לחתום עליהם.
7. אתה חייב לקרוא את הקומיקס, הוא מדהים.

1. אני צריך לקרוא את הטיימליין עוד פעם, ולהפסיק לקרוא דברים רנדומליים באינטרנט.
2. רגע? המשימה הראשונה גם הייתה בסוקוביה? חשבתי שזה במיקום אחר באירופה.
בכל מקרה, ברגע שזה אסון גלובלאלי ורציני, הנוקמים מעורבים כדי לעזור במה שאפשר.
3. הצד של טוני לא זרק מכולות דלק או משאיות, הם ניסו לעשות כמה שפחות נזק כי ברגע שהצד של בטיב התחיל להיות אגרסיבי, הם נישסו לעשות הכל כדי לעצור אותם. הפנתר השחור היה טעות בצוות, לצערי.
5. זאת הבעיה בMCU, הם לא נותנים לנו סיפור שמכליל את הכל. זה עדיין לא מכפר על העובדה שהם התנדבו לארגון טרור.
6. טדאוס רוס ידוע בתור בן אדם שעובר על חוקים בסיסיים, לבחור אותו בתור מזכיר המדינה היה טעות וברור שיחשבו שהמסמכים הם רעים אם הוא הציג אותם.
7. אני מתכנן לעשות את זה מתישהו.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1981): « הקודם 1 ... 1290 1291 1292 1293 1294 ... 1981 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-27-2026, 06:47 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר