02-15-2025, 06:32 PM
ובעוד אנחנו מדברים (ואני מעמיד פנים שאני מתכונן למבחן בחדו"א), השופט כנראה נותן פנדל לאוסאסונה.
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
ובעוד אנחנו מדברים (ואני מעמיד פנים שאני מתכונן למבחן בחדו"א), השופט כנראה נותן פנדל לאוסאסונה.
(02-15-2025, 06:29 PM)master of doom כתב: וברצינות, אין ספק שהיו כאן כמה החלטות נגד ריאל. לא יודע מה קרה עם בלינגהאם, כל עוד הוא לא קילל אותו זה לא אדום (דייגו קוסטה פעם הורחק נגדנו אחרי שאמר לשופט שאמא שלו יונה, בעיניי הרחקה מוצדקת). שונא את ברצלונה ואת ריאל, אבל אוהדי ברצלונה לא יכולים לדבר על שיפוט. תצוגת השיפוט החד צדדי הגדולה בהיסטוריה, ההונאה הכי גדולה בהיסטוריה, היא צ'לסי VS ברצלונה בליגת האלופות. טעויות שיפוט היו ויהיו בעד ונגד כל הקבוצות כל עוד זה לא רק עזרים טכנולוגיים. אבל אוהדי ברצלונה האחרונים שיכולים להתלונן על שיפוט.
02-15-2025, 06:43 PM
(02-15-2025, 06:32 PM)ser duncan the tall כתב: שונא את ברצלונה ואת ריאל, אבל אוהדי ברצלונה לא יכולים לדבר על שיפוט. תצוגת השיפוט החד צדדי הגדולה בהיסטוריה, ההונאה הכי גדולה בהיסטוריה, היא צ'לסי VS ברצלונה בליגת האלופות. אחרי התגובה הזאת ידידי, אין לי שום ספק שאתה לא עוקב אחרי המשחקים של בארסה. זה לא אומר שמול צ'לסי לא הייתה שערוריית שיפוט. אני אזכיר שהיו גם טעויות נגדנו, כמו אדום הזוי לאבידל באותו משחק, וגם המשחק הראשון לא חף מטעויות. אבל בליגה? כאילו, נו באמת. הפסדנו **תארים** על יותר מדי משחקים שבהם החלטות חד משמעיות פשוט לא התקבלו.
02-15-2025, 06:45 PM
בלי קשר למשחק - מסתבר שאוהדי אוסאסונה החליטו לחשוף את הטמטום שלהם והעלו שלט נגד ישראל (מי אתם ומה אתם קשורים בכלל?). בקיצור, טיל על האיצטדיון עוד היום. מאחל להם לרדת ליגה במהרה.
02-15-2025, 06:53 PM
(02-15-2025, 06:29 PM)master of doom כתב: וברצינות, אין ספק שהיו כאן כמה החלטות נגד ריאל. לא יודע מה קרה עם בלינגהאם, כל עוד הוא לא קילל אותו זה לא אדום (דייגו קוסטה פעם הורחק נגדנו אחרי שאמר לשופט שאמא שלו יונה, בעיניי הרחקה מוצדקת). אחלה מגילה. השופטים של ריאל כן או לא? ![]()
02-15-2025, 06:56 PM
(02-15-2025, 06:53 PM)RoeeHardy כתב: אחלה מגילה קודם כל לא לעניין שלא כתבת מגילה משלך. דבר שני וחשוב יותר - באוברול לדעתי השופטים תרמו בעיניי לריאל מדריד הרבה יותר מאשר לכל קבוצה אחרת ובמיוחד יותר מאשר לבארסה. זה לא סותר את זה שנשדדתם מול אספניול, אתלטיקו (אחרי זוויות יותר טובות השתכנעתי שלא הייתה דריכה), והיום. פשוט מצחיק אותי שפתאום אוהדי ריאל מדריד מתרעמים על השיפוט כששנים ברור שהוא כל דבר מלבד מקצועי ולפעמים אפילו הורס לקבוצות עם החלטות פשוט שערורייתיות.
02-15-2025, 07:03 PM
(02-15-2025, 06:56 PM)master of doom כתב: קודם כל לא לעניין שלא כתבת מגילה משלך. דבר שני וחשוב יותר - באוברול לדעתי השופטים תרמו בעיניי לריאל מדריד הרבה יותר מאשר לכל קבוצה אחרת ובמיוחד יותר מאשר לבארסה. אין לי שום סיבה לכתוב מגילה כי אין לי שום טענה מעבר לזה שהשופטים בלה ליגה פשוט גרועים (אני עדין), וכשהשופטים גרועים כולם סובלים. מי שרוצה לנהל חשבונות מי סבל יותר, זה שלו, אבל להגיד שהשופטים הם של ריאל אחרי כל ההחלטות מהשבועות האחרונים - זה להיות עיוור במקרה הטוב וליצן במקרה הרע. ![]()
02-15-2025, 07:10 PM
(02-15-2025, 06:43 PM)master of doom כתב: אחרי התגובה הזאת ידידי, אין לי שום ספק שאתה לא עוקב אחרי המשחקים של בארסה. למה שאעקוב אחרי משחקים של ברצלונה? לא אוהד שלהם. אני גם לא צופה במשחקים של ריאל. מדי פעם צופה בקלאסיקו בתקווה לכדורגל טוב, לא מעבר. השופטים בספרד הם גרועים, באנגליה הם גרועים יותר. ואני אמשיך להגיד - עד שהשיפוט לא יהיה 100% טכנולוגי, זאת אומרת כמו במשחקי פלייסטיישן, לא יהיה לך 100% שיפוט הוגן. יצאו על זה מחקרים - שופטים מושפעים מרעש של הקהל הביתי, מהמעמד של המשחק, משחקנים מסוימים שהם מעריצים וכו' וכו'..
02-15-2025, 07:15 PM
(02-15-2025, 07:10 PM)ser duncan the tall כתב: למה שאעקוב אחרי משחקים של ברצלונה? לא אוהד שלהם. אני גם לא צופה במשחקים של ריאל. מדי פעם צופה בקלאסיקו בתקווה לכדורגל טוב, לא מעבר. האמן לי ידידי, השופטים בספרד גרועים יותר. על הגבעה הזו אני מוכן למות ![]()
02-15-2025, 07:16 PM
השופט הגיע במטרה לזיין את ריאל והוא עשה זאת בהצלחה. מאחל לך סרטן ידידי השופט היקר
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|