Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 439 440 441 442 443 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,401
03-14-2025, 10:56 AM
(03-14-2025, 09:11 AM)ser duncan the tall כתב:  הקהל לא חצוי לגבי ג'יי אוסו, הקהל שרוף, מת, סוגד לג'יי אוסו. הדעה על ג'יי אוסו חצויה רק בקרב ה-IWC, הם לא קהל, הם לא מוציאים שקל על הביזנס.
באינטרנט אנחנו מסוגלים לדון גם 2000 עמודים אם הוא ראוי לראמבל, לקרב במניה או לקרב בקוליז'ן, אבל בסוף בסוף, התחת שיושב על הכיסאות קם בשבילו.
ג'יי הוא מה שטוב לביזנס, כי הוא מה שמכניס לביזנס כרגע, וכל עוד הוא מכניס כסף, ה-IWC ימשיך לנהל עליו דיונים וה-WWE ימשיכו לתת לו במה.

חייב להגיד שזאת דעה סופר מקטינה.

למה ללכלך על אנשים בפורום האבקות שמטרתו היא…. לדון על האבקות.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,402
03-14-2025, 11:34 AM
(03-14-2025, 10:56 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  חייב להגיד שזאת דעה סופר מקטינה.

אני לא חושב שזה מה שהוא עושה.
דיון למטרת דיון ודעה שהיא נטו דעה אלו דברים מבורכים.
מה שכן לפעמים נותנים כאן דעות ומציגים אותם כאילו מדובר בעובדה או זה מה שהקהל באמת חושב.
שזה קורה אז הוא מביא את נושא הכרטיסים והקהל שמוציא כסף מהכיס והוא החלק הארי שנותן את המשקל
לגבי מי בראש הרשימה.

כמו שגם אני אמרתי, כל עוד כל ילד שיכנס לאולם ירוץ עם אבא/אמא לקנות משקפיים וחולצת YEET ויחכה שג'יי יכנס
כדי לעשות איתו YEET ג'יי יהיה בטופ.

מה גם שלדעתי כאנדרדוג מובהק הריין שלו כאלוף יהיה נהדר כי כל קרב יהיה מותח והאם הוא יפיל את החגורה.
מה שירים אותה הרבה יותר ממה שגונתר עשה שלא באשמתו כי לא נתנו לו שמות גדולים כי רצו להגן עליהם.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,403
03-14-2025, 12:33 PM
(03-12-2025, 11:47 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מבין מה בדיוק פה נכנס לקטגוריה של דיסריספקט.
אני לא חושב שאני מזלזל בג'יי אוסו כשאני אומר שהוא כמה רמות מתחת לכוכבים האמיתיים של הארגון.
אני חושב שאני נוקב בערכו האמיתי של ג'יי אוסו, ואני לא לוקח ממנו את היכולת לסחוף את הקהל ולהלהיט את הקהל, ואני לא לוקח את יכולות המשחק, ולא את העבודה הטובה בעלילה של הבלאדליין.
ערכו האמיתי הוא לא ערך של כוכב, ואני חושב שאנחנו עושים המון שמיניות באוויר כדי איכשהו לדחוף את ג'יי אוסו לקטגוריה שגדולה עליו בשלוש מידות.

ועכשיו מה שמעניין הוא שהנרטיב סביב הכישלון, הברור מאוד, של ג'יי מול וולטר הוא שדווקא וולטר הוא המשעמם.
תנו לי לבשר לכם - וולטר תמיד היה משעמם.
הוא היה משעמם כאלוף UK, כאלוף NXT, כאלוף בין יבשתי וכאלוף העולם. 
למה?
כי זה השטיק שלו. 

וולטר לא מביא לשולחן פרומואים חוצבי להבות ועלילות עמוקות, או סגמנטים רגשיים מאחורי הקלעים.
הוא לא זה, הוא משעמם. בדיוק כפי שקזוצ'יקה אוקדה משעמם, וברוק לסנר משעמם - הפורמט עליו הם משחקים הוא הדרקון שצריך לנצח. והעניין באופן טבעי יבוא מהמאתגר שמתיימר לנצח אותם. 
וולטר היה אותו דבר תמיד - אז איך ג'ורדן דבלין, שיימוס, פיט דאן, מקנטייר והמוני מתאבקים אחרים הצליחו להוציא משהו מעניין מוולטר ודווקא ג'יי אוסו לא?

כי ג'יי אוסו הוא לא כוכב. 

אני חושב שאנשים מסתכלים על ג'יי אוסו כ-yeet man ושוכחים את המסע שהדמות שלו עברה. בגלל זה אני כמעט מתוסכל מהבוקינג העצלני (וזה אנדרסטייטמנט, כי אני יכול לחרבן על הבוקינג הזה במשך תגובה שלמה) שהוא מקבל מול גונת'ר, זה יכל להיות גדול מאוד וזה יורד כמעט לרמת מידקארד.

כשאני מסתכל על ג'יי אני רואה בראש ובראשונה את הבחור שניצח את הטראומה. זה ששבר את כל המחסומים שהיו לו בראש, כדי להפוך לבנאדם בפני עצמו. למרות הירידות החביבות של מקינטייר, היום אנשים מבדילים בין ג'ימי לג'יי. היום ג'יי אוסו עומד בפני עצמו, הוא לא "יד ימינו" של אף אחד, הוא ג'יי אוסו. זה מה שאני רואה כשאני מסתכל עליו, ובאופן טבעי - המעגל הזה יסתיים כשג'יי וריינס יעמדו אחד מול השני, כשג'יי אלוף ראשי. זה מה שצריך לקרות ברסלמניה.

לגבי ג'יי כפרפורמר - אין ספק שהוא נמצא בירידה פיזית, קולוסאלית אפילו. אמרתי פה בעצמי שהברכיים שלו גמורות, וברכיים גמורות זה משמעותי ברסלינג ואין צורך לפרט. על המיק הוא מדגדג את מקינטייר ורולינס ותו לא. אבל מה לעשות, הבנאדם נוטף כריזמה, כשהוא נכנס כל האולם על הרגליים, הוא מוכר.

הוא לא בלבל של רולינס, ריינס, קודי ובטח שלא פאנק וסינה. לא משווה לרגע. אבל גם גונת'ר לא, ולא כל אלוף ראשי חייב להיות בהכרח הטופ של הטופ. ג'יי מביא איתו סיפור, וזה מה שלוקח את כל החסרונות שלו כרגע בעיניי. זה הכל.

ולכן, ג'יי אוסו הוא כוכב בעיניי. יש לבלס לדבר הזה והוא לא טופ סטאר, אבל הוא סטאר, והוא ראוי לזכות באליפות העולם במשקל כבד במיינאבנט של לילה 1. אבל ה-WWE באמת משתדלים לעשות הכל כדי שהפיוד בינו לבין גונת'ר ירגיש כמה שפחות אותנטי ונורמלי, אז אני אפילו לא חושב שהם יסגרו את הלילה הראשון. מקווה מאוד שהוא גם זוכה באליפות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • בחוק
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
#4,404
03-14-2025, 12:46 PM
(03-14-2025, 12:33 PM)master of doom כתב:  אני חושב שאנשים מסתכלים על ג'יי אוסו כ-yeet man ושוכחים את המסע שהדמות שלו עברה. בגלל זה אני כמעט מתוסכל מהבוקינג העצלני (וזה אנדרסטייטמנט, כי אני יכול לחרבן על הבוקינג הזה במשך תגובה שלמה) שהוא מקבל מול גונת'ר, זה יכל להיות גדול מאוד וזה יורד כמעט לרמת מידקארד.

כשאני מסתכל על ג'יי אני רואה בראש ובראשונה את הבחור שניצח את הטראומה. זה ששבר את כל המחסומים שהיו לו בראש, כדי להפוך לבנאדם בפני עצמו. למרות הירידות החביבות של מקינטייר, היום אנשים מבדילים בין ג'ימי לג'יי. היום ג'יי אוסו עומד בפני עצמו, הוא לא "יד ימינו" של אף אחד, הוא ג'יי אוסו. זה מה שאני רואה כשאני מסתכל עליו, ובאופן טבעי - המעגל הזה יסתיים כשג'יי וריינס יעמדו אחד מול השני, כשג'יי אלוף ראשי. זה מה שצריך לקרות ברסלמניה.

לגבי ג'יי כפרפורמר - אין ספק שהוא נמצא בירידה פיזית, קולוסאלית אפילו. אמרתי פה בעצמי שהברכיים שלו גמורות, וברכיים גמורות זה משמעותי ברסלינג ואין צורך לפרט. על המיק הוא מדגדג את מקינטייר ורולינס ותו לא. אבל מה לעשות, הבנאדם נוטף כריזמה, כשהוא נכנס כל האולם על הרגליים, הוא מוכר.

הוא לא בלבל של רולינס, ריינס, קודי ובטח שלא פאנק וסינה. לא משווה לרגע. אבל גם גונת'ר לא, ולא כל אלוף ראשי חייב להיות בהכרח הטופ של הטופ. ג'יי מביא איתו סיפור, וזה מה שלוקח את כל החסרונות שלו כרגע בעיניי. זה הכל.

ולכן, ג'יי אוסו הוא כוכב בעיניי. יש לבלס לדבר הזה והוא לא טופ סטאר, אבל הוא סטאר, והוא ראוי לזכות באליפות העולם במשקל כבד במיינאבנט של לילה 1. אבל ה-WWE באמת משתדלים לעשות הכל כדי שהפיוד בינו לבין גונת'ר ירגיש כמה שפחות אותנטי ונורמלי, אז אני אפילו לא חושב שהם יסגרו את הלילה הראשון. מקווה מאוד שהוא גם זוכה באליפות.

אין ספק שכל הטענות שלך צודקות. אבל יש עוד 7 שבועות בערך עד המנייה, זה המון זמן.
הם לוקחים דווקא בדיוק את הכיוון שאתה רוצה רק מבשלים ממש לאט. אני סומך על אנטר שזה יגיע
לרתיחה בדיוק בזמן הנכון.

הבעיה בשבילך היא שאתה משווה לסיפורים קיימים של קודי נגד סינה ורולינס נגד פאנק נגד ריינס.
מלבד שמדובר במפלצות כריזמה הם סוג של פארט טיימר או פול טיימרים עם לו"ז נוח ולכן קל ללחוץ על ההדק
איתם כי הסיפור לא מגיע כל שבוע אלא אפילו שבוע כן שבוע לא.
ג'יי וגונתר כל יום על המסך וכל שבוע אחד מהם בקרב בזירה לחמם את זה מהר מדי ותקבל את זה שרוף במנייה.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,405
03-14-2025, 01:16 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-14-2025, 01:18 PM על ידי DDJ.)
(03-14-2025, 09:11 AM)ser duncan the tall כתב:  הקהל לא חצוי לגבי ג'יי אוסו, הקהל שרוף, מת, סוגד לג'יי אוסו. הדעה על ג'יי אוסו חצויה רק בקרב ה-IWC, הם לא קהל, הם לא מוציאים שקל על הביזנס.
באינטרנט אנחנו מסוגלים לדון גם 2000 עמודים אם הוא ראוי לראמבל, לקרב במניה או לקרב בקוליז'ן, אבל בסוף בסוף, התחת שיושב על הכיסאות קם בשבילו.
ג'יי הוא מה שטוב לביזנס, כי הוא מה שמכניס לביזנס כרגע, וכל עוד הוא מכניס כסף, ה-IWC ימשיך לנהל עליו דיונים וה-WWE ימשיכו לתת לו במה.

תראה את התגובות שקיבלו פאנק ורולינס במהלך הקרב

ואז תבין את ההבדלים...
התגובות לפאנק ורולינס הן תגובות הערכה אמיתיות
התגובות לג'יי אוסו זה תגובות פלסטיק של צ'יפ פופ זול של קהל שבא פשוט לזרום עם האווירה,
אולי מלבד הילדים הקטנים שבשבילם ג'יי אוסו זה אחד המתאבקים הכי גדולים שהם ראו עד עכשיו.

ג'יי אוסו לא מתאים לכיוון שהארגון הולך אליו בשנים האחרונות בטח מאז המעבר לנטפליקס
וגאנת'ר, הוא גם לא היריב המתאים בשביל להרים את ג'יי אוסו עוד קצת גובה.

זה מצ'אפ פשוט תלוש מהמציאות.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,351
Likes Given: 237
#4,406
03-14-2025, 01:21 PM
אתם מבינים שזה לא משנה, תריבו תתווכחו תריעו זה לא משנה...
ג׳יי אוסו לא יהיה הפנים של החברה, הוא יקבל את האליפות בשביל להעביר אותה להיל התורן הבא מקווה שזה יהיה רולינס ההיל אבל לא נראה לי לצערי.
סליחה יש את מקנטייר... מקנטייר ההיל יקח את האליפות
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,407
03-14-2025, 01:39 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-14-2025, 01:40 PM על ידי DDJ.)
(03-14-2025, 01:21 PM)תנולהיותאורח כתב:  אתם מבינים שזה לא משנה, תריבו תתווכחו תריעו זה לא משנה...
ג׳יי אוסו לא יהיה הפנים של החברה, הוא יקבל את האליפות בשביל להעביר אותה להיל התורן הבא מקווה שזה יהיה רולינס ההיל אבל לא נראה לי לצערי.

אולי זה יהיה ריינס

אבל זה לא משנה, מה שאתה אומר זה מה שעצוב בסיטואציה הזאת.
יש רגעים, כמו בריאן ב-2014, קופי ב-2019
אפילו ריי ב-2006 (אחרי הפציעה של בטיסטה והמוות של אדי ששיבש להם את התוכניות)
שמתאים להריץ אלוף אנדרדוג בשביל לשנות את האווירה
במצב הנוכחי, בשנים האחרונות, הם ממש לא צריכים את זה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,408
03-14-2025, 08:13 PM
(03-14-2025, 10:56 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  חייב להגיד שזאת דעה סופר מקטינה.

למה אנשים מרגישים את הצורך ללכלך על ג'יי אוסו?
בכנות, אני לא מנסה להקטין, אני מנסה להכניס פרופורציה. אני לא טוען שג'יי אוסו הוא האלק הוגאן או ג'ון סינה או דה רוק, אני טוען שהוא בדיוק מה שהוא B+.
העסק בנוי על כך שמדי פעם יהיה איזה B+ שתופס תאוצה כדי שהקהל הרחב יאמין שכל אחד יכול להיות הפרצוף/האלוף. אם אתה תמיד תהיה באותה מסגרת של ריינס/לסנר, סינה/אורטון וכו', כשלאף אחד אין אפילו גרם של אשליה שמישהו אחר מסוגל להיות בטופ, אז מה הטעם בבניית כל יתר העלילות?

(03-14-2025, 01:16 PM)DDJ כתב:  תראה את התגובות שקיבלו פאנק ורולינס במהלך הקרב

ואז תבין את ההבדלים...
התגובות לפאנק ורולינס הן תגובות הערכה אמיתיות
התגובות לג'יי אוסו זה תגובות פלסטיק של צ'יפ פופ זול של קהל שבא פשוט לזרום עם האווירה,
אולי מלבד הילדים הקטנים שבשבילם ג'יי אוסו זה אחד המתאבקים הכי גדולים שהם ראו עד עכשיו.

ג'יי אוסו לא מתאים לכיוון שהארגון הולך אליו בשנים האחרונות בטח מאז המעבר לנטפליקס
וגאנת'ר, הוא גם לא היריב המתאים בשביל להרים את ג'יי אוסו עוד קצת גובה.

זה מצ'אפ פשוט תלוש מהמציאות.

ג'יי אוסו מוציא מהקהל תגובות כבר עשור, הוא הוציא תגובות לפני ה-YEET, זה שאתה לא מתחבר זו זכותך אבל יש אמת אובייקטיבית שבה ג'יי אוסו מוציא תגובות מהקהל כבר עשור. השינוי גימיק של האוסוס, הפיוד אגדי עם הניו דיי, כל הסיפור של ג'יי בבלודליין, ההתהפכות שלו על ריינס, ההצמדה שלו על ריינס, כל ריצת הסולו ואז ההתחלה של ה-YEET MOVMENT. ג'יי מוציא תגובות. הוא לא מתאבק שלם כמו רולינס/פאנק, אבל אף פעם לא טענתי שהוא כזה. הוא בדיוק מה שהוא צריך להיות, האיש של ה-WWE כשריינס לוקח הפוגה, כשפאנק שוב מתהפך ועוזב, כשסינה עושה סרטים וכשרולינס מחלים מפציעה. ג'יי אוסו תמיד שם.

להגיד שהתגובות לג'יי זה " תגובות פלסטיק של צ'יפ פופ זול" זה כמו להגיד את זה על דניאל בריאן ברסלמניה 30. זה אולי נחמד כדי להרגיש גבר באינטרנט, אבל זה לא מחובר למציאות.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#4,409
03-14-2025, 08:14 PM
(03-14-2025, 01:21 PM)תנולהיותאורח כתב:  אתם מבינים שזה לא משנה, תריבו תתווכחו תריעו זה לא משנה...

כמו 90% מהאלופים בהיסטוריה של החברה הזו וזה בסדר, יש מקום מאוד מאוד דק וקטן בראש הפירמידה.
בשום תגובה שלי בפורום לא טענתי שג'יי הוא הפנים, אני כל הזמן אומר שהוא יהיה אלוף לכמה חודשים ויפסיד לטופ היל הבא, ככה הגלגל של הביזנס מסתובב.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#4,410
03-15-2025, 12:18 PM
אחת מהסיבות שאני לא הכי מבסוט על הדיון סביב ג'יי אוסו היא כי אני, עם הדעה שלי, ללא ספק ההיל בדיון הזה.
בעיקרון זה lose-lose, אם אני לא מצליח לשכנע אני לא מצליח לשכנע, אבל אם אני כן משכנע - אני לוקח מההייפ של אנשים בדרך לרסלמניה.

דעתי על ג'יי אוסו מוצקה בשלב הזה, אבל בעיקרון האסכולה של ניב עדיפה על שלי נטו כי זו הדרך בה קרב מהותי בקארד הופך להיות יותר מעניין. אז אין לי באמת אינטרס להתעקש על הדעה שלי. 
מקווה שהמציאות תוכיח שאני טועה בדעה שלי על ג'יי אוסו, ובעיקרון אני מוכן להשתכנע בכך. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 439 440 441 442 443 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 11:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר