03-15-2025, 02:29 PM
(03-15-2025, 12:18 PM)SwitchBlade כתב: אחת מהסיבות שאני לא הכי מבסוט על הדיון סביב ג'יי אוסו היא כי אני, עם הדעה שלי, ללא ספק ההיל בדיון הזה.
בעיקרון זה lose-lose, אם אני לא מצליח לשכנע אני לא מצליח לשכנע, אבל אם אני כן משכנע - אני לוקח מההייפ של אנשים בדרך לרסלמניה.
דעתי על ג'יי אוסו מוצקה בשלב הזה, אבל בעיקרון האסכולה של ניב עדיפה על שלי נטו כי זו הדרך בה קרב מהותי בקארד הופך להיות יותר מעניין. אז אין לי באמת אינטרס להתעקש על הדעה שלי.
מקווה שהמציאות תוכיח שאני טועה בדעה שלי על ג'יי אוסו, ובעיקרון אני מוכן להשתכנע בכך.
אני לא חושב שאתה ההיל בדיון הזה, אני חושב שבדומה להרבה מאוד מה-IWC, אתה רגיל למבנה מסוים אצל ה-WWE והמבנה הזה אומר שב-99% מהמקרים את הספוטים החזקים של רסלמניה נותנים למי שהוא הפנים של החברה. עכשיו, גם אני לא אהבתי שזרקו את דניאל בריאן למיין אבנט של רסלמניה 30, חשבתי שהוא מיד, שהוא כולה צ'אנט ושזה יחלוף, אבל זה לא היה נכון אז וזה לא נכון היום לגבי ג'יי אוסו.
ה-WWE נמצא בצומת דרכים. וינס הוזז, טריפל אייץ' קיבל הזדמנות לשנות DNA של עסק שרץ כבר 40 שנה על אותה התבנית והקהל מצד אחד צמא לשינוי מהימים של וינס, אבל מצד שני מפחד שיזיזו לו את הגבינה. זה לא עוזר גם כשדה רוק מחליט לחזור רק לעונת רסלמניה ואז צריך לשנות את הכל מחדש בגללו.
לטריפל אייץ' יש בין 3 ל-5 שנים להצליח לשנות את ה-WWE, לפני שיכריחו אותו לחזור לדברים הישנים שהצליחו לוינס מקמהן. אני מאמין שהוא כבר מצליח, אבל כחלק מזה, לפעמים גם נופלים. הניסוי עם ג'יי אוסו הוא לא ניסוי להפוך אותו לפנים של החברה, הוא ניסוי שבודק עד כמה מתאבק שהקהל נמצא מאחוריו יכול להצליח לאורך זמן. ג'יי מחזיק את הקהל כבר כמעט שנתיים מאחוריו, אם הוא יצליח כאלוף ראשי להחזיק עוד חצי שנה - הוא בטופ של הביזנס עד שיגיע זמנו להעביר את הלפיד. ההיסטוריה מלמדת שמתאבקים שמאבדים את הקהל, מהר מאוד חוזרים להיות מיד-קארדרים, לג'יי זה לא יקרה כי הוא אגדת זוגות ותמיד אפשר לאחד את האוסוס לריצה נוספת, בגלל זה גם ג'ימי מקבל לעשות פתאום שוב YEET, ושוב חוזרים להדגיש שהם מצד אחד נפרדים אבל מצד שני תאומים. זה הבק אפ פלאן שלהם. אבל חובת ההוכחה היא על ג'יי בהזדמנויות שיקבל, וחובת ההוכחה על טריפל אייץ' שהבוקינג הזה יעניק לו הזדמנויות.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)