Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 444 445 446 447 448 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 110
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,451
03-21-2025, 02:04 PM
אני ממש אוהב את הרעיון שפנטה הולך על סולו ראן בראו ופניקס צפוי לעשות דביט בסמאקדאון
קודם כל זה מעיד על כמה אובר פנטה מאז ההגעה וכמה אני שמח שזה המצב, מוכשר בטירוף.
בנוסף אני מאמין שפניקס בסינגלס הוא הטוב מבין השניים ככה שאפילו אני עוד יותר מצפה לעתיד

ומעל הכל, רוצה פייס אוף שלהם בראמבל הבא ולא כטאג טים
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
#4,452
03-21-2025, 02:16 PM
קופ נתן למוקס סופלקס על ספייק והעולם כאילו עצר מלכת.
עבור צופה קז'ואלי של AEW מדובר רק בעוד ספוט. זה קרה באמצע הקרב ששובץ לאמצע הפרק ששודר באמצע השבוע. הקרב המשיך לעוד מספר לא מבוטל של דקות וספוטים נוספים, הפרק המשיך לעוד 2 קרבות והשבוע המשיך לפי הלו"ז המתוכנן של עולם ההיאבקות.
לא כל כך ברור לי ה"הלם" כמו שרז קורא לזה באופן מוצדק מהרבה תגובות פה בפורום, מניח שזה בעיקר ממשתמשים שלא צפו בקרב או לא עוקבים אחרי המוצר כי אני לא מוצא הסבר אחר.
ב5 שנים של AEW ההארדקור תמיד ליווה אותם יד ביד. קודי בעצמו לקח על עצמו מונסולט מגג כלוב, קאטר מראש סולם וסופלקס לשולחן בוער, המיין אבנט של אחד הPPVS הראשונים היה קרב "חוטי תיל מתפוצצים", רק לפני 10 ימים טוני סטורם ומריה מיי שפכו דם כמו מים וקיבלו תשבוחות והועמדו לקרב השנה, אז מה חדש?
הגיפים האלה חוזרים כמעט מדי שבוע בדיבורים, זה כמו להעלות כל סיום מלוכלך לקרב בWWE, כל ספוט של אגרוף-אגרוף מNJPW, כל קרב שהולך להכרעה שלישית בCMLL או כל אוברבוקינג בקרב של TNA, זה כבר חלק מהתרבות הארגונית.
רק אתמול יצא לי להשלים את האירוע רסלפאלוזה 98' של ECW, ניו ג'ק קופץ שם על באם באם עם גיטרה מהמרפסת, סנדמן יוצא על אלונקה וחוזר עם סד על הצוואר לתת מכות קנדו רצופות לראש של באבא ריי דאדלי ואלפי הצופים מגיבים באקסטזה, AEW לא המציאו את הגלגל, תמיד היה קהל להארדקור ותמיד יהיה, כנראה זה לא מיועד למי שנכנס לשוק מהגיף המדובר אבל אף אחד לא כופה עליו את המוצר.
זה פשוט קצת מצחיק אותי כי אני נזכר בביקורת הכי גדולה לקרב של דין אמברוס וברוק לסנר מרסלמניה - לאורך כל הבנייה הבטיחו לנו אקסטרים, נשקים ומסורים חשמליים ובסוף זה הסתיים בקרב לסנרי טיפוסי וכולם יצאו מאוכזבים, אז פה הבטיחו לנו קרב רחוב וזה היה "יותר מדי"? עבור הקהל של אומהה נראה היה שזה בדיוק במינון הנכון אם לשפוט לפי התגובות שלהם כי כנראה הם ידעו למה לצפות כשהזמינו את הכרטיס לדיינמיט.

נ.ב - לא רוצה לגנוב פוקוס מאופיר מעליי אז רק אומר שאני מסכים איתך לגמרי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#4,453
03-21-2025, 02:24 PM
(03-21-2025, 02:04 PM)Agent O22 כתב:  אני ממש אוהב את הרעיון שפנטה הולך על סולו ראן בראו ופניקס צפוי לעשות דביט בסמאקדאון
קודם כל זה מעיד על כמה אובר פנטה מאז ההגעה וכמה אני שמח שזה המצב, מוכשר בטירוף.
בנוסף אני מאמין שפניקס בסינגלס הוא הטוב מבין השניים ככה שאפילו אני עוד יותר מצפה לעתיד

ומעל הכל, רוצה פייס אוף שלהם בראמבל הבא ולא כטאג טים

לא בטוח שריי פניקס יהיה בסמאק.
הם שידרו 2 סרטונים על 2 מתאבקים, בלאק(אם זה הוא) יהיה בסמאק בדוק כי הוא נשוי לזלינה.
לא חושב שסמאק יקבלו 2 מצאבקים חדשים וראו 0.

נחכה ונראה, למרות שאני גם אשמח שכל אחד יקבל סינגל ראן בהתחלה ולא ישר טאג כי אז יהיה קשה לפצל בניהם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,454
03-21-2025, 02:50 PM
(03-21-2025, 02:16 PM)orgibor כתב:  קופ נתן למוקס סופלקס על ספייק והעולם כאילו עצר מלכת.
עבור צופה קז'ואלי של AEW מדובר רק בעוד ספוט. זה קרה באמצע הקרב ששובץ לאמצע הפרק ששודר באמצע השבוע. הקרב המשיך לעוד מספר לא מבוטל של דקות וספוטים נוספים, הפרק המשיך לעוד 2 קרבות והשבוע המשיך לפי הלו"ז המתוכנן של עולם ההיאבקות.
לא כל כך ברור לי ה"הלם" כמו שרז קורא לזה באופן מוצדק מהרבה תגובות פה בפורום, מניח שזה בעיקר ממשתמשים שלא צפו בקרב או לא עוקבים אחרי המוצר כי אני לא מוצא הסבר אחר.
ב5 שנים של AEW ההארדקור תמיד ליווה אותם יד ביד. קודי בעצמו לקח על עצמו מונסולט מגג כלוב, קאטר מראש סולם וסופלקס לשולחן בוער, המיין אבנט של אחד הPPVS הראשונים היה קרב "חוטי תיל מתפוצצים", רק לפני 10 ימים טוני סטורם ומריה מיי שפכו דם כמו מים וקיבלו תשבוחות והועמדו לקרב השנה, אז מה חדש?
הגיפים האלה חוזרים כמעט מדי שבוע בדיבורים, זה כמו להעלות כל סיום מלוכלך לקרב בWWE, כל ספוט של אגרוף-אגרוף מNJPW, כל קרב שהולך להכרעה שלישית בCMLL או כל אוברבוקינג בקרב של TNA, זה כבר חלק מהתרבות הארגונית.
רק אתמול יצא לי להשלים את האירוע רסלפאלוזה 98' של ECW, ניו ג'ק קופץ שם על באם באם עם גיטרה מהמרפסת, סנדמן יוצא על אלונקה וחוזר עם סד על הצוואר לתת מכות קנדו רצופות לראש של באבא ריי דאדלי ואלפי הצופים מגיבים באקסטזה, AEW לא המציאו את הגלגל, תמיד היה קהל להארדקור ותמיד יהיה, כנראה זה לא מיועד למי שנכנס לשוק מהגיף המדובר אבל אף אחד לא כופה עליו את המוצר.
זה פשוט קצת מצחיק אותי כי אני נזכר בביקורת הכי גדולה לקרב של דין אמברוס וברוק לסנר מרסלמניה - לאורך כל הבנייה הבטיחו לנו אקסטרים, נשקים ומסורים חשמליים ובסוף זה הסתיים בקרב לסנרי טיפוסי וכולם יצאו מאוכזבים, אז פה הבטיחו לנו קרב רחוב וזה היה "יותר מדי"? עבור הקהל של אומהה נראה היה שזה בדיוק במינון הנכון אם לשפוט לפי התגובות שלהם כי כנראה הם ידעו למה לצפות כשהזמינו את הכרטיס לדיינמיט.

נ.ב - לא רוצה לגנוב פוקוס מאופיר מעליי אז רק אומר שאני מסכים איתך לגמרי.

הכל נכון. השאלה מה AEW רוצים להשיג? תחרות מול WWE אולמות מלאים שבועות מראש, PLE עם עשרות אלפי צופים.
וחוזי סטרימינג במילארדי שקלים? או לקהל נישה שמציג קרבות ברוטאלים שרוב הקהל סולד מהם אבל יש לו גרעין מאוד נאמן אבל קטן.
וזה בלי מילה על זה שכבר תקופה מוקסלי חייב קרב סטיפולציה עם התערבויות והליכה לקיצון כדי להוציא תגובה מקהל שמאס בו.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#4,455
03-21-2025, 02:58 PM
(03-21-2025, 02:16 PM)orgibor כתב:  זה פשוט קצת מצחיק אותי כי אני נזכר בביקורת הכי גדולה לקרב של דין אמברוס וברוק לסנר מרסלמניה - לאורך כל הבנייה הבטיחו לנו אקסטרים, נשקים ומסורים חשמליים ובסוף זה הסתיים בקרב לסנרי טיפוסי וכולם יצאו מאוכזבים

בדיוק אתמול אני וניב דיברנו על זה :

[Image: Screenshot-1.png]

עוד תזכורת למה ברוק לסנר זה הבנאדם הכי חכם ברסלינג אי פעם. (וגם המתאבק הכי גדול בכל הזמנים, אבל זה לא הדיון)
לא הסכים לשיט שואו של אמברוס וגם לא רצה לעבוד עם בריי וייאט.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • The Visionary
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#4,456
03-21-2025, 03:00 PM
(03-21-2025, 02:58 PM)lidoradir כתב:  בדיוק אתמול אני וניב דיברנו על זה :

עוד תזכורת למה ברוק לסנר זה הבנאדם הכי חכם ברסלינג אי פעם. (וגם המתאבק הכי גדול בכל הזמנים, אבל זה לא הדיון)

עומד מאחורי כל מילה שאמרתי.
לוקח בכל יום 100 מיז ששומרים על הבריאות שלהם ויכולים לדבר אותי לאורך 2 עשורים מאשר מתאבק שיהרוג את עצמו בזירה אם זה ירוויח לו מילה טובה בטוויטר.

רוצים שיט שואו ולא רסלינג? יש את הארגונים לזה. לא בWWE.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • WhoIsYourHero
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,457
03-21-2025, 03:09 PM
(03-21-2025, 02:50 PM)gilam כתב:  הכל נכון. השאלה מה AEW רוצים להשיג? תחרות מול WWE אולמות מלאים שבועות מראש, PLE עם עשרות אלפי צופים.
וחוזי סטרימינג במילארדי שקלים? או לקהל נישה שמציג קרבות ברוטאלים שרוב הקהל סולד מהם אבל יש לו גרעין מאוד נאמן אבל קטן.
וזה בלי מילה על זה שכבר תקופה מוקסלי חייב קרב סטיפולציה עם התערבויות והליכה לקיצון כדי להוציא תגובה מקהל שמאס בו.

אם אתה כבר הולך להשוואות בין השניים אז אני חושב שהמטרה היא לייצר אלטרנטיבה ולא חיקוי, אם היו מחפשים לייצר פשוט WWE 2.0 אז אין שוב סיבה לקהל הנאמן של WWE לצפות בארגון אחר, לWWE יש כבר מספיק תכנים למלא את השבוע. אז הלכו על תוכן קצת יותר בוגר, כאוטי וספורטיבי עבור מי שרוצה לחוות גם טעם שונה, אני נהנה משני העולמות ולדעתי גם אתה.

(03-21-2025, 02:58 PM)lidoradir כתב:  בדיוק אתמול אני וניב דיברנו על זה :

והתגובות היו בהתאם, הקרב עם מוקסלי היה נפילה לעומת ההייפ הענק שהיה עליו וכדי לברוח מוויאט הוא בזבז רסלמניה על אומוס.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#4,458
03-21-2025, 03:12 PM
(03-21-2025, 03:09 PM)orgibor כתב:  אם אתה כבר הולך להשוואות בין השניים אז אני חושב שהמטרה היא לייצר אלטרנטיבה ולא חיקוי, אם היו מחפשים לייצר פשוט WWE 2.0 אז אין שוב סיבה לקהל הנאמן של WWE לצפות בארגון אחר, לWWE יש כבר מספיק תכנים למלא את השבוע. אז הלכו על תוכן קצת יותר בוגר, כאוטי וספורטיבי עבור מי שרוצה לחוות גם טעם שונה, אני נהנה משני העולמות ולדעתי גם אתה.

והתגובות היו בהתאם, הקרב עם מוקסלי היה נפילה לעומת ההייפ הענק שהיה עליו וכדי לברוח מוויאט הוא בזבז רסלמניה על אומוס.

הקרב עם מוקסלי היה נפילה כי שניהם שמו זין.
סליחה אבל לסנר לא היה מוכן לסכן את עצמו והחליט לחרב את הקרב כי לא היה מרוצה. אמברוס לא קיבל את מנת הדם שלו והחליט לחרב את הקרב כי לא היה מרוצה.

לא שאני טוען שמישהו מהם היה צריך להתגמש, הסטוריליין הזה פשןט לא היה צריך לקרות.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,459
03-21-2025, 03:17 PM
(03-21-2025, 03:09 PM)orgibor כתב:  אם אתה כבר הולך להשוואות בין השניים אז אני חושב שהמטרה היא לייצר אלטרנטיבה ולא חיקוי, אם היו מחפשים לייצר פשוט WWE 2.0 אז אין שוב סיבה לקהל הנאמן של WWE לצפות בארגון אחר, לWWE יש כבר מספיק תכנים למלא את השבוע. אז הלכו על תוכן קצת יותר בוגר, כאוטי וספורטיבי עבור מי שרוצה לחוות גם טעם שונה, אני נהנה משני העולמות ולדעתי גם אתה.
אני לגמרי בעד. תן תוכן בוגר (מצדי שידורגו למבוגרים בלבד) תן את הטורנירים ביפן באופן קבוע כחלק קבוע ובתאריכים קבועים
תעשה ליגות מצידי. כל רעיון שיתפוס לך עליו. אבל הפורמט, הנוסחה, קיימת עוד לפני הWWE. ספר סיפור שיהיה מרתק מספיק
וזה יהפוך את הקרב לגדול יותר (ויש לך מתאבקים שיודעים לתת קרבות גדולים) AEW לא טורחים רוב הזמן לספר סיפור בכלל אלא
לתת קרב חלומות שלדעת טוני קאן יכול לתפוס. זה משתפר לאחרונה (לא קרוב למספיק) ואתה רואה שהקרבות שקיבלו בנייה
מקבלים יותר במה אצל הקהל ויותר חשיפה עם אחוזי צפייה וקהל גדול יותר שהם מגיעים לשיא. זה לבד היה אמור לשכנע אותו
שזה שזה קיים בWWE לא אומר שזה לא נכון לAEW. ושיותר ויותר שמועות מדברות על עצלנות מצידו ואפילו ישיבות הפקה לא נערכות
זה מטריד לגבי העתיד של חברה שיש לה הכל כדי להצליח.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,460
03-21-2025, 03:51 PM
(03-21-2025, 03:17 PM)gilam כתב:  אני לגמרי בעד. תן תוכן בוגר (מצדי שידורגו למבוגרים בלבד) תן את הטורנירים ביפן באופן קבוע כחלק קבוע ובתאריכים קבועים
תעשה ליגות מצידי. כל רעיון שיתפוס לך עליו. אבל הפורמט, הנוסחה, קיימת עוד לפני הWWE. ספר סיפור שיהיה מרתק מספיק
וזה יהפוך את הקרב לגדול יותר (ויש לך מתאבקים שיודעים לתת קרבות גדולים) AEW לא טורחים רוב הזמן לספר סיפור בכלל אלא
לתת קרב חלומות שלדעת טוני קאן יכול לתפוס. זה משתפר לאחרונה (לא קרוב למספיק) ואתה רואה שהקרבות שקיבלו בנייה
מקבלים יותר במה אצל הקהל ויותר חשיפה עם אחוזי צפייה וקהל גדול יותר שהם מגיעים לשיא. זה לבד היה אמור לשכנע אותו
שזה שזה קיים בWWE לא אומר שזה לא נכון לAEW. ושיותר ויותר שמועות מדברות על עצלנות מצידו ואפילו ישיבות הפקה לא נערכות
זה מטריד לגבי העתיד של חברה שיש לה הכל כדי להצליח.

צריך לזכור שהארגון עדיין מאד צעיר ולומד ללכת, אז השנה הוסיפו את המסורת של קרב הקזינו-גאונטלט, שנה שעברה התחילו עם טורניר הCC, לפני שנתיים עם הטורניר לזכרו של אואן הארט, לפני שלוש הציגו את בלאד&גאטס והטורניר הכי ותיק הוא הטורניר על טבעת היהלום, הם בונים לעצמם יופי של מסגרת אבל כמו שאתה אומר צריך להשאיר פתח לאוורור ולא לחנוק את המוצר בחוקים וקירות, אני באמת חושב שהסטוריליינים שרצים עכשיו הרבה יותר עמוקים מאלו של השנה הראשונה שבה עיקר ההתלהבות נבעה מכך שהכל טרי וחדש. עכשיו אחרי שהכו שורשים מי שנשאר הוא מי שאוהב את מה שמסופר, מסכים איתך שלפעמים הסיפור טוב ולפעמים לא וזה קודם לכל טורניר או סיווג PG או R.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 444 445 446 447 448 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 09:19 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר