Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 23 24 25 26 27 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 31.3.2025

עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 31.3.2025
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-01-2025, 12:34 PM
(04-01-2025, 11:06 AM)ser duncan the tall כתב:  מגילת דעות על הפרק הנוכחי של RAW, זו המגילה שלי. אתם כמובן יכולים להסכים, אבל אם יש לכם את המגילה שלכם, תשאירו אותה בתגובה אחרת.

- קודי רודס שולף מהלך מהספר של Eminam ורק חיכיתי שהוא יגיד שהשם האמיתי של ג'ון סינה הוא קלרנס. מלך.

- גם בלי הקרוסרודס, קודי ניצח את הסגמנט הזה. הוא התעלה לרמה של סינה, הוא לא שיקשק ואשכרה הצליח לעמוד מולו. סגמנט פתיחה מעולה, רק חבל שהוא קורה ב-RAW ולא בסמאקדאון, איפה שהשניים האלו באמת שייכים.

- 33:20 דקות לקח עד שראינו מתאבק של RAW בתכנית.
- הניו דיי נגד ניו קאץ' רפובליק: קרב טאג טים טוב, חבל שנתנו לטיילר בייט להפסיד בחזרה שלו ועוד ב-UK. הניו דיי לא כאלו חמים באמת כדי לקבל קרב על אליפות הטאג טים. אבל הם כן טאג טים אגדי אז אני מוכן לקבל את זה שכל מה שהם צריכים זה ניצחון אחד.
- אגב טאג טים אגדי: האוסוס!!!!!!! כל שניה שלהם יחד על המסך זה זהב.
- גונת'ר נגד ג'יימי אוסו: שליטה מוחלטת של גונת'ר וככה צריך, זה מה שהקהל של ה-WWE צריך לחשוב שהוא הולך לקבל ברסלמניה. גונת'ר הבטיח גיהנום לג'יי ועושה את זה על אח שלו. ג'יי בשבועיים הקרובים יצטרך להתאפס, אני חושב שנראה את זה קורה לא בשבוע הבא, אלא בשבוע שאחרי ואז ברסלמניה הוא יתפוצץ.
- יום הדין: תתפרקו כבר ותנו לפין באלור ודומיניק גאררו לרוץ לבד.
- לא אהבתי שפנטה אוכל פה הצמדה ראשונה.
- כל הקטע שנותנים עכשיו לפין באלור ודומיניק כאילו להסתדר, זה אותו שטיק שהם עושים תמיד עם הניו דיי. ההתהפכות תגיע הרי, ולדעתי בשלב הזה הם מושכים אותה לרגע של דומיניק גאררו ברסלמניה. מקווה שאני טועה.
- גייבל ואל גרנדה אמריקנו = קומדיה במיטבה.
-סטיילס ולוגאן פול -העברתי. לא יודע, לא מתחבר.
- מיין אבנט מצוין. יופי של קרב, סיום ששוב בונה לקרב המשולש שכולנו יודעים שיוכרז.

אם יורשה לי שאלה:
למה זה כל כך מפריע לך שהם בראו? מעבר לדבר המובן מאליו שהם כביכול שייכים לבראנד סמאקדאון.
אני חושב שמאז המעבר לנטפליקס הגבול מאוד הטשטש בנושא וזה לא באמת משנה לאן אתה משתייך, אתה חלק מארגון שיש לו מספר ענפים אז מה זה משנה איפה הם בוחרים להופיע?
אני מניח שהסיבה העיקרית זה שהם "מבזבזים זמן" של טאלנטים אחרים שלא זוכים לדקות אבל מצד שני הם הדמויות הראשיות בסדרה הזאת, ברור שנראה אותם יותר.
במתים המהלכים אתה לא מצפה שאיזה תושב העיר יקבל יותר זמן מסך מריק גריימס נכון?

חוץ מזה, בהתחשב בזה שקודי הוא אלוף ה-WWE אני חושב שזה מקנה לו זכות להיות בכל תכנית שהוא רוצה כולל NXT אם מתחשק לו.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,184
אשכולות: 9
Likes Given: 487
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-01-2025, 01:23 PM
(04-01-2025, 12:34 PM)Tzahi כתב:  אם יורשה לי שאלה:
למה זה כל כך מפריע לך שהם בראו? מעבר לדבר המובן מאליו שהם כביכול שייכים לבראנד סמאקדאון.
אני חושב שמאז המעבר לנטפליקס הגבול מאוד הטשטש בנושא וזה לא באמת משנה לאן אתה משתייך, אתה חלק מארגון שיש לו מספר ענפים אז מה זה משנה איפה הם בוחרים להופיע?
אני מניח שהסיבה העיקרית זה שהם "מבזבזים זמן" של טאלנטים אחרים שלא זוכים לדקות אבל מצד שני הם הדמויות הראשיות בסדרה הזאת, ברור שנראה אותם יותר.
במתים המהלכים אתה לא מצפה שאיזה תושב העיר יקבל יותר זמן מסך מריק גריימס נכון?

חוץ מזה, בהתחשב בזה שקודי הוא אלוף ה-WWE אני חושב שזה מקנה לו זכות להיות בכל תכנית שהוא רוצה כולל NXT אם מתחשק לו.

זו שאלה מעולה ואני שמח ששאלת אותה.

מה שבעיקר מפריע לי הוא שה-WWE הבטיחו לנו עידן חדש ומופרד והם לא מקיימים וזה בא בעונת הרסלמניה, אז זה גרוע. אני מבין שיש צורך לקדם את הפיוד הזה בנטפליקס כי על זה נטפליקס משלמים ל-WWE, לקבל את השמות הכי גדולים בכל רגע נתון, וזה הרים את הטור האירופאי לגבהים חדשים (והסתדר עם הלו"ז של סינה נפלא). ההשוואה ל"מתים המהלכים" היא לא נכונה, ל-WALKING DEAD יש פרק של שעה בשבוע (45 דקות בניקוי פרסומות), ל-WWE יש בערך 9-10 שעות שבועיות של תוכן. זה לא אותו משחק.

אני לא מרגיש שסינה וקודי מופיעים ב-RAW גוזל זמן מסך לטאלנטים אלמוניים, זה בהכרח גונב את הזמן מסך מהסטוריליין (לכאורה) הכי גדול של RAW - אלוף העולם מול מנצח הרויאל ראמבל. עכשיו יבואו ויגידו שאני בוכה על זה בגלל ג'יי אוסו. אז מראש אני אגיד גם אם הפיוד היה CM פאנק מול גונת'ר, וה-WWE היו מחרבנים על זה ונותנים להם זמן מסך מצומצם בשביל 30 דקות מדי שבוע של סינה וקודי, הייתי מתלונן על זה. יותר מזה - פאנק היה מתלונן על זה וכל המעריצים של פאנק היו מתלוננים על זה. ובצדק גמור ומוחלט.

לסמאקדאון יש 3 שעות, לעומת השעתיים וחצי של סמאקדאון, הגיוני יותר לקדם את הפיוד הזה בסמאקדאון. אבל RAW זו תכנית הדגל והיא מביאה יותר רייטינג וצריך להוכיח לנטפליקס שההימור על WWE ישתלם להם. אז קיבלנו שם את סינה וקודי. אני לא אוהב את זה, אבל כל עוד זה GOOD TV, אני אמשיך להתלונן ולצפות.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, Tzahi
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,168
אשכולות: 14
Likes Given: 726
04-01-2025, 01:34 PM
(04-01-2025, 01:23 PM)ser duncan the tall כתב:  זו שאלה מעולה ואני שמח ששאלת אותה.

מה שבעיקר מפריע לי הוא שה-WWE הבטיחו לנו עידן חדש ומופרד והם לא מקיימים וזה בא בעונת הרסלמניה, אז זה גרוע. אני מבין שיש צורך לקדם את הפיוד הזה בנטפליקס כי על זה נטפליקס משלמים ל-WWE, לקבל את השמות הכי גדולים בכל רגע נתון, וזה הרים את הטור האירופאי לגבהים חדשים (והסתדר עם הלו"ז של סינה נפלא). ההשוואה ל"מתים המהלכים" היא לא נכונה, ל-WALKING DEAD יש פרק של שעה בשבוע (45 דקות בניקוי פרסומות), ל-WWE יש בערך 9-10 שעות שבועיות של תוכן. זה לא אותו משחק.

אני לא מרגיש שסינה וקודי מופיעים ב-RAW גוזל זמן מסך לטאלנטים אלמוניים, זה בהכרח גונב את הזמן מסך מהסטוריליין (לכאורה) הכי גדול של RAW - אלוף העולם מול מנצח הרויאל ראמבל. עכשיו יבואו ויגידו שאני בוכה על זה בגלל ג'יי אוסו. אז מראש אני אגיד גם אם הפיוד היה CM פאנק מול גונת'ר, וה-WWE היו מחרבנים על זה ונותנים להם זמן מסך מצומצם בשביל 30 דקות מדי שבוע של סינה וקודי, הייתי מתלונן על זה. יותר מזה - פאנק היה מתלונן על זה וכל המעריצים של פאנק היו מתלוננים על זה. ובצדק גמור ומוחלט.

לסמאקדאון יש 3 שעות, לעומת השעתיים וחצי של סמאקדאון, הגיוני יותר לקדם את הפיוד הזה בסמאקדאון. אבל RAW זו תכנית הדגל והיא מביאה יותר רייטינג וצריך להוכיח לנטפליקס שההימור על WWE ישתלם להם. אז קיבלנו שם את סינה וקודי. אני לא אוהב את זה, אבל כל עוד זה GOOD TV, אני אמשיך להתלונן ולצפות.

אתה צודק שזה לא באשמת ג׳יי אוסו, זה לגמרי באשמת ה-wwe אבל גם יש קשר לטאלנט. בסופו של דבר יש מתאבקים שה-wwe רוצים שיקבלו יותר זמן מסך מהאחרים שאלו הכוכבים הגדולים שלהם כמו סינה, קודי, פאנק ורומן והשאר נלחמים על השאריות. העובדה שגונת׳ר וג׳יי לא מקבלים מספיק זמן מסך(למרות שבפרק הנוכחי הם קיבלו מספיק זמן לטעמי) רק מראה לי שה-wwe לא חושבים שהם יכולים להעביר סיפור מספיק טוב כמו האחרים שכן מקבלים את הזמן הזה וזה דבר נוראי שמבינים שזה אמור להיות פיוד על האליפות הראשית של הבראנד.

בלי קשר הסיבה העיקרית שקודי וסינה מופיעים פה ולא בסמאקדאון לדעתי היא שסינה הוכרז שהוא חוזר לראו לשנת פרישה שלו ולא לסמאקדאון ולכן הם פה בזמן שהפיוד של רולינס, פאנק ורומן שצריך היה להישאר בראו מקבל את הזמן מסך שלו בסמאקדאון.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
בלובלו מנותק
Rookie
*
תגובות: 179
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Apr 2022
04-01-2025, 01:36 PM
כמה צפוי שהדרך היחידה לגרום לפיוד של גונתר וג'יי להיות מעניין זה לדחוף את אח של ג'יי לפיוד, מה שיוכיח בפעם האלף שג'יי לא יכול להחזיק פיוד ולהיות מעניין בפני עצמו, הוא חייב מישהו מהבלודליין שיעזור לו להיות מעניין.

אבל לפחות הוסיף קצת עניין לפיוד המשמים הזה, אם זה מה שצריך אז למה לא.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,184
אשכולות: 9
Likes Given: 487
04-01-2025, 01:39 PM
(04-01-2025, 01:34 PM)ANYS כתב:  אתה צודק שזה לא באשמת ג׳יי אוסו, זה לגמרי באשמת ה-wwe אבל גם יש קשר לטאלנט. בסופו של דבר יש מתאבקים שה-wwe רוצים שיקבלו יותר זמן מסך מהאחרים שאלו הכוכבים הגדולים שלהם כמו סינה, קודי, פאנק ורומן והשאר נלחמים על השאריות. העובדה שגונת׳ר וג׳יי לא מקבלים מספיק זמן מסך(למרות שבפרק הנוכחי הם קיבלו מספיק זמן לטעמי) רק מראה לי שה-wwe לא חושבים שהם יכולים להעביר סיפור מספיק טוב כמו האחרים שכן מקבלים את הזמן הזה וזה דבר נוראי שמבינים שזה אמור להיות פיוד על האליפות הראשית של הבראנד.

בלי קשר הסיבה העיקרית שקודי וסינה מופיעים פה ולא בסמאקדאון לדעתי היא שסינה הוכרז שהוא חוזר לראו לשנת פרישה שלו ולא לסמאקדאון ולכן הם פה בזמן שהפיוד של רולינס, פאנק ורומן שצריך היה להישאר בראו מקבל את הזמן מסך שלו בסמאקדאון.

אולי פה אני טיפה משוחד, אבל אם הבעיה קשורה למתאבק מסויים אני אלך לצד השני ואגיד שזה בגלל גונת'ר ולא בגלל ג'יי אוסו.
גונת'ר הוא האלוף המרכזי מאז סאמרסלאם, אם האלוף שלך לא מספיק מעניין כדי להחזיק פיוד בעונת רסלמניה, הוא לא אמור להיות האלוף שלך בעונת רסלמניה.
ג'יי אוסו סופר חם (הרבה יותר מגונת'ר בוודאי), הוא זכה ברויאל ראמבל והוא הפייס הכי אובר ברוסטר של RAW (לא מחשיב קודי - מתאבק של סמאקדאון).

בנוסף, ג'יי היה נדבך מרכזי ובלתי ניתן להפרדה מהסיפורים הכי גדולים בשנים האחרונות: בלודליין, פירוק הניו-דיי (כל החלק שלו עם ריה ריפלי) והבלודליין המחודש. איזה סיפור גדול היה לגונת'ר בתקופת הזמן הזו? כלום.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
tomer4321 מנותק
Joober
**
תגובות: 306
אשכולות: 1
Likes Given: 7
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-01-2025, 02:07 PM
יש היגיון שמעכשיו ועד רסלמניה סינה לא מופיע יותר? ככה נגמר הפיוד עד הקרב ביניהם?
הגב

•
חפש
הגב
Yossik מנותק
Rookie
*
תגובות: 45
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Sep 2022
04-01-2025, 02:12 PM
המתאבק החדש שהאמרקאי זה גייבל?
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,906
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-01-2025, 02:13 PM
ראו סביר הפרומו הכי טוב של סינה קודי סוף סוף מגע פיזי.
גונתר אלוף מושלם מה שהוא עשה אדיר.
הסוף מאכזב רק כי ביאנקה היית שופטת.
הצמדה ראשונה של פנטה סוף סוף
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Stone_Cold מנותק
Rookie
*
תגובות: 65
Likes Given: 7
הצטרף בתאריך: Nov 2024
04-01-2025, 03:01 PM
אליפות הביניבשתית ככל הנראה אז באמת תלך לקרב מרובה משתתפים
ברון ופנטה זה בטוח, פין גם ירצה ויצטרף.
ובקשר לדומיניק, מניח שגם יהיה
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,503
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,028
04-01-2025, 04:48 PM
(04-01-2025, 02:07 PM)tomer4321 כתב:  יש היגיון שמעכשיו ועד רסלמניה סינה לא מופיע יותר? ככה נגמר הפיוד עד הקרב ביניהם?

נכון לעכשיו הוא לא מפורסם רשמית לעוד תוכניות.
יכולים להוסיף אותו בהמשך או שהוא יופיע בהפתעה.

(04-01-2025, 02:12 PM)Yossik כתב:  המתאבק החדש שהאמרקאי זה גייבל?

אל גרנדה אמריקנו = צ'אד גייבל.
מבחינת סטוריליין גייבל אומר שזה לא הוא ועד עכשיו אף אחד לא מצליח להוכיח את זה.

(04-01-2025, 03:01 PM)Stone_Cold כתב:  אליפות הביניבשתית ככל הנראה אז באמת תלך לקרב מרובה משתתפים
ברון ופנטה זה בטוח, פין גם ירצה ויצטרף.
ובקשר לדומיניק, מניח שגם יהיה

קרב מרובע יהיה מעולה, גם המשך הטיזינג לפירוק של באלור-דומיניק.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 01:30 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר