Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.4.2025

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.4.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,513
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,030
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-12-2025, 05:44 PM
תוכנית נהדרת של סמאקדאון.

- הקינג רנדי אורטון פותח את התוכנית לפופים גדולים מהקהל, התייחסות טובה לקנס וזה שהוא שילם כפול, היה פה טיזינג קצר לרנדי-אלדיס וזה הרגיש לי טוב, אפילו הקהל באולם הגיב כמו שצריך. ואז יצא סולו סיקואה החוצה. דאמ. מצד אחד הייתי מעדיף לקבל רנדי אורטון נגד ניק אלדיס ברסלמניה. מצד שני מגיע לסולו סיקואה ספוט בבמה הגדולה מכולם אחרי השנה הגדולה שהייתה לו. אם זה הקרב... נקווה שרנדי ישחרר לו פאנט יפה לגולגולת וימשיך הלאה.

- ליירה ואלקיריה ה-MVP של קרב הגאונטלנט הזה, הופעה מעולה נוספת שלה בזירה, תותחית.
היה ברור שיתנו את הניצחון כאן לליירה וביילי, כל השאר המשתתפות לא בקאליבר של לקבל כרגע ספוט ברסלמניה. אציין את מקסין דופרי שבזמן הקצר שלה בזירה הראתה שיפור וקיבלה יופי של תגובות מהקהל. ליירה וביילי נגד השירות החשאי היה מצוין, צ'אנטים מוצדקים של 'זה מדהים' מהקהל.
אני מתייחס למה שקיבלנו בתוכנית אבל כמובן שהדעה שלי בכללי היא שליירה הייתה צריכה להגן על האליפות הביניבשתית שלה ברסלמניה, מי שמחזיק באליפות לא צריך בכלל ללכת לכיוון של אליפות אחרת. אכניס פה גם את צ'לסי גרין, חבל מאוד שאליפויות המידקארד של הנשים לא מקבלות את הספוט.

- ביטדאון גדול של דרו מקנטייר על דמיאן פריסט. אין תלונות, יופי של פיוד, שניהם עושים עבודה חזקה.

- ריי פיניקס נגד ברטו היה קרב מדהים. חשבתי שפיניקס-פרייזר היה מעולה... הקרב הזה היה כמה רמות מעל. כל הספוטים של פיניקס משוגעים ותוך שבועיים בלבד הוא מרגיש כוכב והוא קונה את הקהל באולמות כל כך בקלות. ברטו אחד האנדרייטדים הגדולים שיש, כל הספוטלייט כמובן שילך לפיניקס... אבל הוא נתן פה הופעה מדהימה. נראה גם שמתחיל איזה סיפור אצל המקסיקנים, אסקובר ואנדראדה... מעניין.

- הנקודה החלשה של הפרק : מה שזה לא היה החרא הזה בין צ'לסי גרין וזלינה וגה. עדיף שלא יופיעו מאשר לתת להן דקה חסרת חשיבות.

- פרומו מצוין של קודי רודס. שבוע הבא הייפ אחרון בלאס וגאס בין קודי וסינה לפני הקרב שלהם. הו בייבי.

- אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון נגד רוקסן פרז היה קרב מעולה. אשכרה זרקו לנו את הקרב הגדול הזה משום מקום בסמאקדאון. מאצ'אפ שבעתיד יכול לסגור כל תוכנית ואירוע. השניים נפגשו פעמיים עד היום וזה היה בנקסטי, קרב אחד ב-2022 וקרב אחד ב-2023, הקרבות היו מעולים. התקיפה של שארלוט על טיפאני אחרי הקרב הייתה מצוינת, גם האנגל שהיה לפני התוכנית ששארלוט תקפה אותה מחוץ לאולם. הפיוד הזה מדהים ואני בהייפ גדול לקרב שלהן ברסלמניה.

- אלוף ארה"ב אל איי נייט ורנדי אורטון נגד סולו סיקואה וטאמה טונגה היה קרב מרכזי טוב. זה היה קרב קצר, היה מתאים לי לקבל עוד כמה דקות בזירה שלהם. ברגע שרנדי וסולו הלכו לברול מחוץ לזירה אפשר להגיד שהקרב לרסלמניה סגור... שוב מזכיר שהייתי מעדיף את אלדיס כאן. תקיפה מעולה של פאטו על נייט לסיום התוכנית. פאטו נגד נייט יהיה באנגר ברסלמניה. מת על שניהם.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-12-2025, 08:12 PM
אמרתי בתגובה קודמת ואדגיש שוב, תמיד בשבועיים שלוש לפני מניה מרגיש שהכל זה סתם פילר עד לאירוע עצמו.

קצת מאכזב שזה הכיוון לרנדי, ברור שזה תחת הנסיבות ואין זמן לבנות סיפור אבל עדיין…

מה הסיכוי שבגלל מה שהיה עם אל איי נייט, רנדי מקבל טייטל שוט? סוג של נקמה על ההתערבות של סולו בביזנס של רנדי. הרי הוא אמר לניק שהוא יהיה שם לבוש ומוכן לקרב.

האמת שקיוויתי שהוא יתן rko לאל איי נייט יעשה היל טרן וייקח את התואר אבל זה סתם פנטזיה אישית שלי.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,370
אשכולות: 92
Likes Given: 1,248
04-12-2025, 09:36 PM
היילייטס של 3-5 דקות היה מסכם מושלם את התוכנית המשעממת הזאת.
כל פעם שרנדי מופיע אני מבין כמה הוא היה חסר לי כל התקופה הזאת שהיה בחוץ. אין ספק שהייתי רוצה לראות מאצ'אפ יותר מעניין בשבילו למניה, אבל למען האמת סולו זאת לא אופציה כזאת רעה.

יאללה, רסלמניה מעבר לפינה.

[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,291
אשכולות: 0
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-12-2025, 10:06 PM
(04-12-2025, 05:44 PM)lidoradir כתב:  תוכנית נהדרת של סמאקדאון.

- הקינג רנדי אורטון פותח את התוכנית לפופים גדולים מהקהל, התייחסות טובה לקנס וזה שהוא שילם כפול, היה פה טיזינג קצר לרנדי-אלדיס וזה הרגיש לי טוב, אפילו הקהל באולם הגיב כמו שצריך. ואז יצא סולו סיקואה החוצה. דאמ. מצד אחד הייתי מעדיף לקבל רנדי אורטון נגד ניק אלדיס ברסלמניה. מצד שני מגיע לסולו סיקואה ספוט בבמה הגדולה מכולם אחרי השנה הגדולה שהייתה לו. אם זה הקרב... נקווה שרנדי ישחרר לו פאנט יפה לגולגולת וימשיך הלאה.

- ליירה ואלקיריה ה-MVP של קרב הגאונטלנט הזה, הופעה מעולה נוספת שלה בזירה, תותחית.
היה ברור שיתנו את הניצחון כאן לליירה וביילי, כל השאר המשתתפות לא בקאליבר של לקבל כרגע ספוט ברסלמניה. אציין את מקסין דופרי שבזמן הקצר שלה בזירה הראתה שיפור וקיבלה יופי של תגובות מהקהל. ליירה וביילי נגד השירות החשאי היה מצוין, צ'אנטים מוצדקים של 'זה מדהים' מהקהל.
אני מתייחס למה שקיבלנו בתוכנית אבל כמובן שהדעה שלי בכללי היא שליירה הייתה צריכה להגן על האליפות הביניבשתית שלה ברסלמניה, מי שמחזיק באליפות לא צריך בכלל ללכת לכיוון של אליפות אחרת. אכניס פה גם את צ'לסי גרין, חבל מאוד שאליפויות המידקארד של הנשים לא מקבלות את הספוט.

- ביטדאון גדול של דרו מקנטייר על דמיאן פריסט. אין תלונות, יופי של פיוד, שניהם עושים עבודה חזקה.

- ריי פיניקס נגד ברטו היה קרב מדהים. חשבתי שפיניקס-פרייזר היה מעולה... הקרב הזה היה כמה רמות מעל. כל הספוטים של פיניקס משוגעים ותוך שבועיים בלבד הוא מרגיש כוכב והוא קונה את הקהל באולמות כל כך בקלות. ברטו אחד האנדרייטדים הגדולים שיש, כל הספוטלייט כמובן שילך לפיניקס... אבל הוא נתן פה הופעה מדהימה. נראה גם שמתחיל איזה סיפור אצל המקסיקנים, אסקובר ואנדראדה... מעניין.

- הנקודה החלשה של הפרק : מה שזה לא היה החרא הזה בין צ'לסי גרין וזלינה וגה. עדיף שלא יופיעו מאשר לתת להן דקה חסרת חשיבות.

- פרומו מצוין של קודי רודס. שבוע הבא הייפ אחרון בלאס וגאס בין קודי וסינה לפני הקרב שלהם. הו בייבי.

- אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון נגד רוקסן פרז היה קרב מעולה. אשכרה זרקו לנו את הקרב הגדול הזה משום מקום בסמאקדאון. מאצ'אפ שבעתיד יכול לסגור כל תוכנית ואירוע. השניים נפגשו פעמיים עד היום וזה היה בנקסטי, קרב אחד ב-2022 וקרב אחד ב-2023, הקרבות היו מעולים. התקיפה של שארלוט על טיפאני אחרי הקרב הייתה מצוינת, גם האנגל שהיה לפני התוכנית ששארלוט תקפה אותה מחוץ לאולם. הפיוד הזה מדהים ואני בהייפ גדול לקרב שלהן ברסלמניה.

- אלוף ארה"ב אל איי נייט ורנדי אורטון נגד סולו סיקואה וטאמה טונגה היה קרב מרכזי טוב. זה היה קרב קצר, היה מתאים לי לקבל עוד כמה דקות בזירה שלהם. ברגע שרנדי וסולו הלכו לברול מחוץ לזירה אפשר להגיד שהקרב לרסלמניה סגור... שוב מזכיר שהייתי מעדיף את אלדיס כאן. תקיפה מעולה של פאטו על נייט לסיום התוכנית. פאטו נגד נייט יהיה באנגר ברסלמניה. מת על שניהם.

דיי לידור דיי
אין סיכוי שנהנת מהתוכנית הזאת... לא מאמין לך...
יש גבול גם כמה אתה יכול ללקק לwwe... זאת לא תוכנית לשבוע לפני רסלמניה
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
04-12-2025, 10:17 PM
(04-12-2025, 10:06 PM)תנולהיותאורח כתב:  דיי לידור דיי

אני תמיד רושם את האמת ואיך אני מרגיש לגבי התוכניות שאני רואה, אני מפרט מה אהבתי ומה פחות.
אם יש תוכנית שרעה מבחינתי... אני אחרבן עליה חזק בתגובה. לא כאן המקרה מבחינתי.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
04-12-2025, 11:22 PM
[Image: 20230523-NXT-Roxanne-Tffany-FC-Tues-6cfc...ff13a9.jpg]

[Image: Screenshot-1.png]

נפגשו בגמר טורניר הפריצה לנשים ב-NXT לפני שנתיים... ועכשיו נפגשו בסמאקדאון.
לא יכול לחכות לפיוד גדול אמיתי בין השניים, העתיד בידיים טובות.  Heart
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
סולו דולו
תגובות: 5,927
אשכולות: 4
Likes Given: 32
04-13-2025, 12:20 AM
חרא סמקדאון אני שמח שנקבל סולו רנדי במניה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
04-13-2025, 12:27 AM
(04-12-2025, 10:06 PM)תנולהיותאורח כתב:  דיי לידור דיי

אני מאמין ללידור כשהוא מתלהב מתכנית.
לידור הוא הרבה דברים - רובם גרועים למדי, אבל שקרן הוא לא.

הפער בנינו לבין לידור הוא לא שלידור משקר, אלא שלידור לא מבין ברסלינג.
זה גם למה הוא אוהב את אורטון, אוואנס ואחרים. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
04-13-2025, 01:15 AM
נראה שאני בעמדת מיעוט לגבי אלו שנהנו מהפרק.

* הגאטלנט היה מזעזע גם בחוסר ההפתעות (אף אחד לא ישכנע אותי שאין עונש על ניה ג'קס) וגם בבנייה שריסקה זוגות
קבועים בשביל מה? פיוד עתידי בין ביילי לבין ליירה המשמעממת? זה היה נקודת השפל שמאוד השפיע על הפרק.

*סגמנט פתיחה טוב של רנדי במיוחד הטיזינג של קרב נגד ניק הGM של סמאק.

*פריסט פוצע שבוע שני ברציפות את דרו שסוחב אותו לפיוד שבוא פריסט חייב להוכיח שזה לא גדול עליו.
קרב רחוב אומר לדעתי שרוצים פה קרב גדול ולא בטוחים שפריסט בקרב רגיל יכול לספק את זה. לכן כמו אחרים פה
אני כן רואה אותו יורד למיד קארד אחרי מניה

*הפיוד הכי מעניין כרגע זה שארלוט נגד טיפי. האמת והכתיבה מתערבבים כל כך טוב אחד בשני שאנחנו כבר לא מסוגלים להפריד
כמעט בין השניים. ולעשות סגמנט לא מצולם שמסתמך על אוהדים במקום שיצלמו ויעלו אותו, לא יודע אם זה גאונות או טירוף.
מקורות בכירים טוענים ששארלוט כמו סינה, רנדי, פאנק, ריינס ואחרים אוהבת להרתיח את המים ולראות אם זה יגרום לטאלנט הצעיר
לטבוע או שהוא יוכיח את עצמו כמי ששייך לסצנת המיין איבנט. מקור אחר טוען ששארלוט ניסתה להשפיל את טיפי והקהל חש בזה
ושיתק אותה לחלוטין מה שלא אמור לקרות למישהי במעמד שלה. על אלו תוסיפו את הידיעה על עונש משמעתי ל2 הבנות, תקיפה
של שארלוט למורות "שהורחקה מהבניין" את ברט מתערב בסגמנט ונותן את התחושה ששארלוט שוב חורגת וחותם את זה במילים
שארלוט לפעמיים לא יודעת להיות מקצוענית. ותבינו למה כולם יהיו דבוקים לסמך כאשר הקרב הזה יגיע. הקרב הזה יש פוטנציאל
להיות הקרב של כל המנייה.

*רוקסן פשוט כל כך טבעית בקארד הראשי נגד הטובות ביותר שזה מדהים. מרגיש שכל מה שנשאר לשאול כמה מהר היא תקבל
חגורה מהרגע שהיא תעלה רשמית לרוסטר הראשי.

*פינקס משתמש בכל חלק בזירה באיזה צורה שמתחשק לו, לא נתקלתי בדבר כזה. אני כרגע נוטה להאמין שפנטה כריזמטי יותר
מאחיו הצעיר (לא שפינקס לא כריזמטי) אבל גם מאמין לו שהוא אומר שפינקס הוא הלוצ'ה הטוב בעולם. לדעתי הם יכולים להגיע
לאפר קארד עם נגיעות במין איבנט כיחידים, או להתחרות על התואר הזוג הטוב בהיסטוריה של הWWE ככה שמאוד קשה לדעת
מה אני מעדיף אותם. מעניין אם הם יכולים להיות הזוג הראשון שמתאבק קבוע ביחידים ועדיין צמד פעיל בסצנת הזוגות.
ברטו כשרון נהדר לדעתי ויכול להתעלות בבנייה והשקעה נכונה גם על אנדרדה. יש לו את המראה הנכון, הוא טוב ממנו באנגלית.
הוא מוציא תגובות מהקהל, הוא מעולה בזירה רק צריך לרוץ איתו.
הגב

•
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
**
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
04-13-2025, 01:59 AM
וואלה בנייה קצת חמוצה מדי לרסלמניה
יצאתי מהצ׳אמבר בתחושה שרסלמניה 41 > רסלמניה 40 ועכשיו זה ממש לא קרוב.
כמו שמישהו פה רשם בסוף קיבלנו קרבות כמו ג׳ייבל - ריי, נעומי - ג׳ייד, הזוגות נשים, לוגאן פול - סטיילס, אני חושב שממה שרשמתי פה אני אראה רק לוגאן סטיילס.
וגם הבנייה של כל הפיודים למעט המשולש הייתה על הפנים
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 08:51 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר