Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.4.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.4.2025
Chaosisback מנותק
Rookie
*
תגובות: 68
אשכולות: 0
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-26-2025, 03:56 PM
קרב זוגות אחד הטובים שראיתי! סינה ורנדי היה זהב.
אהבתי שסינה רוצה לנצח את אורטון בבית של אורטון ולא סתם.

מצטער אבל טיפאני לא מלהיבה אותי, תמיד אותו דבר בקרבות שלה..
נראה מאולץ
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,851
אשכולות: 1
Likes Given: 1,320
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-26-2025, 03:58 PM
(04-26-2025, 03:05 PM)Sexy devil כתב:  גם אם סינה יעשה פייס טרן הקהל ברובו לא יסלח לו על מה שעשה.
הרסו לו את הרגע עד עכשיו אין הרגשה ואווירה של שבירת שיא.

אותו קהל שהצליח לסלוח להאנטר של 2004, לרנדי של 2009, לטייקר של מינסטר אוף דארקנס, לאדג' של 2006, יצליח גם לסלוח למי שאמר לו שהוא אבא חרא

אולי אם במקום להיות עסוקים בלסלוח להם הם היו מגדלים את הילדים שלהם סינה לא היה עושה את זה במקומם ולא היינו כאן היום
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
Main-Event
תגובות: 5,866
אשכולות: 4
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-26-2025, 04:30 PM
(04-26-2025, 03:45 PM)Tzahi כתב:  חשוב שתציין שזאת דעתך, כי להגיד אין אווירה והרגשה של שבירת שיא זה סובייקטיבי מאוד.
אני דווקא מאוד מרגיש שבירת שיא וכבנאדם בוגר מודה שכמעט בכיתי שסינה לקח כי זה מאוד משמעותי עבור כל מי שצופה שנים ובמיוחד עבור סינה שכבר הייתי בטוח שישאירו אותו תיקו עם פלייר.

אם כבר לשבור את השיא, אז לעשות את זה כמו פלייר בצורה מלוכלכת שבה לא בוחלים באמצעים העיקר להשיג את המטרה, אליפות פאקינג 17!
לדעתי האישית יש תחושה של שבירת שיא וזווית חדשה לדמות ההיל שאני בטוח עוד הרבה אחריו יחקו אותו בעסק הזה.

תקשיב אנסה להגיד את זה בצורה פשוטה.
שבן אדם שובר שיא ועושה הסטוריה זה רגע גדול ולא רק בהאבקות אלה בכל דבר.
אחרי כל כך הרבה שנים השיא של ריק פלייר נשבר.
וכאן היה רגע הסטורי.

אין אווירה והרגשה כזאת כי סינה היה צריך לקבל כבוד בזירה או מאחורי הקלעים מטריפל אייץ אולי אפילו מריק פלייר ועוד מתאבקים ברוסטר וכמובן הקהל היה נותן חו כבוד גדול אם כל זה היה קורה הייתי מרגיש אווירה והרגשה של שבירת שיא ואז סינה היה מגיע לראו של אחרי רסלמניה ואז היה עושה היל טרן בהפתעה כי מה שהיה ברסלמניה ובראו אתה גם רואה בקהל ובצופים בבית אין הרגשה ששברו את השיא של פלייר
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,152
אשכולות: 3
Likes Given: 505
הצטרף בתאריך: Feb 2025
04-26-2025, 05:51 PM
(04-26-2025, 04:30 PM)Sexy devil כתב:  תקשיב אנסה להגיד את זה בצורה פשוטה.
שבן אדם שובר שיא ועושה הסטוריה זה רגע גדול ולא רק בהאבקות אלה בכל דבר.
אחרי כל כך הרבה שנים השיא של ריק פלייר נשבר.
וכאן היה רגע הסטורי.

אין אווירה והרגשה כזאת כי סינה היה צריך לקבל כבוד בזירה או מאחורי הקלעים מטריפל אייץ אולי אפילו מריק פלייר ועוד מתאבקים ברוסטר וכמובן הקהל היה נותן חו כבוד גדול אם כל זה היה קורה הייתי מרגיש אווירה והרגשה של שבירת שיא ואז סינה היה מגיע לראו של אחרי רסלמניה ואז היה עושה היל טרן בהפתעה כי מה שהיה ברסלמניה ובראו אתה גם רואה בקהל ובצופים בבית אין הרגשה ששברו את השיא של פלייר

מה שאתה רואה בלייב לא אומר שזה ככה מאחורי הקלעים,מאיפה לך לדעת שאין הרגשה של שבירת שיא?כהיל אני לא חושב שהוא צריך את כל הכבוד בעולם עם פרחים וכולם מחכים לו ברמפה,לך תדע אולי שנגמר הרסלמניה אולי עשו חגיגה קטנה ככה והם שמרו לעצמם את כל הוידאו..מספיק הקהל העריך את הניצחון שלו במאין אבנט זה כבר קנה לו את כל עולמו,לפעמים מילה אחת מספיקה ולא מסיבות(למרות שרציתי בזה אבל מעדיף איך שיצא ולא מתלונן לרגע)
הגב

•
חפש
הגב
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 848
אשכולות: 1
Likes Given: 116
הצטרף בתאריך: Jan 2025
04-26-2025, 08:50 PM
סמאק 10/10
המאיין איוונט היה וואו אחד גדול
באסה של נתנו להם את הקרב הזה ברסלמניה
קרב פסיכי זה היה
לא יודע אני מרגיש שפאטו בדרך לפייס טרן
הגב

•
חפש
הגב
BlackMarkHenry מנותק
Rookie
*
תגובות: 79
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2023
04-26-2025, 08:54 PM
אני אגיב על דבר אחד:

ווואו הקרב TLC, איך זה לא היה במניה לא מובן לי. הקרב הכי טוב של השבוע האחרון ואחד מקרבות ה-TV הכי טובים אי פעם ב-WWE. כל כך הרבה ספוטים נהדרים, אשכרה גם מתח כמו שצריך בסוף לגבי מי הולכים לזכות וגם הרבה הרגשה של נוסטלגיה לקרבות TLC זוגות הישנים שלא הייתה הרבה זמן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,441
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,019
04-26-2025, 09:20 PM
תוכנית מצוינת של סמאקדאון. טריפל פינק אותנו בתוכניות גדולות של ראו וסמאקדאון אחרי רסלמניה.

- סגמנט אדיר של אלוף ה-WWE ג'ון סינה ורנדי אורטון. אשכרה אני רושם את זה ב-2025, לא יאומן. מת על ההתחלה הזאת שסינה מתעצבן על הכרוז ואז הוא מכריז עליו כגדול מכולם, Never Seen Seventeen, האלוף האחרון האמיתי. זה זהב. רנדי ישר יוצא החוצה והאולם מתפוצץ, הגדולים מכולם שוב נפגשים אחד מול השני. רנדי יורד נמוך ומקניט את סינה על כך שאין לו ילדים, לא חושב שראינו מישהו בטלוויזיה אומר את זה לסינה בפנים. אבל לרנדי מותר. אחרי השורה הזאת סינה נכנס למוד רוצח, השורה שהוא אמר שאין לו ילדים זה בגלל שהוא גידל אותנו במשך 25 שנה הייתה מאסטרפיס. סינה עבר לקבור ילד ואבא בקהל, זה היה סינמה. היה אפשר לראות את רנדי כמה פעמים ממש מחזיק את עצמו לא לשבור דמות ולצחוק, זה היה כל כך טוב. רנדי זהב בכל דבר שהוא עושה, סינה זהב בכל דבר שהוא עושה. אשכרה אנחנו עדים לפיוד GOATS בתפקידים הפוכים, רנדי אורטון הפייס, ג'ון סינה ההיל. מי היה מאמין. תודה שזכינו.

- הו בייבי, פראקסיום מגיעים לרוסטר הראשי. באנגר קליל של פראקסיום ולוס גארזה. למי שלא מכיר... פראקסיום : הטאג הכי טוב בעולם ההאבקות, תהנו.

- אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון נגד ג'ייד קארגיל היה קרב נחמד, לא יותר מזה. קרב בקצב מאוד איטי, כמה מהלכים לא חלקים בעין, כמה בצ'בוצ'ים פה ושם, הזרימה לא הייתה כמו שצריך. כן היו כמה ספוטים טובים + ספוט אחד גדול של ג'ייד שנתנה לטיפאני פאוורבומב מטורף. יש לג'ייד עוד הרבה עבודה לפניה, היא לא צריכה להתקרב בזמן הקרוב לתמונת אליפות. היה ברור שקרב בקאליבר הזה יפסל. אין לי בעיה שהפיוד של ג'ייד ונעומי ימשיך, נעומי מעולה בתור הילית. ניה ג'קס חוזרת זה מעולה, מגיע לנו פיוד אמיתי של ניה וטיפי.

- זלינה וגה נגד צ'לסי גרין על אליפות ארה"ב לנשים היה קרב נהדר. צ'לסי גרין מצוינת כמו תמיד, זלינה וגה אנדרייטד. נהנה מאוד מזלינה בתקופה האחרונה מאז שהפרידו אותה מ-LWO ושלחו אותה לבד לסמאקדאון. השבוע סוף סוף גם היא קיבלה קצת תגובות במהלך הכניסה שלה, במהלך הקרב זה היה יותר טוב. שמח מאוד בשבילה על הזכייה בפעם הראשונה, מגיע לה. מרענן גם לראות החלפות אליפות יחסית מהירות, לא כל ריין צריך להיות ארוך.

- אליסטר בלאק עושה את החזרה שלו לרסלינג אחרי 5 שנים בחוץ, הגיע הזמן. אליסטר בלאק קיבל פופים מטורפים מהקהל במהלך הכניסה שלו, היה כיף לשמוע את זה, הקהל עדיין זוכר אותו. איזה מזל שהם שמרו על השיר האגדי שלו מ-NXT, שיר גדול. בלאק מנקנק את מיז בבלאס מאס. נקווה שהריצה הזאת שלו בחברה תיהיה מצליחה, הלוואי.

- דרו מקנטייר נגד אל איי נייט היה קרב טוב, הופעה טובה מאוד של שניהם. גם כאן היה ברור שלא נקבל ניצחון משכנע של אף צד ומבחינתי זאת החלטה טובה. באשכול דיבורים לייב רשמתי שאני מעדיף קרב משולש/מרובע של פאטו בבאקלאש, זה יהיה קרב מדהים. שישמרו את פאטו-מקנטייר לאירוע אחר, מגיע לנו איזה בנייה טובה לקרב של החיות האלה. ו... החיסול של פאטו(וגם הפרומו על סולו) היה מדהים.

- הסטריט פרופטס נגד DIY נגד MCMG בקרב TLC על אליפות הזוגות של ה-WWE היה ענק ענק ענק. מצטרף פה לכל הגמירות לגבי הקרב הזה, כמעט חצי שעה של טירוף שלא נגמר. עמדו בציפיות ופינקו אותנו מאחד מקרבות השנה של הזוגות. כל ספוט יותר גדול מהשני, איזה פיצוצים הלכו שם, שולחנות וסולמות נשברו, כולם עפו מצד לצד, אפילו מונטז פורד השתמש בפאקינג פורטזה שאוהד הביא לו בשורה הראשונה חחחחחחחחחח. באמת הזיה שלא קיבלנו את הקרב הזה ברסלמניה. אבל פה נתנו להם כל כך הרבה זמן, בלי פרסומות. ואנחנו זכינו. שאפו.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,364
אשכולות: 92
Likes Given: 1,246
04-26-2025, 09:36 PM
יופי של תוכנית. ממשיכים את הרצף המצוין מ-RAW.

הסגמנט של רנדי וסינה היה מצוין.
לא חשבתי שבשנת 2025 נראה שוב רנדי אורטון וג'ן סינה נלחמים על האליפות הראשית, כשהפעם רנדי בתפקיד הפייס וסינה בתפקיד ההיל. מטורף.
אני חייב להגיד שזאת הפעם הראשונה שבאמת נהנתי מהגרסא הזאת של ג'ון סינה. עד עכשיו הרגיש לי שהוא סתם חוזר על עצמו בכל פעם מחדש, אבל הפרומו הזה הרגיש כבר ברמה אחרת. השורה של סינה על זה ש-25 שנה הוא גידל את הילדים של כולם - ענק. רנדי נתן פרומו לא פחות טוב ויותר מזה, מהפרומואים היותר טובים שלו לדעתי.
משהו שאני מאוד אוהב בגרסא הזאת של סינה זה השטיק שהוא בונה למכה עם האליפות עם החיוך הקטן הזה תוך כדי. 
אני צופה ברנדי וסינה נכנסים לברול ועדיין לא מצליח לעכל תוך כדי שזה אשכרה קורה. וכמובן ה-RKO לסיום כקינוח.

פראקסיום הם לגמרי חייזרים. תוספת מדהימה למלקת הזוגות.

הם פשוט זרקו לנו את טיפי-ג'ייד ככה משום מקום.
היה אחלה קרב, אני מאמין שעוד נראה את המאצ'אפ הזה כמה פעמים בהמשך.
התקיפה של נעמי הייתה מביכה ברמות. קרינג' טהור. גירד לי בכל הגוף. סלחו לי אבל אני לא מסוגל לראות אותה.
אז אנחנו חוזרים לטיפי-ניה והאמת שאין שום בעיה עם זה. יש כאן תוכן, יש עלילה, רק כדאי להם מאוד שטיפי תשמור על האליפות אצלה.

הו שיט, אליסטר בלאק שוב ב-WWE.
מצד אחד אני כל כך שמח, אחד מהמתאבקים שאני יותר אוהב חוזר לעניינים, מצד שני... עד כמה הוא באמת יחזור לעניינים?
אני מסכים עם התגובה של גיא. אליסטר כנראה ימשיך להיות מסתורי ואפל עם פרומואים בחדר החשוך מאחורי הקלעים. כמה אפשר?
זה אפילו לא הקריאייטיב, נראה שזה הדבר היחיד שהבן אדם אוהב לעשות והלוואי שאני טועה, כי יש בו כל כך הרבה מעבר.
סך הכל ערב שמח מאוד לאליסטר ובת הזוג שלו שזוכה באליפות ארה"ב לנשים.

אז סיימנו עם המרובע על הבין יבשתית ונראה שהגיע הזמן למרובע על אליפות ארה"ב. אני בעד לגמרי.
השורה של נייט על הריין של מקנטייר.... אאוץ'. 

המאיין אבנט היה קרב TLC מושלם. מושלם.
זה לגמרי קרב שהיה צריך להכנס ללילה הראשון של רסלמניה במקום כל הביזיון שהלך שם. אני באמת לא מצליח להבין איך זה לא קרה.
הופעה מדהימה של כל הזוגות, שאפו ענק לכולם. ניצחון מוצדק בעיניי של הפרופיטס שהצליחו להחיות את עצמם מחדש.
חייב לדבר על מונטז פורד - גם אם הוא יהיה מאיין אבנטר מוצלח במיוחד, הוא עדיין יהיה אלוף ראשי יום אחד. אם ג'יי אוסו עשה את זה, אם קופי קינגסטון עשה את זה, מונטז פורד יהיה חייב לעשות את זה.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-26-2025, 10:15 PM
למה אחרי כל rko סינה שוכב כאילו פגעה בו פצצה גרעינית?
סינה לא אמין, רנדי פייס גרוע, שיעמום טוטאלי.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-26-2025, 11:06 PM
בסופו של דבר, יום אחד יוציאו סרט דוקו על סינה ושבירת השיא.

כאשר זה יקרה, אנחנו נראה מה היה מאחורי הקלעים ואיך הוא (לדעתי לפחות) נשבר ובטח בכה מהתרגשות וחגג עם כל החברים מאחורה. כרגע הוא בדמות ועושה את זה מצוין, אבל התחושה האמיתית של מה היה אחרי הזכייה ה-17 תתברר לנו רק כשייצא הסרט הזה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 05:36 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר