Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW

עמודים (126): « הקודם 1 ... 11 12 13 14 15 ... 126 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
07-27-2025, 06:02 PM
היום התחיל בסטארדום הגראנד פרי 5STAR.

היו אחלה קרבות, קצב מאוד גבוה. למישהו יצא לצפות או מעוניין בהמלצות/דעות?
הגב
The following 2 users Like Tblack's post:
  • DarkArts, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-27-2025, 06:42 PM
(07-27-2025, 06:02 PM)Tblack כתב:  היום התחיל בסטארדום הגראנד פרי 5STAR.

לא צפיתי, מעניין לשמוע מה חשבת
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
07-27-2025, 06:48 PM
מרצדס מונה כרגע מחזיקה 8 חגורות אליפות, חסר לה 2 כדי לעשות את התמונה המפורסמת של אולטימו גררו.

היא ניצחה קרב אינדיז בפולין וזכתה באליפויות הנשים של הארגון הפולני Prime Time Wrestling (אלופת הנשים הראשונה שמה), והארגון האיטלקי BestYa Wrestling. 

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • Tblack
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
07-27-2025, 06:48 PM
(07-27-2025, 06:02 PM)Tblack כתב:  היום התחיל בסטארדום הגראנד פרי 5STAR.

תני שמות שמומלץ לעקוב אחרי, אני האמת כבר לא רואה סטארדום אז מת לדעת.

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
07-27-2025, 08:10 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-27-2025, 09:16 PM על ידי Tblack.)
יאללה, קצת מגילת דעות על הקרבות שראיתי. כולם היו קרבות קצרים יחסית.
סליחה מראש שאני הולכת לחרב שמות בכתיבה בעברית.
ספוילרים יהיו מוסתרים לאלה שיעדיפו שלא לדעת את זהות המנצחות.

(אני כן אגיד מראש שאני עוקבת אחרי סטארדום בעיקר דרך טוויטר כי לצערי לא מצליחה למצוא זמן לעקוב באמת, קחו זאת בחשבון.)

סאיה קמיטאני נגד ליידי C: הקרב הפותח של הטורניר. סאיה קמיטני היא הכוכבת הגדולה ביותר בסטארדום בעיניי. מעבר לעובדה שכל הפרזנטציה שלה מהפטנת, היא גם זזה בצורה שונה משאר המתאבקות. לא יודעת להסביר את זה, משהו בתנועות שלה מזכיר לי שיניגאמי.
ומאז שהיא עשתה היל טרן, מרגיש כאילו לכולם יש אג'נדה נגד סאיה. הקרב היה קרב פרוע, מאוד מהיר. גם סאיה וגם ליידי C לא בחלו באמצעים והתוצאה הייתה קרב טוב מאוד. לגבי סוף הקרב - קצת התאכזבתי שהוא לא נגמר בצורה "משכנעת" אחרי פינישר, אלא במעין סוג של רולאפ. אבל הביטדאון הגיע אחרי הקרב.

איה סאקורה נגד אמי סוהרי: אני מרגישה שיש הרבה הייפ סביב איה סאקורה - לא מתלהבת. אמי הרשימה אותי בכוח שלה.

יוריה הימה נגד מיו אמסאקי: הקרב הרגיש קצת חלבי. יש איזה טייפקאסט כזה של מתאבקות בסטארדום, בעיקר מתאבקות צעירות, שהן מנסות להיות heavy hitters אבל הן קטנטנות וזה קצת נראה מגוחך. הרגשתי שהקרב הזה היה קצת ככה. בסופו של דבר כן נהניתי, אבל הוא לא אחד מהמומלצים שלי להיום.
מה שכן - מיו אמסאקי ניצחה עם גרסה מגניבה ממש של פדיגרי.

רינה נגד ריאן: קרב של שתי מתאבקות צעירות. בכללי, מרגיש לי שיש גל של מתאבקות צעירות כרגע בסטארדום. זה נחמד.
בכל אופן, בעיניי אחד מקרבות הערב. רינה חזרה להתאבק אחרי בערך חודש בחוץ בגלל זעזוע מוח.
רינה היא אחת הכוכבות והמתאבקות האהובות עליי כרגע ואני מאוד משתדלת לראות את הקרבות שלה. היא לא מתפשרת, מאוד עוצמתית ויש בה משהו טהור וטוב מאוד שכיף לצפות בו. היא קצת מזכירה לי את טאקשיטה.
הקרב היה בקצב מעולה, שתיהן מאוד השקיעו. קרב מומלץ.

רואקה נגד בוזילה: האמת שראיתי את הקרב הזה ממש הרגע. באתי לשלוח את התגובה אבל קראתי תגובות אז החלטתי לראות את הקרב בהילוך מהיר. קרב נהדר, שתי היליות במשחק חתול ועכבר כשרואקה תמיד מנסה לעכב את בוזילה ולגרום לה להפסד בספירת חוץ - כולל ניסיון של כל הייט להחזיק את בוזילה, ללא הצלחה. זה הוציא את בוזילה כאיום ממש גדול. בכללי אני חושבת שמכל הקרבות שראיתי, בקרב הזה האופי והגימיק של המתאבקות הכי בלט. קרב מוצלח ומהנה מאוד, בייחוד לאלה שאוהבים הומור בקרבות שלהם, וכלל גם ספוטים טובים. חוץ מזה - הקרב היחיד שראיתי שנגמר בתיקו ובצדק.

נאטסוקו טורה נגד AZM: הקרב ה"ספוט-יי" של הערב. קרב קצר אבל מאוד טוב. זו הפעם השנייה בשבוע האחרון שאזומי על תקן דוד בקרב דוד נגד גוליית, כשבשבוע שעבר הייתה גם נגד בוזילה. לא ראיתי את הקרב ההוא אבל שמעתי עליו דברים טובים ואני מקווה להשלים אותו. בכל אופן, הקרב נגד טורה כיפי לצפייה וגם - תוצאה מפתיעה - לא ציפיתי שטורה תנצח את אזומי כל כך מהר. אזומי אמנם הפסידה, אבל היא תעשה הרבה בטורניר הזה, אין לי ספק.

טומוקה אינאבה נגד סטראלייט קיד: סטארלייד קיד פשוט מטורפת. כישרון מדהים. חושבת שזה קרב הערב שלי. הקרב היה גם טכני, גם מהיר, גם קרב של קאונטרים, גם ספוטים באוויר. הן הפציצו ואני מאוד ממליצה על הקרב הזה. היה להן סשן אגרופים מדהים באמצע הקרב. מעבר לזה - אני כן הופתעתי, גם כאן, שסטארלייט קיד הפסידה, אבל טומוקה אינאבה הייתה מעולה והגיע לה לגמרי.

קונאמי נגד סאריייי: דווקא הקרב הזה, שהיה אמור להיות אולי קרב הערב, קצת אכזב אותי. סאריייי לא החליטה עם מי היא בפיוד מתוך כלל המתאבקות של הייט - מומו ווטאנבה, קונאמי או סאיה קמיטאני. בשבוע שעבר היה קרב משולש של שלושת המתאבקות של הייט נגד סאריייי ועוד כמה מתאבקות שלא נהניתי ממנו, אז אני מניחה שאני לא צריכה להיות מופתעת שלא נהניתי גם מהקרב הזה. זה היה אולי הקרב הכי "כבד" והכי איטי. דווקא ציפיתי מהן ליותר, אבל לא הרגשתי שזה היה שווה את הזמן שלי.

סיאקה קורארה נגד נאצופוי (מעתה תיקרא פוי): המיינאיבנט של הערב - דרבי קוסמיק אנג'לס. אחרי שטאם נאקאנו פרשה, פוי נכנסה להיות אחת המנהיגות של הסטייבל אבל דווקא קורארה היא זו שמשכה את תשומת הלב וזו שיותר התייחסו אליה. קורארה בעיניי סובלת מהסינדרום הנ"ל של הצעירות שחושבות שהן קשוחות כשבפועל הן... לא. היא כן כישרונית מאוד ויש לה ספיר מהחלומות (זה נותן לה בונוס אצלי) והכימיה בינה לבין פוי הייתה טובה. מאוד הרגישו שיש פה קרב של אחות גדולה נגד אחות קטנה והקרב היה מהנה מאוד. הסוף - היה נכון. פוי מנצחת את קורארה ומצליחה להראות לה שעדיין יש היררכיה. הן היו מאוד חמודות אחרי הקרב.

היו עוד קרבות שלא הצלחתי להשלים. ביאה פריסטלי (לשעבר בלייר דייבנפורט) עשתה את החזרה שלה לארגון.
עוד משהו מבחינת התוצאות -
כל אלופות הסינגלז הנוכחיות הפסידו בקרב הראשון שלהן, מפתיע מאוד. וגם - הייט ללא הפסד בכלל (תיקו אחד והשאר נצחונות).

מתאבקות שכדאי לעקוב אחריהן:
- רינה (Rina) כפרה עליה ששום פציעה לא תבוא מעליה
- סאיה קמיטאני (Saya Kamitani)
- האחיות אזוסה (Azusa) וטומוקה אינאבה (Tomoka Inaba)
- אזומי (AZM)
- סטארלייט קיד (Starlight Kid)
- מומו ווטאנבה (Momo Watanabe)
- ועושה רושם שגם בוזילה (Bozilla)
הגב
The following 4 users Like Tblack's post:
  • ANYS, DarkArts, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
07-27-2025, 08:33 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-27-2025, 08:34 PM על ידי Tblack.)
אופסי
איך מוחקים תגובה?
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
07-27-2025, 09:39 PM
(07-27-2025, 06:48 PM)DarkArts כתב:  מרצדס מונה כרגע מחזיקה 8 חגורות אליפות, חסר לה 2 כדי לעשות את התמונה המפורסמת של אולטימו גררו.

היא ניצחה קרב אינדיז בפולין וזכתה באליפויות הנשים של הארגון הפולני Prime Time Wrestling (אלופת הנשים הראשונה שמה), והארגון האיטלקי BestYa Wrestling. 

קרוב
[Image: image.jpg]

(07-27-2025, 08:10 PM)Tblack כתב:  מתאבקות שכדאי לעקוב אחריהן:
- רינה (Rina) כפרה עליה ששום פציעה לא תבוא מעליה
- סאיה קמיטאני (Saya Kamitani)
- האחיות אזוסה (Azusa) וטומוקה אינאבה (Tomoka Inaba)
- אזומי (AZM)
- סטארלייט קיד (Starlight Kid)
- מומו ווטאנבה (Momo Watanabe)
- ועושה רושם שגם בוזילה (Bozilla)

וואלה הפייבוריטיות שלי הן דווקא סוזו סוזוקי ונאטסופוי למרות שהיא בדיוק הפסידה את הצ'אנס שלה מול סאיה אבל אנסה להשלים גם קרבות של רינה והאחיות אינאבה שפחות יצא לי לצפות בהן.
סטארלייט קיד באמת מטורפת אבל לא רואה אותה זוכה כל עוד היא מחזיקה בחגורה הלבנה, כנל סאיה שממנה אני פחות מתלהב.
פחות עפתי על הבלוקים של השנה אבל בטח ככל שהטורניר יתקדם הוא כבר יתפוס צורה והמצב בטבלה יעורר בי עניין בחלק מהקרבות שכרגע פחות קורצים לי.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
07-27-2025, 10:19 PM
(07-27-2025, 09:39 PM)orgibor כתב:  וואלה הפייבוריטיות שלי הן דווקא סוזו סוזוקי ונאטסופוי למרות שהיא בדיוק הפסידה את הצ'אנס שלה מול סאיה אבל אנסה להשלים גם קרבות של רינה והאחיות אינאבה שפחות יצא לי לצפות בהן.
סטארלייט קיד באמת מטורפת אבל לא רואה אותה זוכה כל עוד היא מחזיקה בחגורה הלבנה, כנל סאיה שממנה אני פחות מתלהב.
פחות עפתי על הבלוקים של השנה אבל בטח ככל שהטורניר יתקדם הוא כבר יתפוס צורה והמצב בטבלה יעורר בי עניין בחלק מהקרבות שכרגע פחות קורצים לי.

זו הייתה הפעם הראשונה שבאמת ראיתי קרב סינגלז שלם של פוי, ולגבי סוזו - ראיתי רק את קרב ה-NQ שלה נגד מיי סיירה בקווינדום והוא לא נצרב לי בזיכרון. מעבר לזה לא ראיתי אותן מתאבקות.

בכללי בגלל שאני לא מאוד עוקבת, קשה לי להגיד מי פייבוריטית מבחינתי.
הייתי מאוד שמחה שמומו ווטאנבה תיקח.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
07-27-2025, 10:23 PM
(07-27-2025, 09:39 PM)orgibor כתב:  קרוב
[Image: image.jpg]

שלושה חגורות ביד אחת, שתי חגורות ביד השניה. זה חמישה.
אחת על המותניים, ושתיים שנתלות על הTBS.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
07-27-2025, 11:06 PM
(07-27-2025, 10:23 PM)DarkArts כתב:  שלושה חגורות ביד אחת, שתי חגורות ביד השניה. זה חמישה.
אחת על המותניים, ושתיים שנתלות על הTBS.

כן התכוונתי שהיא קרובה לא שאתה קרוב חח
[Image: IMG-20250727-224747.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (126): « הקודם 1 ... 11 12 13 14 15 ... 126 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 06:54 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר