Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 14 15 16 17 18 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 12.8.2025

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 12.8.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-13-2025, 12:34 PM
[Image: 20250808_NXT_Match_8ManTag_16x9_Tonight.jpg]

מוקדם יותר היום אווה מבקשת מאלופי הזוגות של NXT האנק וטנק לא להתערב בקרב המרכזי הערב.

ניה ג'קס ניצחה את לאש לג'נד, ניה הצמידה את לאש לניצחון אחרי 2 אינהיילטור.
[Image: 010-NXT-08122025-BR-20045.jpg]

קלי קינקייד מראיינת את דארקסטייט מאחורי הקלעים. לנוקס אומר שהערב הוא הסיבה שדארקסטייט התאחדה. ארבעה מתאבקי מיין איבנט רעבים להזדמנות. הערב הם בקרב המרכזי מול ארבעה מהמתאבקים הטובים ביותר מ-NXT ומ-TNA. גריפין מצהיר שלאחר הערב הם ישנו את סצנת המיין איבנט. ג'יימס אומר שזה הזמן של דארקסטייט להוכיח שהם שולטים ב-NXT. שוגרז מוסיף שעברו שישה חודשים מאז שהגיעו ל-NXT והערב הם יכרתו את ראש הנחשים. הם אומרים שבהיטוייב האנק וטאנק יהיו קלים יותר אחרי שיפסידו להם את אליפות הזוגות.

צ'לסי גרין והשירות החשאי מאחורי הקלעים, הן מחפשות מי הבחורה שטאביון הייטס דיבר עליה. היא פוגשת את קאלי ארמסטרונג, שאנטל מונרו, כרמן פטרוביץ', קנדל גריי, קרלי ברייט וטיירה מיי סטיל. האנק וטאנק מופיעים מחופשים לסול רוקה וזאריה. סטיבי טרנר מגיעה אומרת להאנק וטאנק לעזוב, צ’לסי אומרת לאלבה פייר לטפל בקנדל גריי.

ג'ו הנדרי ניצח את צ'ארלי דמפסי, הנדרי הצמיד את דמפסי לניצחון אחרי סטנדינג אוביישן.
[Image: 017-NXT-08122025-CA-16349.jpg]

לולה וייס וקלאני ג'ורדן בלוקר רום. לולה אומרת לקלאני שהיא חייבת לנצח הערב. היא נמצאת במומנטום מאז אבולושן, ואחרי טריפלמניה בסוף השבוע הגיע הזמן שלה להפוך לאלופת הנשים של NXT. קלאני אומרת שהיא יודעת שוייס סיטי מתחממת, אבל היא הייתה קרובה מאוד להחזיר אליה את התואר. ג’יידה פרקר מצטרפת לשיחה ואומרת שיש לה כסף על שתיהן שינצחו בקרב הזוגות הערב. עם זאת, בכל הנוגע לאליפות הנשים של NXT... ג’יידה פרקר הבאה בתור.

ג'וש בריגס יוצא לזירה, בריגס אומר שהקריאות בוז של הקהל לא מזיזות לו כי הוא רואה למי הם מריעים. הוא מצטט את המשפט 'כשמישהו מראה לך מי הוא באמת תאמין לו' ואומר שאינהמורה טען שהוא חבר שלו, אבל בפועל היה אנוכי וחסר עמוד שדרה. כשאינהמורה חזר ל-NXT הוא העמיד פנים שזה בשבילו, אבל כל מה שעניין אותו היה המרדף אחר אליפות NXT, בלי אכפתיות לחברות שלהם. בריגס טוען שהוא ניסה להפוך את אינהמורה לאלוף, אבל אינאמורה חי לפי קוד כבוד מטופש. ב-NXT אין כבוד וכמה פעמים הוא כבר צריך להגיד לו את זה ? הוא עצמו לא איש של כבוד, אלא איש של כאוס. הוא היה צריך להיות האלוף, אבל בגלל אינהמורה הוא לא. בריגס אומר שאינאמורה צריך להבין שב-NXT שורדים רק אם נלחמים מלוכלך, ומאתגר אותו לשים את הכבוד שלו על הכף בשבוע הבא בקרב רחוב. יושהיקי אינהמורה יוצא החוצה, אינהמורה אומר שהוא באמת חשב שג’וש חבר שלו אבל בעצם הוא סתם... חמור. הוא חוזר ואומר לו שהוא חמור ומדגיש שהוא נלחם בדרכו עם כבוד. אינהמורה מקבל את האתגר לשבוע הבא ומבטיח שלא יפסיד כשהכבוד יהיה בלנצח אותו. השניים נכנסים לברול בזירה, אבטחה מנסה להפריד אותם, אינהמורה קופץ על בריגס והאבטחה מהטופ רופ אל מחוץ לזירה.
[Image: 024-NXT-08122025-BR-39865.jpg]

מוקדם יותר היום קלי קינקייד מראיינת את ג'ורדן גרייס, גרייס אומרת שבלייק צדקה במה שאמרה... היא בילתה את רוב חייה בהימנעות ממראות. לא בגלל שלא הייתה יפה או חזקה, אלא כי היא עצמה לא ראתה את זה. היא מסבירה שהקרב האמיתי הוא לא מול הגוף, אלא מול המחשבות והערך העצמי מול הקול הפנימי שאומר לה שהיא לא מספיק טובה. גרייס אומרת שתמיד הרגישה כמו אאוטסיידרית, וכשבלייק הופיעה והרגישה כמוה היא רצתה להתחבר אליה. היא יודעת מי בלייק... יש להן את אותה חולשה : שתיהן לא חושבות שהן מספיק טובות. אבל בלייק בוחרת לפרק אנשים אחרים, בעוד שעוצמה אמיתית לא ניזונה מחולשות של אחרים. גרייס אומרת שהיא לא מגיעה כדי להוכיח שהיא טובה יותר או בשביל נקמה, אלא כדי להראות שאין תבנית אחת לאלופים ושהם יכולים להשתיק בריונים כמו בלייק. היא מתכוונת להראות לעולם איך נראה אלוף אמיתי.

מאחורי הקלעים אנחנו רואים את בלייק מונרו מדברת עם אווה במשרד שלה. בלייק לא מאמינה שג’ורדן גרייס מעזה לקרוא לה חסרת ביטחון. אווה מודיעה לבלייק שבשבוע הבא היא תעמוד פנים מול פנים עם ג’ורדן רגע לפני הקרב הגדול ביניהן בהיטוייב. בלייק הולכת.

בלייק הווארד מראיין מאחורי הקלעים את השפעה קטלנית. הווארד שואל את ג’ייסי כמה חשוב להן לנצח הערב. פאלון הנלי קוטעת את ג’ייסי לפני שהיא מספיקה לענות ואומרת שכבר טיפלו בלולה וייס והביסו את קלאני ג’ורדן בעבר... אז מה כבר נשאר לומר ? ג’ייסי מודה לפאלון על שענתה במקומה וגם לג’סמין ניקס על כך שהכניסה אותן לקרב. אם רוצים להדיח שתי מתמודדות מהמירוץ לאליפות אין דרך טובה יותר מלעשות את זה בעצמך. אם לולה וקלאני חושבות שהן יכולות לעמוד בקצב של אלופה כפולה... ג’ייסי תשמח לראות זאת. ג’ייסי מגלה שאש ביי אלגנס ומאשה סלמוביץ’ נמצאות הערב באולם. לייני ריד מצטרפת לשיחה ומאחלת לג’ייסי בהצלחה בקרב.

אלוף NXT אובה פמי, אלוף העולם של TNA טריק ויליאמס, ג'בון אוונס ומוס בלוקר רום. אובה אומר שהוא יודע שהם לעולם לא יהיו חברים אבל הערב הם חייבים לשתף פעולה נגד דארקסטייט ולפתור את הבעיה הזו. הם לא סתם ארבעה אנשים... הם הזכרי אלפא של המין שלהם. מוס מסכים ואומר שלא צריך להיות חברים אבל הוא רוצה לפרק את דארקסטייט מההתחלה ועד הסוף. ג’בון מציין שטריק שותק. טריק אומר שזה מה שזה... אבל ב-Emergence מוס יחטוף הפסד ממנו, ג’בון יחטוף הפסד בפילדלפיה בשבוע הבא ואובה יחטוף את ההפסד הגדול ביותר בהיטוויב.

קלאני ג'ורדן ולולה וייס ניצחו את השפעה קטלנית(אלופת הנשים של NXT ו-TNA ג'ייסי ג'יין ופאלון הנלי), לקראת סוף הקרב ג'סמין עולה לאפרון להפריע ללולה, לולה בועטת בה והיא נופלת לתוך הזירה. השופט מנסה להוציא אותה החוצה, ג'ייסי מנסה לתת ללולה רולינק אנקור, לולה מתחמקת ונותנת לה באק פיסט ויוצאת מהזירה. קלאני נותנת לג'ייסי ספליט לגד מונסולט ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב ג'ייסי מתאוששת, בקהל אש ביי אלגנס ומאשה סלאמוביץ' מסתכלות עליה.
[Image: 034-NXT-08122025-BR-20400.png]

משודר וידאו על ג'ספר טרוי שמדבר על ריקי סיינטס והקרב שלהם בשבוע הבא.

אלבה פייר ניצחה את קנדל גריי, על המסך רואים את צ'לסי גרין ואית'ן פייג' מדברים בלוקר רום, צ'לסי אומרת לו שפייר תדאג לנצח. אחר כך פייג' מגיע אל מחוץ לזירה. פייר מצמידה את קנדל לניצחון אחרי אצבע לעין כאשר השופטת לא רואה וגורי בומב. אחרי הקרב אלוף צפון אמריקה אית'ן פייג' לוקח את המיקרופון ומתחיל לצחוק על אמריקה. פייג' אומר שסטנדרט המצוינות הקנדי תמיד יהיה צעד אחד קדימה. טאביון הייטס יוצא החוצה, טאביון מכריז שבעלת בריתו הנבחרת היא האישה היחידה בהיסטוריה של WWE שזכתה במדליית זהב אולימפית. טיירה מיי סטיל מופיעה בזירה, היא נותנת סופלקסלים לפייר וניבן. פייג' בורח מהזירה, טאביון מחזיר אותו פנימה, טיירה נותנת לפייג' סופלקס. טיירה וטאביון חוגגים בזירה.
[Image: 047-NXT-08122025-BR-20195.jpg]

השפעה קטלנית הולכות מאחורי הקלעים למשרד של אווה. בדרך ג'ייסי צועקת על פאלון ואז על ג'סמין. אווה הייתה באמצע שיחה קצרה עם ג'ורג' אייסמן, המייצג את אש ביי אלגנס ורק סיימה שיחה טלפונית עם סנטינו מרלה. אווה מודיעה שבהיטוייב ג'ייסי ג'יין תגן על אליפות הנוקאוטס של TNA מול מאשה סלאמוביץ' ואש ביי אלגנס בקרב משולש. אייסמן אומר לג'ייסי שתתחיל לספור את הימים כי אליפות הנוקאוטס של TNA סוף סוף תהפוך לאלגנטית. ג'ייסי מבקשת מאווה לאסור על אייסמן להופיע ב-NXT. בנוסף אווה מכריזה שבשבוע הבא השפעה קטלנית יפגשו את אלגנס בראנד.

צ’לסי גרין ואלוף צפון אמריקה אית'ן פייג' בלוקר רום. צ’לסי רוצה לדעת מה קרה. צ'לסי אומרת שקנדל גריי התאימה לתיאור אבל היא לא חשבה על האישה היחידה עם מדליית זהב אולימפית. פייג' אומר שהבעיה היאמר וגברת אולימפיאדה. צ’לסי אומרת שיש לה פתרון... הם יפעלו במהירות ויכנסו להסכם שלום בין קנדה לארצות הברית. פייג' אומר שהוא יכול לסדר את זה לשבוע הבא.

מוכרז לשבוע הבא, שידור חי מפילדלפיה :
- קרב N1C לאליפות NXT : ג'בון אוונס נגד טריק ויליאמס. המנצח יפגוש את אובה פמי בהיטוייב.
- ג'ורדן גרייס ובלייק מונרו face-to-face.
- ריקי סיינטס נגד ג'ספר טרוי.
- קרב רחוב : יושהיקי אינהמורה נגד ג'וש בריגס.
- דה אלגנס בראנד נגד השפעה קטלנית.

דארקסטייט ניצחו את אלוף NXT אובה פמי, אלוף העולם של TNA טריק ויליאמס, ג'בון אוונס ומוס, לקראת סוף הקרב דארקסטייט מנסים לתת פאוורבומב לג'בון, אובה ומוס חוזרים לזירה, תופסים את ג'בון ומעיפים אותו עליהם. אובה מנסה לתת אפרקאט לשוגרס אך שוגרס מזיז את ג'בון שחוטף את המכה. אחר כך מוס מנסה לתת לשוגרס ספיר, שוגרס זז, מוס פוגע באובה. ג'בון נשאר לבד בזירה כאשר דארקסייט מקיפים אותו. טריק עולה לאפרון... רואה מה קורה... והולך. דארקסטייט נותנים לג'בון פאוורבומב ומצמידים אותו לניצחון. מיד אחרי הקרב אלופי הזוגות של NXT האנק וטנק יוצאים החוצה ונכנסים לברול עם דארקסטייט עד שהתוכנית יורדת מהאוויר.[Image: 061-NXT-08122025-BR-20916.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,168
אשכולות: 14
Likes Given: 726
08-13-2025, 04:03 PM
אני פשוט אגיב על הנקודות שמעניינות אותי:

* אני יכול להבין את אלה ששונאים את ניה ג׳קס אבל צריך לתת לה את הקרדיט שמגיע לה. מאז שהיא חזרה ל-WWE היא נותנת הופעות טובות וזה כולל את הקרב הזה מול לאש לג׳נד, היא באמת הוציאה אותה גדולה ואני מחכה לראות את לאש מצליחה גם ברוסטר הראשי.

* ג׳יידה פארקר היא נורא נחמדה, הקהל אוהב אותה אבל אם אני צריך לומר את האמת היא לא מספיק טובה בשביל הספוט שהיא מקבלת. היא לא מספיק טובה בתוך הזירה וגם לא ממש מעניינת, המקסימום שלה הוא אליפות משנית, היא לא צריכה בכלל להיות בתמונה של הראשית.

* אני סקרן לראות מה הכיוון עם לייני ריד, היא משום מה מעורבת לאחרונה עם ג׳ייסי ג׳יין וזה נראה כאילו היא מנסה להתחבב אליה? בכל אופן זה מעניין ונראה לאן זה יתקדם.

* איזה כיף לראות את קנדל גריי ב-NXT ולא סתם מג׳ברת, היא אולי הפסידה וזה היה קרב קצר אבל היא כן קיבלה אופנס ולא פשוט חטפה סקוואש.

* אני אוהב את השילוב בין טאביון הייטס וטיירה מיי סטיל, באופן כללי הגיע הזמן שהיא תופיע יותר, היא הייתה צריכה להופיע לפחות כמו ג׳ספר טרוי.

* אני שמח שדארקסטייט עדיין ממשיכים לנצח לא משנה מי נגדם, היה עדיף שיהיו להם יותר ניצחונות נקיים אבל כל עוד הם ממשיכים לנצח אני לא מתלונן(אני יודע שזה לא היה ברמאות אבל אני מאמין שהכוונה שלי ברורה). בכל מקרה סוף סוף הם בתמונת האליפות, זה רק חצי שנה מאוחר מדי אבל אני מניח שבגלל ששמרו עליהם מספיק טוב נסלח להם הפעם.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-13-2025, 05:35 PM
3 נקודות.

*לאש היא בדיוק מה שהWWE מקווים שג'ייד תהיה, לא להאמין כמה היא טובה וכמה היא משתפרת כל יום.
אני מסתמך על לידור שאמר שהיא הייתה ממש גרועה אישית ממה שציפיתי בה היא מעולה וניה בכלל הוציאה
אותה מיליון דולר.

*ג'בון הוא הדבר הכי חם במחלקת הגברים בNXT וטופ 3 בכישרונות הצעירים בכל הארגון ככה פשוט.

*מחלקת הנשים כל כך מגוונת ועמוקה שזה כבר לא מצחיק. אולי בגברים יש יחסית שמות גדולים יותר עדיין
רובם מעל 40. מבחינת גיוון ורמה שווה פחות או יותר מחלקת הנשים הרבה יותר איכותית כרגע. אנטר טען בדוקו
שלנשים לוקח שנתיים בערך להבין את העסק בעוד שאצל הגברים זה בערך 5 שנים אז אולי זה יתאזן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-13-2025, 05:43 PM
(08-13-2025, 04:03 PM)ANYS כתב:  * אני סקרן לראות מה הכיוון עם לייני ריד, היא משום מה מעורבת לאחרונה עם ג׳ייסי ג׳יין וזה נראה כאילו היא מנסה להתחבב אליה? בכל אופן זה מעניין ונראה לאן זה יתקדם.

נראה שהיא מנסה להיכנס להשפעה קטלנית, מנסה להתחבב על ג'ייסי וזורקת הערות על ג'סמין.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
08-13-2025, 06:52 PM
(08-13-2025, 05:43 PM)lidoradir כתב:  נראה שהיא מנסה להיכנס להשפעה קטלנית, מנסה להתחבב על ג'ייסי וזורקת הערות על ג'סמין.

אני גם חושב ככה אבל שהיא רק הגיעה היא קראה לג׳ייסי האלופה הכי חלשה אי פעם וזה לא היה לפני כל כך הרבה זמן אז אני מניח שפשוט מעניין אותי מה השתנה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-13-2025, 07:31 PM
(08-13-2025, 06:52 PM)ANYS כתב:  אני גם חושב ככה אבל שהיא רק הגיעה היא קראה לג׳ייסי האלופה הכי חלשה אי פעם וזה לא היה לפני כל כך הרבה זמן אז אני מניח שפשוט מעניין אותי מה השתנה.

היא קראה לה ככה ואז הפסידה לה, זה היה לפני חודשיים.
בטח ילכו על משהו בסגנון שהיא הבינה שהשפעה קטלנית זה כוח גדול ב-NXT והיא רוצה להיות שם וכו'. נראה...
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
08-13-2025, 10:35 PM
(08-13-2025, 07:31 PM)lidoradir כתב:  היא קראה לה ככה ואז הפסידה לה, זה היה לפני חודשיים.
בטח ילכו על משהו בסגנון שהיא הבינה שהשפעה קטלנית זה כוח גדול ב-NXT והיא רוצה להיות שם וכו'. נראה...

אני יכול להבין את זה, אני פשוט מקווה גם שזה יראה במסך שג׳ייסי לא שכחה לה את זה וגם ידברו על זה בשלב כלשהו אבל נראה, יש עוד זמן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-14-2025, 03:17 PM
תוכנית מעולה של NXT השבוע.

- ניה ג'קס נגד לאש לג'נד היה קרב מעולה. חתיכת אופנר קיבלנו. הקהל נתן במהלך הקרב פעמיים צ'אנטים של 'הולי שיט'. הספוט על שולחן השדרנים היה גדול, האינהיילטור יצא מטורף והוא אחד הפינישרים החזקים היום. ניה ממשיכה את הריצה המעולה שלה, לאש נתנה הופעה מצוינת, היא מאוד פיזית, היא הפסידה אבל בהחלט יצאה חזקה מאוד מהקרב הזה.

- ג'ו הנדרי נגד צ'ארלי דמפסי היה קרב טוב אבל לא באמת מעניין, כאילו סתם קרב. אין כאן איזה סיפור או משהו, דמפסי מפסיד יותר מדי לאחרונה.

- פרומו רע של ג'וש בריגס, זה היה גרוע, הקהל לא עזר לו ונתן צ'אנטים של 'תכבו לו את המיקרופון'. מתנחם בזה שבריגס-אינהמורה בקרב רחוב יהיה באנגר.

- לא היה משהו פיזי בין ג'ורדן גרייס ובלייק מונרו השבוע... אבל ממליץ לראות את הפרומו של גרייס שמסכם יפה את הסטוריליין ביניהן עד עכשיו.

- קלאני ג'ורדן ולולה וייס נגד השפעה קטלנית היה קרב מעולה. עוד קרב פנטסטי של מחלקת הנשים. כולן נתנו כאן הופעה מעולה. לולה וייס הפגיזה, הספוט הזה שהיא משתגעת ומתחילה לשחרר מלא ספינינג קיק... תענוג. הבאק פיסט שנתנה לג'ייסי ג'יין היה אחד מהטובים שיצאו לה. מכירה גדולה של ג'ייסי. קלאני הנהדרת משיגה את ההצמדה. הרבה בלאגן סביב ג'ייסי והאליפויות שלה. אני אוהב את זה.

- אלבה פייר נגד קנדל גריי היה קרב טוב מאוד, זה היה קצר אבל עשה את העבודה. כמו אניס גם אני מאוד שמח לראות שקנדל גריי קיבלה כאן את ההזדמנות והייתה בסדר גמור. הסופרקיק מהאוויר שאלבה נתנה לקנדל היה חזק. אלבה אנדרייטד בזירה. טיירה מיי סטיל איתנו והיא השותפה של טאביון הייטס... מפתיע. היא עשתה דביוט, הורידו אותה בהפתעה לאיבולב והנה היא שוב חוזרת.

- דארקסטייט נגד אובה פמי, טריק ויליאמס, ג'בון אוונס ומוס היה MOTN. קרב מרכזי גדול. הקבוצה של אובה-טריק-ג'בון-מוס מרגישה כמו קבוצת חלומות. לא הייתה שנייה אחת משעממת בקרב הזה, היה כאן אקשן בלי הפסקה, מתאבקים עפו מצד לצד, קצב מהיר. הספוט שאובה ומוס מעיפים את טריק מעבר לחבלים על דארקסייט היה חזק. ג'בון נכנס לשיגעון ונתן שם קפיצות משוגעות... איזה משוגע הג'בון הזה. הסיום של הקרב היה מבריק, פיצוצים בזירה, אובה פוגע בג'בון, מוס פוגע באובה, טריק משאיר את ג'בון לבד ונותן לדארקסטייט להשיג ניצחון גדול. באמת יופי של סיום.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-14-2025, 07:45 PM
רייטינג :
728 אלף צופים.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 10:58 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר