09-08-2025, 08:20 AM
(09-08-2025, 08:11 AM)The Visionary כתב: אבל זה שבקי לינץ' מתאבקת טובה זה נכון ונהדר, אבל אני מעדיף לראות על המסך שלי אנשים שה-WWE זו אופציה א' בשבילם ולא אופציה ב'.
אמן לזה.
|
תגיד את האמת
|
|
09-08-2025, 08:20 AM
(09-08-2025, 08:11 AM)The Visionary כתב: אבל זה שבקי לינץ' מתאבקת טובה זה נכון ונהדר, אבל אני מעדיף לראות על המסך שלי אנשים שה-WWE זו אופציה א' בשבילם ולא אופציה ב'. אמן לזה.
09-08-2025, 08:28 AM
(09-08-2025, 08:11 AM)The Visionary כתב: מצטער, אבל זה שבקי לינץ' מתאבקת טובה זה נכון ונהדר, אבל אני מעדיף לראות על המסך שלי אנשים שה-WWE זו אופציה א' בשבילם ולא אופציה ב'. זאת ההעדפה שלך, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה זה משנה או מה זה קשור בכלל. זה בדיוק מה שדיברנו עליו אתמול. הסטאנדרט בחיים לא יהיה ״אנשים צעירים שזו אופציה א׳ שלהם = קידום אוטומטי״. גם אם אתה היית יושב בקריאייטיב אתה בחיים לא היית יכול לעשות את זה כי אנשים היו מתלוננים שזה לא מעניין ומשעמם והם לא רוצים לראות את זה ולא היית תגובה מהקהל וסביר מאוד להניח שהקרב שהיית נותן לכאלה שזה אופציה א׳ בשבילן היה חומר לפרק שלם של באצ׳מניה. אז מה הפואנטה? מה זה משנה לך המעריץ שרוצה לראות רסלינג טוב (?) שמישהי שהוא לא מכיר בצד השני של העולם תקבל הזדמנות בתוכנית רסלינג? והאבסורד הכי גדול הוא שאתה לא רק חושב שהן לא יותר טובות מבקי אלא אתה לא בטוח אם הן טובות בכלל, וכל פעם שכן יש להן איזושהי הזדמנות הן מבצ׳בצ׳ות את החיים. הרסתם.
![]() הכל.
09-08-2025, 08:43 AM
(09-08-2025, 08:28 AM)Roger כתב: זאת ההעדפה שלך, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה זה משנה או מה זה קשור בכלל. אתה יוצא לתובנות ומסקנות לגבי ההעדפות שלי שהן פשוט לא נכונות. אם בקי לינץ' הייתה שמה את ה-WWE כאופציה א' שלה, לא הייתי חושש שבעוד חודש שיגמר הסטוריליין שלה עם פאנק ו-AJ, היא תעזוב כי יש לה אודישן בהוליווד לאיזה פרנצייז סוג ז'. האם בקי לינץ' מתאבקת טובה יותר מ-95% מהרוסטר של הנשים כרגע? חד משמעית אני אומר שכן. אבל מבחינתי ברגע שאני יודע שהיא לא באמת מחויבת לזה, ופשוט עושה את זה עד שמפיק כלשהו ישים לב אליה, זה הורס לי את הצפייה בה. אני לא יכול ליהנות ממנה כשאני יודע שאם שבוע הבא מתחילים צילומים, אז היא נעלמת מהמסך לשנים קדימה עד שהטלפון יפסיק לצלצל. אין לי בעיה עם מתאבקים שמנסים להיות שחקנים: סינה, ריינס, ליב מורגן, אפילו מיז. ההבדל בין בקי לינץ' לבינם הוא שהם תמיד נתנו את ההרגשה שה-WWE זה הבית שלהם והוליווד זה זמני. אפילו סינה שנעלם לשנים, כשהוא חוזר הוא מוציא אובר את הצעירים שעכשיו מחזיקים את הבית הזה (כן, גם אם הניסוי נכשל כמו ת'יאורי, לפחות הוא מנסה). כשבקי חוזרת ל-WWE, היא שם עבור בקי ורוב הסיכויים שזה יגמר בלי לקדם טאלנטים נוספים, וזה מעצבן אותי כי זה בהכרח אומר שהערך של התכנית ירד כשהיא תיעלם לה.
(09-08-2025, 08:43 AM)The Visionary כתב: אתה יוצא לתובנות ומסקנות לגבי ההעדפות שלי שהן פשוט לא נכונות. לא אני לגמרי מבין מה אתה אומר. בפועל, שורה תחתונה, מה שאתה רוצה זה שעמום מוחלט של 100% שאתה יודע מראש שהוא כזה על פני חצי משהו טוב ואז באסה כי זה נגמר או כי העלילה נהרסה או משהו בסגנון. מה אני אגיד לך... אני חושב שזה לגמרי לא היה מתקבל ע״י צופים ומעריצים ואפילו מבחינת המערכת של WWE. בוא אני ארגיע אותך. אם היא עושה אודישן (וזה לא הכי גוזל זמן לעשות רק אודישן. היא תפספס שבוע ובמקרה הכי גרוע שבועיים ברצף) ומקבלת איזשהו תפקיד, נראה לך באמת שהיא לוקחת את עצמה באותו רגע ומתקשרת לז׳ון פול אומרת לו ״פאק אוף״ וככה נעלמת? יהיה כמה חודשים (מינימום) מאז שיודיעו שהיא קיבלה תפקיד עד שיתחילו הצילומים, וזה נותן זמן לכתוב אותה החוצה או לנצל את המיטב ממנה עד שהיא הולכת. מהבחינה הזאת אין באמת בעיה, ואם תגיד ״אבל היא לא פול-טיים 100%״ אז אני אגיד לך שאף אחד לא באמת פול-טיים 100%. גונתר גם לא היה פול טיים 100% - התאבק 10 קרבות כל 2025 ולא היה נוכח כל התוכניות כדי לתת פרומואים. אני באמת לא מבין וזה כל כך ביונד מי למה האובססיה הזאת ב״לקדם טאלנטים נוספים״ כשהטאלנטים הנוספים המדוברים פשוט גרועים ומביכים לצפייה והן מוכיחות את זה עם כל ההזדמנויות שהן מקבלות אפילו כשבקי ״חונקת את הרוסטר״. אם זו ההעדפה שלך בסדר. כל עוד זה לא כמו דה רוק אז אין לי בעיה - וזה לא כמו דה רוק. בקי לינץ׳ לא נמצאת בבורד של TKO. לדה רוק יש כוח לבוא ולשנות מיין איבנט של לילה שני על חשבון הבייביפייס מספר 1 בחברה שאנשים אשכרה רוצים לראות. לבקי לינץ׳ יש כוח להחליף את ביילי שלאפס איש בדיוק אכפת ממנה בקרב נטו פילר מאוד זניח ולא מעניין (ואני אפילו מערער על זה כי זה לא אין לה קריאייטיב קונטרול וזאת ממש לא הייתה החלטה רק שלה אלא ז׳ון היה מאוד מעורב). נ.ב. כל ה״אופציה א׳״ האלה קיבלו בראו האחרון הכי הרבה זמן מסך: בערך 3 סגמנטים מאחורי הקלעים וקרב אחד. איפה בקי גוזלת ממשהי את ההזדמנות? החגורה פח אשפה הזאת? זה הסיפור? הרסתם.
![]() הכל.
09-08-2025, 09:48 AM
(09-08-2025, 08:11 AM)The Visionary כתב: "היחיד שמבחינתנו בלתי אפשרי להתעלם ממנו זה סמי המחבל" - זה בסטנדרט של אדון מוטי, לי יש סטנדרט אחר. שים לב שההודעה נפתחה ב2 דברים שלדעתי … שקלתי אם להדגיש ולהגדיל אבל הנחתי שיבינו את זה לבד אתה יכול לאכול מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה, אני פשוט נתתי את ההסבר למה לדעתי פחות טעים לך ונניח שריינס ורולינס הם סוג של סינה ורנדי של הדור הזה , ברגע שהם ״יסיימו״ ימצאו את מי שיחליף אותם ואם תראה אותם בגיל קצת יותר מבוגר ולא בכושר שיא נותנים עוד איזה ראן, זה לא אומר שלא יהיה מחליף. גם למתאבק הוותיק שיחזור לעוד ראן (כמו ניקי למשל) יהיה מחליף אם עכשיו יש לך חלוץ שמבקיע 30 שערים , אבל אוהב לשחק יותר פורטנייט מכדורגל אתה תחליף אותו בחלוץ שמבקיע 10 ומעדיף רק כדורגל? תשפוט לפי כמות השערים, אם כמות השערים לא מספקת אותך תן ביקורת על זה ההעדפות האישיות שלו לא אמורות לעניין אותך. כן זכותך להתעניין בזה וזכותך גם לאהוב רק מתאבקים עם שיער כחול אם בא לך אני מסביר לך למה לדעתי זה דבר שהוא לא נכון לעשות סורי על הבלאגן מהפלאפון פחות נוח
09-08-2025, 10:04 AM
(09-08-2025, 09:48 AM)m0tti כתב: שים לב שההודעה נפתחה ב2 דברים שלדעתי … אין חלוץ שיבקיע 30 שערים אבל ישחק פורטנייט על חשבון אימונים. לא יקרה. אף מאמן לא יתן לו לראות דשא בכלל אם הוא לא ישקיע באימונים אבל זה בכל מקרה לא השוואה נכונה. אם מתאבק/ת יודעים שיש להם תפקיד גדול שמחכה להם בהוליווד בעוד חודש, הם לא מעוניינים להיפצע בצורה שתדפוק להם את הצילומים ולכן לא ייתנו 100% בזירה. אני רוצה ליהנות מהמופע שאני רואה בידיעה ברורה שמי שנמצא שם, רוצה להיות שם. זה הכי בייסיק שאפשר. כן, גם כשרומן ריינס רוצה הוליווד, אני מצפה ממנו לתת את הכל בזירה (בהתאם לדמות והסטוריליין). אני לא צריך שהם יהרגו את עצמם בשבילי, אבל אני כן מצפה שאם זה המקום עבודה שלהם, שיתנו לו כבוד ולא יתייחסו אליו כממלא זמן עד שהוליווד תתקשר.
09-08-2025, 10:16 AM
(09-08-2025, 10:04 AM)The Visionary כתב: אין חלוץ שיבקיע 30 שערים אבל ישחק פורטנייט על חשבון אימונים. לא יקרה. אף מאמן לא יתן לו לראות דשא בכלל אם הוא לא ישקיע באימונים זו בדיוק הנקודה , 50% שלה יכולים להיות יותר מ100% של מתאבקת אחרת היא החלוץ שמבקיע 30 שערים ומתעניין במשהו אחר , יכול להיות שאם החלוץ היה מתרכז רק בכדורגל היה מבקיע 50 והייתי נהנה הרבה יותר אבל זה לא צריך לעניין אותי כי 30 זה עדיין יותר מ10 ביום שהחלוץ לא יספק את הסחורה ויהיה לא טוב ביחס לאופציות הקיימות , אבקר אותו על זה ולא על תחומי העניין וכמות ההשקעה שלו
09-08-2025, 10:19 AM
(09-08-2025, 10:16 AM)m0tti כתב: זו בדיוק הנקודה , 50% שלה יכולים להיות יותר מ100% של מתאבקת אחרת אם כבר, היא החלוץ הזה שעזב לאירופה וחזר עם הזנב בין הרגליים וסיפסל חלוצים מבטיחים רק כי הוא מכיר את המאמן. אז כן, הוא מבקיע והכל, אבל אתה פשוט יודע שבחלון העברות בעוד שנה הוא יעזוב ואתה תיתקע עם חלוצים סוג ג' שאין להם ביטחון לתת גול כי הם יודעים שהוא יכול לחזור בעוד רגע ולקחת להם שוב את המקום. אני לא אומר שאין להם את האחריות להתאמן, להיות טובים ולתפוס הרכב - ברור שיש להם. אבל אני כן אומר שזה לא משנה ברגע שאתה יודע שהקבוצה שלך בוחרת להיות אופציה ב' או ג'. הקהל יהנה מ-20/30 שערים בעונה, אבל יסיים בלי תואר ובלי אירופה, כי החלוץ כוכב, אבל כל היתר ליגה ב'.
09-08-2025, 10:57 AM
(09-08-2025, 10:19 AM)The Visionary כתב: אם כבר, היא החלוץ הזה שעזב לאירופה וחזר עם הזנב בין הרגליים וסיפסל חלוצים מבטיחים רק כי הוא מכיר את המאמן. כל עוד אתה יכול, תשחק עם החלוץ שמבקיע 30 לפי ההצעה שלך , אתה אומר בוא נוותר על העונה שתיים הקרובות כדי לבנות את חלוצי העתיד ונשתמש הרבה פחות בחלוץ שמבקיע לנו 30 כי עוד מעט הוא לא יהיה פה. לא מוותרים על אליפות כדי לקדם צעירים , מה אנחנו מכבי פ״ת? זה אתה יכול להגיד על קבוצת הנוער ( נגיד nxt ) בבוגרים מי שהכי טוב על המגרש שישחק , כמובן שנותנים גם צאנס לצעירים.. ועושים את זה אי אפשר להגיד שלא, אבל לא מספסלים את הכוכבים כדי לתת צאנס, בכל פעם מישהו יקבל הזדמנות ואם הוא יוכיח את עצמו כטוב הוא יכול להחליף מישהו בהרכב
09-08-2025, 11:14 AM
(09-08-2025, 10:57 AM)m0tti כתב: כל עוד אתה יכול, תשחק עם החלוץ שמבקיע 30 זה לא מה שאני אומר. מה שאני אומר זה שגם אם יש חלוץ של 30 שערים בעונה, זה לא שווה כלום אם יתר הסגל שלך לא מסוגל לתת גול כשהוא פצוע/מורחק.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|