Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 566 567 568 569 570 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,174
אשכולות: 0
Likes Given: 751
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,671
09-30-2025, 04:27 PM
(09-30-2025, 03:19 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  תנסה לדון ככה, ואני אנסה לענות לך.

קודם אתה בא בטענות שאני מכניס לך מילים לפה (למרות שרק רציתי לתת הקבלה כדי להסביר את עצמי)
ואז אתה מנסח לי מחדש את ההודעה כדי שתתאים לך ולתפיסה שלך וכדי שתוכל להגיב
מה זו דרך חדשה לנהל דיון?

יש משוואה מאוד פשוטה
זכר ≠ נקבה
נתחיל מזה שתכיר במשוואה הזו, אין לה שום קשר לדעה שלי או לדעה שלך ודעתנו או הרצונות שלנו בנושא לא ישנו את המשוואה.
מה אתה אומר? מכיר במשוואה או מכחיש אותה?

השאלה הייתה האבקות גברים מול האבקות נשים, שאלה כללית ולא ספציפית
לכן להסתכל על הכלל ולא היוצא מהכלל זה הדבר הנכון לעשות, אין כאן אלמנט של דעה
לגבי החיפוש שוויון איפה שאין כדי שלא יוציאו מההקשר, לא מדובר פה על שוויון זכויות וכדומה אלא לא ליצור משוואה של זכר = נקבה (משוואה שהיא לא נכונה)
לכן גם כאן אין אלמנט של דעה.

אה,
ואין ענף כזה.
הגב
The following 1 user Likes m0tti's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,672
09-30-2025, 05:11 PM
(09-30-2025, 04:27 PM)m0tti כתב:  קודם אתה בא בטענות שאני מכניס לך מילים לפה (למרות שרק רציתי לתת הקבלה כדי להסביר את עצמי)
ואז אתה מנסח לי מחדש את ההודעה כדי שתתאים לך ולתפיסה שלך וכדי שתוכל להגיב
מה זו דרך חדשה לנהל דיון?

יש משוואה מאוד פשוטה
זכר ≠ נקבה
נתחיל מזה שתכיר במשוואה הזו, אין לה שום קשר לדעה שלי או לדעה שלך ודעתנו או הרצונות שלנו בנושא לא ישנו את המשוואה.
מה אתה אומר? מכיר במשוואה או מכחיש אותה?

השאלה הייתה האבקות גברים מול האבקות נשים, שאלה כללית ולא ספציפית
לכן להסתכל על הכלל ולא היוצא מהכלל זה הדבר הנכון לעשות, אין כאן אלמנט של דעה
לגבי החיפוש שוויון איפה שאין כדי שלא יוציאו מההקשר, לא מדובר פה על שוויון זכויות וכדומה אלא לא ליצור משוואה של זכר = נקבה (משוואה שהיא לא נכונה)
לכן גם כאן אין אלמנט של דעה.

אה,
ואין ענף כזה.

אל תעשה לי גזיילטינג טוב?

ולעניין
בטח שגבר=אשה.
אתה בטח מנסה לטעון שגברים, ככלל חזקים יותר מנשים, ככלל, ופה כמובן שזה נכון. אבל ההגיון הזה תקף גם לברייקר≠זיין, לסנר≠קודי או בטיסטה≠מיסטריו. לא נראה לי שהמקרים האלה כל כך מפריעים לך.

ברסלמניה - לדעת רבים הקרב הטוב ביותר היה של נשים. אחד האירועים הטובים ביותר היה אירוע של נשים. האבקות נשים עברה המון מימי החזיות ותחתונים, וכן, היום יש קרבות נשים שעומדים באותה רמה מול קרבות גברים.

למה זה מפריע לך כל כך?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#5,673
09-30-2025, 06:30 PM
(09-30-2025, 05:11 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אל תעשה לי גזיילטינג טוב?

ולעניין
בטח שגבר=אשה.
אתה בטח מנסה לטעון שגברים, ככלל חזקים יותר מנשים, ככלל, ופה כמובן שזה נכון. אבל ההגיון הזה תקף גם לברייקר≠זיין, לסנר≠קודי או בטיסטה≠מיסטריו. לא נראה לי שהמקרים האלה כל כך מפריעים לך.

ברסלמניה - לדעת רבים הקרב הטוב ביותר היה של נשים. אחד האירועים הטובים ביותר היה אירוע של נשים. האבקות נשים עברה המון מימי החזיות ותחתונים, וכן, היום יש קרבות נשים שעומדים באותה רמה מול קרבות גברים.

למה זה מפריע לך כל כך?

יש סיבה שיש מחלקת גברים ומחלקת נשים , יש סיבה שיש כדורגל גברים וכדורגל נשים
ויש סיבה שריצת 100 מטר היא בנפרד לגברים ולנשים. זה לא אני המצאתי את זה עם הדעה שלי.
מבחינתך אישה = גבר ? כלומר בכל ענף אין להתייחס למין כקטגוריה ופשוט להתחייס לכולם כ"אדם" ? אם לא הבנתי אותך, תקן אותי.
אגב בפעם האחרונה שהיה משהו מעורב זה נגמר במתאגרף טראנס מפוצץ אישה באולימפיאדה

לגבי האבקות נשים בפרט,
תשאל את עצמך מה יקרה אם תפריד לגמרי את האבקות הנשים מהאבקות הגברים , כלומר תוכניות בנפרד ,אירועים בנפרד וכו'
כשבנוסף, תוריד את "שיווק התחת". אני לא אומר שתלביש אותן בסגנון פאוור ריינג'רס כמו שעושים אצל הערבים , אבל בוא, אני מכיר את התחת של ואקר יותר טוב מאת כף היד שלי ויש לזה סיבה, זה חלק ממה שמשווקים לי. שים להן בגדים "רגילים" שלא משדרים מיניות
איך לדעתך זה ישפיע על האבקות הנשים ואיך זה ישפיע על הענף הנפרד של האבקות הגברים?

אתה יכול להמשיך לקחת את הדיון למקום של להמציא גזלייטינג, או "למוטי מפריע האבקות נשים" או משהו בסגנון (ואז בלי קשר לטיעונים אני כאילו יוצא האיש הרע ואתה האיש הטוב והנחמד) או להתייחס לטיעונים , לשיקולך...
הגב
  • lidoradir
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,674
09-30-2025, 07:03 PM
(09-30-2025, 06:30 PM)m0tti כתב:  יש סיבה שיש מחלקת גברים ומחלקת נשים , יש סיבה שיש כדורגל גברים וכדורגל נשים
ויש סיבה שריצת 100 מטר היא בנפרד לגברים ולנשים. זה לא אני המצאתי את זה עם הדעה שלי.
מבחינתך אישה = גבר ? כלומר בכל ענף אין להתייחס למין כקטגוריה ופשוט להתחייס לכולם כ"אדם" ? אם לא הבנתי אותך, תקן אותי.
אגב בפעם האחרונה שהיה משהו מעורב זה נגמר במתאגרף טראנס מפוצץ אישה באולימפיאדה

לגבי האבקות נשים בפרט,
תשאל את עצמך מה יקרה אם תפריד לגמרי את האבקות הנשים מהאבקות הגברים , כלומר תוכניות בנפרד ,אירועים בנפרד וכו'
כשבנוסף, תוריד את "שיווק התחת". אני לא אומר שתלביש אותן בסגנון פאוור ריינג'רס כמו שעושים אצל הערבים , אבל בוא, אני מכיר את התחת של ואקר יותר טוב מאת כף היד שלי ויש לזה סיבה, זה חלק ממה שמשווקים לי. שים להן בגדים "רגילים" שלא משדרים מיניות
איך לדעתך זה ישפיע על האבקות הנשים ואיך זה ישפיע על הענף הנפרד של האבקות הגברים?

אתה יכול להמשיך לקחת את הדיון למקום של להמציא גזלייטינג, או "למוטי מפריע האבקות נשים" או משהו בסגנון (ואז בלי קשר לטיעונים אני כאילו יוצא האיש הרע ואתה האיש הטוב והנחמד) או להתייחס לטיעונים , לשיקולך...

עזוב 100 מטר, בוא נלך על אומנויות הלחימה. באומנויות הלחימה למשקל יש עדיפות. למעט מקרים חריגים ביותר גבר במשקל קל יתאגרף/יאבק/ילחם מול גבר במשקל קל. בהאבקות אין את זה. זה מפריע לך?

אני לא רוצה שנשים יתחרו מול גברים. אני רוצה לצפות בגברים ורוצה לצפות בנשים. אני רוצה לצפות בתוכן טוב. זה מפריע לך? אל תצפה.

ולמה שיהיו אירועים בנפרד ותוכניות בנפרד? אני רוצה אירוע עם המתאבקים הטובים ביותר. לא אכפת אם זה גבר או אשה, כמו שלא אכפת לי לקבל את דומיניק מול גונטר (אפילו מעדיף, אחלה קרב).
לגבי המראה - זה נכון. זה נכון גם לגברים אגב, אבל שוב, נשים התחילו את הדרך כדיוות והיום הם מתאבקות. זה נהדר שאתה מכיר את הישבן של וואקר (שהיא הרבה יותר מתחת) אבל כנראה שריפלי, גרייס, ניה, ביאנקה ועוד רבות וטובות* לא היו מופיעות לפני 20 שנה. וכן אני מעדיף את כולן** על טורי ווילסון וויקטוריה.

דרך אגב. אני לא חושב שאתה איש רע. אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה ממני.

*לא מתכוון לניה כמובן. היא לא טובה.
** טורי ווילסון עדיפה על ניה.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#5,675
09-30-2025, 07:46 PM
(09-30-2025, 07:03 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  עזוב 100 מטר, בוא נלך על אומנויות הלחימה. באומנויות הלחימה למשקל יש עדיפות. למעט מקרים חריגים ביותר גבר במשקל קל יתאגרף/יאבק/ילחם מול גבר במשקל קל. בהאבקות אין את זה. זה מפריע לך?

אני לא רוצה שנשים יתחרו מול גברים. אני רוצה לצפות בגברים ורוצה לצפות בנשים. אני רוצה לצפות בתוכן טוב. זה מפריע לך? אל תצפה.

ולמה שיהיו אירועים בנפרד ותוכניות בנפרד? אני רוצה אירוע עם המתאבקים הטובים ביותר. לא אכפת אם זה גבר או אשה, כמו שלא אכפת לי לקבל את דומיניק מול גונטר (אפילו מעדיף, אחלה קרב).
לגבי המראה - זה נכון. זה נכון גם לגברים אגב, אבל שוב, נשים התחילו את הדרך כדיוות והיום הם מתאבקות. זה נהדר שאתה מכיר את הישבן של וואקר (שהיא הרבה יותר מתחת) אבל כנראה שריפלי, גרייס, ניה, ביאנקה ועוד רבות וטובות* לא היו מופיעות לפני 20 שנה. וכן אני מעדיף את כולן** על טורי ווילסון וויקטוריה.

דרך אגב. אני לא חושב שאתה איש רע. אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה ממני.

*לא מתכוון לניה כמובן. היא לא טובה.
** טורי ווילסון עדיפה על ניה.

עזוב את החריגים אם אני שוקל 80 ואני רוצה להתמודד בקטגוריה של עד 75 , אני יכול להוריד 5 ק"ג ולהשתתף
אני לא יכול להתמודד בקטגוריות של נשים נכון?

אני לא בעד אירועים בנפרד, אני רק מנסה להסביר לך מה היה קורה אם.
רומן ריינס היה מופיע באצטדיון מפוצץ ברסלמנית הגברים וריה ריפלי באולם קטן בהרבה ברסלמנית הנשים
שלא נדבר על מה היה קורה אם היית שם את האירועים במקביל...
ושתבין זה עוד כשאנחנו בתקופת שיא במחלקת הנשים כשהן נחשבות מעניינות ואיכותיות ומחלקת הגברים רחוקה מהשיא

איפה הכי קשה לשווק ענף נשי ? איפה שהוא משווק בנפרד... כדורגל, כדורסל
איפה זה פופולארי יותר ? אולימפיאדה וכל מה שמסביב , גראנד סלאמים וטורנירים מסויימים בטניס שמשחקים של נשים וגברים רצים במקביל , UFC , רסלינג..
מתי שהמוצר הגברי והנשי נמכר לך יחד , כמארז.
תמכור את המוצר לבד והוא ימכור הרבה פחות כי המוצר פחות טוב. זה בעצם הדיון
ומסכים איתך שואקר היא הרבה יותר מתחת , אבל אם תוסיף למכירת המוצר בנפרד את הורדת שיווק התחת המכירות ירדו עוד.
הגב
  • lidoradir
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,676
09-30-2025, 08:16 PM
(09-30-2025, 07:46 PM)m0tti כתב:  עזוב את החריגים אם אני שוקל 80 ואני רוצה להתמודד בקטגוריה של עד 75 , אני יכול להוריד 5 ק"ג ולהשתתף
אני לא יכול להתמודד בקטגוריות של נשים נכון?

אני לא בעד אירועים בנפרד, אני רק מנסה להסביר לך מה היה קורה אם.
רומן ריינס היה מופיע באצטדיון מפוצץ ברסלמנית הגברים וריה ריפלי באולם קטן בהרבה ברסלמנית הנשים
שלא נדבר על מה היה קורה אם היית שם את האירועים במקביל...
ושתבין זה עוד כשאנחנו בתקופת שיא במחלקת הנשים כשהן נחשבות מעניינות ואיכותיות ומחלקת הגברים רחוקה מהשיא

איפה הכי קשה לשווק ענף נשי ? איפה שהוא משווק בנפרד... כדורגל, כדורסל
איפה זה פופולארי יותר ? אולימפיאדה וכל מה שמסביב , גראנד סלאמים וטורנירים מסויימים בטניס שמשחקים של נשים וגברים רצים במקביל , UFC , רסלינג..
מתי שהמוצר הגברי והנשי נמכר לך יחד , כמארז.
תמכור את המוצר לבד והוא ימכור הרבה פחות כי המוצר פחות טוב. זה בעצם הדיון
ומסכים איתך שואקר היא הרבה יותר מתחת , אבל אם תוסיף למכירת המוצר בנפרד את הורדת שיווק התחת המכירות ירדו עוד.

אז אם זה שחור ולבן, למה דוחפים לנו את ריפלי?
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#5,677
10-01-2025, 07:33 AM
(09-30-2025, 08:16 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אז אם זה שחור ולבן, למה דוחפים לנו את ריפלי?

אל תקל על עצמך,
תתייחס לנקודות שנתתי ואם אתה חושב שזה נכון/לא נכון ותסביר למה

ויש לזה הרבה תשובות ואפשר גם להגיע לדיון הזה אם אתה רוצה…
אבל אף אחת מהתשובות היא לא האבקות נשים = האבקות גברים
ואני חושב שהסברתי לך די טוב למה
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,678
10-01-2025, 08:44 AM
(10-01-2025, 07:33 AM)m0tti כתב:  אל תקל על עצמך,

(10-01-2025, 07:33 AM)m0tti כתב:  אל תקל על עצמך,

יאללה - בוא נעבור טיעון טיעון
ללא ספק אנחנו יכולים לראות שסטארדום למשל שהוא ארגון שכולו נשים, אכן מרוויח פחות כסף מארגונים מעורבים.
אני לא מכיר ארגון שכולו גברים בשביל המשוואה, אולי אור גיבור יעזור לי.
אני מניח שרסלמניה שכולה גברים תוציא יותר כסף מרסלמניה שכולה נשים.
אבל רסלמניה מעורבת תוציא יותר כסף מרסלמניה שכולה גברים, ואני נשען על זה שהיום הרסלמניה היא מעורבת. גם שהאבקות מגיעה למדינה חשוכה שמדכאת נשים, הנשים מגיעות מכוסות, אבל מגיעות.
אני גם יכול להניח שהאבקות נשים ״אמיתית״ מוציאה יותר כסף מהאבקות דיוות - מאותה סיבה.

דרך אגב - אני יכול להניח את אותו דבר גם על לוצ׳ה ליברה.
ארגון שכולו לוצ׳ה ליברה או מרוויח פחות כסף מארגונים עם קרבות מעורבים.
ועדיין אנחנו רואים ברסלמניה לוצ׳ות למיניהם, ושוב - אני לא רואה אותך זועם ותוקף על זה שדומיניק ניצח את ברייקר..

עכשיו אתה נותן את הדוגמה של ספורט קבוצתי גברי מול ספורט קבוצתי גברי.
הטענה שלך שקשה לשווק ספורט נשי ועל כן ספורט גברי > ספורט נשי. סבבה, זאת טענה מוזרה אבל אני אענה לך.

א. שיווק לא שווה בהכרח איכות. שיווק הוא תוצאה של בחירות עסקיות. ענפי ספורט גברים קיבלו לאורך שנים חשיפה, השקעות, פרסים ותקציבים, בעוד שנשים הודרו באופן שיטתי.
ב. הדבר הזה יוצר מעגל שיווק-עניין מלאכותי, כי ככל שספורט מקבל יותר חשיפה - כך מתעצם העניין. ספורט נשי לא קיבל הזדמנות שווה להכנסל מעגל הזה.
ג. אפליה היסטורית - מה לעשות, גם בספורט יש אפליה כנגד נשים, שמקבלות פחות תקציבים, פחות כסף וכמו כל מקצוע שנחשב ״גברי״ באופן טבעי יש פחות נשים שהולכות אליו.
ד. דעות קדומות - כמו ״אני לא רואה ספורט נשי כי זה לא מעניין״.

על אף כל זה - יש לנו הצלחה של ספורט נשי - למשל - בארה״ב - נבחרת הכדורגל הנשית היא הרבה יותר טובה משל הגברים. בנורווגיה - כדורעף וכדוריד נשים הוא ספורט לאומי. אפילו בישראל כולנו צפינו בגאווה בנשים באולימפידיה.

ולבסוף אגיע לטענה האחרונה

אף אחד לא שואל אותך מוטי העולם לא סובב סביבך.
הרעיון בספורט שכל אדם, לא משנה מה המין, צבע, משקל, דת וכו׳ וכו׳ וכו׳ יכול למצוא את עצמו. כספורטאי או כקהל.
ואם בן (רחמנא לצילן) רוצה להיות להתאמן בהתעלמות אומנותית - שיתאמן.
ואם בת (רחמנא לצילן) רוצה להיות מתאבקת - שתתאבק.

ולWWE זה טוב - כי אם הם היו שמים רק מתאבקים שמוטי אוהב - רק מוטי היה בא (ומוטי לא בא כי הוא עסוק בלתקוף משתמשים שחושבים אחרת ממנו בפורום). אבל בגלל שWWE שמים כל מיני מתאבקים בכל מיני גבהים, צבעים וכן, גם מינים, אנחנו רואים בקהל כל מיני אוהדים, בכל מיני גבהים, צבעים וכן, גם מינים.
איך אומר הבחור פה שעושה לך לייקים? המספרים לא משקרים. האבקות נשים היום חיה ובועטת, גם אם זה מפריע לכמה גברים עם דעות פרימיטיביות ושוביניסטיות.
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • AntiCorporate
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#5,679
10-01-2025, 10:18 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-01-2025, 10:28 AM על ידי m0tti.)
(10-01-2025, 08:44 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  יאללה - בוא נעבור טיעון טיעון
ללא ספק אנחנו יכולים לראות שסטארדום למשל שהוא ארגון שכולו נשים, אכן מרוויח פחות כסף מארגונים מעורבים.
אני לא מכיר ארגון שכולו גברים בשביל המשוואה, אולי אור גיבור יעזור לי.
אני מניח שרסלמניה שכולה גברים תוציא יותר כסף מרסלמניה שכולה נשים.
אבל רסלמניה מעורבת תוציא יותר כסף מרסלמניה שכולה גברים, ואני נשען על זה שהיום הרסלמניה היא מעורבת. גם שהאבקות מגיעה למדינה חשוכה שמדכאת נשים, הנשים מגיעות מכוסות, אבל מגיעות.
אני גם יכול להניח שהאבקות נשים ״אמיתית״ מוציאה יותר כסף מהאבקות דיוות - מאותה סיבה.

דרך אגב - אני יכול להניח את אותו דבר גם על לוצ׳ה ליברה.
ארגון שכולו לוצ׳ה ליברה או מרוויח פחות כסף מארגונים עם קרבות מעורבים.
ועדיין אנחנו רואים ברסלמניה לוצ׳ות למיניהם, ושוב - אני לא רואה אותך זועם ותוקף על זה שדומיניק ניצח את ברייקר..

עכשיו אתה נותן את הדוגמה של ספורט קבוצתי גברי מול ספורט קבוצתי גברי.
הטענה שלך שקשה לשווק ספורט נשי ועל כן ספורט גברי > ספורט נשי. סבבה, זאת טענה מוזרה אבל אני אענה לך.

א. שיווק לא שווה בהכרח איכות. שיווק הוא תוצאה של בחירות עסקיות. ענפי ספורט גברים קיבלו לאורך שנים חשיפה, השקעות, פרסים ותקציבים, בעוד שנשים הודרו באופן שיטתי.
ב. הדבר הזה יוצר מעגל שיווק-עניין מלאכותי, כי ככל שספורט מקבל יותר חשיפה - כך מתעצם העניין. ספורט נשי לא קיבל הזדמנות שווה להכנסל מעגל הזה.
ג. אפליה היסטורית - מה לעשות, גם בספורט יש אפליה כנגד נשים, שמקבלות פחות תקציבים, פחות כסף וכמו כל מקצוע שנחשב ״גברי״ באופן טבעי יש פחות נשים שהולכות אליו.
ד. דעות קדומות - כמו ״אני לא רואה ספורט נשי כי זה לא מעניין״.

על אף כל זה - יש לנו הצלחה של ספורט נשי - למשל - בארה״ב - נבחרת הכדורגל הנשית היא הרבה יותר טובה משל הגברים. בנורווגיה - כדורעף וכדוריד נשים הוא ספורט לאומי. אפילו בישראל כולנו צפינו בגאווה בנשים באולימפידיה.

ולבסוף אגיע לטענה האחרונה

אף אחד לא שואל אותך מוטי העולם לא סובב סביבך.
הרעיון בספורט שכל אדם, לא משנה מה המין, צבע, משקל, דת וכו׳ וכו׳ וכו׳ יכול למצוא את עצמו. כספורטאי או כקהל.
ואם בן (רחמנא לצילן) רוצה להיות להתאמן בהתעלמות אומנותית - שיתאמן.
ואם בת (רחמנא לצילן) רוצה להיות מתאבקת - שתתאבק.

ולWWE זה טוב - כי אם הם היו שמים רק מתאבקים שמוטי אוהב - רק מוטי היה בא (ומוטי לא בא כי הוא עסוק בלתקוף משתמשים שחושבים אחרת ממנו בפורום). אבל בגלל שWWE שמים כל מיני מתאבקים בכל מיני גבהים, צבעים וכן, גם מינים, אנחנו רואים בקהל כל מיני אוהדים, בכל מיני גבהים, צבעים וכן, גם מינים.
איך אומר הבחור פה שעושה לך לייקים? המספרים לא משקרים. האבקות נשים היום חיה ובועטת, גם אם זה מפריע לכמה גברים עם דעות פרימיטיביות ושוביניסטיות.

בוא נעשה רגע סדר כי אתה שוב לוקח את זה למקומות לא נכונים ומשתמש בזה בתוך הטיעונים:

א. אני לא תוקף אותך, אני מנהל איתך דיון. לי יש את הטענות שלי ולך יש את שלך והדיון הוא מכבד (לפחות מבחינתי)
ב. אין לי בעיה עם ספורט נשי, עם האבקות נשים (שספציפית בזה אני גם צופה) ועם נשים באופן כללי כל אחד מוזמן לעסוק במה שבא לו ו/או לצפות במה שבא לו.
ג. אתה חוזר על הטיעון של "אף אחד לא שואל אותך" וכו' , גם פה כפי שציינתי בתחילת הדיון זו לא הנקודה, דעתי וגם דעתך לא מעיינות
וגם אם לצורך הדוגמא כן הייתי כל הדברים שאתה מציין (פרימיטיבי, שובניסט וכו') לא היה לזה שום השפעה על הדיון פשוט כי אין לזה קשר
לא מדובר פה על מה אני הייתי רוצה שיהיה או מה אתה היית רוצה שיהיה

המספרים בהחלט לא משקרים
ובגלל זה אני אומר לך שאם אתה מספיק ישר, תעריך את המספרים של ריה ריפלי בלי רומן ריינס (סתם ככה להוסיף פרט קטן, אני מאוד אוהב את ריה ומאוד שונא את ריינס)
תכיר בעובדה שריה ריפלי יכולה להתאבק מול אצטדיון ענק ומלא בזכות רומן ריינס ולא להיפך, אתה רוצה להגיד שהנשים מוסיפות? בסדר
אבל זה לא 5+5=10 זה 9+1=10 , יש ענפים שהפערים קטנים יותר ויש ענפים שהפערים גדולים יותר אבל תמיד יש פערים.

האבקות נשים חיה ובועטת? נכון.
האבקות נשים התקדמה מאוד? נכון.
האבקות נשים = האבקות גברים? לא נכון.
זה לא סותר וזה בטח לא מפריע לי

אתה לוקח דיון של השוואה בין האבקות הנשים לגברים (כשלצורך הקבלות השתמשנו גם בספורט) והופך אותו לדיון של לגיטימציה לנשים
בו אתה הוא זה שנותן לגיטימציה ואני כביכול לא
אף אחד לא אמר שלאישה אסור לעסוק בספורט, אף אחד לא אמר שספורט נשי לא יכול להיות מעניין ואף אחד לא מנע ממך להתעטף בדגל ישראל ולצפות ברז הרשקו באולימפיאדה

נתת פה כל מיני דוגמאות אבל באמת שאני לא מצליח להבין לגמרי אף אחת מהן
כדורגל נשים = כדורגל גברים מבחינת איכות? כדורעף? ענפים אולימפים? תסביר לי מה הטיעון ואני אוכל לענות
מזכיר, הדיון הוא לא על לגיטימציה אלא על השוואה
הגב
  • lidoradir
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,680
10-01-2025, 12:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-01-2025, 12:25 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(10-01-2025, 10:18 AM)m0tti כתב:  בוא נעשה רגע סדר כי אתה שוב לוקח את זה למקומות לא נכונים ומשתמש בזה בתוך הטיעונים:

א. אני לא תוקף אותך, אני מנהל איתך דיון. לי יש את הטענות שלי ולך יש את שלך והדיון הוא מכבד (לפחות מבחינתי)
ב. אין לי בעיה עם ספורט נשי, עם האבקות נשים (שספציפית בזה אני גם צופה) ועם נשים באופן כללי כל אחד מוזמן לעסוק במה שבא לו ו/או לצפות במה שבא לו.
ג. אתה חוזר על הטיעון של "אף אחד לא שואל אותך" וכו' , גם פה כפי שציינתי בתחילת הדיון זו לא הנקודה, דעתי וגם דעתך לא מעיינות
וגם אם לצורך הדוגמא כן הייתי כל הדברים שאתה מציין (פרימיטיבי, שובניסט וכו') לא היה לזה שום השפעה על הדיון פשוט כי אין לזה קשר
לא מדובר פה על מה אני הייתי רוצה שיהיה או מה אתה היית רוצה שיהיה

המספרים בהחלט לא משקרים
ובגלל זה אני אומר לך שאם אתה מספיק ישר, תעריך את המספרים של ריה ריפלי בלי רומן ריינס (סתם ככה להוסיף פרט קטן, אני מאוד אוהב את ריה ומאוד שונא את ריינס)
תכיר בעובדה שריה ריפלי יכולה להתאבק מול אצטדיון ענק ומלא בזכות רומן ריינס ולא להיפך, אתה רוצה להגיד שהנשים מוסיפות? בסדר
אבל זה לא 5+5=10 זה 9+1=10 , יש ענפים שהפערים קטנים יותר ויש ענפים שהפערים גדולים יותר אבל תמיד יש פערים.

האבקות נשים חיה ובועטת? נכון.
האבקות נשים התקדמה מאוד? נכון.
האבקות נשים = האבקות גברים? לא נכון.
זה לא סותר וזה בטח לא מפריע לי

אתה לוקח דיון של השוואה בין האבקות הנשים לגברים (כשלצורך הקבלות השתמשנו גם בספורט) והופך אותו לדיון של לגיטימציה לנשים
בו אתה הוא זה שנותן לגיטימציה ואני כביכול לא
אף אחד לא אמר שלאישה אסור לעסוק בספורט, אף אחד לא אמר שספורט נשי לא יכול להיות מעניין ואף אחד לא מנע ממך להתעטף בדגל ישראל ולצפות ברז הרשקו באולימפיאדה

נתת פה כל מיני דוגמאות אבל באמת שאני לא מצליח להבין לגמרי אף אחת מהן
כדורגל נשים = כדורגל גברים מבחינת איכות? כדורעף? ענפים אולימפים? תסביר לי מה הטיעון ואני אוכל לענות
מזכיר, הדיון הוא לא על לגיטימציה אלא על השוואה

הדיון היה על השאלה הזאת:
האם אתם חושבים שגברים הם מתאבקים מקצועיים יותר טובים מנשים? האם קרבות נראים לכם יותר פיזיים/אמיתיים אצל גברים?

אני אומר (שוב) שמבחינתי זה אותו הדבר. ריפלי מקצועית כמו ריינס. יודע מה? מקצועית יותר כי היא מתאבקת 100% והוא פארט טיימר.
דרך אגב, לצורך הדוגמא - רולינס יותר מקצועי מניה. אין קשר בין מין לרמת המקצועיות. אני מאמין שאני יותר מקצועי ממנה.

עכשיו ל״עובדה״ שלך. על פי מה אתה מתבסס? האם ריפלי הודתה לריינס על הזכות להתאבק מול אצטדיון מלא?
האירוע נשים נחל כשלון חרוץ והועבר למתנס?
מה שאתה מציג זה לא עובדה, זה דעה.
אתה חושב שהיחס הוא 9/1 בתרומה להצלחה של רסלמניה? אחלה של דעה. מכבד.
לדעתי
בnxt הרמה של הנשים בערך מאז שברייקר עלה לראשי -> הרמה של הגברים מאז.
העניין של הנשים ברוסטר הראשי בשנה האחרונה זהה לעניין של הרוסטר הגברים.
אני צריך לחשוב על זה לעומק, אבל ברשימת עשרת הקרבות הטובים של השנה כנראה יהיו 4-5 קרבות של נשים.

וזהו.
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Liorton
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 566 567 568 569 570 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 11:13 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר