Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 570 571 572 573 574 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,711
10-05-2025, 10:55 AM
אני לא רואה את קודי הופך להיות היל, כי הוא פשוט לא רוצה, הוא זורק פה ושם טיזרים, אבל הוא נשאר באותה הדמות, וזה נכון עוד מימי AEW העליזים.

לי מאוד קשה עם קודי, כי הוא דמות משעממת להחריד עם דפוס זהה של להתאים את כל התוכניות לתוכניותיו, תוך כדי שהוא נשען על מתאבקים אחרים. ראינו את זה בAEW (שם זה היה הרבה יותר חריג כמובן, כי טוני הוא הבוס שכולנו רוצים שיהיה לנו)ֿ, אבל גם פה, כל התכלית של אורטון, רולינס ואוונס זה להיות ה״גב״ של קודי ואז להתהפך עליו, וכל הסיפור עם הבלאדליין 2.0.... קיצר מערבולת של סיפורים שרק קודי תמיד יוצא בה טוב.

אני שם את ההייטריות שלי בצד, וכן אגיד שאם קודי פשוט יפסיק להיות פלקט ויפתח אישיות, הוא דווקא יכול להיות מעניין. זאת אומרת - נכון שסינה היה בייבי פייס לפי הספר, אבל אם נסתכל אחורה על אוסטין ורוק, ונסתכל קדימה על ריינס, הם היו הפנים של החברה בלי להיות ילד טוב ירושלים. אפילו ריינס היה צריך להפסיק להיות סופרמן ע״מ שיקבל את ההכרה הזאת.
רוצה לומר - קודי צריך לפתח צד אפל, שמדי פעם ישבר ויעבור אליו, לאחר מכן יתקן את עצמו, וחוזר חלילה.
שיהיה דמות... אנושית? כן, נראה לי שזאת המילה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,712
10-05-2025, 11:09 AM
אני חושב שלא צריך לשפוט את קודי כג'ון סינה החדש, גם אם בוצעה העברת לפיד וברור שהוא האיש עם הז'יטונים עליו בחברה וכו'. עם כל הכבוד אנחנו לא ב-2011. יש מספיק כוכבים גדולים שאפשר לתת להם להריץ סטוריליינים ויספקו את העבודה, יש חומר מעולה לעתיד, זה ממש לא עידן פיק סינה שאם סינה פצוע היינו רואים קבוצה של מידקארדרים שברור שהחברה מחשיבה אותם כשטיח של סינה ותו לא עולים למיינאבנט כדי לסתום חור.

מעבר לזה, גם כפארטיימר רומן ריינס מזוהה עם החברה יותר מקודי והייתי מחשיב אותו כפנים של החברה לפניו. בקיצור, אני לא חושב שה-WWE מחפשים או צריכים לחפש פנים של חברה, הם פשוט צריכים פייס טוב שהקהל מאחוריו שהוא גם סוס עבודה ויודע לספק את העבודה כשצריך ללא רבב, ואת זה עד כה קודי עושה מעולה. בנוסף, ציינו פה את הקרבות שלו עם סטיילס ולוגאן פול בצדק, אני לא חושב שגם אם אוסטין בשיאו היה מקבל בוקינג כזה זה היה מעניין מישהו. כאילו בחייאת, יש פה מישהו אחד שיכול להגיד לי שאכפת לו מקרב שהתוצאה שלו ברורה לחלוטין? ואני גם לא קונה את החארטות בסדרה של ה-WWE שחשבו לתת לקווין אואנס לנצח אותו. את אוסטין בזמנו עירבו עם אנדרטייקר, אנגל, טריפל H, רוק, מתאבקים שאולי היו פחות אובר ממנו אבל יכולתי להאמין שינצחו אותו. קודי במשך שנה עד סינה התאבק מול מתאבקים שברמת הקייפייב נחותים ממנו בהרבה ואף אחד לא חשב לרגע שיכולים לקחת לו את האליפות (זה הרגע שבו סלביק עושה את החזרה שלו ומחזיר אותי לריין של אוקדה שארך 720 יום שבו הוא טען שכל טייטל שוט הרגיש כאילו הוא עומד להפסיד את האליפות, אבל פה זה כבר בעיה של בוקינג שהחליט שכמעט כל קרב שבו האליפות מאוימת ייערך במניה/סאמרסלאם, לא של קודי).
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,713
10-05-2025, 11:16 AM
קודי בAEW דמיין את עצמו כטופ פייס של הארגון מה שבסוף לא קרה ואז גם הסלים לבוזים. קודי לא וויתר ולא עשה טרן כי עדיין רצה להגשים את החלום שלו ולהיות הפנים של החברה.
זה לא עבד הוא עזב וחזר לwwe.
בwwe הוא הצליח להגשים את החלום שלו ובאמת הפך לפנים של החברה והיה הבחור שניצח את ריינס עם סיפור ענק שגרם לפאקינג רוק לעשות היל טרן.
לדעתי הוא הגשים את החלום שלו ועכשיו אין מה שימנע מימנו לעשות היל טרן כי אין לו באמת מה להשיג בלהיות פייס, מה גם שכהיל הוא עוד יותר טוב(מה שהיה בnjpw וroh).
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,229
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#5,714
10-05-2025, 11:23 AM
(10-05-2025, 11:09 AM)master of doom כתב:  אני חושב שלא צריך לשפוט את קודי כג'ון סינה החדש, גם אם בוצעה העברת לפיד וברור שהוא האיש עם הז'יטונים עליו בחברה וכו'. עם כל הכבוד אנחנו לא ב-2011. יש מספיק כוכבים גדולים שאפשר לתת להם להריץ סטוריליינים ויספקו את העבודה, יש חומר מעולה לעתיד, זה ממש לא עידן פיק סינה שאם סינה פצוע היינו רואים קבוצה של מידקארדרים שברור שהחברה מחשיבה אותם כשטיח של סינה ותו לא עולים למיינאבנט כדי לסתום חור.

מעבר לזה, גם כפארטיימר רומן ריינס מזוהה עם החברה יותר מקודי והייתי מחשיב אותו כפנים של החברה לפניו. בקיצור, אני לא חושב שה-WWE מחפשים או צריכים לחפש פנים של חברה, הם פשוט צריכים פייס טוב שהקהל מאחוריו שהוא גם סוס עבודה ויודע לספק את העבודה כשצריך ללא רבב, ואת זה עד כה קודי עושה מעולה. בנוסף, ציינו פה את הקרבות שלו עם סטיילס ולוגאן פול בצדק, אני לא חושב שגם אם אוסטין בשיאו היה מקבל בוקינג כזה זה היה מעניין מישהו. כאילו בחייאת, יש פה מישהו אחד שיכול להגיד לי שאכפת לו מקרב שהתוצאה שלו ברורה לחלוטין? ואני גם לא קונה את החארטות בסדרה של ה-WWE שחשבו לתת לקווין אואנס לנצח אותו. את אוסטין בזמנו עירבו עם אנדרטייקר, אנגל, טריפל H, רוק, מתאבקים שאולי היו פחות אובר ממנו אבל יכולתי להאמין שינצחו אותו. קודי במשך שנה עד סינה התאבק מול מתאבקים שברמת הקייפייב נחותים ממנו בהרבה ואף אחד לא חשב לרגע שיכולים לקחת לו את האליפות (זה הרגע שבו סלביק עושה את החזרה שלו ומחזיר אותי לריין של אוקדה שארך 720 יום שבו הוא טען שכל טייטל שוט הרגיש כאילו הוא עומד להפסיד את האליפות, אבל פה זה כבר בעיה של בוקינג שהחליט שכמעט כל קרב שבו האליפות מאוימת ייערך במניה/סאמרסלאם, לא של קודי).

יש מספיק כוכבים גדולים? אז למה רודס קיבל ריין של שנה כבר בריין הראשון שלו? למה הוא שוב אלוף ומרגיש מספר 2 בכל פיוד?
אם קודי רודס כזה כוכב גדול שיכול להחזיק את הארגון על הכתפיים, למה פעם אחר פעם מחזירים לנו את לסנר וריינס שיסייעו? קודי רודס מהרגע שזכה באליפות מקבל הנחות מכל כיוון. ואני עוד מהתומכים שלו - חשבתי שהוא צריך לנצח את ריינס ולגמרי חשבתי שמגיע לו להיות האיש שמביס את סינה, אבל זה לא מתרומם. וכשזה כן, זה בעיקר בגלל שם אחר שגורם לזה לעלות (החזרה של ריינס שנה שעברה, KO, רוק וסינה ועכשיו מקינטייר). בשום שלב אני לא מרגיש שקודי רודס הוא היוזם והמוביל בפיודים, הוא תמיד הנגרר, תמיד זה שמגיב למשהו שמישהו אחר אמר / עשה.

אתה יודע למה קודי רודס הרגיש ביג דיל אחרי הפיוד על רולינס כשרק חזר? כי הוא היה היוזם שהוביל את הפיוד. גם כשהוא נפצע, הוא בא להילחם וניצח. הוא עורר הזדהות כי אנשים רוצים להזדהות עם מישהו שלוקח אחריות על החיים שלו ומתאפס. אבל מאז רלסמניה 40 זה פשוט נראה שהילד של דאסטי רודס יודע שלא משנה מה, טריפל אייץ' מאחוריו, אז הוא נינוח מדי.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,715
10-05-2025, 11:40 AM
(10-05-2025, 11:23 AM)The Visionary כתב:  יש מספיק כוכבים גדולים? אז למה רודס קיבל ריין של שנה כבר בריין הראשון שלו? למה הוא שוב אלוף ומרגיש מספר 2 בכל פיוד?
אם קודי רודס כזה כוכב גדול שיכול להחזיק את הארגון על הכתפיים, למה פעם אחר פעם מחזירים לנו את לסנר וריינס שיסייעו? קודי רודס מהרגע שזכה באליפות מקבל הנחות מכל כיוון. ואני עוד מהתומכים שלו - חשבתי שהוא צריך לנצח את ריינס ולגמרי חשבתי שמגיע לו להיות האיש שמביס את סינה, אבל זה לא מתרומם. וכשזה כן, זה בעיקר בגלל שם אחר שגורם לזה לעלות (החזרה של ריינס שנה שעברה, KO, רוק וסינה ועכשיו מקינטייר). בשום שלב אני לא מרגיש שקודי רודס הוא היוזם והמוביל בפיודים, הוא תמיד הנגרר, תמיד זה שמגיב למשהו שמישהו אחר אמר / עשה.

אתה יודע למה קודי רודס הרגיש ביג דיל אחרי הפיוד על רולינס כשרק חזר? כי הוא היה היוזם שהוביל את הפיוד. גם כשהוא נפצע, הוא בא להילחם וניצח. הוא עורר הזדהות כי אנשים רוצים להזדהות עם מישהו שלוקח אחריות על החיים שלו ומתאפס. אבל מאז רלסמניה 40 זה פשוט נראה שהילד של דאסטי רודס יודע שלא משנה מה, טריפל אייץ' מאחוריו, אז הוא נינוח מדי.

יש מספיק כוכבים גדולים, חד משמעית. אם תשים את מקינטייר אלוף ותפסיק לעשות ממנו צנון תאמין לי שהאוהדים (ולידור) ינהרו לאולמות. הבעיה? בוקינג. אנחנו כבר לא מאמינים שתארים מחליפים ידיים באירועים קטנים, ועם כל הכבוד ניב, קווין אואנס, AJ סטיילס ולוגאן פול ממש ממש לא על הסקאלה של קודי רודס כרגע בקייפייב. אז איך אתה אמור להיכנס ב-100% לפיודים האלה? הייתה שם עבודה טובה מצד המתאבקים, הם ניסו, אבל התקרה כל כך מוגבלת כשאתה יודע בוודאות מי מנצח.

זה נכון שקודי כדמות היה פאסיבי לאורך הריין שלו. כל פעם הגיע מישהו אחר שרצה להוכיח את עצמו, וקודי גבר עליו. קודי לא עשה שום שינוי בדמות שלו, אפילו מינורי, לא הוסיף צלקות (ניסו לעשות את זה ללא הצלחה עם אואנס וסינה, והיה פוטנציאל), אני מסכים עם הטענה הזאת. אבל לדעתי הוא היה צריך לעבוד בתנאים לא טובים, עם מתאבקים שאין לו כמעט סיפור רקע איתם, וזה חיסל כל אופציה להצלחה בראן הזה. כשאתה מציב אותו שווה בשווה מול ג'אגרנוט כמו רולינס, אז פתאום זה מעניין, כי לא מובן מאליו שקודי מנקנק אותו + לקודי יש סיפור מעולה עם סת' ששניהם מוכרים באופן מצוין. אז למה שזה לא יעבוד? למה לעזאזל קודי-מקינטייר היה כזה גוש של צואה במקום לתת לפיוד הזה זמן להיבנות, להדגיש את המסלול הדי מקביל ששניהם עשו, לתת לנו לעכל את הסיטואציה? בוקינג מסריח, זאת התשובה.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,716
10-05-2025, 11:45 AM
(10-05-2025, 11:40 AM)master of doom כתב:  יש מספיק כוכבים גדולים, חד משמעית. אם תשים את מקינטייר אלוף ותפסיק לעשות ממנו צנון תאמין לי שהאוהדים (ולידור) ינהרו לאולמות. הבעיה? בוקינג. אנחנו כבר לא מאמינים שתארים מחליפים ידיים באירועים קטנים, ועם כל הכבוד ניב, קווין אואנס, AJ סטיילס ולוגאן פול ממש ממש לא על הסקאלה של קודי רודס כרגע בקייפייב. אז איך אתה אמור להיכנס ב-100% לפיודים האלה? הייתה שם עבודה טובה מצד המתאבקים, הם ניסו, אבל התקרה כל כך מוגבלת כשאתה יודע בוודאות מי מנצח.

זה נכון שקודי כדמות היה פאסיבי לאורך הריין שלו. כל פעם הגיע מישהו אחר שרצה להוכיח את עצמו, וקודי גבר עליו. קודי לא עשה שום שינוי בדמות שלו, אפילו מינורי, לא הוסיף צלקות (ניסו לעשות את זה ללא הצלחה עם אואנס וסינה, והיה פוטנציאל), אני מסכים עם הטענה הזאת. אבל לדעתי הוא היה צריך לעבוד בתנאים לא טובים, עם מתאבקים שאין לו כמעט סיפור רקע איתם, וזה חיסל כל אופציה להצלחה בראן הזה. כשאתה מציב אותו שווה בשווה מול ג'אגרנוט כמו רולינס, אז פתאום זה מעניין, כי לא מובן מאליו שקודי מנקנק אותו + לקודי יש סיפור מעולה עם סת' ששניהם מוכרים באופן מצוין. אז למה שזה לא יעבוד? למה לעזאזל קודי-מקינטייר היה כזה גוש של צואה במקום לתת לפיוד הזה זמן להיבנות, להדגיש את המסלול הדי מקביל ששניהם עשו, לתת לנו לעכל את הסיטואציה? בוקינג מסריח, זאת התשובה.

אתה לא יכול לטעון שיש מספיק כוכבים גדולים ואז להגיד שאף אחד לא עומד בשורה עם קודי רודס. עם כל הכבוד להישגים של רודס, AJ סטיילס עשה את כל מה שהוא עשה כבר לפני עשור וזה בלי מכונת היחצ של ה-WWE רק עליו. מקינטייר היה חייב לקבל את החגורה כבר מזמן, אבל זה לא קשור לדיון.

כל פיוד שקודי רודס הריץ מאז שחזר ברסלמניה 38, להוציא את הפיוד עם רולינס - הוא היה הנסחב והנגרר. גם כשהוא יצא המנצח מהפיודים האלו. ואני לא יודע על מי אתה כועס כאן, אבל הטענה של שנינו היא אותה הטענה והיא נגד הבוקינג. לא אמרתי מעולם שקודי רודס לא יכול להיות הפנים של ה-WWE, אמרתי שהוא לא יכול להיות הפנים שהם מצפים ממנו להיות. הם רוצים את הג'ון סינה החדש, הפייס הנצחי שמחייך ומוכר חולצות ומנצח למרות כל הסיכויים. זה לא יעבוד עם קודי רודס כי בניגוד לסינה שגרם למידקארדרים להיראות כמו יריבים לגיטימיים, הבוקינג של רודס לא מאפשר את זה, כי במקום לסחוב אותם למעלה - הם סוחבים אותו למטה.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,717
10-05-2025, 12:16 PM
(10-05-2025, 11:45 AM)The Visionary כתב:  אתה לא יכול לטעון שיש מספיק כוכבים גדולים ואז להגיד שאף אחד לא עומד בשורה עם קודי רודס. עם כל הכבוד להישגים של רודס, AJ סטיילס עשה את כל מה שהוא עשה כבר לפני עשור וזה בלי מכונת היחצ של ה-WWE רק עליו. מקינטייר היה חייב לקבל את החגורה כבר מזמן, אבל זה לא קשור לדיון.

כל פיוד שקודי רודס הריץ מאז שחזר ברסלמניה 38, להוציא את הפיוד עם רולינס - הוא היה הנסחב והנגרר. גם כשהוא יצא המנצח מהפיודים האלו. ואני לא יודע על מי אתה כועס כאן, אבל הטענה של שנינו היא אותה הטענה והיא נגד הבוקינג. לא אמרתי מעולם שקודי רודס לא יכול להיות הפנים של ה-WWE, אמרתי שהוא לא יכול להיות הפנים שהם מצפים ממנו להיות. הם רוצים את הג'ון סינה החדש, הפייס הנצחי שמחייך ומוכר חולצות ומנצח למרות כל הסיכויים. זה לא יעבוד עם קודי רודס כי בניגוד לסינה שגרם למידקארדרים להיראות כמו יריבים לגיטימיים, הבוקינג של רודס לא מאפשר את זה, כי במקום לסחוב אותם למעלה - הם סוחבים אותו למטה.

קודי רודס, רומן ריינס, פאנק, רולינס ומקינטייר מבחינתי בסקאלת המיינאבנט. כל אחד מהם שתשים עליו אליפות ירגיש גדול, יהיה לך מספיק חומר לעבוד איתו + תדע שהוא יספק את הסחורה.
סטיילס כרגע ב-WWE ולאורך תקופה ארוכה הוא מידקארד, אולי אפרקארד בתקופות מסוימות. אין לזה קשר לקריירה שלו, שבאוברול אולי גדולה ומוצלחת יותר משל קודי (נתון לדיון, גם הדעה האחרת מתקבלת, לא נכנס לזה). גם מיז כרגע הוא לואוקארד והוא אולי המידקארד הכי מצליח אי פעם, זה לא משנה. סטיילס לא באותו מעמד של קודי כרגע, גם לא קווין אואנס וגם לא לוגאן פול, נקודה. וכשאתה שם מיינאבנט בפיוד עם מידקארד, סביר שגם לא תתעניין בו.

אני לא חושב שסינה גרם למידקארדרים להרגיש לגיטימיים, לא הרגשתי את זה עם מיז ומוריסון בזמנו לדוגמה, ובטח שלא עם אלכס ריילי ו-ווייד בארט. וגם אם סינה היה מפסיד (ובניגוד לקודי הוא כן הפסיד מדי פעם), זה לא גרם להם להרגיש גדולים יותר. הדוגמה הכי טובה זה עם מיז במניה 27, שאין לי כוח לדבר עליה. קודי ממלא את המקום של סינה כביכול, של הפייס החייכן כמו שציינת, אני פשוט לא חושב שיש על הכתפיים שלו מה שהיה על הכתפיים של סינה בזמנו ואין צורך שהוא ישמש כ-"פנים של החברה" כשיש מספיק טאלנט איכותי שווה ערך אליו היום.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,718
10-05-2025, 01:04 PM
ניב, אני לא מכיר את גילך ככה שבקלות אתה יכול לפסול את הטענה הזאת - אבל יכול להיות שהתבגרת מאז הימים של סינה? כי באם באם בתור בומר לא נהנה אז ולא נהנה היום.
אני כן אגיד שסינה היה מפסיד גם את האליפות יותר פעמים - גם אם בסוף הוא היה מנצח ומחזיר אותה חזרה, ואני כן אגיד שאם תצמיד לי אקדח לרכה (או סתם תשאל אותי שאלה בפורום) אגיד שאני מעדיף את סינה על קודי. אני רוצה גם להגיד שבתקופה ההיא היו יותר מתאבקים שהם חומר למיין אבנט (מייקלס, האנטר, בטיסטה, טייקר, ג׳ריקו, אדג׳ וכו׳ וכו׳) - אבל אני באמת חושב שאם אני לוקח את חלקם ושם אותם בבוקינג של היום אז הם היו נתקעים במיד קארד.

אולי זאת הבעיית בוקינג שמדברים עליה - יש לנו אליפות אחת שב3 שנים האחרונות החזיקו אותה ריינס, קודי וג׳ון סינה. ואליפות שנייה שהחזיקו אותה רולינס, מקיינטר, פריסט, גונטר, ג׳יי, גונטר, פאנק ושוב פעם רולינס. וכל האלופים של ראו, כולם כולל כולם, כולל רולינס של היום, הרגישו קטנים יותר ליד האלופים של סמאק.

זאת אומרת, יש לנו בפירוש אליפות ראשית, ואליפות ראשית ראשית 2.0, או בלי ציניות - האליפות של קודי > האליפות של רולינס. והדבר הזה מכריח שקודי יפסיד רק למישהו שהוא בקליבר שהמאסטר ציין.
אבל זה לא חייב להיות ככה - מספיק שקודי יפסיד לאוונס (לצורך הדוגמה), וינצח אותו באירוע הבא שוב - וכבר כל קרב של קודי כן הופך להיות מעניין. ומספיק שפעם אחת האלוף של סמאק ירגיש יותר גדול מהאלוף של ראו, ושתי החגורות ירגישו שוות.

אבל עוד פעם זה מגיע לבוקינג, ואני גם חושב שלקודי יש יד בדבר הזה... בסוף מדובר במתאבק שהוא פוליטיקאי לא קטן, ואני לא אומר את זה חלילה כמילת גנאי, אלא כ״פוליטיקה ארגונית״ - קודי יודע לזהות מהלכים ולסדר את הדברים שיהיו הכי טובים לו.
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,719
10-05-2025, 01:09 PM
(10-05-2025, 01:04 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ניב, אני לא מכיר את גילך ככה שבקלות אתה יכול לפסול את הטענה הזאת - אבל יכול להיות שהתבגרת מאז הימים של סינה? כי באם באם בתור בומר לא נהנה אז ולא נהנה היום.
אני כן אגיד שסינה היה מפסיד גם את האליפות יותר פעמים - גם אם בסוף הוא היה מנצח ומחזיר אותה חזרה, ואני כן אגיד שאם תצמיד לי אקדח לרכה (או סתם תשאל אותי שאלה בפורום) אגיד שאני מעדיף את סינה על קודי. אני רוצה גם להגיד שבתקופה ההיא היו יותר מתאבקים שהם חומר למיין אבנט (מייקלס, האנטר, בטיסטה, טייקר, ג׳ריקו, אדג׳ וכו׳ וכו׳) - אבל אני באמת חושב שאם אני לוקח את חלקם ושם אותם בבוקינג של היום אז הם היו נתקעים במיד קארד.

אולי זאת הבעיית בוקינג שמדברים עליה - יש לנו אליפות אחת שב3 שנים האחרונות החזיקו אותה ריינס, קודי וג׳ון סינה. ואליפות שנייה שהחזיקו אותה רולינס, מקיינטר, פריסט, גונטר, ג׳יי, גונטר, פאנק ושוב פעם רולינס. וכל האלופים של ראו, כולם כולל כולם, כולל רולינס של היום, הרגישו קטנים יותר ליד האלופים של סמאק.

זאת אומרת, יש לנו בפירוש אליפות ראשית, ואליפות ראשית ראשית 2.0, או בלי ציניות - האליפות של קודי > האליפות של רולינס. והדבר הזה מכריח שקודי יפסיד רק למישהו שהוא בקליבר שהמאסטר ציין.
אבל זה לא חייב להיות ככה - מספיק שקודי יפסיד לאוונס (לצורך הדוגמה), וינצח אותו באירוע הבא שוב - וכבר כל קרב של קודי כן הופך להיות מעניין. ומספיק שפעם אחת האלוף של סמאק ירגיש יותר גדול מהאלוף של ראו, ושתי החגורות ירגישו שוות.

אבל עוד פעם זה מגיע לבוקינג, ואני גם חושב שלקודי יש יד בדבר הזה... בסוף מדובר במתאבק שהוא פוליטיקאי לא קטן, ואני לא אומר את זה חלילה כמילת גנאי, אלא כ״פוליטיקה ארגונית״ - קודי יודע לזהות מהלכים ולסדר את הדברים שיהיו הכי טובים לו.

ברור שהתבגרתי. ב-2005 כשסינה זכה הייתי בן 11. וכבר אז לא אהבתי את סינה, אבל זה סיפור אחר לחלוטין.
הנקודה שאני מנסה להדגיש היא שה-WWE (לא קודי רודס) מצפים שקודי יהיה משהו שהוא לא יכול להיות. מה שעבד עם סינה ב-2007 וריצת הסופר-סינה למשך שנים, לא יעבוד עם קודי. כמו שזה לא עבד אגב עם רומן ריינס.

קודי לא עושה לעצמו הנחות, הוא עובד קשה והוא באמת מתאים להיות הפרסונה שסוחבת את הארגון. הבעיה שלו היא שהארגון מסרב להתקדם עם הצופים שלו וחושב שמה שעבד עם סינה אז יעבוד גם היום. וזה לא אפשרי, כי לקודי אין את האיכות מיקרופון של סינה, ובסוף זה מה שסוחב את הפיודים - הסגמנטים שבין הקרבות. לא משנה כמה קודי-AJ סטיילס יהיה קרב ברמה גבוהה, אולי הכי טוב בהיסטוריה, אף אחד אפילו לא זוכר שזה התקיים כי הסטוריליין הזה היה כנראה לא טוב.

קודי יכול לסחוב פיודים רציניים, ראינו אותו עושה את זה נגד רולינס, הוא יכול לעשות את זה גם נגד מתאבקים אחרים. היחידים שאני מוציא מהמשוואה הזו ב-2025 הם סינה ורומן ריינס שהם פשוט ברמת AURA אחרת לחלוטין ואין מה לעשות הם יהיו הדומיננטיים.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,720
10-05-2025, 01:20 PM
(10-05-2025, 01:09 PM)The Visionary כתב:  ברור שהתבגרתי. ב-2005 כשסינה זכה הייתי בן 11. וכבר אז לא אהבתי את סינה, אבל זה סיפור אחר לחלוטין.
הנקודה שאני מנסה להדגיש היא שה-WWE (לא קודי רודס) מצפים שקודי יהיה משהו שהוא לא יכול להיות. מה שעבד עם סינה ב-2007 וריצת הסופר-סינה למשך שנים, לא יעבוד עם קודי. כמו שזה לא עבד אגב עם רומן ריינס.

קודי לא עושה לעצמו הנחות, הוא עובד קשה והוא באמת מתאים להיות הפרסונה שסוחבת את הארגון. הבעיה שלו היא שהארגון מסרב להתקדם עם הצופים שלו וחושב שמה שעבד עם סינה אז יעבוד גם היום. וזה לא אפשרי, כי לקודי אין את האיכות מיקרופון של סינה, ובסוף זה מה שסוחב את הפיודים - הסגמנטים שבין הקרבות. לא משנה כמה קודי-AJ סטיילס יהיה קרב ברמה גבוהה, אולי הכי טוב בהיסטוריה, אף אחד אפילו לא זוכר שזה התקיים כי הסטוריליין הזה היה כנראה לא טוב.

קודי יכול לסחוב פיודים רציניים, ראינו אותו עושה את זה נגד רולינס, הוא יכול לעשות את זה גם נגד מתאבקים אחרים. היחידים שאני מוציא מהמשוואה הזו ב-2025 הם סינה ורומן ריינס שהם פשוט ברמת AURA אחרת לחלוטין ואין מה לעשות הם יהיו הדומיננטיים.

מסכים עם כל מה שכתבת.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 570 571 572 573 574 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 01:58 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר