11-05-2025, 01:29 PM
לילה ראשון של פאנק ויוצאים עליו אובר
היית פה הזדמנות בלתי חוזרת שלוגאן יעשה טרן
ברון חייב את האליפות דחוף
היית פה הזדמנות בלתי חוזרת שלוגאן יעשה טרן
ברון חייב את האליפות דחוף
Sexy devil לשעבר
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 3.11.2025
|
|
11-05-2025, 01:29 PM
לילה ראשון של פאנק ויוצאים עליו אובר
היית פה הזדמנות בלתי חוזרת שלוגאן יעשה טרן ברון חייב את האליפות דחוף
Sexy devil לשעבר
11-05-2025, 02:14 PM
(11-05-2025, 10:07 AM)The Visionary כתב: אתה לא טועה. במקרה הזה אני בהחלט מצדיק מנהל ששם במקום עובד שסרח ודואג רק לתחת של עצמו (אם זה אכן המקרה ולא סתם איזה משהו שמנע מנייט להופיע). זה כנראה בטוח זה. שים לב שפאנק אמר לנייט אני מקווה שתנצח את הבטאל רויאל מצד אחד. אבלל בסגמנטט כאלוף הוא הזכיר את JD ולא את נייט. נייט אף פעם לא הסתיר את הרצון לקדם ולהבליט את הספוטים שלו גם אם זה אומר להרוס לאחרים את שלהם כמו בראמבל. נראה שהפעם הוא הלך רחוק מדי. ציטוט:אני לא קובע שוינס היה טוב יותר (בקטע הניהולי-אישי, לא בקטע של כתיבה). בשום שלב לא אמרתי את זה. אמרתי שכשזה קרה איתו אז כולם דיברו ויצאו עליו וגם אני שנאתי אותו לא פחות בגלל החלטות מאוד מחורבנות בנוגע לכתיבה ובוקינג, אבל כשזה קורה עם הבוס המעפן הזה שאתה כל כך מעריץ כולם שותקים ואפילו מנסים להצדיק כאילו הם מינימום סאם רוברטס או הקירח הבוט-ליקר השני. אתה מנסה להלביש עליי הצדקה לוינס ואז לתפוס פוזיציה מוסרית יותר כביכול בדיון כדי שלדברים שאני אומר יהיה פחות רצינות. בוא נתחיל שאני מבקר את אנטר על העונה הזאת ועל ההגנה המוגזמת על המיין איבנטרים שלו ושהוא פותר הכל בקרבות זוגות או בנצחונות ברול אפ או פיצוץ הקרב. והבהרתי שאחת הסיבות שדרו כל כך אובר כי הוא כן מיין איבנטר אבל הוא לא מוגן ולכן הקהל כן רוצה לראות אותו כי הוא נותן ריענון. גם אם נתייחס מקצועית בלבד לוינס כאשר וינס חירב את המוצר הפסקתי ממש לראות אותו, אפילו תקצירים של חצי שעה לתוכנית של 3 שעות לא הצלחתי להביא את עצמי לראות. הקרבות היו אותם קרבות כל שבוע בלי השפעה בכלל על הPLE כי אז הפארט טיימרים היו מקבלים את הבמה. ולא דיברנו על השפלות שמתאבקים עברו בטלוויזיה כמו לנשק לו את הישבן תקרית החזיר של מיקי גיימס היחס לויקי גוררו ועוד עוד ועוד והכל מול המצלמות. זאת עונת הרסלינג הכי חלשה של אנטר מבחינת כתיבה והיא עדיין עשרות מונים עדיפה על התקופה השחורה של וינס שהתחילו לדון האם יש לו דימנציה כי כל שבוע היה אותו קארד בדיוק בלי שום שינוי. ציטוט:כשהבוס הולך עם מתאבקים שהם אובר ומגלים פופולריות אין להם מה לצאת על המערכת, אבל מי שכן יוצא מרוויח. את כל הכסף שפאנק עושה היום ועשה איזה 15 שנה הוא חייב ליציאה שלו נגד המערכת. קיריון קרוס עכשיו יצא נגד המערכת וסיפק מומנט טוב ומעניין לצופים בתקופה מחורבנת להחריד אבל הבוס שלך לא רצה להעלים אותו לאט לאט ובכך מנע מאיתנו הצרכנים משהו מעניין לראות (גם אם לא אוהבים אותו או חושבים שהוא טוב, הוא היה מביא איתו משהו חדש שלפחות היה מכניס איזשהו פולס מרענן לתוכנית). אם יותר חשוב להצדיק מישהו שבשבילו אתה מחלבת כסף קלה ביותר והוא ליטרלי.. בוא נגיד ״יורק עליך מים״.. אז אין לי מה להגיד לך וחתמנו הדיון. פאנק פרש מהביזנס משהו כמו 10 שנים? אני יחדש לך גם אם היה רק מתפטר היה עושה אותו כסף כי הוא היה עד כדי כך אובר ובשיא שלו. ובדיוק כמו קרוס הפייפ בומב של שניהם היה מבויים ומוסכם ע"י המערכת לא היה פה שום מרד גלוי מול הבוס. לגבי קרוס זה נפל על גובה החוזה ואי הצעת חוזה לאשתו (שהזוי שTKO לא מבינים כמה היא מסובבת את הקהל על האצבע שלה) אין לאנטר אפשרות להתערב בדרישה ישירה לקיצוץ חוזה כזה או אחר. ושוב שים לב שכן מבקרים אותו ולא כמו וינס כי וינס כן היה הבוס העליון ולכן כל מה שקרה בתקופתו בWWE היה באשמתו הישירה ושוב עם כל הביקורת המוצר עדיין במצב נהדר אפילו מצוין בטח שאני משווה את זה לתקופה שהרסלינג כן היה בלתי ניתן לצפייה. דרך אגב תשמח לדעת שTKO כנראה הגיעו לתקרה עם מחירי הכרטיסים ואולי גם נתחיל לראות ירידת מחירים באירועים מסויימים או ביטולים של האוס שואו שהם לא מצליחים למלא ויעדיפו לתת למתאבקים עוד חופש.
11-05-2025, 04:40 PM
תוכנית מצוינת בכיכובו של דומיניק מיסטריו.
LA נייט היה חסר לי
11-05-2025, 11:39 PM
לדעתי המסקנה המתבקשת מהדיון הזה היא שצריך ארגון שני בתעשייה.
כאילו, אני מבין את אייץ' אם הוא קובר את נייט כי נייט יוצא נגד אייץ'. אני מבין את נייט על התסכול שלו. בעולם של מונופול - כאן נגמרת הקריירה הלגיטימית של נייט. בעולם של מספר ארגונים, נייט מוזמן לעבור לאחד מהם ולהוכיח שאייץ' טועה.
11-05-2025, 11:59 PM
(11-05-2025, 11:39 PM)SwitchBlade כתב: לדעתי המסקנה המתבקשת מהדיון הזה היא שצריך ארגון שני בתעשייה. הייתי נותן את נייט תמורת MJF.
11-06-2025, 11:53 AM
(11-06-2025, 11:23 AM)Breakker כתב: מה הסיפור עם LA נייט? מה פספסתי? לא פספסת כלום כי אין שום סיפור נכון לכתיבת ההודעה הזאת. הוא לא הופיע בראו השבוע והכבשים עושים את מה שהם אוהבים וזה להמציא סיפורים בלי ביסוס. (כמו הטיזר לרסלמניה שאנשים עשו עבודות מחקר על כלום) היה לו גם יום הולדת לפני כמה ימים, אולי קיבל חופש ? אולי קיבל עונש ? אין תשובה. ![]() תבכו
11-06-2025, 12:19 PM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|