Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 600 601 602 603 604 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,011
11-15-2025, 10:51 AM
(11-14-2025, 08:46 PM)SaHBK כתב:  רצף של "תגיד את האמת"

- גונת'ר - למרות כל הביקורות שיש עליו לאחרונה שהוא מתאבק די משעמם, כל אחד ודעתו כן? אבל אנשים לא מבינים לדעתי שהגימיק שלו על הנייר זה באמת גימיק הכי פשוט שאפשר להיות, גונת'ר בסך הכל מתאבק קלאסי (אולדסקול) שכל מטרתו להוכיח שהוא המתאבק הכי טוב שיש, ובנוסף אני מעדיף רסלינג בסגנון שלו מאשר כל הספוט פסט שאחרי דקה של ריקוד הקהל עם צ'אנטים של THIS IS WRESTLING תעשו לי טובה. אגב, לא סתם גונ'תר לא מפסיק לקבל מחמאות ממתאבקי עבר לא משנה באיזה רצועת זמן תשימו אותו הוא יהיה מתאים.

- קודי - קודי רודס הפייס גם כן הוא בסך הכל "בייביפייס אולדסקול" הוא המתאבק שדאסטי רודס היה בוחר לדחוף כמו שהיה נוהג לעשות עם מתאבקים כמו סטינג ומאגנום. מתאבקים שיש להם את הלוק, הכריזמה יכולות זירה סבירות והכי חשוב אובר עם הקהל.

- ניקי בלה - כאילו זאת שנת 2025 והפיוד של אלופת הנשים שאגב היא עד לא מזמן הייתה מגה אובר, סטפני ואקר..מה לעזאזל.
אני לא בא לטנף על ניקי רואים שהיא מנסה, אבל בחייאת את בביזנס הזה כלכך הרבה זמן והיא עדיין מרגישה לי כמו מתאבקת "ירוקה" והכי גרוע היא שחקנית מחרידה, היא כמעט ביצ'צ'ה את ההיל טרן על סטפני אם תשימו לב.

- רנדי אורטון - בגלל שהיה פה דיבור עליו לא מזמן אתן את השנקל שלי, אני מאוד אוהב את רנדי ותמיד הייתי בטים אורטון מאשר סינה לדוגמא.
אורטון בדומה לריק פלייר, מקבל המון מחמאות ממתאבקים, כולם אומרים את אותו הדבר שהוא פשוט "מבין" את זה, וזה משהו שאני בטוח שאנחנו בתור מעריצים לא נבין אלא אם כן יש פה כמה שיש להם ניסיון זירה. רנדי הוא הטוטאל פאקג', וכן אם תעצמו עיניים לכמה שנים מהמוצר ותפקחו אותם באיזה תאריך רנדומלי רנדי היה שם. עכשיו הבעיה עם אורטון היא נטו אורטון, לדעתי אם באמת היה לו טיפה קצת יותר אכפת הוא היה יכול להיות בסטטוס אחר לגמרי היום והיינו מדברים עליו אחרת. ובוא נגיד שמגיע לו הכל מהכל וגם אם זה לבחור להתאבק פה ושם הוא הרוויח את זה.

מסכים לגבי גונת'ר מתאבק מצויין, תמיד כיף לראות ולשמוע אותו. מפלצת.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#6,012
11-15-2025, 01:47 PM
(11-14-2025, 09:47 PM)Roger כתב:  אתה עושה את הטעות שהמון עושים של ״לא הבינו את הגימיק״ ולכן לא נהנים. זה אחד הדברים הכי שגויים והזויים שהאינטרנט המציא. אף אחד לא לא מבין שגונתר הוא ״מתאבק רציני״ שמכבד את ה״ספורט״ והוא רוצה להוכיח שהוא ״הוא הבסט!!״ ועוד קלישאות מארקיות אחרות. כולם הבינו. הוא דופק את זה במוח של כולם כל זמן נתון, השדרנים דוחפים את זה בלי סוף בכל זמן נתון, היריבים שלו דוחפים את זה בכל זמן נתון - וזה מ-ש-ע-מ-ם. זה לא ״לא הבנו כברירת מחדל זה משעמם״, זה בדיוק ״הבנו, דיס שיט סאקס״.
עכשיו מעבר לעובדה שהוא כביכול ״המתאבק הכי טוב בעולם״ (שהפסיד למתאבק הכי לא בכושר וגרוע בעולם וללוחם ה-MMA הלג׳יט גרוע ביותר בכל הזמנים), אני אגיד לך גם שהוא התאבק 10 קרבות משודרים כל השנה. פאקינג 10 קרבות. 2 מהם היו נגד אקירה טאזווה ופאט מקאפי, ובקרב בעל הפרופיל הכי גבוה הוא הפסיד למכונת באצ׳ים מתסכלת שהורידה את התוכנית לנומך שלא נראה מעולם וזה שהוא ניצח אותו אחר כך זה הניסיון לתיקון המגה-באצ׳ שהתסריטאי הגולם עשה. אין לו היט, אין לו כימיה עם הקהל, בקושי יש לו ריאקשן בכניסה (לא לנסות למצוא משהו שהוא קצת מעבר לצרצרים כדי לנסות לסתור).

כל הקטע של וולטר זה להיות המצע על פניו הפייס האהוד נכשל או מצליח.
אם וולטר לא עובד לך - זה כי אין מולו פייס משכנע.

וולטר מעולם לא התיימר להיות המתאבק המעניין או המתאבק שמשתנה ומתפתח ביריבויות שהוא מנהל. הוא ההיל, והתפקיד שלו זה להבליט את הפייס.
זה עבד מעולה כשג'ורדן דבלין ניסה לעצור אותו מלדרוס את כל OTT באירלנד ב2018. זה פחות עובד כשג'יי אוסו מנסה לסחוב את הקרדיו המוזנח שלו לקרב ממוצע מינוס ומנצח את וולטר בהכנעה לא משכנעת. 

לא פלא שוולטר "נחשף" מול ג'יי. זה כי ג'יי הוא פייס מחורבן וכנראה אחד ההימורים הגרועים ביותר של WWE בשנים האחרונות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#6,013
11-15-2025, 04:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-15-2025, 05:00 PM על ידי Roger.)
(11-15-2025, 01:47 PM)SwitchBlade כתב:  כל הקטע של וולטר זה להיות המצע על פניו הפייס האהוד נכשל או מצליח.
אם וולטר לא עובד לך - זה כי אין מולו פייס משכנע.

וולטר מעולם לא התיימר להיות המתאבק המעניין או המתאבק שמשתנה ומתפתח ביריבויות שהוא מנהל. הוא ההיל, והתפקיד שלו זה להבליט את הפייס.
זה עבד מעולה כשג'ורדן דבלין ניסה לעצור אותו מלדרוס את כל OTT באירלנד ב2018. זה פחות עובד כשג'יי אוסו מנסה לסחוב את הקרדיו המוזנח שלו לקרב ממוצע מינוס ומנצח את וולטר בהכנעה לא משכנעת. 

לא פלא שוולטר "נחשף" מול ג'יי. זה כי ג'יי הוא פייס מחורבן וכנראה אחד ההימורים הגרועים ביותר של WWE בשנים האחרונות. 

המשפט המודגש זו בדיוק הבעיה. היל שהוא סצנת מיין איבנט ואמור להיות אלוף עולם (מס׳ 1 כביכול בחברה) לא יכול להיות רק הדאמי ב-2K עם התחתונים האדומים שחוטף את המכות כשאתה בוחר מובסט לדמות שיצרת.
לפני שהתפקיד של היל זה להבליט את הפייס, התפקיד של היל זה לדאוג שהוא עצמו מספיק מעניין כדי שברגע האינטראקציה עם הפייס זה יביא עניין וייצור Captivity מצד הקהל והצופים, ואז כשהם קובעים את הקרב שלהם ב-PPV אז יש איזשהו מטען רגשי כלפי שניהם שגורם לך לרצות שמישהו ינצח ומישהו יפסיד. אם זה כמו שאתה אומר, בוא כבר נביא את ג׳ינדר מהל לתפקיד של גונתר. הוא היל הרבה יותר טוב בכל פרמטר אפשרי, בפעם האחרונה שהוא היה בטלויזיה היה לו יותר היט ממה שהיה לגונתר כל השנה הזאת והכי חשוב, הוא לא ״גרייט רסלר״ שיקח את הפוקוס מהבייביפייס שהוא אמור לשים אובר בגלל שיהיה להם ״גרייט מאצ׳״ שבו שני המתאבקים יוצאים אובר (לכמה שעות בודדות) אחרי ״גרייט פייט״.
מה שקורה עם גונתר זה שזה בדיוק ההפך מזה. הוא עצמו היבש שביבשים. סטריק רסלינג 101 הכי ריקני ופשטני שיכול להיות. לא שם רוב הזמן, התשוקה האמיתית שלו זה בישול ולא רסלינג (אמיתי), צרצרים וחוסר חיבור טבעי וכריזמה שלא משנה כמה הוא צועק כמו איזה צאר אירופאי, זה פשוט לא מתחבר והקהל יושב על הידיים ברובו המוחלט של הזמן. זה סוג של תירוץ מלצראי כזה שלז׳ון נורא נוח לברוח - הגלייז הקבוע שדוחפים זה ״הוא המתאבק הכי טוב בעולם״ אז לא משנה מה יהיה הבוקינג או כמה הוא באמת טוב או מעניין, הגלייז והניקור במוח על כמה שהוא כן כזה ״ידחוף״ אותו בחזרה לסטטוס שכביכול רוצים שהוא יהיה.
מה שקרה באינדיז מול 14 מארקים לא נחשב. הוא נכשל ביג טיים בתור מיין איבנטר בבמה הגדולה. רק מתי שמעריצים יתחילו להבין שהטאלנטים שהם חשבו שיהפכו את העולם בגלל שהם ראו אותם טופחים על הרגליים שלהם מול קהל עם 0 סטאנדרטים, הם בעצם באמז שואבי רייטינג בלי Appeal ובלי ראש מספיק טוב ויצירתיות שתופסת דימיון (מעבר לספוטים מטופשים שלא באמת מוציאים אף אחד אובר), רק אז דברים יתחילו לזוז. אם זה לא יקרה ומעריצים ופודקאסטרים ימשיכו עם ה״הוא בסדר אבל זה הבוקינג שהורס אותו״ אז הידרדרות תמשיך והביד של מדינות המפרץ הערביות תמורת ״היאבקות עולמית בידורית בע״מ״ יתחיל יותר מהר מהצפוי.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Asaf
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,014
11-15-2025, 04:35 PM
(11-14-2025, 09:47 PM)Roger כתב:  אתה עושה את הטעות שהמון עושים של ״לא הבינו את הגימיק״ ולכן לא נהנים. זה אחד הדברים הכי שגויים והזויים שהאינטרנט המציא. אף אחד לא לא מבין שגונתר הוא ״מתאבק רציני״ שמכבד את ה״ספורט״ והוא רוצה להוכיח שהוא ״הוא הבסט!!״ ועוד קלישאות מארקיות אחרות. כולם הבינו. הוא דופק את זה במוח של כולם כל זמן נתון, השדרנים דוחפים את זה בלי סוף בכל זמן נתון, היריבים שלו דוחפים את זה בכל זמן נתון - וזה מ-ש-ע-מ-ם. זה לא ״לא הבנו כברירת מחדל זה משעמם״, זה בדיוק ״הבנו, דיס שיט סאקס״.
עכשיו מעבר לעובדה שהוא כביכול ״המתאבק הכי טוב בעולם״ (שהפסיד למתאבק הכי לא בכושר וגרוע בעולם וללוחם ה-MMA הלג׳יט גרוע ביותר בכל הזמנים), אני אגיד לך גם שהוא התאבק 10 קרבות משודרים כל השנה. פאקינג 10 קרבות. 2 מהם היו נגד אקירה טאזווה ופאט מקאפי, ובקרב בעל הפרופיל הכי גבוה הוא הפסיד למכונת באצ׳ים מתסכלת שהורידה את התוכנית לנומך שלא נראה מעולם וזה שהוא ניצח אותו אחר כך זה הניסיון לתיקון המגה-באצ׳ שהתסריטאי הגולם עשה. אין לו היט, אין לו כימיה עם הקהל, בקושי יש לו ריאקשן בכניסה (לא לנסות למצוא משהו שהוא קצת מעבר לצרצרים כדי לנסות לסתור).
כמו דמיאן פריסט, ג׳יי אוסו, אפילו סת׳ רולינס, גונתר הוא עוד ניסוי כושל של ז׳ון פול הגולם הטיפש שמתעקש לדחוף את המשעמם, החד-גוני, התבניתי, הקלישאתי והזקן מאשר את הצעיר, המרענן, הנועז, היצירתי, זה שתופס את הדימיון ולא מפחד מתגובות שמוציאות אותו מאזור הנוחות המחורבן שלו שגורר את העסק לגסיסה ועם מכירת החברה למדינה ערבית עשירה - מוות.

שמע רוג'ר לא בקטע רע אחי, אבל באמת כל מה שאני מסיק מהתגובה שלך זה שאתה פשוט הייטר שלא מעניין אותו ימינה או שמאלה שמסתכל רק על הדעה שלו, וזאת זכותך לחשוב ככה. אני פשוט לא רואה טעם לנסות אפילו להתחיל להסביר.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#6,015
11-15-2025, 04:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-15-2025, 05:01 PM על ידי Roger.)
(11-15-2025, 04:35 PM)SaHBK כתב:  שמע רוג'ר לא בקטע רע אחי, אבל באמת כל מה שאני מסיק מהתגובה שלך זה שאתה פשוט הייטר שלא מעניין אותו ימינה או שמאלה שמסתכל רק על הדעה שלו, וזאת זכותך לחשוב ככה. אני פשוט לא רואה טעם לנסות אפילו להתחיל להסביר.

אחי, גם אם זה היה כתוב בשפה יותר ״מעודנת״ אין יותר מידי (בכלל) נקודות שתוכל לסתור את מה שאמרתי. הקהל לא מעוניין בגונתר, וזה נשמע (יותר נכון לא נשמע) וזה מורגש ואם מתכחשים לזה או שאוהבים אותו נקודתית זה לא הופך את זה לנכון.
אחד המתאבקים שהכי אהבתי בתור ילד זה פול לונדון. הייתי מחפש קרבות שלו ב-Velocity וחשבתי שהוא מדהים. האם הקהל הגיב לו כמוני? לא, לא קרוב אפילו. האם חשבתי שאפשר לעשות איתו יותר? כן, אבל בקטע של לדחוף למיין איבנט או משהו כזה? בחיים לא.
לא כל מתאבק שאתה אוהב או שנקודתית אתה ועוד 4 נהנים ממנו הוא באמת כל כך טוב. כל העובדות שציינתי מגבות את העובדה שמשהו ביכולות האישיות של גונתר לא עובד ושכנראה צריך להודות שפשוט אין לו את זה והוא מצטרף לרשימה של ניסויים כושלים של ז׳ון (פריסט ואוסו - אם תרצה לטעון משהו על אוסו (המילה ״מרצ׳״) אז סבבה אבל פריסט.. אותו מקרה כמו גונתר רק בצד הפייסי).
בנוסף, בעידן הנוכחי של היום, אף בוקר בעולם לא היה נותן יותר פוש לגונתר ו״מנצל את היכולות״ של גונתר כמו ז׳ון. זה בדיוק הטייפ שלו: זקן, היה שנים באינדיז ומארקים אוהבים אותו, משעמם מאוד, פשוט מאוד, חסר דימיון, חסר מעוף (כמו שאמר גיא) ובאופן כללי לא מעניין כשהוא נראה ברסלינג והוא עצמו אפילו לא כל כך מעוניין כבר ברסינג.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Asaf
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,016
11-15-2025, 05:45 PM
עצם זה ש-3 חודשים אף אוהד לא צעק "גאנת'ר" או אפילו הניף שלט שלו,
רק מראה שמלבד רסלינג טהור, הוא לא שייך לרמות הגדולות ביותר של האבקות בידורית

רוג'ר צודק, בכנות לאף אחד לא אכפת ממנו
והוא גם לא חסר לאף אחד.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • master of doom
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,026
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
#6,017
11-15-2025, 05:48 PM
(11-14-2025, 08:46 PM)SaHBK כתב:  רצף של "תגיד את האמת"

- גונת'ר - למרות כל הביקורות שיש עליו לאחרונה שהוא מתאבק די משעמם, כל אחד ודעתו כן? אבל אנשים לא מבינים לדעתי שהגימיק שלו על הנייר זה באמת גימיק הכי פשוט שאפשר להיות, גונת'ר בסך הכל מתאבק קלאסי (אולדסקול) שכל מטרתו להוכיח שהוא המתאבק הכי טוב שיש, ובנוסף אני מעדיף רסלינג בסגנון שלו מאשר כל הספוט פסט שאחרי דקה של ריקוד הקהל עם צ'אנטים של THIS IS WRESTLING תעשו לי טובה. אגב, לא סתם גונ'תר לא מפסיק לקבל מחמאות ממתאבקי עבר לא משנה באיזה רצועת זמן תשימו אותו הוא יהיה מתאים.

(11-15-2025, 10:51 AM)Jon_M0xley כתב:  מסכים לגבי גונת'ר מתאבק מצויין, תמיד כיף לראות ולשמוע אותו. מפלצת.

מחזק.
הרינג גנרל. אחד המתאבקים הכי טובים בעולם בפער. מפלצת.
ראיתי אותו בלייב כמה פעמים וזאת באמת חתיכת חוויה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#6,018
11-16-2025, 01:04 AM
אני בצד של רוג׳ר
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,019
11-16-2025, 05:37 AM
(11-15-2025, 04:26 PM)Roger כתב:  היל
רוג'ר היקר,

קראתי בעיון את הניתוח שלך לגבי גונת'ר ואני חייב לומר שאני חולק עליך כמעט בכל נקודה.
נראה שאתה מחליף בין הבנת קו עלילה לבין שחיקת קו עלילה, ומייחס לגונת'ר כשלים שנובעים, לדעתי, מכישלון בוקינג ולא מחוסר כישרון של המתאבק עצמו.

הדבר היחיד שאני מסכים איתו זה שגונת'ר סבל מהיעדר פייס ראוי נגדו, וחרא בוקינג שאילץ אותו לשמש כ"כלי תיקון" תסריטאי.
כשההנהלה רוצה לתת ניצחון קריטי למישהו, הם משתמשים בכלי האמין ביותר שלהם גונת'ר.
העובדה שהוא הפסיד (ואח"כ ניצח) את סמי זיין או ג'יי אוסו לא מעידה על יכולתו אלא על חוסר ברירה תסריטאי, כשמכריחים אותו להפסיד לכבשה שושנה הג'ינג'ית או לבן דוד של רומן ריינס שחייבים לתת לו ניצחון מבחינת חוזה ומרצ'.

אתה טוען ש"כולם הבינו, וזה משעמם", אך אתה מפספס שה"משעמם" הוא המטרה.
הגימיק של גונת'ר הוא היל טהור בסגנון ה-Old School. הוא אמור לגרום לקהל לרצות לראות מי יוריד אותו.
אם הוא גורם לקהל לומר "די, כמה אפשר ממנו, שיפסיד כבר," זו הצלחה אדירה של היל.
פעם שמעתי ראיון של פול היימן שאומר "אם שונאים את ההיל על כל צעד שהוא עושה, שמתים שהוא יפסיד , שצועקים לו בוז על הכל - ההיל עושה את העבודה שלו"
ה-Aura סביבו היא משהו שיש רק למתאבקים מסוימים מאוד בחברה ותמיד הוא מתאבק עם מקצוענות בלתי מתפשרת.
יש סיבה שהוא היה האלוף הבין יבשתי לתקופה הארוכה ביותר בהיסטוריה, כשהוא מחזיר יוקרה ומשקל אמיתי לחגורה שמזמן איבדה מהערך שלה.

אני מבין את האמרה "הוא מתאבק אולד סקול עם מהלכים משעממים," אבל לא כל המתאבקים צריכים להיות אותו הדבר.
הגימיק שלו הוא מפלצת, וזה מה שהוא.
זה מה שהיה אמור להיות לדעתי עם ולדימיר קוזלוב ב-2008/2009. ההבדל הוא שקוזלוב נכשל, וגונת'ר הוא המפלצת הרצינית שעובדת.
הוא סוס עבודה עקבי, אלוף על המיקרופון, ועם לוק של מתאבק רציני ולא מישהו שמנופף בידיים למעלה ולמטה.
הוא מכריח את הקהל של היום, שמחפש רק שטויות וקאץ' פרייז שהוא יוכל לצעוק אחד על השני "YEET/YEAH!" ומהלכי "היי-ספוט" מהירים, להאט וליהנות מאיכות הסיפור והכאב שבקרב וזו התאבקות מעולה.
הוא אחד הכלים הכי טובים שכל תסריטאי היה רוצה לעצמו.
הוא מביא לגיטימציה ואיכות קבועה לכל תואר או יריב שהוא נוגע בו, והכשלים שאתה רואה הם פשוט כשלים תסריטאיים שמונעים ממנו להתקדם לפיודים ראויים יותר.

[Image: 38fdf2d53d8eaab0dd9733dfb29edcc1fb30c549.png]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 6 users Like StavHen's post:
  • DarkArts, gilam, lidoradir, SaHBK, SwitchBlade, The Visionary
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#6,020
11-16-2025, 06:21 AM
(11-16-2025, 05:37 AM)StavHen כתב:  רוג'ר היקר,

קראתי בעיון את הניתוח שלך לגבי גונת'ר ואני חייב לומר שאני חולק עליך כמעט בכל נקודה.
נראה שאתה מחליף בין הבנת קו עלילה לבין שחיקת קו עלילה, ומייחס לגונת'ר כשלים שנובעים, לדעתי, מכישלון בוקינג ולא מחוסר כישרון של המתאבק עצמו.

הדבר היחיד שאני מסכים איתו זה שגונת'ר סבל מהיעדר פייס ראוי נגדו, וחרא בוקינג שאילץ אותו לשמש כ"כלי תיקון" תסריטאי.
כשההנהלה רוצה לתת ניצחון קריטי למישהו, הם משתמשים בכלי האמין ביותר שלהם גונת'ר.
העובדה שהוא הפסיד (ואח"כ ניצח) את סמי זיין או ג'יי אוסו לא מעידה על יכולתו אלא על חוסר ברירה תסריטאי, כשמכריחים אותו להפסיד לכבשה שושנה הג'ינג'ית או לבן דוד של רומן ריינס שחייבים לתת לו ניצחון מבחינת חוזה ומרצ'.

אתה טוען ש"כולם הבינו, וזה משעמם", אך אתה מפספס שה"משעמם" הוא המטרה.
הגימיק של גונת'ר הוא היל טהור בסגנון ה-Old School. הוא אמור לגרום לקהל לרצות לראות מי יוריד אותו.
אם הוא גורם לקהל לומר "די, כמה אפשר ממנו, שיפסיד כבר," זו הצלחה אדירה של היל.
פעם שמעתי ראיון של פול היימן שאומר "אם שונאים את ההיל על כל צעד שהוא עושה, שמתים שהוא יפסיד , שצועקים לו בוז על הכל - ההיל עושה את העבודה שלו"
ה-Aura סביבו היא משהו שיש רק למתאבקים מסוימים מאוד בחברה ותמיד הוא מתאבק עם מקצוענות בלתי מתפשרת.
יש סיבה שהוא היה האלוף הבין יבשתי לתקופה הארוכה ביותר בהיסטוריה, כשהוא מחזיר יוקרה ומשקל אמיתי לחגורה שמזמן איבדה מהערך שלה.

אני מבין את האמרה "הוא מתאבק אולד סקול עם מהלכים משעממים," אבל לא כל המתאבקים צריכים להיות אותו הדבר.
הגימיק שלו הוא מפלצת, וזה מה שהוא.
זה מה שהיה אמור להיות לדעתי עם ולדימיר קוזלוב ב-2008/2009. ההבדל הוא שקוזלוב נכשל, וגונת'ר הוא המפלצת הרצינית שעובדת.
הוא סוס עבודה עקבי, אלוף על המיקרופון, ועם לוק של מתאבק רציני ולא מישהו שמנופף בידיים למעלה ולמטה.
הוא מכריח את הקהל של היום, שמחפש רק שטויות וקאץ' פרייז שהוא יוכל לצעוק אחד על השני "YEET/YEAH!" ומהלכי "היי-ספוט" מהירים, להאט וליהנות מאיכות הסיפור והכאב שבקרב וזו התאבקות מעולה.
הוא אחד הכלים הכי טובים שכל תסריטאי היה רוצה לעצמו.
הוא מביא לגיטימציה ואיכות קבועה לכל תואר או יריב שהוא נוגע בו, והכשלים שאתה רואה הם פשוט כשלים תסריטאיים שמונעים ממנו להתקדם לפיודים ראויים יותר.

[Image: 38fdf2d53d8eaab0dd9733dfb29edcc1fb30c549.png]

רוג׳ר ליטרלי בניתוח שלו קילף את כל השכבות והגיע עד לשכבה הכי דקה בסיטואציה של גונת׳ר ומה שאתה עשית זה שפשוט החזרת את כל שכבות העור בחזרה והחזרת את הטיעון לנקודת ההתחלה תוך התעלמות מהטיעון העיקרי - ולזה קוראים גאסלייטינג.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 600 601 602 603 604 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 09:46 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר