Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.2.2021

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.2.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,390
אשכולות: 1,833
Likes Given: 5,006
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-09-2021, 03:41 PM
[Image: 1.jpg]

אדם פירס פותח את התוכנית בזירה, פירס מקבל בחזרה לת'אנדרום את שיין מקמהן, שיין נכנס לזירה, שיין אומר שהוא שמח לחזור בתקופה הזאת בדרך לרסלמניה, שיין מדבר על האירוע הקרוב אלימיניישן צ'יימבר, שיין אומר שיש לו ולאדם פירס הודעה גדולה בקשר לאירוע, פירס אומר שמקנטייר יגן על אליפות ה-WWE בתוך הצ'יימבר, שיין מסביר את החוקים של הקרב, שיין אומר שהאחרון שישאר יהיה אלוף ה-WWE, שיין שואל את פירס מי המשתתפים בקרב, אדם פירס אומר שכל המתאבקים בקרב יהיו אלופי WWE לשעבר : רנדי אורטון, ג'ף הארדי, AJ סטיילס, מיז ושיימוס, שיין מקמהן אומר לפירס שהוא עושה עבודה מעולה וההכרזה שלו הייתה רעיון מעולה, שיין מקמהן הולך אל מאחורי הקלעים, AJ סטיילס ואומוס יוצאים החוצה והם מחליפים מבטים, סטיילס אומר לפירס ששיין צדק והוא עושה עבודה מעולה, סטיילס אומר שהסיכויים שדרו יאבד את האליפות הם פנומנאליים, סטיילס אומר שזה זמן מעולה בשבילו להיות אלוף ה-WWE בפעם השלישית, סטיילס אומר שהלילה הוא יראה דוגמא למה שיקרה בצ'יימבר, ג'ף הארדי יוצא החוצה וזה מוביל לקרב הבא.

מאחורי הקלעים שיין מקמהן ודרו מקנטייר מדברים, מקנטייר אומר לשיין שהוא היה שמח לאיזה עדכון לפני שהכריזו על הקרב הזה, שיין אומר שאין דבר יותר גדול מזה שמקנטייר יגן על האליפות בצ'יימבר, שיין מאחל בהצלחה למקנטייר, נכנס למכונית שלו ועוזב את האולם.

AJ סטיילס ניצח את ג'ף הארדי בהכנעה, במהלך כל הקרב סטיילס עבד לג'ף הארדי על הרגל, בסוף הקרב ג'ף פספס סואנטון, סטיילס הכניע את הארדי בקאף קרשר.

שיימוס ואדם פירס מדברים מאחורי הקלעים, שיימוס עצבני על פירס, הוא אומר לו שמקנטייר הסכים לו לקרב סינגלס על אליפות ה-WWE, פירס אומר לו שהם תכננו את הקרב הכי גדול שאפשר לצ'יימבר, שיימוס אומר לו ששיין מקמהן אמר שרק הוא זה שקבע את הקרב הזה, שיימוס אומר לפירס שמקנטייר הוא הצעצוע החדש פה אבל הוא לא היה כלום בלעדיו, שיימוס אומר לפירס שיזכור שזאת הייתה החלטה שלו, שיימוס אומר שהוא יהיה ברוטאלי בצ'יימבר וזה הכל על אחריותו של פירס.

ניו דיי ניצחו את רטרביושן(טי באר וסלאפג'ק), קופי הצמיד את סלאפג'ק אחרי דיי ברייק שלו ושל וודס, אחרי הקרב מוסטפה עלי בזירה זועם על רטרביושן.

דמיאן פריסט ובד באני מדברים וצוחקים מאחורי הקלעים.

ריק פלייר ולייסי אוונס יוצאים לזירה, פלייר אומר שהוא לא מקשיב לאף אישה ושיבדקו את ההיסטוריה שלו, פלייר אומר שהוא לא מקשיב לבת שלו, פלייר אומר שהוא יודע ששארלוט לא צריכה אותו, פלייר אומר שיש ללייסי את כל מה שצריך כדי להיות כוכבת אבל היא צריכה מוטיבציה וידע שיש לו, פלייר אומר שלייסי בדרך לפגוש את אסקה ולהפוך לאלופת הנשים של ראו, לייסי אומרת שהיא בחיים לא הייתה מדברת ככה לאבא שלה כמו ששארלוט עשתה, שארלוט יוצאת החוצה, שארלוט אומרת לריק שיש מסביבו רק יס מנים, לייסי אומרת לשארלוט שהיא לא פה לקחת את המקום שלה, לייסי מציעה לשארלוט שהם יהיו ביחד, היא אומרת שהיא יותר טובה מאסקה, שארלוט לא מסכימה, שארלוט אומרת לייסי אוונס שהיא שארלוט פלייר 2.0, לייסי אומרת שאם היא תנצח אותה היא הבאה בתור לאתגר את אסקה, שארלוט רוצה שהקרב יהיה עכשיו, לייסי תוקפת אותה מחוץ לזירה ומסכימה לקרב.

לייסי אוונס ניצחה את שארלוט פלייר בפסילה, שארלוט פלייר אמרה לריק פלייר שיראה את זה, שארלוט הלכה לפינה של הזירה ותקפה את לייסי בלי הפסקה עד שהשופט פסל את הקרב, לייסי תפגוש את אסקה באלימיניישן צ'יימבר לקרב על אליפות הנשים של ראו.

מיז, מוריסון ואנג'ל גארזה מדברים מאחורי הקלעים.

אדג' יוצא לזירה, אדג' מדבר על השבוע שעבר עליו, הוא אומר שהוא ניצח את הראמבל, אחר כך הוא היה בראו, NXT וסמאקדאון, אדג' אומר שמקנטייר יגן על אליפות ה-WWE בצ'יימבר, אדג' אומר שכרגע ריינס ובאלור מחזיקים באליפות אך הוא לא יודע מי יצא אלוף ה-WWE מהצ'יימבר, אדג' אומר שהוא יחכה עד אחרי הצ'יימבר בשביל הבחירה שלו, מיז, מוריסון ואנג'ל גארזה יוצאים החוצה, מיז אומר לאדג' שזה לא משנה את מי הוא ינצח ברסלמניה כי הוא הולך לפדות את המזוודה עליו ולעזוב את רסלמניה כאלוף, מיז מברך את אדג' על החזרה שלו, אדג' אומר למיז שהוא הבנאדם ששם את המזוודה על המפה, אדג' אומר למיז שהוא יודע שברגע שהוא יזכה באליפות הוא יצטרך עוד זוג עיינים, אדג' אומר למיז שהוא חושב ברמה אחרת ממנו, אדג' אומר למי שהוא רוצה להיות מדהים אך הוא עשה זאת לפני 20 שנה, אדג' אומר למיז שהוא רק מדבר על איך הוא יהיה אלוף, אדג' אומר שהוא צריך את זה כדי להשלים את הסיפור, אדג' יוצא מהזירה והולך.

דמיאן פריסט לצד בד באני ניצח את אנג'ל גארזה לצד מיז ומוריסון, במהלך הקרב מיז ומוריסון עוזרים לגארזה, בד באני לוקח את המזוודה של מיז וזורק אותה לזירה, מוריסון מרים אותה, השופט רואה את זה ומרחיק אותו ואת מיז מהקרב, אנג'ל גארזה מסתכל על בד באני, פריסט תוקף את גארזה ומצמיד אותו לניצחון אחרי הרקנינג.

צ'ארלי קארוסו מראיינת את ביאנקה בלאייר, ביאנקה אומרת שזה הזמן שלה, ביאנקה אומרת שהיא עדיין לא תחשוף את הקלפים שלה, היא אומרת שזאת יכולה להיות סשה בנקס או אסקה, ביאנקה אומרת שזאת אפילו יכולה להיות לייסי אוונס, אסקה מופיעה, אסקה אומרת לביאנקה שהיא לא מוכנה, ביאנקה אומרת שהיא כן, ביאנקה אומרת שלייסי לא מוכנה לאסקה, השניים צוחקות, ביאנקה אומרת לאסקה שאם היא תטפל בלייסי בצ'יימבר היא אולי תראה אותה יותר בראו.

קית' לי ניצח את רידל, MVP ישב בשולחן השדרנים, לי הצמיד את רידל לניצחון אחרי ספיריט בומב, אחרי הקרב בובי לאשלי נכנס לזירה ותוקף את קית' לי ורידל, לאשלי תוקף את קית' לי בזירה ומעיף אותו החוצה, לאשלי ממשיך לתקוף את רידל ומכניע אותו בפול נלסון, לאשלי יוצא מהזירה, נותן קלוזליין לקית' לי, מעיף אותו על העמוד של הזירה, לאשלי לוקח את המדרגות ומעיף אותן על הפנים של קית' לי שעף מעבר לשולחן השדרנים, לאשלי עומד על שולחן השדרנים ומרים את אליפות ארה"ב.

משודר סרטון 'עסקים לא גמורים' ובו מראים את ההיסטוריה של מקנטייר ורנדי אורטון לקראת הקרב המרכזי שלהם הערב, רנדי אומר למקנטייר שהוא יקח ממנו בחזרה את אליפות ה-WWE, רנדי אומר שהוא יעשה הכל כדי לזכות בזה, לבעוט לאגדות בראש, לתת RKO לכולם או לשרוף את הפינד, רנדי אומר שבצ'יימבר הוא ינצח והוא יכנס אלוף לרסלמניה.

לאנה ניצחה את ניה ג'קס בקרב שולחנות, נעומי לצד לאנה, בייזלר לצד ניה ג'קס, ניה ג'קס ניסתה לקפוץ על לאנה ששכבה על האפרון אבל פספסה אותה וקיבלה מכה בעצם הזנב, לאנה ניצלה זאת, יצאה מהזירה והעיפה את לאנה דרך שולחן שהיה מונח על הברקייד, אחרי הקרב נעומי ולאנה חוגגות בזירה את הניצחון, שיינה בייזלר תוקפת אותן, נעומי מחזירה לה ומעיפה אותה מהזירה וזה מוביל לקרב הבא.

נעומי ניצחה את שיינה בייזלר, במהלך הקרב שיינה בייזלר יצאה מהזירה ותקפה את לאנה, בייזלר חזרה לזירה ונעומי ניצחה אותה ברולאפ.

רנדי אורטון ניצח את דרו מקנטייר בפסילה, בתחילת הקרב שיימוס יצא החוצה, בסוף הקרב מקנטייר נתן DDT לרנדי אורטון, מקנטייר התכונן לקליימור, שיימוס נכנס לזה ומנסה לפגוע במקנטייר בברו קיק אך פוגע באורטון, מקנטייר נותן קליימור לשיימוס, מקנטייר מרים את אליפות ה-WWE והתוכנית מסתיימת.
[Image: 062-RAW-02082021-PM-14651-d64ee499a555e5...209c92.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,058
אשכולות: 213
Likes Given: 1,373
02-09-2021, 04:34 PM
לא יכול לחכות לראות איזה מהקרבות בשבוע הבא יסתיימו בפסילה ואיזה ברולאפ, הייפ!
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-09-2021, 04:46 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-09-2021, 04:47 PM על ידי King Kenny.)
LB Hunktears on Twitter: "nia jax shouting "my hole" deserves the world. it's one of the best possible things you can yell. get well soon. https://t.co/etpg1ttkcV" / Twitter

Big Grin
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-09-2021, 05:23 PM
פרק מעולה השבוע, דעות :
- פתיחה מפתיעה מאוד, טוב לראות בחזרה את שיין מקמהן, מרגיש לי שמתחיל פה איזה סטוריליין, המבטים המוזרים של פירס כלפי שיין מקמהן, שיין מפיל את כל האחריות של פירס ואומר שהוא בעצם קבע את הקרב, מעניין האם זה באמת הולך להתפתח למשהו יותר גדול.
- המשתתפים בקרב הצ'יימבר מעולים, קונספט טוב, כולם אלופי WWE לשעבר, כולם החזיקו באליפות הכי גדולה בהיסטוריה של הביזנס, אני כבר רואה את הספוטים החולניים של ג'ף הארדי בכלוב הזה, אני מניח שבמהלך הקרב הפינד יחזור ויחסל את רנדי ומפה הבנייה תתחיל לרסלמניה, מקנטייר אמור לשמור... אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה, אין לי בעיה שמקנטייר יפסיד בכלל.
- סטיילס נגד האח היותר טוב של ההארדיז היה נחמד, מכירה מעולה של ג'ף הארדי.
- ניו דיי ורטרביושן ממשיכים להיות הדבר היחידי שאני מריץ.
- סוף סוף יותר תאכלס בלייסי-שארלוט, לייסי טובה מאוד על המיקרופון, לייסי מקבלת את הספוט נגד אסקה, לא אכפת לי מי תיהיה אלופה, כל עוד הקרינג' האין סופי של אסקה יגמר, שארלוט לא תעבור על זה בשקט, אולי משולש בהמשך ? לא יודע.
- אדג' ממשיך להיות מעל כולם, כל מילה שיוצאת לו מהפה מהפנטת אותך, הייתי צריך לראות את הטיזינג הזה של מיז מול אדג', עבר לי בראש כבר כמה פעמים תסריט כזה שאדג' זוכה באליפות ומיז מיד הורס לו את החלום.
- דמיאן פריסט כוכב, ממש זורם לי השילוב הזה לצד בד באני, בטח ובטח שיש לו עכשיו זמן והוא יכול להיות חלק מהפיוד הזה מול מיז ומוריסון לקראת רסלמניה, פריסט יקבל את הרסלמניה מומנט שלו ונמשיך הלאה.
- קית' לי ורידל נתנו קרב מצוין, מתאבקים מעולים, עוד תקיפה אכזרית ופנטסטית של בובי לאשלי אחרי הקרב, ממשיך להיות פאקינג מפלצת, לאשלי נותן כנראה את הריצה הכי טובה שלו אי פעם וכיף לראות אותו, הקרב המשולש בצ'יימבר צריך להיות אדיר, אם הם רוצים להוריד מלאשלי את האליפות זאת תיהיה הזדמנות מצוינת, פשוט שרידל יצמיד את קית' לי או הפוך, ככה לאשלי ישמר.
- לאנה מקבלת את הנקמה שלה ומצליחה לנצח את ניה ג'קס ופאקינג מעבירה אותה דרך שולחן, תודה שזכינו.
- רנדי אורטון ודרו מקנטייר כמובן נתנו הופעה טובה לזמן שהם קיבלו, הם רמה מעל, הייפ לצ'יימבר בייבי.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,258
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
02-09-2021, 06:45 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-09-2021, 06:46 PM על ידי Jon_M0xley.)
אני בעד שלאשלי יפסיד בצ'אמבר בקרב משולש לקית' לי. משם בהמשך הערב יכנס ויתקוף את המיז כמו שאדג' עשה לקופי פעם ואז יכנס ויחליף אותו ויזכה בצ'אמבר ויהיה האלוף החדש.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-09-2021, 07:02 PM
(02-09-2021, 06:45 PM)Jon_M0xley כתב:  אני בעד שלאשלי יפסיד בצ'אמבר בקרב משולש לקית' לי. משם בהמשך הערב יכנס ויתקוף את המיז כמו שאדג' עשה לקופי פעם ואז יכנס ויחליף אותו ויזכה בצ'אמבר ויהיה האלוף החדש.

[Image: Lm93KRM.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
02-09-2021, 07:07 PM
עוד פרק מזעזע מבית היוצר של WWE.

- למה לעשות צ'יימבר כזה?
למה מיז? כבר יש לו שוט מובטח על האליפות עם המזוודה..
למה הארדי? כדי שהוא ישבור קצת יותר את הגוף שלו? הוא בקושי יכול לקחת באמפ, אפשר להסתדר בלי הקפיצה הבודדת ששמורה לו.
סטיילס, שיימוס ואורטון אני מבין. אבל איפה הטאלנט החדש??
למה מאט רידל לא נמצא בקרב? למה אנג'ל גארזה לא נמצא בקרב? למה דמיאן פריסט לא נמצא בקרב? אין אף אחד שנמצא בנקודת הזנק טובה להופעת הלילה, מה שמכין אותנו לקרב צ'יימבר ממוצע עם כל הנוסחאות הרגילות - פינד מופיע ומסיח את דעתו של אורטון, ג'ף קופץ, שובר ת'גב ומודח ראשון, והלאה והלאה. 

- מה הקשר דמיאן פריסט ובאד באני? למה להגחיך דמות רצינית?
הוא כוכב, תנו לו להביס מתאבקים בלי כל השטויות האלה.

- כבר כואב לראות את הארדי לוקח את ההפסדים האלה שבוע אחרי שבוע.
הוא לא זז, הוא מתעייף אחרי דקה וחצי בזירה ומתחיל לצלוע, הפציעות גמרו אותו. האם הם מורידים את המנייה שלו לפני עזיבה לAEW? אם כן לא אופתע בכלל.

- אדג' משפיל את מיז בדקה על המיק' אהבתי.
מצחיק לראות בזירה את אדג', שהביא לגדולה את רעיון הMITB, ואת מיז - שמסמן את ההתדרדרות העכשווית והדעיכה של הקונספט.

- קית' לי הג'ובר מנצח נקי את מאט רידל..
לאשלי נתן הפרעה נהדרת, הרים את קית' לי הג'ובר על יד אחד, נחמד.
הגיע הזמן ללאשלי להפסיד את האליפות למאט רידל בקרב 1 על 1. 

- אורטון/מקנטייר למי אכפת.. הרי ידוע ששיימוס יופיע.
והנה הוא הופיע. 
נחמד, סימנו וי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-09-2021, 07:44 PM
(02-09-2021, 07:07 PM)SwitchBlade כתב:  עוד פרק מזעזע מבית היוצר של WWE.
Light the fuse- bring the (boom!)
Dynamite!

[Image: 123.png]

- למה לעשות צ'יימבר כזה?
למה מיז? כבר יש לו שוט מובטח על האליפות עם המזוודה..
למה הארדי? כדי שהוא ישבור קצת יותר את הגוף שלו? הוא בקושי יכול לקחת באמפ, אפשר להסתדר בלי הקפיצה הבודדת ששמורה לו.
סטיילס, שיימוס ואורטון אני מבין. אבל איפה הטאלנט החדש??
למה מאט רידל לא נמצא בקרב? למה אנג'ל גארזה לא נמצא בקרב? למה דמיאן פריסט לא נמצא בקרב? אין אף אחד שנמצא בנקודת הזנק טובה להופעת הלילה, מה שמכין אותנו לקרב צ'יימבר ממוצע עם כל הנוסחאות הרגילות - פינד מופיע ומסיח את דעתו של אורטון, ג'ף קופץ, שובר ת'גב ומודח ראשון, והלאה והלאה. 
למה מיז ? כי הכריזו שבצ'יימבר ישתתפו אלופי WWE לשעבר.
למה הארדי ? כי הכריזו שבצ'יימבר ישתתפו אלופי WWE לשעבר.
למה מאט רידל לא נמצא בקרב? כי הכריזו שבצ'יימבר ישתתפו אלופי WWE לשעבר.
למה אנג'ל גארזה לא נמצא בקרב? כי הכריזו שבצ'יימבר ישתתפו אלופי WWE לשעבר.
למה דמיאן פריסט לא נמצא בקרב? כי הכריזו שבצ'יימבר ישתתפו אלופי WWE לשעבר.

- מה הקשר דמיאן פריסט ובאד באני? למה להגחיך דמות רצינית?
הוא כוכב, תנו לו להביס מתאבקים בלי כל השטויות האלה.
World Wrestling Entertainment - אם אתה רוצה לראות מתאבקים סתם בועטים ונוגחים אחד בשני כמו מפגרים, אתה מוזמן לראות יפנים מתאבקים, דמיאן פריסט כוכב, בראיון לאחרונה הוא סיפר שדרך בד באני יותר אנשים נחשפו אליו, בנוסף הוא הוסיף שהוא גדל באותו המקום שבו בד באני נולד בפורטו ריקו, איזה יופי הם ממציאים את עצמם אה ? שותלים זרעים לעלילה, הייפ שאקיל אוניל !

- כבר כואב לראות את הארדי לוקח את ההפסדים האלה שבוע אחרי שבוע.
הוא לא זז, הוא מתעייף אחרי דקה וחצי בזירה ומתחיל לצלוע, הפציעות גמרו אותו. האם הם מורידים את המנייה שלו לפני עזיבה לAEW? אם כן לא אופתע בכלל.

ג'ף הארדי על רגל אחת > האח הפחות מוכשר

- אדג' משפיל את מיז בדקה על המיק' אהבתי.
מצחיק לראות בזירה את אדג', שהביא לגדולה את רעיון הMITB, ואת מיז - שמסמן את ההתדרדרות העכשווית והדעיכה של הקונספט.

מיז זהב.

- קית' לי הג'ובר מנצח נקי את מאט רידל..
לאשלי נתן הפרעה נהדרת, הרים את קית' לי הג'ובר על יד אחד, נחמד.
הגיע הזמן ללאשלי להפסיד את האליפות למאט רידל בקרב 1 על 1. 

אתה רוצה שלאשלי יפסיד לרידל ? אחרי הבוקינג הרצחני שהוא מקבל בחודשים האחרונים ? #פיטר אבאלון צריך לנצח את קודי. #הייפ לאליפות FTW של בריאן קייג'.

- אורטון/מקנטייר למי אכפת.. הרי ידוע ששיימוס יופיע.
והנה הוא הופיע. 
נחמד, סימנו וי. 
* צפוי זה לא בהכרח רע ! משפט הכבשים האגדי חוזר.
אורטון/מקנטייר למי אכפת.. : הסרטון הכי נצפה מראו בערוץ היוטיוב של WWE : רנדי אורטון נגד דרו מקנטייר. #מה ממוצע הגיליאים של הצ'יימבר ?  Sad

[Image: 123.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
02-09-2021, 07:44 PM
לידור צודק.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-09-2021, 07:55 PM
״אוי המארקים של AEW, לא מסוגלים לנהל דיון על רסלינג בלי לדחוף אותם לכל מקום.״

Angel
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 01:38 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר