Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025

עמודים (11): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 610
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
12-14-2025, 07:18 PM
אתם יודעים, בטיקטוק שלי הופיע שחקן שאני אוהב שמדבר (ממש מבין) על כל הקטע, הוא מעריץ ענק של סינה. והוא ירד על הבוקינג ועל טריפל אייץ'.

עכשיו, כמעריץ טריפל אייץ', אני מכיר את השנאה כלפיו. שלא תחשבו, אני רגיל. והאם היו כאן דברים שאפשר לעשות אחרת? כן.

אבל אני רוצה להתמקד בשתי ביקורות:

1) איפה אדג'?

זאת לא ביקורת לגיטימית בעיניי. האם סינה-אדג' היריבות הכי גדולה של סינה? חד משמעית כן. האם אפשר להביא את אדג'? לא. הוא עם חוזה בארגון אחר. כל הרעיון שישתתף בטורניר מלכתחילה היה מגוחך בעיניי, פשוט כי זה לא עמד לקרות מבחינה חוזית. לא לגיטימי, כמו לטעון "למה ריק פלייר לא היה ברסלמניה 9".

2) למה סינה הפסיד/נכנע?

תראו, אני חושב שלסינה יש שליטה יצירתית. זה היה מאוד בולט, הם הביאו את לסנר בשבילו, הוא בחר את הקרבות של עצמו. אני לא אתפלא אם הוא בחר בגונת'ר, הוא בחר להיכנע, הוא שלט בזה. גם לא היה לי ספק שסינה יפסיד כאן.

ואני גם לא משתתף בפסטיבל ג'ון סינה, הייתי שם כשהוא היה אלוף, הוא היה דמות בלתי נסבלת, מתאבק די גרוע (פרט למקרים מאוד בודדים שהוא נתן עבודה), וחנק את התוכניות, שלא לדבר על הפיוד עם אורטון, שנים אחרי הם לא נתנו קרב טוב יחד. אדם טוב? ברור. מוסר עבודה ענק? בטח. אייקון? כן. אבל אני לא מארק של ג'ון סינה.

אז סליחה מהשחקן ההוא, תמשיך לעשות הופה היי ומקיף מילאנו, כי סינה הוא כמו הדמות שלך במקיף מילאנו- אף פעם לא התחברתי אליו...
הגב
The following 2 users Like Yosihait's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
12-14-2025, 07:23 PM
להגיב?
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 5 users Like Roger's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Cena@16, DDJ, SwitchBlade
חפש
הגב
Cena@16 מנותק
Rookie
*
תגובות: 75
אשכולות: 0
Likes Given: 149
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-14-2025, 07:23 PM
(12-14-2025, 05:28 PM)Orton כתב:  אולי הכל בכלל חלק מההבטחה הגדולה להרוס את הרסליג לכולם? נראה שהוא עמד בזה לא רע.

וברצינות, מעבר לדעתי השונה על גונת'ר, ברור שאנשים יתלוננו על זה שיפסיד. גם אם הוא היה מנצח היית שומע את החצי השני אומר שאפילו בקרב פרישה שלו סופר סינה קובר אנשים.
אני לא מסכים עם הגישה של לידור שכל ביקורת היא בכיינות, והמוצר מושלם בלי בעיות. אבל כן, אנשים תמיד יבכו בסוף. לא משנה מה. אי אפשר לרצות את כולם.

כתבתי פה בעבר ואני עדיין חושב שלא בטוח שזה היה צריך להיות גונת'ר.
הם יכלו ללכת לשני כיוונים:
קרב פרישה "ראוותני" כמו שאתה יותר אוהב, מול אורטון בתסריט אפשרי יותר או מול רוק או אדג' בתסריט חלומי יותר. ואז באמת שייצא מנצח. אין לזה משמעות יותר מדי. סתם קרב לסיום הקריירה.
האפשרות השנייה היא להוסיף לקרב משמעות. לקחת מישהו שאולי אין לו היסטוריה ארוכה עם סינה, אבל שיהיה פה גם מחר, והוא יוכל להתמודד עם ההשלכות של הניצחון הזה.
הם הלכו על האופציה השנייה.

מה יקרה מחר? לא יודע. הם יכולים למנף את זה לניצחון בראמבל, הפיכה לביסט חסר מעצורים, ניצחון על לסנר בEC ועל אלוף. עולם ברסלמניה (בתקווה שלא יקראו לאלוף הזה פאנק).
הם יכולים גם לתת לגונת'ר להפסיד ללסנר / ריינס / פארט טיימר אחר מחר, ואז באמת אני אצטרף אליך בדעה שסינה היה צריך לנצח.
כרגע הרבה מונח על הכתפיים של גונת'ר ושל האנטר. לא הייתי מקביל את זה לסטרייק של טייקר, אלא לניצחון של ג'יי בראמבל שנה שעברה. זה פחות ההחלטה הרגעית הזאת ויותר מה שיקרה מעכשיו.

מסכים עם הרבה ממה שאמרת אבל יש פה כמה בעיות -
1. גונתר עם כל ההילה סביבו והשיא עם הIC עדיין עם 2 הפסדים במניה, האחרון על חגורה ראשית, נגד ג׳יי אוסו, בהכנעה.
מאותו רגע הוא לא ביסט, הוא לא ברמה של אלפא אלא עוד סיפור שנראה לאן יתפתח., תלוי באוויר. דיברת על הראמבל ועל ג׳יי? זו בדיוק הבעיה שהאנטר הדפוק יצר בתחילת השנה וההתעקשות לגונתר בקרב פרישה פעמיים באותה שנה היא הזויה. מול גולדברג זה היה עוד אמין איכשהו אבל אפילו הוא לא נכנע.
איך ישימו אותו מול לסנר עכשיו? או מול ריינס? ואפילו לקודי הוא רגיל להפסיד. אי אפשר לשים אותו אובר כי H הרס אותו בזמן קצר אחרי שבנה אותו זמן ארוך. הוא לא היה צריך להיות בקרב הזה, לא לנצח ובטח לא בהשפלה הזו.
2. זה היה צריך להיות קרב ראווה מול שם גדול אבל הפכו את הטור פרישה שלו לחושך מוחלט, כמעט שולי אפילו בתור אלוף. הגדילו לעשות עם הסיום הזה שהוא כיבוי אורות מלא.
3. סינה מוציא אובר בהגזמה - רומן ריינס עוד איכשהו, אבל סולו? לסנר?? כאילו שצריך את זה. ועכשיו השיט הזה. פשוט לא אמין.

תגובה כללית - זה לא עניין של בכיינות. מי שאוהד כדורגל נהנה ממשחק יפה ושוטף, מי שאוהד כדורסל נהנה משואוטיים ודאנקים.
מי שאוהב רסלינג והתבגר מספיק אוהב את הסיפור, את הבניה, את הציפייה. בילדות היה קרב של טייקר נגד טייקר, אתה בא לחוויה שאין לך מושג מה יהיה בה בתור ילד ועדיין בתור מבוגר אתה מבין שהיה סטוריליין טוב. פה לא היה שום דבר מאלה, אנחנו בשנת נפל שהפכה את המוצר למסחטת כסף עם מתאבקים וסטייבלים מבולבלים, עם חסויות בכל פינה ועם קרבות שכמעט לא מספקים ריגוש למעט כמה יוצאי דופן. אם מישהו חושב שזו לא שנה נוראית אז אני שמח בשבילו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
Likes Given: 730
הצטרף בתאריך: Aug 2021
12-14-2025, 07:40 PM
(12-14-2025, 04:50 PM)Orton כתב:  הדעה הרווחת בכללי לדעתי היא שמתאבק צריך לשים אובר בקרב פרישה שלו.
מה ייתן לסינה ניצחון כאן?
גונת'ר עכשיו הוא הטופ היל של הביזנס. יותר ממה שהיה אתמול. ככה בונים את דור העתיד.

בגדול מסכים עם ה״דעה הרווחת״
אבל גונתר הוא טופ צנון כרגע של הביזנס, הוא לא מעניין והוא לא יצליח להיות מעניין בגלל שהוא הכניע את סינה
הוא מתאבק זירה מצויין אבל הוא פשוט אפור
מצריך שינוי קיצוני כמו שריינס עשה, השאלה אם זה יכול לקרות..
הגב

•
חפש
הגב
Chaosisback מנותק
Rookie
*
תגובות: 68
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-14-2025, 07:43 PM
(12-14-2025, 07:01 PM)NaRRative כתב:  יוטיוב נשמה

באסה שלא משדרים גם בנטפליקס
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,737
אשכולות: 19
Likes Given: 1,270
הצטרף בתאריך: Jun 2021
12-14-2025, 08:55 PM
(12-14-2025, 07:23 PM)Roger כתב:  להגיב?

אם אתה לא מגיב אני אשלח לך סרטונים של פליפי שיט של AEW בפרטי ללא הפסקה, תחמם את המקלדת
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,737
אשכולות: 19
Likes Given: 1,270
הצטרף בתאריך: Jun 2021
12-14-2025, 09:00 PM
אני אגיד 2 דברים:

1. אני מתכוון לבכות היום כמה שבא לי על ג'ון סינה, זו זכותי כאוהד רסלינג ואתם תכבדו את זה whether you like it or not.

2. אחרי שסגרנו את הנושא הראשון, אני אוסיף שאחרי שנים שמכרו לנו שפייסים מעפנים מעדיפים להתעלף במקום להיכנע, הכניעה של סינה נראית פחות טוב ודי מיותרת. וכן, גם חרא על גונת'ר. כמו שמוטי אמר, מדובר בצנון שלדעתי לא ימנף את הדבר הזה לשום דבר מעניין (והלוואי שאני טועה).
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,108
אשכולות: 46
Likes Given: 656
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-14-2025, 09:14 PM
(12-14-2025, 09:00 PM)master of doom כתב:  אני אגיד 2 דברים:

1. אני מתכוון לבכות היום כמה שבא לי על ג'ון סינה, זו זכותי כאוהד רסלינג ואתם תכבדו את זה whether you like it or not.

2. אחרי שסגרנו את הנושא הראשון, אני אוסיף שאחרי שנים שמכרו לנו שפייסים מעפנים מעדיפים להתעלף במקום להיכנע, הכניעה של סינה נראית פחות טוב ודי מיותרת. וכן, גם חרא על גונת'ר. כמו שמוטי אמר, מדובר בצנון שלדעתי לא ימנף את הדבר הזה לשום דבר מעניין (והלוואי שאני טועה).

כל מילה בסלע
תבורך
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 610
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
12-14-2025, 09:15 PM
מצחיק אותי שעכשיו כולם נגד גונת'ר כשלפני שנתיים האיש היה אלוהים.

אני חושב שעשו לו בוקינג דבילי, אבל הוא מתאבק מעולה וגם טוב על המיקרופון. הוא לא בחירה גרועה על הנייר.
הגב
The following 2 users Like Yosihait's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
Likes Given: 730
הצטרף בתאריך: Aug 2021
12-14-2025, 09:23 PM
(12-14-2025, 09:15 PM)Yosihait כתב:  מצחיק אותי שעכשיו כולם נגד גונת'ר כשלפני שנתיים האיש היה אלוהים.

אני חושב שעשו לו בוקינג דבילי, אבל הוא מתאבק מעולה וגם טוב על המיקרופון. הוא לא בחירה גרועה על הנייר.

להיות טוב על הנייר זה נחמד
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 01:18 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר