01-11-2026, 10:44 PM
אמבפה יבקיע כאן בוודאות, חייב עוד גול
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
01-11-2026, 11:00 PM
ראינו היום קבוצה אחת מאומנת, שיודעת בדיוק מה היא רוצה ולא מאבדת קצב גם בחילופים, ומנגד אוסף מוזר של שחקנים שלא מצליחים לחבר התקפה נורמלית וכבשו שני גולים אחד מהברקה אישית והשני בפוקס מקרן
עוד ערב נפלא תחת אלונסו ![]()
01-11-2026, 11:07 PM
רשפורד כזה טיפש.
קיבל כדור באמצע מגרש כשקורטואה לא עומד נכון(אצילי עזה מזה גול מחצי מגרש, רק אומר) הוא רץ עד לרחבה לבד מול קורטואה ובועט לא למסגרת חחחחח מביך. גרסיה עם 2 קליטות יפות בתוספת זמן. ![]()
01-11-2026, 11:14 PM
(01-11-2026, 11:07 PM)Jon_M0xley כתב: רשפורד כזה טיפש. בעטו לו לידיים ![]()
01-11-2026, 11:15 PM
תודה לאל הדבר הזה נגמר, בתוצאה הזאת על אפו וחמתו של השופט הליצן הזה
כמו שרועי אמר כבר ריאל שיחקה פשוט מזעזע, אני בהלם שזה היה כל כך צמוד (טוב, גם כי בארסה הזאת לא קבוצה ברמה של העונה שעברה). מה שאני כן יכול להגיד לטובת אלונסו זה הפציעות בהגנה, זה בעיה לשחק בלי מגן ימני כששתי האופציות שכוללות את טרנט ואת קרבאחל פצועות. קאררס הוא מגן על, רכישה נהדרת של ריאל. לאמין פרפר אותו פעם או פעמיים אבל רוב הזמן הוא עשה עבודה מצוינת באחד על אחד. אני באמת לא זוכר את ריאל כל כך פאסיבית מול בארסה. זאת לא בארסה של 2011, היא כן קבוצה לא רעה בכלל אבל לא קבוצה בלתי שבירה. לא ראיתי פעולת לחץ אחת מסודרת של ריאל לאורך כל המשחק, פשוט בונקר 30 מטר מהשער, והמצחיק זה שמבחינת התוצאה התכנית עבדה ואיכשהו ריאל כן כבשה פעמיים. וגם כשריאל הייתה חייבת גול לא הייתה פעולה אחת של יוזמה עד שפרנקי קיבל אדום. לגבי בארסה, בסה"כ משחק די בסדר, ויניסיוס היום שיחק כמו ויניסיוס של 2024 וזה ויניסיוס בלתי עציר אז אוותר לקונדה שהיה חלש מאוד מולו היום (הפער בזריזות הרגליים... וואו כמה שקונדה כבד). התקפית היו כמה מצבים ששולשלו, אבל מול האין לחץ של ריאל והעמידה הלא מסודרת ציפיתי ליותר. היה פיק אחרי השער הראשון של ראפיניה שבו קורטואה היה חומה בשער, אבל מעבר לזה לא ראיתי שטף שקיוויתי לראות בהתאם לאיך שהמשחק התפתח. אני מתחיל להסכים עם רועי לגבי זה שאלונסו זה לא האיש. לריאל יש סגל מעולה עם שחקני טופ בהרבה עמדות, אולי זה לא סגל שאתה רץ איתו לטרבל כמו שחשבו ב-2024 כשאמבפה חתם (ויש בו הרבה מגבלות), אבל זאת הייתה תצוגה חלשה מאוד. למרות הסגל הפצוע, זה כל מה שיש לך? לבעוט כדורים לויניסיוס ולהתפלל? באמת שים את המפתחות ותפנה את המקום. יש לו מזל שהליגה רחוקה מלהיות גמורה ושבאלופות ריאל במצב מעולה, כי ברמת היכולת על הדשא זה להוציא אולי 50% ממה שיש לו.
01-11-2026, 11:29 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-11-2026, 11:35 PM על ידי master of doom.)
![]() כמה אני אוהב את השחקן הזה, שחקן של משחקים גדולים. שער שביעי נגד ריאל בחמישה משחקים, שוב צמד בסופרקופה והפעם צמד ששווה תואר (גם אם קטן, זה תואר). וצריך לציין גם את לבנדובסקי שגם בגיל 37 וחצי עדיין חד מול השער.
01-12-2026, 12:36 PM
![]() עדכוני הכנסות : זוטרופוליס 2 - 1.655 מיליארד דולר. (שבוע שביעי בקולנוע) אווטאר אש ואפר - 1.231 מיליארד דולר. (שבוע רביעי בקולנוע) ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|