Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38

תוצאות| AEW Dynamite 10.2.21

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 10.2.21
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-12-2021, 09:41 AM
(02-11-2021, 10:35 PM)SwitchBlade כתב:  הדלת האסורה נפתחה - אבל בסגמנט האחרון של סוויצ' בNJPW הוא וגדו חוסמים פיסית דלת. אין לי ספק שזה לא מקרי. אומגה עם shots על סוויצ'בלייד, יכול להתחיל להרגיש את סוויצ'בלייד וGOD מול אומגה וGB קורה. 

יש לך קישור במקרה?

הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
02-12-2021, 10:10 AM
וואו היה פרק מעולה, ואחד הטובים שהיו לאחרונה( אני אומר את זה על כל פרק לאחרונה)
ג'אנלה נתן חתיכת קרב והזכיר לכולם שהוא עדיין בתודעה, ואני שמח שסוני קיס לא היה איתו, כי הוא קצת גורם לג'אנלה להיות כסוג של בדיחה.
פאק כרגיל נתן את העבודה.
המיין איבנט היה חתיכת קרב, אני מאוד נהנתי מארצ'ר ואני חושב שנתנו לו פה חתיכת ספוטים ובמה והוא לקח אותה בשתי ידיים ולא פספס את ההזדמנות.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-12-2021, 04:15 PM
(02-11-2021, 10:35 PM)SwitchBlade כתב:  קוהרנטי, אני באמת חסר ביקורת. 
בדיוק
גם אם אתה רוצה להיות המעצבן שמתלונן, אין לך על מה. עשו פרק יותר טוב מ90% מה PPV של הWWE
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-12-2021, 04:45 PM
אה כן וקיבלתי את מה שרציתי, קנטה עם הכניסה שלו עם השיר והכל.  Angel
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-12-2021, 10:26 PM
דעות:

דארבי-ג'אנלה היה אופנר מצויין. לא הכי אהבתי שהקרב בא משום מקום והם היו צריכים להסביר בדיעבד, אבל אני מרגיש שזו הייתה ההופעה הכי טובה של ג'אנלה מזה שנה בערך. הקרב הכי טוב שהיה לו בדיינמייט. AEW צריכים לעשות איתו יותר, אני מקווה שזו תהיה התחלה של פוש משמעותי יותר. דארבי כמובן תמיד מספק את הסחורה. 
אחד הדברים שאני אוהב בAEW זה שהם מתייחסים להיסטוריה של מתאבקים מחוץ לארגון ולא מתייחסים למעריצים כמו טיפשים. זה רק מעצים את המשתתפים ואת הקרב.
מה שאני לא אוהב זה את העובדה ש"טוני שובאני מראיין את סטינג" הפך לסגמנט שבועי. לפעמים דארבי שם, לפעמים לא. השבוע היה שם אנגל מגניב עם טים טאז, אבל השימוש הזה מצנן אותו וגורם לו להרגיש הרבה פחות מיוחד.

הבאקס נגד סנטנה ואורטיז זה קרב מעניין.
על הנייר זו הגנת פילר לבאקס, אבל יש את הקישור של סנטנה ואורטיז לג'ריקו וMJF, וזה יכול להיות קרב PPV מעניין אפילו יותר לדעתי. אני יכול לראות מצב שהם זוכים באליפות בשבוע הבא. הבאקס יכולים לעבוד עם הגוד בראדרס גם בלי החגורות, הפיוד הזה גדול מספיק ולא צריך את האליפות.

קרב הזוגות היה אחלה שואוקייס ללי ג'ונסון. כבר המון זמן חשבתי שהוא בייביפייס צעיר מעולה. עדיין יש על מה לעבוד בפרונט של האישיות, אבל הוא כולה בן 20-21 בערך להבנתי, יש לו את כל הזמן שבעולם. נראה שהם בונים למשהו בינו לבין QT מרשאל, זה פיוד ראשון טוב בשביל לבסס אותו. 
מצחיק לראות את סזאר בונוני בדיינמייט. Fun Fact - הוא קיבל פרס "כוכב העתיד של NXT" בסוף 2017. אף פעם לא הכי התרשמתי ממנו ואני חושב שהוא חייב שם זירה אחר.

אני מאוד אוהב בייביפייסים חכמים ברסלינג. בתוכנית הזאת היו שתי דוגמאות עם האנגמן פייג' ועם סמי גווארה. יותר אהבתי את האנגל עם פייג' מבין השניים. 
האנגל עם סמי היה קצת עקום בביצוע. סמי עצמו רצה את הצלם בחדר, ואז הוא התעצבן על MJF שמקליט אותו? זה היה ממש מוזר. מה שקרה משם היה מעולה - טאץ' קטן מעולה עם סמי שיצא מהמנהרה של הפייסים.
סמי אמר שהוא צריך הפסקה, אני לא אתנגד לראות אותו הולך לאימפקט לאיזה חודש בשביל לעבוד קצת עם מישהו כמו אייס אוסטין או כריס ביי. 

פאק נגד ריאן נמת' היה מעולה בשביל מה שזה היה. לא רציתי לראות את נמת' אחרי ההופעה הקודמת שלו בדיינמייט, אבל לראות את פאק פשוט הורג אותו היה כיף. מסתבר שהיכולת לחטוף מכות ולגרום ליריב להיראות טוב זה כן משהו שעובר בגנים. 

ליילה הירש נגד ת'אנדר רוסה היה אחלה של קרב לפתוח איתו את הטורניר. רוסה היא כוכבת כמובן והירש ממשיכה להראות פוטנציאל גדול לעתיד (הייתי משלב אותה עם טים טאז). 
עדיין יש לAEW עבודה לעשות עם המחלקה. קרב הנשים תמיד נמצא באותו סלוט בתוכנית - לפני המאין אבנט. אולי הם צריכים לשחק עם זה יותר, כמו שהם שמו את רוסה-בייקר בשעה הראשונה בשבוע שעבר. אולי לפתוח עם קרב נשים מתישהו. אולי להריץ יותר מקרב נשים אחד בתוכנית. אני חושב שאנחנו בנקודה שהטאלנט שם בשביל לפתח את המחלקה יותר, זה רק עניין של השימוש הנכון. 
אני מבין את ההחלטה לשים את הקרבות בצד היפני ביוטיוב - ההפקה כנראה תהיה שונה, ואין להם את האייג'נטס שלהם שיעזרו בבניה של הקרבות מאחורי הקלעים, אבל הם חייבים להראות היילייטס בדיינמייט. זה המינימום. 

המאין אבנט היה מושלם. אקשן בלי הפסקה. התעלה על כל הציפיות שלי. אחד המאין אבנטים הטובים בהיסטוריה של דיינמייט. קנטה נראה כמו פאקינג כוכב, שמח לראות אותו מקבל את היחס שמגיע לו בארה''ב. ארצ'ר נראה כמו מפלצת והיה ממש מוגן למרות שהוא הוצמד בסוף. 
"מסיבת העיתונאים" אחרי התוכנית הייתה טאץ' מעולה, הברקה גדולה של אומגה וקאליס.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 01:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר