Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

אשכול שאלות | כניסה רכה לAEW

עמודים (8): 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול שאלות | כניסה רכה לAEW
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-06-2026, 06:41 PM
[Image: mjf-aew.gif]

שלום חמודים, איזה כיף שבאתם.
כאן נועם, נארטיב, נועםרר, אבא של לביא וארד (ברונזה, זן של אבוקדו ישראלי, סתם שם יפה), השגריר הלא רשמי של AEW בארץ בכלל ובפורום בפרט.
האם קרה לכם שרציתם לעקוב אחרי הארגון ופחדתם שהבריונים בפורום השני יצחקו עליכם? 
האם הייתה לכם שאלה שבלי התשובה שלה לא הצלחתם לעקוב אחרי הארגון?
האם אתם אוהבים את הארגון בסתר ולא יודעים מה לעשות?

[Image: LbCWzGpaH2MqStGccoB1aYlC92e94PR9ZzozQ_4y...c6ff1c5c2f]

הגעתם למקום הנכון! כאן אני (ובשאיפה גם החבר'ה כאן) אשתדל לענות לכם על כל שאלה שיש לכם על הארגון.
ציניות תענה בציניות (אני ובשאיפה גם החבר'ה כאן טובים בזה).
הטרלה תענה בהטרלה (אני ובשאיפה....).
בואו לתת צ'אנס אמיתי, ללמוד, להחכים, להנות, לדמם (חוץ ממוקסלי, הוא כבר הפסיק).

למי שלא הבין - זה אשכול שאלות שמיועד לAEW.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 8 users Like NoamRR's post:
  • Asaf, Breakker, DarkArts, KB24, Liorton, orgibor, RoeeHardy, Tblack
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
06-06-2026, 06:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-24-2026, 10:50 AM על ידי KB24.)
לינקיית AEW:
תולדות הארגון - התסכול מהמונופול, אימפריית BTE והולדת AEW
אליפות העולם של AEW פרק א'
אליפות העולם של AEW פרק ב'
ה"דת' ריידרס" (Death Riders) 
He better than you and we know it - MJF
Forbidden Door
Bullet Club – האימפריה שילדה את The Elite, את All In ואת AEW
עלייתו ונפילתו של כריס ג'ריקו ב-AEW
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
06-06-2026, 07:03 PM
רעיון מבורך
I'll go first

כל משפחת קאליס זה פיוד שמסובך לי מאוד.
הסיבה העיקרית לדעתי היא שאני לא מכיר שם אף אחד וכולם פרצופים חדשים.
ראיתי בעבר כמה קרבות, בלי להתעמק בעלילה, של אוקדה או טאקשיטה בעיקר.

1. אם הבנתי נכון טאקשיטה עכשיו לא חלק מהמשפחה? אבל בקרב בכפול או כלום שניהם היו חלק? למה בעצם היה הקרב בכפול או כלום?
2. מה הפורמט בגדול? כולם מלקקים לקאליס והוא מחליט מי מקבל מה? אבל אין ביניהם קשר כלשהו או חברות פנימית? סוג של פול היימן גאייז כאלו?
3. כמה אנשים יש בתכלס שם? מרגיש לי שכל פיוד קשור בצורה עקיפה למשפחה הזאת. לפי ויקיפדיה 15 אנשים. אשכרה? אחזור שוב ואשאל, מה הפורמט? מרגיש לי שקבוצה שכוללת אנשים שרצים על האליפות הראשית מצד אחד ואת אנדרדה מצד שני... קצת לא בדיוק מובנת.
4. ובתכלס, מה חשוב כרגע לדעת כדי להיכנס לעלילה אבל לא לקבל סחרחורת מכל הנפשות הפועלות?
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
06-06-2026, 07:20 PM
(06-06-2026, 07:03 PM)Orton כתב:  רעיון מבורך
I'll go first

כל משפחת קאליס זה פיוד שמסובך לי מאוד.
הסיבה העיקרית לדעתי היא שאני לא מכיר שם אף אחד וכולם פרצופים חדשים.
ראיתי בעבר כמה קרבות, בלי להתעמק בעלילה, של אוקדה או טאקשיטה בעיקר.

1. אם הבנתי נכון טאקשיטה עכשיו לא חלק מהמשפחה? אבל בקרב בכפול או כלום שניהם היו חלק? למה בעצם היה הקרב בכפול או כלום?
2. מה הפורמט בגדול? כולם מלקקים לקאליס והוא מחליט מי מקבל מה? אבל אין ביניהם קשר כלשהו או חברות פנימית? סוג של פול היימן גאייז כאלו?
3. כמה אנשים יש בתכלס שם? מרגיש לי שכל פיוד קשור בצורה עקיפה למשפחה הזאת. לפי ויקיפדיה 15 אנשים. אשכרה? אחזור שוב ואשאל, מה הפורמט? מרגיש לי שקבוצה שכוללת אנשים שרצים על האליפות הראשית מצד אחד ואת אנדרדה מצד שני... קצת לא בדיוק מובנת.
4. ובתכלס, מה חשוב כרגע לדעת כדי להיכנס לעלילה אבל לא לקבל סחרחורת מכל הנפשות הפועלות?

אתחיל בזה שמשפחת קאליס זה הסטייבל האהוב עליי כרגע. הוא השטן, אתה לוחץ איתו את היד, מוכר את נשמתך וזוכה לתהילה.
סתם לצורך הדוגמה, בעזרת דון קאליס קני אומגה זכה באליפות הAEW ב2020. עד לפני הזכייה הוא היה פייס אם אני לא טועה ובעזרת החבירה לדון (השטן) הוא ניצח את מוקסלי ברמאות.

טקאשטה היה המגויס הראשון של דון קאליס למשפחה, עד אז דון עבד עם מתאבקים פרטניים. עם הזמן נוצר חיכוך בין טקאשטה לאוקדה כששניהם נמצאים יחד באותו הסטייבל. זה יכול להיות על המשקל היפני, זה יכול להיות מקנאה של אוקדה בטקאטה בכך שהוא צעיר מבטיח ורענן, או מהצד של טקאשטה שהוא רוצה לזכות בתהילה של אוקדה. הייתה מתיחות ביניהם המון זמן, זה הגיע לכל מיני פיצוצים בקרבות קבצות שהם פגעו אחד בשני בטעות (ואז בכוונה). זה הגיע לשיא ראשוני במסגרת טורניר הC2 של 2025 כאשר כל אחד מהם היה בבלוק אחר והחצי גמר הפגיש ביניהם. שם טקאשטה עמד לנצח ואוקדה בחר לרמאות כדי לנצח בעצמו. לדון ולמשפחה יש יריבי על כמו הבאקס, אומגה ואוספרי. בשושלת היה צריך להיות קרב של הבאקס נגד אוקדה ופלטצ'ר. פלטצ'ר נפצע לפני הקרב ודון הגיע עם רעיון, ציוות של אוקדה וטקאשטה. בשלב הזה הם לא מפסיקים לעקוץ אחד את השני בכל זמן טלוויזיה שהם מקבלים. בכדי לשכנע אותם לשתף פעולה, הוא הציע להם קרב אחד נגד השני בכפול או כלום, האירוע שאחרי שושלת, על האליפות שאוקדה מחזיק. זה נהפך להיות רשמי מהר מאוד. בכפול או כלום לכל אחד מהם היה רגע בו הוא יכל לפצוע את היריב, דון התערב בכל הזדמנות כזאת. אוקדה הקשיב לדון ולא הלך עד הסוף. טקאשטה לא הקשיב לדון והיה יותר אגרסיבי, זה מה שגרם לסילוקו מהסטייבל.

הפורמט הוא עסקי יותר. אתה מקשיב לדון קאליס, אתה זוכה באליפות. לדון יש את סדר העדיפויות שלו והוא מתאים בין המתאבקים לאליפויות. אתה תקבל בעקבות כך עלילות בהם מתאבקים ירצו אליפות אחרת ממה שדון מייעד להם ואז למעשה נבחנת הנאמנות שלהם אליו, האם הם יקשיבו לו או לא. בנוסף לזה, הם משמשים גם כשכירי חרב למתאבקים שמשלמים לדון. לרוב זה מג'פ, לפעמים זה ריקושט. בגדול זה הילים עובדים עם הילים. 

יש שם כמות עצומה של מתאבקים, אני כבר הפסקתי לספור והאמת אני לא חושב שמספר ישנה פה משהו. צוחקים עליו שחצי רוסטר אצלו. 

לסיכום אחזור למה שלדעתי הכי חשוב, דון מונע משנאה וכסף. יש לו את יריבי העל שלו שהם אומגה, הבאקס ואוספרי. הוא תמיד ינסה לשלוח את המתאבקים שלו להילחם בהם ולהרוס להם את החיים. אחר כך זה הכסף, מי שישלם לו, יקבל חלק מהצבא שלו כדי לבצע את העבודה שהוא רוצה. אחרי כל אלה, הוא פשוט רוצה לאסוף את כל האליפויות אליו.

כרגע יש לך את פלטצ'ר נגד טקאשטה, זה התחיל בכפול או כלום. לפני זה הם הריצו צמד שנקרא פרוטושידה. פלטצ'ר בחר בעסקים על פני חברות ובגד בטקאשטה. הרבה מסמנים אותם כעתיד של הארגון.

מקווה שעזרתי כמה שיותר, אם יש עדיין דברים לא ברורים אז תגיד לי ואנסה לעזור כמה שאפשר. לא תמיד מה שברור לי, ברור לאחרים.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Liorton, Penta
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
06-06-2026, 07:31 PM
(06-06-2026, 07:20 PM)NoamRR כתב:  אתחיל בזה שמשפחת קאליס זה הסטייבל האהוב עליי כרגע. הוא השטן, אתה לוחץ איתו את היד, מוכר את נשמתך וזוכה לתהילה.
סתם לצורך הדוגמה, בעזרת דון קאליס קני אומגה זכה באליפות הAEW ב2020. עד לפני הזכייה הוא היה פייס אם אני לא טועה ובעזרת החבירה לדון (השטן) הוא ניצח את מוקסלי ברמאות.

טקאשטה היה המגויס הראשון של דון קאליס למשפחה, עד אז דון עבד עם מתאבקים פרטניים. עם הזמן נוצר חיכוך בין טקאשטה לאוקדה כששניהם נמצאים יחד באותו הסטייבל. זה יכול להיות על המשקל היפני, זה יכול להיות מקנאה של אוקדה בטקאטה בכך שהוא צעיר מבטיח ורענן, או מהצד של טקאשטה שהוא רוצה לזכות בתהילה של אוקדה. הייתה מתיחות ביניהם המון זמן, זה הגיע לכל מיני פיצוצים בקרבות קבצות שהם פגעו אחד בשני בטעות (ואז בכוונה). זה הגיע לשיא ראשוני במסגרת טורניר הC2 של 2025 כאשר כל אחד מהם היה בבלוק אחר והחצי גמר הפגיש ביניהם. שם טקאשטה עמד לנצח ואוקדה בחר לרמאות כדי לנצח בעצמו. לדון ולמשפחה יש יריבי על כמו הבאקס, אומגה ואוספרי. בשושלת היה צריך להיות קרב של הבאקס נגד אוקדה ופלטצ'ר. פלטצ'ר נפצע לפני הקרב ודון הגיע עם רעיון, ציוות של אוקדה וטקאשטה. בשלב הזה הם לא מפסיקים לעקוץ אחד את השני בכל זמן טלוויזיה שהם מקבלים. בכדי לשכנע אותם לשתף פעולה, הוא הציע להם קרב אחד נגד השני בכפול או כלום, האירוע שאחרי שושלת, על האליפות שאוקדה מחזיק. זה נהפך להיות רשמי מהר מאוד. בכפול או כלום לכל אחד מהם היה רגע בו הוא יכל לפצוע את היריב, דון התערב בכל הזדמנות כזאת. אוקדה הקשיב לדון ולא הלך עד הסוף. טקאשטה לא הקשיב לדון והיה יותר אגרסיבי, זה מה שגרם לסילוקו מהסטייבל.

הפורמט הוא עסקי יותר. אתה מקשיב לדון קאליס, אתה זוכה באליפות. לדון יש את סדר העדיפויות שלו והוא מתאים בין המתאבקים לאליפויות. אתה תקבל בעקבות כך עלילות בהם מתאבקים ירצו אליפות אחרת ממה שדון מייעד להם ואז למעשה נבחנת הנאמנות שלהם אליו, האם הם יקשיבו לו או לא. בנוסף לזה, הם משמשים גם כשכירי חרב למתאבקים שמשלמים לדון. לרוב זה מג'פ, לפעמים זה ריקושט. בגדול זה הילים עובדים עם הילים. 

יש שם כמות עצומה של מתאבקים, אני כבר הפסקתי לספור והאמת אני לא חושב שמספר ישנה פה משהו. צוחקים עליו שחצי רוסטר אצלו. 

לסיכום אחזור למה שלדעתי הכי חשוב, דון מונע משנאה וכסף. יש לו את יריבי העל שלו שהם אומגה, הבאקס ואוספרי. הוא תמיד ינסה לשלוח את המתאבקים שלו להילחם בהם ולהרוס להם את החיים. אחר כך זה הכסף, מי שישלם לו, יקבל חלק מהצבא שלו כדי לבצע את העבודה שהוא רוצה. אחרי כל אלה, הוא פשוט רוצה לאסוף את כל האליפויות אליו.

כרגע יש לך את פלטצ'ר נגד טקאשטה, זה התחיל בכפול או כלום. לפני זה הם הריצו צמד שנקרא פרוטושידה. פלטצ'ר בחר בעסקים על פני חברות ובגד בטקאשטה. הרבה מסמנים אותם כעתיד של הארגון.

מקווה שעזרתי כמה שיותר, אם יש עדיין דברים לא ברורים אז תגיד לי ואנסה לעזור כמה שאפשר. לא תמיד מה שברור לי, ברור לאחרים.

אלוף העולם
באמת עשה לי הרבה סדר.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
06-06-2026, 08:39 PM
(06-06-2026, 07:20 PM)NoamRR כתב:  זה יכול להיות על המשקל היפני, זה יכול להיות מקנאה של אוקדה בטקאטה בכך שהוא צעיר מבטיח ורענן, או מהצד של טקאשטה שהוא רוצה לזכות בתהילה של אוקדה. הייתה מתיחות ביניהם המון זמן

כאן אני בא עם עזרה מארגונים יפנים.

אוקדה הוא תוצר של NJPW
טקאשטה הוא תוצר של DDT
אוקדה רואה בטקאשטה כמתאבק במעמד יותר נמוך, פחות טוב, לא מקצועי מספיק.
כמובן, ההפסד לבוסטון קראב ברסל קינגדום לא עזר.

הגב
The following 3 users Like DarkArts's post:
  • Liorton, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
06-06-2026, 11:08 PM
אלוף אתה, עכשיו רק צריך לגרום לאותם אנשים שהאשכול מיועד להם באמת להיחשף אליו כי כרגע יש המון שמפוזרים כמו עדר בלי רועה.
השלב השני יהיה לעזור לאותם אלו עם השאלות גם להעז ולכתוב אותן שזה גם לא תמיד פשוט לעשות את הצעד הראשון הזה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • DarkArts, KB24, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
06-07-2026, 09:22 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-07-2026, 10:27 AM על ידי KB24.)
(06-06-2026, 11:08 PM)orgibor כתב:  אלוף אתה, עכשיו רק צריך לגרום לאותם אנשים שהאשכול מיועד להם באמת להיחשף אליו כי כרגע יש המון שמפוזרים כמו עדר בלי רועה.
השלב השני יהיה לעזור לאותם אלו עם השאלות גם להעז ולכתוב אותן שזה גם לא תמיד פשוט לעשות את הצעד הראשון הזה.

אני מסכים מעוד עם החלק הזה וגם כתבתי על זה בעבר יש פה לא מעט משתמשים שעוקבים אחרי הארגון וקוראים תוצאות אבל אולי לא מרגישים בנוח לכתוב את הדעות שלהם או שהם מרגישים שהם לא מבינים מספיק בשביל להגיב. אז קודם כל אנחנו פה משפחה, לא כמו משפחת דון קאליס שיש בה בגידות ודם רע אלא כמו משפחה מתפקדת. בשביל לעזור לכם להרגיש יותר בנוח ולהנגיש לכם את המוצר אפילו עוד יותר קבלו את הפינה החדשה אחד ביום (זה כנראה יהיה אחד בכמה ימים אבל זה נשמע יותר טוב).
כל פרק זמן אני אעלה מידע חשוב שיעזור לכם להבין טוב יותר את הארגון, המתאבקים/ות, האליפויות, הסיפורים וכו'.
(אני אתן לזה צ'אנס ותלוי בכמות הפעילות שהפינה הזאת תביא אחליט אם להמשיך, בשביל לעשות דיונים עם אותם 3 משתמשים שמגיבים קבוע יש מספיק אשכולות אחרים)

פרק 1: ה"דת' ריידרס" (Death Riders) ⛓️?איך הכל התחיל? (מה-BCC למהפכה אלימה)במשך שנים, ג'ון מוקסלי, בראיין דניאלסון, קלאודיו קסטניולי ווילר יוטה הנהיגו את ה-Blackpool Combat Club (BCC) – קבוצה שהתבססה על כבוד, האבקות טכנית קשוחה ורצון לבחון את הגבולות של היריבים שלהם.
אבל בחצי השני של 2024, למוקסלי נמאס. הוא טען שהנהלת AEW והרוסטר הפכו לרכרוכיים ועסוקים בפוליטיקה, והחליט לבצע מהפכה אלימה ואנרכיסטית. הוא פירק את ה-BCC הישן, שינה את שם הקבוצה ל-Death Riders (על שם כינויו הידוע מהימים שלו ביפן) וצירף אליה את פאק (PAC) ואת מרינה שפיר (Marina Shafir) בתור ה"זרוע המבצעת" והברוטאלית שלו.

? הבגידה הגדולה בבראיין דניאלסוןנקודת המפנה שזעזעה את עולם הרסלינג התרחשה באירוע All Out 2024. אחרי שבראיין דניאלסון (שהיה אז אלוף העולם) הגן בהצלחה על התואר שלו, חבריו לקבוצה הגיעו כביכול לחגוג איתו.
אבל אז הגיע הסיוט: קלאודיו קסטניולי פגע בדניאלסון עם "אפרקאט" מטורף, ומוקסלי חנק אותו באמצעות שקית פלסטיק על הראש בתוך הזירה! הבגידה הזו סימנה רשמית את לידתם של ה"דת' ריידרס" – חבורה שלא בוחלת באמצעים ומנסה "להשמיד" את הוותיקים של החברה. וילר יוטה הצעיר נקרע רגשית בין הנאמנות שלו לדניאלסון לבין הפחד והמחויבות שלו למוקסלי, ולבסוף נשאר חלק מהקבוצה.

? הריצה ההיסטורית של מוקסלי כאלוף העולםכדי להשלים את ההשתלטות שלהם על AEW, מוקסלי יצא למסע ציד מטורף וזכה באליפות העולם בפעם הרביעית בקריירה שלו (לאחר שניצח את דניאלסון הפצוע).
הריצה הזו הפכה לאחת הריצות הארוכות, האלימות והדומיננטיות ביותר בהיסטוריה המודרנית של AEW. מוקסלי לא סתם החזיק בחגורה – הוא הגן עליה בקרבות "חוקי דת' ריידרס" אכזריים, דימם כמעט בכל שבוע, והשתמש בחברי הסטייבל שלו כדי להבטיח שאף אחד ברוסטר לא יוכל לגעת בזהב. השלטון שלו נמשך חודשים ארוכים, עד שהוא הופל לבסוף על ידי האנגמן אדם פייג' באול אין טקסס.

⚔️ הסיפור העכשווי: מוקסלי "מאלף" את וויל אוספריילאחר שאיבד את האליפות, מוקסלי סימן את המטרה הגדולה הבאה שלו: וויל אוספריי (Will Ospreay), הלב והעתיד של AEW. אבל במקום לנסות להשמיד אותו פיזית, מוקסלי מנהל מולו מלחמה פסיכולוגית מטורפת במטרה לשבור אותו מנטלית ולצרף אותו לשורות הדת' ריידרס.
מוקסלי התחיל "לשלוט" במחשבות של אוספריי, שלח לו אזהרות מצמררות כמו "אל תאלץ אותי לשבור לך את הצוואר", וטען שהוא רוצה להוציא מאוספריי את הצד האפל והאלים ביותר שלו כדי להכין אותו לטורניר אואן הארט. לאחרונה, אוספריי אפילו החל לעבור אימונים אינטנסיביים ומפרכים תחת חסותם של הדת' ריידרס, והשניים שיתפו פעולה בזירה (כמו בקרב השלשות במאי 2026 יחד עם פאק נגד ה"ראסקאלז"). המתח כרגע בשיאו: האם אוספריי באמת עובר שטיפת מוח ויהפוך לחלק מהדת' ריידרס, או שמדובר בפצצה מתקתקת שתתפוצץ למוקסלי בפנים?

? חברי הסטייבל שאתם חייבים להכיר:
  • ג'ון מוקסלי: המנהיג והמוח מאחורי הכאוס.
  • קלאודיו קסטניולי: כוח הרס פיזי עצום והסגן הרשמי.
  • פאק (PAC): "היצור שהגרוויטציה שכחה" – מביא איתו שילוב קטלני של הארדקור ותעופה.
  • וילר יוטה: הצעיר של הקבוצה שעבר שטיפת מוח קשוחה כדי להפוך לאכזרי.
  • מרינה שפיר: ה"שומרת" הקשוחה שמפרקת אנשים מאחורי הקלעים.
  • דניאל גרסיה: התוספת המרתקת והמסוכנת לסטייבל. אחרי תהפוכות רבות, גרסיה בחר בצד האפל והאלים של מוקסלי, והוא מביא איתו סגנון טכני חסר רחמים שמחזק עוד יותר את האחיזה של הקבוצה ברוסטר.
? למה שווה לעקוב?הדת' ריידרס הם הסיבה ש-AEW מרגישה כרגע כמו אזור מלחמה מסוכן. המרדף של אוספריי והרוסטר להתמודד עם המניפולציות של מוקסלי הוא ה-Storyline הכי חם בטלוויזיה.

[Image: 155cb-17769072334466-1920.jpg?w=640]
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 5 users Like KB24's post:
  • DarkArts, Liorton, NoamRR, orgibor, SweetChinMusic
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
06-07-2026, 10:07 AM
(06-07-2026, 09:22 AM)KB24 כתב:  אני מסכים מעוד עם החלק הזה וגם כתבתי על זה בעבר יש פה לא מעט משתמשים שעוקבים אחרי הארגון וקוראים תוצאות אבל אולי לא מרגישים בנוח לכתוב את הדעות שלהם או שהם מרגישים שהם לא מבינים מספיק בשביל להגיב. אז קודם כל אנחנו פה משפחה, לא כמו משפחת דון קאליס שיש בה בגידות ודם רע אלא כמו משפחה מתפקדת. בשביל לעזור לכם להרגיש יותר בנוח ולהנגיש לכם את המוצר אפילו עוד יותר קבלו את הפינה החדשה אחד ביום (זה כנראה יהיה אחד בכמה ימים אבל זה נשמע יותר טוב).
כל פרק זמן אני אעלה מידע חשוב שיעזור לכם להבין טוב יותר את הארגון, המתאבקים/ות, האליפויות, הסיפורים וכו'.
(אני אתן לזה צ'אנס ותלוי בכמות הפעילות שהפינה הזאת תביא אחליט אם להמשיך, בשביל לעשות דיונים עם אותם 3 משתמשים שמגיבים קבוע יש מספיק אשכולות אחרים)

פרק 1: ה"דת' ריידרס" (Death Riders) ⛓️?איך הכל התחיל? (מה-BCC למהפכה אלימה)במשך שנים, ג'ון מוקסלי, בראיין דניאלסון, קלאודיו קסטניולי ווילר יוטה הנהיגו את ה-Blackpool Combat Club (BCC) – קבוצה שהתבססה על כבוד, האבקות טכנית קשוחה ורצון לבחון את הגבולות של היריבים שלהם.
אבל בחצי השני של 2024, למוקסלי נמאס. הוא טען שהנהלת AEW והרוסטר הפכו לרכרוכיים ועסוקים בפוליטיקה, והחליט לבצע מהפכה אלימה ואנרכיסטית. הוא פירק את ה-BCC הישן, שינה את שם הקבוצה ל-Death Riders (על שם כינויו הידוע מהימים שלו ביפן) וצירף אליה את פאק (PAC) ואת מרינה שפיר (Marina Shafir) בתור ה"זרוע המבצעת" והברוטאלית שלו.
? הבגידה הגדולה בבראיין דניאלסוןנקודת המפנה שזעזעה את עולם הרסלינג התרחשה באירוע All Out 2024. אחרי שבראיין דניאלסון (שהיה אז אלוף העולם) הגן בהצלחה על התואר שלו, חבריו לקבוצה הגיעו כביכול לחגוג איתו.
אבל אז הגיע הסיוט: קלאודיו קסטניולי פגע בדניאלסון עם "אפרקאט" מטורף, ומוקסלי חנק אותו באמצעות שקית פלסטיק על הראש בתוך הזירה! הבגידה הזו סימנה רשמית את לידתם של ה"דת' ריידרס" – חבורה שלא בוחלת באמצעים ומנסה "להשמיד" את הוותיקים של החברה. וילר יוטה הצעיר נקרע רגשית בין הנאמנות שלו לדניאלסון לבין הפחד והמחויבות שלו למוקסלי, ולבסוף נשאר חלק מהקבוצה.
? הריצה ההיסטורית של מוקסלי כאלוף העולםכדי להשלים את ההשתלטות שלהם על AEW, מוקסלי יצא למסע ציד מטורף וזכה באליפות העולם בפעם הרביעית בקריירה שלו (לאחר שניצח את דניאלסון הפצוע).
הריצה הזו הפכה לאחת הריצות הארוכות, האלימות והדומיננטיות ביותר בהיסטוריה המודרנית של AEW. מוקסלי לא סתם החזיק בחגורה – הוא הגן עליה בקרבות "חוקי דת' ריידרס" אכזריים, דימם כמעט בכל שבוע, והשתמש בחברי הסטייבל שלו כדי להבטיח שאף אחד ברוסטר לא יוכל לגעת בזהב. השלטון שלו נמשך חודשים ארוכים, עד שהוא הופל לבסוף על ידי דארבי אלין בריצה מלאת הקרבה, אך מוקסלי והחבורה שלו נשארו חזקים מתמיד.
⚔️ הסיפור העכשווי: מוקסלי "מאלף" את וויל אוספריילאחר שאיבד את האליפות, מוקסלי סימן את המטרה הגדולה הבאה שלו: וויל אוספריי (Will Ospreay), הלב והעתיד של AEW. אבל במקום לנסות להשמיד אותו פיזית, מוקסלי מנהל מולו מלחמה פסיכולוגית מטורפת במטרה לשבור אותו מנטלית ולצרף אותו לשורות הדת' ריידרס.
מוקסלי התחיל "לשלוט" במחשבות של אוספריי, שלח לו אזהרות מצמררות כמו "אל תאלץ אותי לשבור לך את הצוואר", וטען שהוא רוצה להוציא מאוספריי את הצד האפל והאלים ביותר שלו כדי להכין אותו לטורניר אואן הארט. לאחרונה, אוספריי אפילו החל לעבור אימונים אינטנסיביים ומפרכים תחת חסותם של הדת' ריידרס, והשניים שיתפו פעולה בזירה (כמו בקרב השלשות במאי 2026 יחד עם פאק נגד ה"ראסקאלז"). המתח כרגע בשיאו: האם אוספריי באמת עובר שטיפת מוח ויהפוך לחלק מהדת' ריידרס, או שמדובר בפצצה מתקתקת שתתפוצץ למוקסלי בפנים?
? חברי הסטייבל שאתם חייבים להכיר:
  • ג'ון מוקסלי: המנהיג והמוח מאחורי הכאוס.
  • קלאודיו קסטניולי: כוח הרס פיזי עצום והסגן הרשמי.
  • פאק (PAC): "היצור שהגרוויטציה שכחה" – מביא איתו שילוב קטלני של הארדקור ותעופה.
  • וילר יוטה: הצעיר של הקבוצה שעבר שטיפת מוח קשוחה כדי להפוך לאכזרי.
  • מרינה שפיר: ה"שומרת" הקשוחה שמפרקת אנשים מאחורי הקלעים.
  • דניאל גרסיה: התוספת המרתקת והמסוכנת לסטייבל. אחרי תהפוכות רבות, גרסיה בחר בצד האפל והאלים של מוקסלי, והוא מביא איתו סגנון טכני חסר רחמים שמחזק עוד יותר את האחיזה של הקבוצה ברוסטר.
? למה שווה לעקוב?הדת' ריידרס הם הסיבה ש-AEW מרגישה כרגע כמו אזור מלחמה מסוכן. המרדף של אוספריי והרוסטר להתמודד עם המניפולציות של מוקסלי הוא ה-Storyline הכי חם בטלוויזיה.

[Image: 155cb-17769072334466-1920.jpg?w=640]
רעיון מבורך, אין עלייך.
כמה דברים שממליץ להוסיף/לערוך:
1. מוקסלי הפסיד את אליפות העולם להאנגמן באול אין.
2. לאחר מכן במשך כמה חודשים מוקסלי הפסיד ואפילו נכנע למתאבקים כמו דארבי אלן, רודריק סטרונג וקייל אוריילי.
3. במהלך טורניר הC2 שהתרחש בסוף 2025 מוקסלי התאהב מחדש ברסלינג והתחיל להחמיא יותר למתאבקים בארגון. הוא גם ניצח בטורניר ומאז מחזיק באליפות היבשתית. גמר הטורניר סימן את רגע הפייס טרן שלו.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-07-2026, 10:59 AM
אין לי מילים - אתה גאון.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:08 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר