Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי

עמודים (45): 1 2 3 4 5 ... 45 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,381
אשכולות: 76
Likes Given: 1,290
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-10-2026, 10:17 PM
אין באמת צורך בהקדמות.
אתם יודעים מה לעשות.
תנו בראש.

[Image: 659561022-1335054271986993-4837351805131515698-n.jpg]
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
06-10-2026, 10:17 PM
פאק ספרד
פאק ארגנטינה
פאק גיא
פאק רסלינג
הגב

•
חפש
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
06-10-2026, 10:51 PM
כמה מילים לפתיחת הטורניר על השמות הגדולים.

גרמניה - הנבחרת שלי מאז 2002, לצערי הסיכוי שלהם לזכות נראה די נמוך, יש גבול למה שאפשר לעשות כשהכוכבים שלך הם וירץ, מוסיאלה וקימיך. חבל מאוד על הפציעה של לרנט קארל, בקלות היה יכול להיות פריצת הטורניר.

ברזיל - באופן מסורתי נבחרת שאני מתעב, אבל השנה יש לה אקס פקטור מיוחד בדמות קרלו אנצ'לוטי אהוב ליבי. בגדול אני בעדם הפעם. זה שניימאר נמצא כאן בעיקר על תקן מעודדת מוסיף להם נקודות, ואפילו ראפיניה הוא משחקני ברצלונה שאני יותר מחבב. וכמובן, המחשבה על כמות העצבים ברשתות אם ויני יניף את גביע העולם מאוד משעשעת אותי.

ארגנטינה - די. חלאס. שחררו ממני. עזבו אותי בשקט. הרגתם אותי. בא לי להקיא רק מהמחשבה עליכם. כבר הרסתם את עולם הכדורגל לפני ארבע שנים. הניחו לי. לא רוצה לראות אתכם. במילא לאף אחד לא איכפת ממכם השנה. כולנו מיצינו. רק מחכה כבר לנבחרת שתעיף אתכם הביתה.

אנגליה - נבחרת שתמיד בדיסוננס אצלי. שילוב של רחמים על עשורים של לוזריות לצד שמחה לאיד על איך הם תמיד באים עם האף למעלה ובסוף מקבלים כאפה. הנעלם הגדול פה הוא ג'וד בלינגהאם, טורניר טוב שלו יכול להביא אותם רחוק. טוכל הוא מסוג המאמנים שתמיד באו לי רע בלי שאני באמת יודע למה, אבל מודה שאני די מעריך את המהלך שלו להשאיר בבית סוללת כוכבים שלמה. מה שלא יקרה בטורניר, זה 100% עליו.

צרפת - אוחחח...... הרנדי אורטון של עולם הכדורגל. מצד אחד נבחרת שנראית כאילו בנו אותה במעבדה להיות הטובה בעולם, מצד שני אני זוכר טוב מאוד איך בטורנירים האחרונים המשחקים שלהם היו אירוע קשה לצפייה. שעמום טוטאלי. ואני עוד אחד שמעריך חראם בול, אבל לא כשיש לך ביד הרכב כזה, ובטח לא חוליית התקפה שבה שרקי וברקולה הם שחקני ספסל. אמבפה במשחקי נבחרות זה צ'יט, ועם אוליסה אז בכלל. הם אמורים לעשות מינימום גמר, כל דבר פחות יהיה כישלון. זכייה שלהם תהיה הדבר הבנאלי והמשעמם מכולם.

פורטוגל - על הנייר, יש להם קייס לנבחרת החזקה ביותר אחרי צרפת, עם חוליית הקישור הטובה בעולם. הבעיה שזה המצב כבר כמה שנים, ובפועל הם אף פעם לא באמת הגיעו לגבהים שציפו מהם. נדמה שיש שם תקרת זכוכית שאי אפשר לשבור. כרגיל, אחזיק להם אצבעות. הלוואי וכריסטיאנו יזכה ויתקן את עולם הכדורגל, למרות שאם זה יקרה זה כנראה יהיה למרות שהוא שם, לא בזכות.

ספרד - הטופ היל של הטורניר מבחינתי. בייסיקלי ברצלונה עם מדים אדומים. הם היו הנבחרת הכי טובה בפער ביורו 2024, אבל מאז הם איבדו את קרבחאל, רודרי עבר צולבת, ניקו אחרי עונה לא משהו, ימאל חוזר מפציעה, ומי יודע אם הדבר הזה יתחבר שוב באותה צורה. זכייה שלהם תהיה קטסטרופה גלובלית. כבר עדיף צרפת.

עוד נבחרות שאני מחבב וכנראה לא יגיעו רחוק - אורוגוואי, קרואטיה, הולנד.
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • NoamRR
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,773
אשכולות: 19
Likes Given: 1,274
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-10-2026, 10:58 PM
הו בייבי. הטורניר הכי גדול בעולם חוזר, לרוע המזל עם 48 נבחרות שחלקן לא ראויות לספוט, אבל עדיין, הו בייבי.

שוב זוכים לראות את הגואט, השחקן הגדול ביותר בכל הזמנים, האיש שסחב את ארגנטינה מהנקודה הנמוכה ביותר שלה בעשרות השנים האחרונות לעבר הארץ המובטחת, המנהיג הבלתי מעורער, שיאן ההופעות והמעורבות הישירה בשערים בכל המונדיאלים, אלוף העולם המכהן, ליאו מסי, וזאת במונדיאל האחרון בהחלט שלו (נראה לי).

בקרוב מגילת דעות על הנבחרות, יהיו טינופים והרבה אז תתכוננו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 599
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
06-10-2026, 11:06 PM
צרפת הסגל הכי חזק.
לארגנטינה יש את אלוהי הכדורגל.
נורבגיה תהיה הסוס השחור.
אנגליה כרגיל, הדחה אחרונה בראמבל.
ופורטוגל תפתיע.
הגב

•
חפש
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,148
אשכולות: 0
Likes Given: 734
הצטרף בתאריך: Aug 2021
06-11-2026, 04:54 AM
טוב אני לוקח את הצד של ברזיל
למצוא את מי לשנוא בכל נבחרת גדולה תמיד אפשר, החכמה זה למצוא את מה שטוב.
מדינה שכדורגל אצלה קודם לכל, כדורגל שמתבסס על כישרון ופחות טקטיקה
חוץ מויני אין שם מישהו שזה ינפח לו את האגו יותר מידי, אני איתם.

לגבי פורטוגל, בניגוד למה שרועי אמר לדעתי אם הם יקחו זה לא יהיה למרות רונאלדו
עם כל הכבוד לגונזאלו ראמוס וז׳ואאו פליקס אם זה יתחבר לפורטוגל ברמה של לקחת טורניר זה יהיה עם כריס חד כי פשוט אין אופציה אחרת, הקישור הזה צריך למסור למישהו שישים את הכדור ברשת בסופו של דבר
הגב

•
חפש
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,293
Likes Given: 229
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-11-2026, 06:43 AM
תעירו אותי ברבע גמר, אשכרה לא אמור להיות מעניין עד אז
הגב

•
חפש
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,200
אשכולות: 9
Likes Given: 487
06-11-2026, 06:58 AM
(06-10-2026, 10:51 PM)RoeeHardy כתב:  כמה מילים לפתיחת הטורניר על השמות הגדולים.

גרמניה - הנבחרת שלי מאז 2002, לצערי הסיכוי שלהם לזכות נראה די נמוך, יש גבול למה שאפשר לעשות כשהכוכבים שלך הם וירץ, מוסיאלה וקימיך. חבל מאוד על הפציעה של לרנט קארל, בקלות היה יכול להיות פריצת הטורניר.

ברזיל - באופן מסורתי נבחרת שאני מתעב, אבל השנה יש לה אקס פקטור מיוחד בדמות קרלו אנצ'לוטי אהוב ליבי. בגדול אני בעדם הפעם. זה שניימאר נמצא כאן בעיקר על תקן מעודדת מוסיף להם נקודות, ואפילו ראפיניה הוא משחקני ברצלונה שאני יותר מחבב. וכמובן, המחשבה על כמות העצבים ברשתות אם ויני יניף את גביע העולם מאוד משעשעת אותי.

ארגנטינה - די. חלאס. שחררו ממני. עזבו אותי בשקט. הרגתם אותי. בא לי להקיא רק מהמחשבה עליכם. כבר הרסתם את עולם הכדורגל לפני ארבע שנים. הניחו לי. לא רוצה לראות אתכם. במילא לאף אחד לא איכפת ממכם השנה. כולנו מיצינו. רק מחכה כבר לנבחרת שתעיף אתכם הביתה.

אנגליה - נבחרת שתמיד בדיסוננס אצלי. שילוב של רחמים על עשורים של לוזריות לצד שמחה לאיד על כמה שהם תמיד באים עם האף למעלה ובסוף מקבלים כאפה. הנעלם הגדול פה הוא ג'וד בלינגהאם, טורניר טוב שלו יכול להביא אותם רחוק. טוכל הוא מסוג המאמנים שתמיד באו לי רע בלי שאני באמת יודע למה, אבל מודה שאני די מעריך את המהלך שלו להשאיר בבית סוללת כוכבים שלמה. מה שלא יקרה בטורניר, זה 100% עליו.

צרפת - אוחחח...... הרנדי אורטון של עולם הכדורגל. מצד אחד נבחרת שנראית כאילו בנו אותה במעבדה להיות הטובה בעולם, מצד שני אני זוכר טוב מאוד איך בטורנירים האחרונים המשחקים שלהם היו אירוע קשה לצפייה. שעמום טוטאלי. ואני עוד אחד שמעריך חראם בול, אבל לא כשיש לך ביד הרכב כזה, ובטח לא חוליית התקפה שבה שרקי וברקולה הם שחקני ספסל. אמבפה במשחקי נבחרות זה צ'יט, ועם אוליסה אז בכלל. הם אמורים לעשות מינימום גמר, כל דבר פחות יהיה כישלון. זכייה שלהם תהיה הדבר הבנאלי והמשעמם מכולם.

פורטוגל - על הנייר, יש להם קייס לנבחרת החזקה ביותר אחרי צרפת, עם חוליית הקישור הטובה בעולם. הבעיה שזה המצב כבר כמה שנים, ובפועל הם אף פעם לא באמת הגיעו לגבהים שציפו מהם. נדמה שיש שם תקרת זכוכית שאי אפשר לשבור. כרגיל, אחזיק להם אצבעות. הלוואי וכריסטיאנו יזכה ויתקן את עולם הכדורגל, למרות שאם זה יקרה זה כנראה יהיה למרות שהוא שם, לא בזכות.

ספרד - הטופ היל של הטורניר מבחינתי. בייסיקלי ברצלונה עם מדים אדומים. הם היו הנבחרת הכי טובה בפער ביורו 2024, אבל מאז הם איבדו את קרבחאל, רודרי עבר צולבת, ניקו אחרי עונה לא משהו, ימאל חוזר מפציעה, ומי יודע אם הדבר הזה יתחבר שוב באותה צורה. זכייה שלהם תהיה קטסטרופה גלובלית. כבר עדיף צרפת.

עוד נבחרות שאני מחבב וכנראה לא יגיעו רחוק - אורוגוואי, קרואטיה, הולנד.

אני רוצה לקחת את התגובה הזו לארוחת ערב, להזמין לה סטייק טוב וכוס יין אדום, לראות אותה נהנית, לשלם עליה (כולל 15% טיפ) ואז לכרוע ברך ולהציע לה להתחתן איתי.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 3 users Like The Visionary's post:
  • Breakker, DarkArts, RoeeHardy
חפש
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,803
אשכולות: 9
Likes Given: 3,920
06-11-2026, 07:23 AM
(06-11-2026, 06:58 AM)The Visionary כתב:  אני רוצה לקחת את התגובה הזו לארוחת ערב, להזמין לה סטייק טוב וכוס יין אדום, לראות אותה נהנית, לשלם עליה (כולל 15% טיפ) ואז לכרוע ברך ולהציע לה להתחתן איתי.

אתה פסיכי, אני אוהב את זה.

הגב

•
חפש
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,148
Likes Given: 734
הצטרף בתאריך: Aug 2021
06-11-2026, 07:37 AM
(06-11-2026, 06:43 AM)תנולהיותאורח כתב:  תעירו אותי ברבע גמר, אשכרה לא אמור להיות מעניין עד אז

כל החגיגה היא דווקא בשלב הבתים
אחר כך מתחילים המשחקים היותר מידי טקטיים ונבחרות שעושות בונקר
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (45): 1 2 3 4 5 ... 45 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-11-2026, 01:49 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר