Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 702 703 704 705 706 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,278
אשכולות: 49
Likes Given: 688
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,031
07-11-2026, 03:35 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-11-2026, 03:36 AM על ידי Cenation.)
פוסט דעה מעניינת ששווה לקרוא - עכשיו אני חושב שזה פשוט בושה איך שWWE משתמשים בברון ברייקר.

הוא בקושי קיבל קרבות גדולים והוא כבר כמעט שנתיים במעמד גבוה ברוסטר, מעבר ליריבות הנוכחית עם רולינס שהייתה דיי מוצלחת, לא היה לו שום סטוריליין סופר משמעותי ומעניין כמו שהוא ראוי לו. הרעיון להשאיר אותו כל כך הרבה זמן בחזון היה גרוע ומחסל לו תקופה יקרה מאוד מהקריירה. הלכתי להסתכל על הקרבות שלו בPLES בשנתיים האחרונות ואשכרה השניים היחידים שנחשבים לקרבות במעמד גבוה היו השניים האחרונים מול רולינס, איך זה הגיוני שככה מבזבזים ברוסטר כישרון כזה גדול בסטוריליינים מעפנים של מיד קארד, ולא משתמשים בו כמו שמשתמשים באובה ובשאר המתאבקים המובילים ברוסטר.

תראו למשל איך משתמשים באובה, אני לא מבין למה לא מתנהגים אותו דבר לברייקר. נכון שאולי לאובה יש פוטנציאל להיות סופרסטאר יותר גדול בעתיד, אבל הפער ביניהם לא גדול בכלל וברייקר כרגע הוא הצעיר היחיד ברוסטר שיש לו פוטנציאל עצום בדומה לאובה להיות סופרסטאר ענק ורסלמניה מיין איוונטר. לא ברור לי איך עדיין לא קיבלנו קרבות שלו מול ריינס, קודי, לסנר, רנדי או אפילו מצאפים מעניינים מול מתאבקים כמו פאטו, מקינטייר או גונתר. אפילו מול סינה הוא לא קיבל הזדמנות כשהוא עוד היה פה. גם את הראמבל האחרון שלו זרקו לפח על הדחה תוך 5 שניות ובטווח הארוך זה יצא קטסטרופה.

זה נראה רע מאוד עבורו עד עכשיו, ואני מאוד מקווה שלא יפספסו את ההזדמנות איתו כי לפעמים זה פשוט יכול להיות מאוחר מדי וחבל מאוד כי לדעתי הפוטנציאל שלו להיות דומיננטי בעתיד הוא לא פחות גדול משל אובה ועצוב לי לראות את ההבדלים העצומים באיך משתמשים ומתייחסים לכל אחד מהם
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • NoamRR, בחוק
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
#7,032
07-11-2026, 07:23 PM
(07-11-2026, 03:35 AM)Cenation כתב:  פוסט דעה מעניינת ששווה לקרוא - עכשיו אני חושב שזה פשוט בושה איך שWWE משתמשים בברון ברייקר.

הוא בקושי קיבל קרבות גדולים והוא כבר כמעט שנתיים במעמד גבוה ברוסטר, מעבר ליריבות הנוכחית עם רולינס שהייתה דיי מוצלחת, לא היה לו שום סטוריליין סופר משמעותי ומעניין כמו שהוא ראוי לו. הרעיון להשאיר אותו כל כך הרבה זמן בחזון היה גרוע ומחסל לו תקופה יקרה מאוד מהקריירה. הלכתי להסתכל על הקרבות שלו בPLES בשנתיים האחרונות ואשכרה השניים היחידים שנחשבים לקרבות במעמד גבוה היו השניים האחרונים מול רולינס, איך זה הגיוני שככה מבזבזים ברוסטר כישרון כזה גדול בסטוריליינים מעפנים של מיד קארד, ולא משתמשים בו כמו שמשתמשים באובה ובשאר המתאבקים המובילים ברוסטר.

תראו למשל איך משתמשים באובה, אני לא מבין למה לא מתנהגים אותו דבר לברייקר. נכון שאולי לאובה יש פוטנציאל להיות סופרסטאר יותר גדול בעתיד, אבל הפער ביניהם לא גדול בכלל וברייקר כרגע הוא הצעיר היחיד ברוסטר שיש לו פוטנציאל עצום בדומה לאובה להיות סופרסטאר ענק ורסלמניה מיין איוונטר. לא ברור לי איך עדיין לא קיבלנו קרבות שלו מול ריינס, קודי, לסנר, רנדי או אפילו מצאפים מעניינים מול מתאבקים כמו פאטו, מקינטייר או גונתר. אפילו מול סינה הוא לא קיבל הזדמנות כשהוא עוד היה פה. גם את הראמבל האחרון שלו זרקו לפח על הדחה תוך 5 שניות ובטווח הארוך זה יצא קטסטרופה.

זה נראה רע מאוד עבורו עד עכשיו, ואני מאוד מקווה שלא יפספסו את ההזדמנות איתו כי לפעמים זה פשוט יכול להיות מאוחר מדי וחבל מאוד כי לדעתי הפוטנציאל שלו להיות דומיננטי בעתיד הוא לא פחות גדול משל אובה ועצוב לי לראות את ההבדלים העצומים באיך משתמשים ומתייחסים לכל אחד מהם

החיבור שלו לחזון התחיל מעולה, עם הזמן זה הפך להיות יותר נטל עבורו.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#7,033
07-12-2026, 01:05 PM
הרבה טאלנטים כבר שנתיים-שלוש תקועים במקום

כי הארגון הבין שצריך לערבב את כל הקלפים בין מרובע הזהב
(ריינס-רודס-פאנק-רולינס)
כי כסף
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#7,034
07-12-2026, 01:07 PM
ואגב, היל טרן של פאנק יהיה בדיחה כמו היל טרן של סינה

כי אנחנו כבר לא בזמנים שהקהל קונה פייס-היל

אנחנו בזמנים שהקהל מלקק וסוגד לכוכב שלו
ושם אותו מעל המוצר. המוצר כבר לא באמת מעניין אף אחד
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#7,035
07-12-2026, 09:21 PM
(07-11-2026, 03:35 AM)Cenation כתב:  פוסט דעה מעניינת ששווה לקרוא - עכשיו אני חושב שזה פשוט בושה איך שWWE משתמשים בברון ברייקר.

יש כמה גורמים שמשפיעים לרעה על ברייקר.

1. מומנטום - כשיש לך יש לך, כשאין לך - ממש אין לך.
ברייקר היה חם לפני רסלמניה ונפצע. לוקח זמן לדברים האלו לחזור לעצמם. 
בסופו של דבר, פציעה לרוב פוגעת בהילה של מתאבק (בלתי מנוצח, מונסטר היל, אבל יש לו קרע בבטן). ברוב המקרים פציעה היא לא דבר חיובי ורק במעט מקרים היא עוזרת לשים מתאבק מאוס על המדף.

2. אובה פאמי -
בסופו של דבר בוקינג זה משחק סכום 0 חד משמעי.
כמובן שבוקינג יכול להיות טוב או רע לכל רוחב הארגון, אבל כוכב עולה? לרוב יש אחד בכל רגע נתון.
הטרגדיה המתהווה בסיפור של ברייקר היא שהוא היה הכוכב הזה, ממש עד לרגע הפציעה.
הוא בנה את עצמו שנתיים והשאיר את התיק שלו בצד לחודשיים - ובדיוק בחודשיים האלו פאמי הגיע, כבש את הפסגה, מחץ את לסנר, ובעט לעזאזל את ברייקר מהבמה עליה שמו אותו. 
מה זה בעט? פאנט מעליב את מחוץ לאולם.

זה כל כך בוטה שזה מצחיק - פאמי הצליח לקחת ברגע אחד את כל ההבטחות שברייקר קיבל במשך שנים.
ועכשיו פאמי נמצא קדימה, וקצב ההתקדמות שלו מהיר יותר.
את קרב החלומות מול לסנר ברסלמניה? הוא קיבל.
את קרב הפרישה ההיסטורי בסאמרסלאם? הוא יקבל.
את הפייסאוף המצמרר מול ריינס, לצד האייקון של רסלמניה? הוא יקבל.
ברייקר חסום.

רסלינג זה משחק סכום 0 כשזה מגיע לקשב של הקהל, וגם לבוקינג, וגם לתשומת לב.
פאמי הוא המוצר החם עכשיו והדרך היחידה בה זה עלול להשתנות היא חוסר מזל או פאשלה נוראית מצידו - אבל פאשלה לא תקרה, הוא עובד טוב וחרוץ, הוא לא ג'יי אוסו חדל האישים שמעדיף אלכוהול מתהילה.

בסופו של דבר אנחנו שואלים 'איפה' הפוש של ברייקר?
ובכן, הוא קיים, הוא פשוט נמצא אצל מישהו אחר.

ולקח נוסף הוא העתיד מול ההווה.
ברייקר היה הבטחה, העתיד, במשך שנים.
פאמי מעולם לא היה העתיד - הוא הגיע ובום טראח נהיה ההווה. 
ברייקר חיכה יותר מידי, צריך ללמוד מזה. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • SweetChinMusic
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#7,036
07-12-2026, 09:23 PM
אני אוסיף שהמקרה הבולט בו שני כוכבים צמחו במקביל הם סינה ובטיסטה.
הסייג כאן הוא שבתקופה הזאת הייתה הפרדת בראנדים קשיחה לגמרי, שאיפשרה צמיחה נדירה של שני כוכבים בתוך ארגונים מבודדים.

ב2026 אנחנו עם חוצץ חלש יותר בין הבראנדים, ממש עידן סופרקארד שכזה.
רק כוכב אחד יכול לצמוח בקרקע הזאת.

וזה לא ברייקר, ובטח שלא - ג'יי אוסו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
#7,037
07-13-2026, 01:42 AM
(07-12-2026, 09:23 PM)SwitchBlade כתב:  אני אוסיף שהמקרה הבולט בו שני כוכבים צמחו במקביל הם סינה ובטיסטה.
הסייג כאן הוא שבתקופה הזאת הייתה הפרדת בראנדים קשיחה לגמרי, שאיפשרה צמיחה נדירה של שני כוכבים בתוך ארגונים מבודדים.

הם בונים על טריק.
הם בונים על אובה.
הם בונים על פאטו אבל לא כמו שהם בנו על ריינס.
עם כרמלו הם לא יילכו עד הסוף לדעתי.
גרייסון וולר לא צעיר אבל לא עושים איתו כלום(וגם כשהוא היה עם הניו דיי הציגו אותם קומיים
ולא רציניים).
עם דומיניק הם הורידו גז(ברוסטר הראשי לפחות).
גם עם ברייקר למרות שאני לא עף עליו וגם לא על דומיניק אז זה פחות מפריע לי.
אני תוהה למה הם לא עושים כלום עם איליה דראגונוב?
יש להם בעיה קשה של בניית כוכבים.

את מי אתה היית מקדם?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,228
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#7,038
07-13-2026, 06:21 AM
(07-12-2026, 09:23 PM)SwitchBlade כתב:  אני אוסיף שהמקרה הבולט בו שני כוכבים צמחו במקביל הם סינה ובטיסטה.

מעריך את הרייג׳בייט אך לא אנגוס בו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#7,039
07-13-2026, 06:29 AM
אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מפאנק....
הוא לא פארטיימר, הוא פולטיימר.
הוא מגיע שבוע אחרי שבוע, נמצא בכל האירועים כמעט.
כשהוא היה אלוף הוא לא נעלם מהמסך, ההפך הוא התאבק על האליפות בראו נגד באלור ונתן לו בוסט. זה שהוא יצא לחופשה(כשהוא אמר שהוא לא יצא לחופשה, זה משהו אחר) אבל הרבה מתאבקים יוצאים לחופשה אחרי ראן אליפות(שזה מבורך כי אני בעד חופש למתאבקים) כדי להתאושש עם המשפחה ולצבור כוחות. זה לא שהוא חוזר אחרי 10 שנים ישר לקרב אליפות וזכייה בתואר, הוא היה האלוף הנכנס למניה השנה, הפסיד בקלאסיקה במאיין איבנט, יצא לחופש וקיבל שוט אחרי שקודי "לא היה כשיר". אני לא רואה בזה צביעות כי הוא מה שהוא התכוון על מה שאמר לרוק ובין מה שאתם אומרים היום לא דומה בכלל.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#7,040
07-13-2026, 09:23 AM
(07-13-2026, 06:29 AM)Jon_M0xley כתב:  אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מפאנק....
הוא לא פארטיימר, הוא פולטיימר.
הוא מגיע שבוע אחרי שבוע, נמצא בכל האירועים כמעט.
כשהוא היה אלוף הוא לא נעלם מהמסך, ההפך הוא התאבק על האליפות בראו נגד באלור ונתן לו בוסט. זה שהוא יצא לחופשה(כשהוא אמר שהוא לא יצא לחופשה, זה משהו אחר) אבל הרבה מתאבקים יוצאים לחופשה אחרי ראן אליפות(שזה מבורך כי אני בעד חופש למתאבקים) כדי להתאושש עם המשפחה ולצבור כוחות. זה לא שהוא חוזר אחרי 10 שנים ישר לקרב אליפות וזכייה בתואר, הוא היה האלוף הנכנס למניה השנה, הפסיד בקלאסיקה במאיין איבנט, יצא לחופש וקיבל שוט אחרי שקודי "לא היה כשיר". אני לא רואה בזה צביעות כי הוא מה שהוא התכוון על מה שאמר לרוק ובין מה שאתם אומרים היום לא דומה בכלל.

הביקורת המרכזית על פאנק זה שהוא צבוע והוא יגיד את מה שישמע חכם וצודק לאותה סיטואציה.
הכעס/בכי/סתלבט על ההיעדרות זה כי הוא אמר שהוא לא יעלם או יקח חופש ואז נעלם או לקח חופש.
כשהוא חזר לAEW הוא ירד על הWWE וקרא לAEW הבית האמיתי שלו. אתה יכול לנחש מה הוא אמר ברגע שהוא חזר לWWE.
כשהוא היה המתאבק הצעיר שכמעט בטופ הוא כעס על רוק המבוגר שגנב את הספוטלייט, עכשיו פאנק הוא המבוגר הזה.
יש כמובן את הדוגמאות הפוליטיות באזורים בעולם בהם הוא לא מבין בכלל והוא עדיין משמיע את הדעה שלו כדי לקבל לייקים באינסטגרם.
שאוט אאוט לערב הסעודית והכסף המדמם.
שאוט אאוט ל“Go main event night four of the buy one get one free extravaganza”.
בעבר פאנק היה סמל למרד, האיש שאומר את האמת הקשה. עכשיו פאנק יגיד את הדעה הפופולרית שכולם רוצים לשמוע באותו רגע, גם אם זה סותר את מה שאמר שבוע לפני או יסתור את מה שיגיד שבוע אחרי.
לדעתי האישית, התסכול מפאנק הוא שזה לא אותו הפאנק שגדלנו עליו ואהבנו אותו. זה כמו לחזור להמבורגר מהילדות שאהבת ולגלות שמדובר בקציצה מגעילה ללא טעם.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 702 703 704 705 706 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 11:09 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר