Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 08/08/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 08/08/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-09-2026, 01:39 PM
[Image: 815952-5c6ad12dea0747a897ef432f77e3ce84-mv2.jpg]

קרב 1 – סיבוב ראשון בקונטיננטל צ'אלנג' קאפ – קלאודיו קסטאניולי נגד אייס אוסטין
מנצח: קלאודיו
עם פופ־אפ אפרקאט.
[Image: hq720.jpg]

וידאו של וויל אוספריי.
אוספריי מדבר אחרי הקרב האלים מול מארק דיוויס במקסיקו סיטי ואומר לקני אומגה:
“אני מוכן. אתה מוכן?”

וידאו של המוטור סיטי משין גאנס.
שלי וסאבין אומרים שעכשיו כשהם ב־AEW — כולם על הכוונת שלהם.

קרב 2 – הברולינג בירדס(ג'יימי הייטר ואלכס וינדסור) נגד ויוה ואן וורטויקסן
מנצחות: הברולינג בירדס
עם 2 ציפורים במכה אחת.
אחרי הקרב דיוויין דומיניון תוקפות את הציפורים.
[Image: hq720.jpg]

וידאו של דארבי אלין.
דארבי מאתגר את קווין נייט לקרב על אליפות TNT ב־Falls Count Anywhere באול־אין: לונדון.

קרב 3 – סיבוב ראשון בקונטיננטל צ'אלנג' קאפ – אורנג' קאסידי נגד מאט סיידל
מנצח: אורנג' קאסידי
עם ביץ'-ברייק.
[Image: HPPc-Gy0XQAAsd-NE.jpg]

וידאו של ג'ון מוקסלי.
מוקסלי מדבר על ג'ק פרי ואומר שהערב זה לילה רע עבור החברים החדשים של פרי.

קרב 4 – הראסקלז(דזמונד אקסבייר וזאקרי וונץ)(ע' מיירון ריד) נגד ארון סולו וסטיבן פוארטה
מנצחים: הראסקלז
עם הוט-פייר-פליים.
אחרי הקרב הרסקאלז מדברים על היכולות שלהם כטריו, טאג או סינגלס ומכינים את הקרקע לקרב הבא.
[Image: HPPct-UMW4AAry61-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 5 – מייק ביילי נגד מיירון ריד
מנצח: ביילי
עם סוג של ספניש-פליי.
[Image: HPPgo-XAb-AAEb8n-K-format-jpg-name-small.jpg]

וידאו של הכלבים.
פינלי אומר שהוא יסיים את ג'יי ווייט במפגש שלהם בקונטיננטל צ'אלנג' קאפ.

קרב 6 – פרספונה(א') ושידה נגד מאיה וורלד והייאן
מנצחות: פרספונה ושידה
עם קאט-טרואט-טומבסטון של שידה על הייאן.
[Image: HPPkz-Y5Xw-AAQn-WP-format-jpg-name-small.jpg]

לקסי נייר מראיינת את קווין נייט בבאקסטייג'.
נייט אומר שלפני שיתייחס לאתגר של דארבי הוא רוצה לדבר על ג'ריקו שאלמלא הוא נייט לא היה מפסיד בגראנדסלאם מקסיקו, הוא מזכיר שג'ריקו היה אלוף העולם הראשון ואלוף TV ברשת הזאת אבל מעולם לא אלוף TNT אז הוא יעניק לו את ההזדמנות לעשות זאת בדיינמיט ואולי אחר כך יחשוב על מה שדארבי רוצה.

וידאו על קונוסקה טאקשיטה.
עדכון על התקדמותו ב־G1 קליימקס.

קרב 7 – דת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, פאק, ווילר יוטה ודניאל גרסיה) נגד ג'ק פרי והבאנג באנג גאנג(קולטן גאן, אוסטין גאן וג'וס רובינסון)
מנצחים: דת' ריידרס
עם בוסייקו-ני של יוטה על קולטן אחרי התערבות של הכלבים.
אחרי הקרב ג'ק פרי תוקף את יוטה וקורא למוקסלי להיכנס לזירה אבל הדת' ריידרס נסוגים.
[Image: 77d11-17862407022100-1920.jpg]

מייק ביילי בבאקסטייג'.
ביילי מדבר על הקרב שלו במקסיקו ומכריז שהוא רוצה את המקום #2 בגאנטלט ויתחרה עליו עם MJF בדיינמיט.
ניק וויין נכנס לתמונה ואומר שהוא יהפוך לאלוף ROH הצעיר בהיסטוריה וגם לאלוף AEW הצעיר בהיסטוריה ומכריז שגם הוא יצטרף אליהם לקרב בדיינמיט.

וידאו לזכר דורי פאנק ג'וניור.

לקסי נייר מראיינת את ההארט סינדיקייט ושיין טיילור פרומושנס.
טיילור מציע לשתף פעולה ומוסר מעטפה מלאה כסף ל־MVP.

ג'ק פרי בבאקסטייג'.
פרי אומר שהוא ומוקסלי ייפגשו אחד־על־אחד ללא הפרעות והוא יראה למוקסלי מה זה “ילד טוב”.

קרב 8 – סיבוב ראשון בקונטיננטל צ'אלנג' קאפ – אדי קינגסטון נגד ג'ייק דויל
מנצח: אדי קינגסטון
בהכנעה עם סטרץ'-פאלם.
[Image: Eddie-Kingston-678x381.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
08-09-2026, 04:19 PM
קלאודיו ואדי מנצחים זה מצויין כי הם צריכים להיות היריבים הבאים של מוקסלי בדרך לגמר. אם מוקסלי היה בארגון אחר היינו רואים אותו כבר בוכה שדפקו אותו עם הטורניר הזה, אבל הוא ב-AEW ואנחנו מקבלים את הגרסה הטובה שלו שלא מפחדת מכלום ורואה בכל דבר אתגר שאפשר וצריך לעבור אותו. אהבתי שהוא התייחס בפרומו שלו לג'ק פרי ולהיסטוריה ביניהם.
דארבי - נייט בדרך להיות מוכרז רשמית ואני מקווה שעוד קרבות יוכרזו בקרוב כי הארגון קצת תקוע בבנייה שלו לאירוע. ג'ריקו הולך לעשות את הג'וב לנייט או שהוא הולך גם להיכנס לקרב הזה באול אין? יהיה לי מוזר אם יכניסו אותו לגאונטלט אבל אני לא רואה הרבה אפשרויות אחרות בשבילו.
אהבתי שעשו את הסרטון על טאקישטה והראו את ההצלחה שלו ב-G1, בטוח שיש צופים שלא ידעו שזאת הסיבה שהוא לא מופיע. בסוף הסרטון הזה כן ממשיך את הבנייה לקרב המשולש עם ההשוואה בין טאקישטה ואוקדה.
מאט סייד חוזר לבצע את השוטינג סטאר אחרי 6 שנים מאז הבוץ' שלו.
לא עקבתי יותר מידי אחרי שיין טיילור פרומושנס, למה הם צריכים את העזרה של HS ונגד מי?
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
08-09-2026, 10:45 PM
פרק פושר.
קיבלנו את 3 הקרבות הפחות מעניינים של הסיבוב הראשון בגביע, עדיין נחמד היה לראות את קרב הסינגלס הראשון של סיידל מזה שנים ואת OC חוזר לשיר הישן שלו שגם הביא איתו את הגרסה היותר רצינית שלו בזירה. מקווה שלא זנחו את הרעיון של סיידל - ריקושט כי למרות שזה פיוד חסר משמעות כרגע הם כן הדליקו אותי על הקרב וזה יכול להיות צעד ראשון בכיוון הנכון לריקושט, ככה לצבור נצחונות מלמטה ולא לקבל קרבות אליפות מהשמיים ולהפיל באותה המהירות שבה הוא זוכה בהם.
מרוצה שלפחות קיבלנו את ההחלטה הנכונה לגבי נייט - דארבי וזה גם הקרב הנכון לדחוף בו סטיפולציה. לא בדיוק קניתי את ההסבר של נייט למה הוא מכניס את ג'ריקו למשוואה, אני כן חם על הקרב אבל אלעד הצליח להעלות בי את החשש שזה לא נועד להסתיים ברביעי, כל עוד זה ישאר במחוזות דיינמיט אני סבבה עם זה.
מוזר לי שהקרב על אליפות הזוגות לנשים הוא בין הראשונים שהוכרזו לאול-אין ומקבל פוקוס כזה גדול בתוכניות השבועיות, דווקא נחמד לראות אליפות כזאת זניחה מקבלת בנייה לגיטימית רק שגם יעמידו קרב שיצדיק את כל הסטוריליין הזה.
אין לי מושג לאן השת"פ בין STP ו-HS אמור להוביל אבל הגיע הזמן להחזיר את לאשלי ושלטון למסך.
תכלס אני חושב שהקארד לאול-אין כבר כמעט הושלם, ברגע שנייט- דארבי יהיה רשמי יהיו כבר 7 בקארד, אליפות TBS והבינלאומית יעלו אותנו ל-9 ובטח אליפות השלשות תסגור את העשירייה, לא חושב שיחרגו מעבר לכך בהתחשב בזה שאירועי אול-אין הקודמים הסתכמו ב-9 קרבות וברדמפשן 10 קרבות הובילו לאירוע של 4 וחצי שעות. בהנחה שסוורב יקח חלק כלשהו בקרב על אליפות השלשות השם הכי גדול שאני חושב עליו שנותר מחוץ לקארד היא ת'קלה שגם נעלמה לגמרי מהמסך מאז הפסידה את האליפות, מקווה שימצאו לה איזו יריבה מעניינת מסטארדום אפילו לביי-אין, היא בנתה משהו עם האזוקי שגם נמצאת באיזור אבל זה יהיה מיותר אם תגיע אחרי הפסד לאת'נה.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
08-10-2026, 07:33 AM
(08-09-2026, 10:45 PM)orgibor כתב:  תכלס אני חושב שהקארד לאול-אין כבר כמעט הושלם, ברגע שנייט- דארבי יהיה רשמי יהיו כבר 7 בקארד, אליפות TBS והבינלאומית יעלו אותנו ל-9 ובטח אליפות השלשות תסגור את העשירייה, לא חושב שיחרגו מעבר לכך בהתחשב בזה שאירועי אול-אין הקודמים הסתכמו ב-9 קרבות וברדמפשן 10 קרבות הובילו לאירוע של 4 וחצי שעות.

מה לגבי דת' ריידר והכלבים נגד BBG ו-MCMG?
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
08-10-2026, 12:57 PM
(08-10-2026, 07:33 AM)KB24 כתב:  מה לגבי דת' ריידר והכלבים נגד BBG ו-MCMG?

פחות קורץ לי, יכול להיות גם אחלה קרב לביי-אין שאוהבים לדחוף שם קרבות קבוצות.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
08-10-2026, 02:35 PM
(08-10-2026, 12:57 PM)orgibor כתב:  פחות קורץ לי, יכול להיות גם אחלה קרב לביי-אין שאוהבים לדחוף שם קרבות קבוצות.

אם זה אנרכיה באצטדיון אין לי בעיה שיהיה גם בקארד הראשי.
מה דעתך על הקארד הצפוי לאול אין?
מרגיש לי שחסר שם משהו
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
08-10-2026, 02:58 PM
(08-10-2026, 02:35 PM)KB24 כתב:  אם זה אנרכיה באצטדיון אין לי בעיה שיהיה גם בקארד הראשי.
מה דעתך על הקארד הצפוי לאול אין?
מרגיש לי שחסר שם משהו

כן חסר משהו, בנייה מאד מוזרה השנה כשרוב האליפויות החליפו ידיים ממש לאחרונה.
הקרבות שהוכרזו ואלה שיוכרזו כן מרגישים גדולים פשוט נראה כאילו עשו איזה פיבוט של 180 מעלות באמצע הדרך.
זה שמג'ף, פייג' וסוורב מסתפקים בספוטים נמוכים כל כך גם קצת מוזר.
זהו זה השבוע לעלות להילוך אחרון אחרי שסיימנו עם מקסיקו ונסיים עם הG1, הקארד לדיינמיט כבר נשמע מבטיח ואם הניו דיי מגיעים לדעתי זה יקרה עכשיו או באול-אין עצמו.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-10-2026, 08:47 PM
לפתיחה קיבלנו מפגש בין שני ג׳וברים מפוארים שיודעים להוציא את היריבים שלהם מיליון דולר. רוב הקרב הדולר היה בירידה אבל הוא נתן עלייה יפה לקראת הסוף ונהפך לשטר חזק. כותרת הטורניר התנוססה יפה מאוד מעליהם וגרמה להם להשתדרג עם המהלכים ככל שהתקדמנו בקרב. קלאודיו הוא המנצח הנכון ואני רוצה לפנטז על מפגש עם מוקסלי, זה לא נראה כמו קרב להכל בפנים לפי המעמד של קלאודיו אבל מצד שני זה הקסם שטורנירים מביאים איתו והכל יכול להשתנות.

מסמ"ג צריכים להקשיב למשפט "פחות דיבורים יותר מעשים".

דארבי עם אתגר הגיוני בסך הכל לנייט, אבל מצד שני זה באמת גורם לי לשאול "זה הכל?". יש בנייה, יש טינה, יש רצון של כל אחד מהם לצאת עם התואר הזה מעבר לקרב אליפות רגיל אבל עדיין, זה לא מרגיש גדול כל כך כרגע. אני כן חושב שהוספה שלהם לקרב הקזינו יחד עם מג׳פ ואנדרדה יכל להיות גדול יותר, שזה יהיה אולסטארס בלבד.

תפוזיידל הרצתי. סיידל לא דראו, תפוז משתדל לא להיות דראו בכוח.

ראסקלז בקרבות ראווה גם הרצתי. ביילי בקרב ללא מטרה נחשב חסר תכלית בעיניי. הם לפחות היו חביבים על המיקרופון.

הכלבים בפרומו קבוצתי מעולה ראשון לפרק, מקווה שפינלי-וויט לא יאכזב.

נייט בפרומו טוב, מצד אחד פחדן, מצד שני לא, אהבתי.

רביעיות הרצתי, בב"ג לא בשבילי כרגע.

ביילי קרינג׳ בכוח נראה לי. ווין סבבה אבל צריך להוריד כמה מניירות.

על אף שאני כמעט קבוע מריץ את המתאבקים שהופיעו על המסך, השת"פ שמתחיל להירקם בין MVP ושיין נשמע מסקרן.

פרי בפרומו טוב לשם שינוי, גרם לי להאמין שיש סיכוי להפתעה בקרב שלהם בדינמיט. אהבתי את האיזכור לילד המתוק שמוקסלי אמר לו אי שם בשת"פ של האליט ורוכבי המוות, אני לא יודע למה הרגע הזה נצרב לי בזיכרון.

הקרב המרכזי הוא טריקי, אני מאוד אוהב את אדי ודויל, הם נתנו קרב טוב אבל אדי התעקש לתבל אותו בקרינג'יות. אדי הסביר לפני הקרב למה הוא תפור על הטורניר הזה והגיוני שהוא יעפיל לשלב הבא.

לסיכום, זה מה שנקרא פרק בינוני. צפיתי רק ב2 קרבות שהיו סבבה עם כוכביות. הפרומואים גם הם היו סבבה אבל לא עם הטאלנט הכי מעניין.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-10-2026, 09:21 PM
(08-09-2026, 10:45 PM)orgibor כתב:  פרק פושר.
קיבלנו את 3 הקרבות הפחות מעניינים של הסיבוב הראשון בגביע, עדיין נחמד היה לראות את קרב הסינגלס הראשון של סיידל מזה שנים ואת OC חוזר לשיר הישן שלו שגם הביא איתו את הגרסה היותר רצינית שלו בזירה. מקווה שלא זנחו את הרעיון של סיידל - ריקושט כי למרות שזה פיוד חסר משמעות כרגע הם כן הדליקו אותי על הקרב וזה יכול להיות צעד ראשון בכיוון הנכון לריקושט, ככה לצבור נצחונות מלמטה ולא לקבל קרבות אליפות מהשמיים ולהפיל באותה המהירות שבה הוא זוכה בהם.
מרוצה שלפחות קיבלנו את ההחלטה הנכונה לגבי נייט - דארבי וזה גם הקרב הנכון לדחוף בו סטיפולציה. לא בדיוק קניתי את ההסבר של נייט למה הוא מכניס את ג'ריקו למשוואה, אני כן חם על הקרב אבל אלעד הצליח להעלות בי את החשש שזה לא נועד להסתיים ברביעי, כל עוד זה ישאר במחוזות דיינמיט אני סבבה עם זה.
מוזר לי שהקרב על אליפות הזוגות לנשים הוא בין הראשונים שהוכרזו לאול-אין ומקבל פוקוס כזה גדול בתוכניות השבועיות, דווקא נחמד לראות אליפות כזאת זניחה מקבלת בנייה לגיטימית רק שגם יעמידו קרב שיצדיק את כל הסטוריליין הזה.
אין לי מושג לאן השת"פ בין STP ו-HS אמור להוביל אבל הגיע הזמן להחזיר את לאשלי ושלטון למסך.
תכלס אני חושב שהקארד לאול-אין כבר כמעט הושלם, ברגע שנייט- דארבי יהיה רשמי יהיו כבר 7 בקארד, אליפות TBS והבינלאומית יעלו אותנו ל-9 ובטח אליפות השלשות תסגור את העשירייה, לא חושב שיחרגו מעבר לכך בהתחשב בזה שאירועי אול-אין הקודמים הסתכמו ב-9 קרבות וברדמפשן 10 קרבות הובילו לאירוע של 4 וחצי שעות. בהנחה שסוורב יקח חלק כלשהו בקרב על אליפות השלשות השם הכי גדול שאני חושב עליו שנותר מחוץ לקארד היא ת'קלה שגם נעלמה לגמרי מהמסך מאז הפסידה את האליפות, מקווה שימצאו לה איזו יריבה מעניינת מסטארדום אפילו לביי-אין, היא בנתה משהו עם האזוקי שגם נמצאת באיזור אבל זה יהיה מיותר אם תגיע אחרי הפסד לאת'נה.

אם האנגמן יהיה בקרב ראשינו גאוטלנט אז לא נראלי שהוא, באנדידו וברודי קינג יגנו על אליפות השלשות/טריוס.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:27 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר