Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW All In 2026

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW All In 2026
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-30-2026, 11:29 PM
[Image: https-media-zenfs-com-en-forbes-contribu...b31be8.jpg]

ביי-אין:

האופס(הוק, אקשן אנדרטי, קאטסויורי שיבאטה ואנתוני בואנס) נגד ליו ראש והרסקאלז(זכארי וונץ, דזמונד אקסבייר ומיירון ריד)
מנצחים: ראש והרסקאלז
עם פיינאל-האוור של ראש על בואנס.

אחיות החטא(ג'וליה הארט וסקיי בלו) נגד קריס סטטלנדר והארלי קמרון
מנצחות: קריס והארלי
עם סאטרדיי-נייט-פיבר של קריס על ג'וליה.

ביג בום AJ(ע' ביג ג'אסטיס), QT מארשל וההארט סינדיקייט(בובי לאשלי ושלטון בנג'מין)(ע' MVP) נגד שיין טיילור פרומושנס(שיין טיילור, קרלי בראבו, שון דין ולי מוריארטי)(ע' צ'רלי XO וטריש אדורה)
מנצחים: הפייסים
עם הדומינייטור של לאשלי על בראבו.
אחרי הקרב ביג בום וביג ג'אסטיס חושפים שיק של 50 אלף דולר מהריזלר לפקודת HS.

בריאן דניאלסון מצטרף לשולחן השדרנים.

קרב על אליפות TBS – מאיה וורלד(א') נגד פרספונה
מנצחת: פרספונה
עם רייזור'ס-אדג' אחרי שמישהי בהודי שחור התערבה והפילה את מאיה מהטרנבאקל.
אחרי הקרב האישה בהודי נחשפת להיות בריט בייקר והיא נכנסת לנעול את מאיה בלוק-ג'ו.
[Image: 01-dr-britt-baker-2026.jpg]

ת'קלה יוצאת החוצה ונעמדת על השולחן לקראת אול-אין.
היא אומרת שהיא חזרה ושהיא תצפה מקרוב באירוע. היא פונה לווילו ואומרת שהיא לא שכחה מה היא לקחה ממנה ולא משנה מה יקרה, ניצחון או הפסד, דברים הולכים להיעשות רעילים.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם פרספונה.
היא אומרת שהיא קיבלה עצה מרופאה לעבוד חכם יותר ולא קשה יותר.
בריט בייקר נכנסת לתמונה ואומרת שהזמן שהיא ישבה בחוץ נתן לה פרספקטיבה על מי שווה את הזמן שלה ומי לא ולה ולפרספונה יש אויבים משותפים.
פרספונה פונה לת'אנדר רוסה ואומרת שאם היא רוצה להתערב בעניינים שלה עכשיו יש מישהי שתעמוד בפינה שלה.

קרב טריוס רולט רויאל על אליפות השלשות
טריו 1 – הבאנג באנג גאנג(ג'יי ווייט, אוסטין גאן וקולטן גאן)
טריו 2 – הכלבים(דייויד פינלי, גייב קיד וקלארק קונורס)
טריו 3 – הדמנד(ריקושט, טואה ליאונה ובישופ קאון)
טריו 4 – הקונגלומריישן(רודריק סטרונג, קייל אוריילי ואורנג' קאסידי)
טריו 5 – הדת' ריידרס(ווילר יוטה, פאק וקלאודיו קסטאניולי)(ע' מרינה שפיר)
טריו 6 – אדם פייג', ברודי קינג ובנדידו(א')
טריו 7 – סוורב סטרילקנד(ע' פרינס נענע) והניו לבל(קופי ואוסטין קריד)
מנצחים: סוורב והניו לבל
אחרי שהדיחו את הדת' ריידרס אחרונים.
[Image: intro-1788111526.jpg]

קארד ראשי:

קרב 1 – קרב על אליפות הזוגות – דיוויין דומיניון(מייגן ביין ולנה קרוס(א') נגד הברולינג בירדס(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור)
מנצחות: הברולינג בירדס
עם 2 ציפורים במכה אחת על קרוס.
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-Sdb2gg-J1P4Oy0Av-X5N...o-s-10.jpg]

קרב 2 – קרב על האליפות הקונטיננטלית והגביע הקונטיננטלי – ג'ון מוקסלי(א') נגד נייג'ל מקגינס
מנצח: מוקסלי
בהכנעה עם אנקל-לוק.
[Image: 988ef96973562183ba57c33aaeab498a-900-506.webp]

קרב 3 – קרב על האליפות הבינלאומית – קייל פלטשר(א') נגד קאזוצ'יקה אוקדה נגד קונוסקה טקאשיטה
דון קאליס
בשולחן השדרנים
מנצח: אוקדה עם ריינמייקר על פלטשר.
אחרי הקרב פלטשר מתכוון לתקוף את אוקדה עם החגורה אבל דון קאליס נכנס לעצור אותו וכופה עליו להושיט אותה לאוקדה, אוקדה מבקש מקייל להניף את ידו ופלטשר נענה לבקשותיהם בחוסר שביעות רצון.
[Image: okada2-jpg-quality-90-strip-all-crop-0-6...100-89.jpg]

קרב 4 – קרב קזינו גאונטלט לחוזה על אליפות העולם
כניסה 1 – אנדראדה אל אידולו
כניסה 2 – MJF
כניסה 3 – ניק ווין
כניסה 4 – מייק ביילי
כניסה 5 – תומאסו צ'אמפה
כניסה 6 – כריס ג'ריקו
כניסה 7 – מארק דייויס
כניסה 8 – קומאנדר
כניסה 9 – מיסטיקו
כניסה 10 – דניאל גרסיה
כניסה 11 – ג'ק פרי
מנצח: אנדראדה
אחרי לואו-בלואו והיט-סיקר של מג'ף על ווין ואז דיה-דה-לוס-מוארטוס של אנדראדה על מג'ף והצמדה על ניק.
[Image: allin03-678x381.jpg]

קרב 5 – קרב על אליפות הזוגות – כריסטיאן קייג' ואדם קופלנד(א') נגד היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון)
מנצחים: ק&כ
עם ספיר על מאט אחרי שכריסטיאן פגע בו עם מפתח ברגים שהסתיר בתחבושת.
אחרי הקרב MCMG יוצאים, FTR ע' סטוקלי האת'וואי אחריהם, ניו לבל יוצאים אחרונים לפייסאוף בזירה בין כל 5 הטאגים.
[Image: HQ-lj-CXW8AAMn5L.jpg]

מוכרז האירוע דיינאסטי ל7 בפברואר מליברפול, אנגליה, דיינמיט שלאחריו ישודר מלונדון.

קרב 6 – קרב הצמדות בכל מקום על אליפות TNT – קווין נייט(א') נגד דארבי אלין
במהלך הקרב בריאן קייג' וג'ייק דויל התערבו לטובת נייט, סטיבן בורדן וסטינג יצאו כל אחד בתורו לאזן את הכוחות.
מנצח: דארבי עם קופין-דרופ מעבר לסטייג' כשמפנים את נייט באלונקה.
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-Sgci-Db-Xxji-La-Qa5U...o-s-10.jpg]

קרב 7 – קרב על אליפות העולם – ווילו נייטינגייל(א') נגד מרסדס מונה
ת'קלה
צופה מהיציע
מנצחת: מרסדס בהכנעה עם סטייטמנט-מייקר.
[Image: allin06-678x381.jpg]

קרב 8 – קרב על אליפות העולם – קני אומגה(א')(ע' היאנג באקס, ברנדון קאטלר ומייקל נקאזוואה) נגד וויל אוספריי(ע' קאלום ניומן, הנארה ופרנצ'סקו אקירה)
מנצח: אוספריי
עם הידן בלייד.
[Image: HQ-d0OXo-AAQBur-format-jpg-name-small.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 5 users Like orgibor's post:
  • Asaf, KB24, Liorton, master of doom, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
08-30-2026, 11:37 PM
[Image: Screenshot-2026-08-31-00-34-54-298-com-t...d-edit.jpg]
צמרמורת
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 6 users Like orgibor's post:
  • Coquina Clutch, DarkArts, KB24, Liorton, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
08-30-2026, 11:46 PM
(08-30-2026, 11:37 PM)orgibor כתב:  [Image: Screenshot-2026-08-31-00-34-54-298-com-t...d-edit.jpg]
צמרמורת

אחת הכניסות הכי יפות שיצא לי לראות
מכיר את זה שרוק מראה את היד שלו למצלמה כדאי להראות את הצמרמורת בגוף שלו?
ככה הייתי
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
08-30-2026, 11:47 PM
אזהרה - מגילה של סיקו לפניך:

ה-אירוע ה-מרכזי בשעה נוחה. מה עוד אפשר לבקש? למי שבונה על הייט אני אאכזב אותו כי הדעות נכתבו בשיטת נועם (תוך כדי צפייה) והייפ היה גבוה מאוד מההתחלה ולא ירד לאורך כל הערב, מה שהשפיע על הדעות.

שעת אפס: ליו ראש עדיין קרינג', עצוב לראות לאן לאשלי הדרדר, אני לא איזה מעריץ שלו אבל הבנאדם היה אלוף ראשי בפורום השני וכאן הוא בקרב שלשות לא מעניין בשעת האפס ולא בפעם הראשונה. בריט ברייקר זה נחמד אני מניח. השימוש במסיכה היה סתמי. מודה שדי קשה לי לעקוב אחרי הנשים. צריך איזה פרק של כתבנו בלונדון על הנשים בארגון הזה, לפחות החלקים המעניינים.

קרב שלשות: למרות שהבנייה הייתה מאוד מבולגנת ועמוסה משתתפים אהבתי יחסית. לא היה ברור לאן הקרב הזה הולך והכיוון השתנה משבוע לשבוע. זה נחמד שיש גם קרבות כאלו ולא הכל סגור וידוע מראש. לא הקשבתי לחוקים כי כולה קרב שלשות כמה מסובך זה יכול להיות. 3 דקות לקרב כבר ביקשתי חבר טלפוני. אני לא מעריץ גדול של קרבות מרובי משתתפים. אבל הפורמט הזה מעניין האמת. משהו עבד לי. זה לא שקיבלנו פה איזה סיפור מעניין אבל כקרב שוואוקייס זה יפה מאוד.
לא אהבתי את המעבר בין שעת האפס לשידור חי. הרגיש יותר מדי "עשוי". דקה וחצי כולם שוכבים בזירה ומסבירים שאנחנו תכף עוברים לאירוע. עוברים וכולם בוהים אחד בשני. נראה מבויים מדי. משהו נוסף שלא אהבתי הוא שאף אחד מהם לא טרח לעבוד "חכם". זה לא ראמבל רגיל (שגם שם זה מפגר, אבל מילא), זה ראמבל שלשות. תשתפו פעולה. תיצמדו אחד לשני ותדיחו את כל מי שלא עובד חכם (שזה בעצם כל השאר) אחד אחד.
ואחרי איזה 23 "who" שנזרקו לאוויר, ואין סוף שמועות הניו דיי הגיעו. כבר הייתי בהייפ מהם בעבר והתאכזבתי אז מנסה לא להשלות את עצמי יותר מדי עכשיו. אני מבין את הצורך לשלב אותם עם סוורוב, לא מבין את הצורך שלו להיות איתם מעבר לקרב הזה. אבל בואו נראה לאן זה הולך. ניו דיי (לאבל, בסדר נו) קיבלו דביוט מרשים מאוד. מחכה להמשך איתם.

זוגות נשים: ירידת מתח רצינית. בהתחבר גם למה שכתבתי למעלה פחות התחברתי לקרב. הרגיש לי גם ארוך מדי. גם המיקום שלו בקארד היה אולי קצת מוקדם מדי.

מוקס-נייג'ל: כן, נייג'ל לא הייתה הבחירה הראשונה גם שלי והרגיש לי שהם יכולים להוציא הרבה יותר מהטורניר הזה. מהקרב עצמו נהניתי מאוד. יש מעט מאוד קרבות של מוקסלי שאני מוצא את עצמי לא נהנה בהם. היה ברור שעם הפציעה של נייג'ל הם ילכו כאן לקרב טכני של התשה. זו דוגמה למתי זה נכון להשתמש בקרב כזה ואפילו שאני לא כזה חובב של הפורמט הייתי מושקע מאוד. הרולאפ של נייג'ל עבד עליי וכמעט חשבתי שזהו. הכניעה בסוף לא יכלה לעבוד טוב יותר. נייג'ל נכנע בדמעות ומבין שהוא לא מסוגל יותר. מושלם.

פלטשר-טאקשיטה-אוקדה: קרב מעולה מהשנייה הראשונה לאחרונה. החל מהכניסות ועד לסוף הקרב. הבנייה עצמה הייתה מהטובות שהיו לאירוע הזה. לא קל לבנות כמו שצריך קרבות משולשים וכאן הם עשו את זה טוב, ככה שכל קרב יחידים יכל לעמוד כאן בפני עצמו. אוקדה עושה משהו שהרבה לפניו לא הצליחו (לדעתי וכו) וזה להיות יפני עם אופי ועניין. אני אשכרה נהנה לראות אותו, נהנה מקרבות שלו, ואני לא סובל היאבקות יפנים.
דלפ לתחילת הקרב, אני ממש אוהב שקאליס בשולחן שדרים בקרבות של המשפחה שלו. הוא מוסיף אופי לקרב. פלטשר עושה את המייקלס על תחילת הקרב. הקרב היה מלא אקשן. פלטשר משתחרר במאית שנייה האחרונה גם כשהוא רק מפריע לספירה ולא רק משתחרר בעצמו. התוצאה נכונה מאוד בעיניי. הקרב היה טוב מאוד. מעניין לראות לאן פלטשר ואוקדה יילכו עכשיו.

קזינו: עוד קרב שחשבתי שאבין לבד ונאלצתי להיעזר בחבר טלפוני. לגבי הפורמט, לא סגור מה דעתי עליו. מצד אחד, מבולגן מדי, חצי מהמשתתפים שוכבים בלי לעשות כלום רוב הקרב וזה מגיע למצב מוגזם. אף אחד לא יכול להצליח להצמיד שיש 10 אנשים אחרים בזירה. זה לא ממש אמין. אני גם לא חובב גדול של הבלאגן הזה בזירה. מהצד השני, לא סבלתי. זה לא היה קרב רע וכן היה בו אקשן בלי הפסקה. לא נורא לקבל קרב כזה פעם בשנה. במיוחד אם זה סוגר את הפינה לאנשים שלא קיבלו קרב יותר חשוב באול אין.
לגבי הקרב עצמו, באתי לכתוב שעדיף שלא יכניסו 2 מסיכות ביחד כי אני לא אדע להבדיל ביניהם. מסתבר שגם הכרוז לא. הכניסה של פרי הרגישה כאילו יילכו איתו הפעם. אנדרדה בחירה לא מעניינת. לא מעניין אותי לראות אותו בקרב על האליפות הראשית.
עוד מילה, בארגון הזה יש 4 חגורות משניות (נכון?), 3 מהם קיבלו קרב אליפות על אש גבוהה כאן. אחד לא קיבל קרב בכלל. ככה מורידים רמה של אליפות. חבל.

אדג' כריסטיאן - הבאקס: קרב טוב מאוד. הכניסה של אדג הייתה מרגשת ומטורפת כמו תמיד. אדג' סוף סוף מקשיב לאח החכם ומבין שאי אפשר להיות נחמד וטוב כל הזמן. היו איזה 4 פעמים לפחות שהייתי בטוח שנגמר ולא באמת נגמר. הקצב היה מעולה. הקרב התעלה על הציפיות שלי. 2 מהטאגים הטובים שדרכו אי פעם בזירת היאבקות.
הסוף היה מעולה. מחלקת זוגות רותחת באפס מאמץ. ככה עושים את זה נכון.

דארבי-נייט: התחיל טוב ומלא אקשן. באמצע איבדתי כיוון עם כל ההתערבויות המיותרות האלו. אחרי כלכך הרבה קרבות שהם לא יחידים (ובעצם רק אחד כזה עד כה), ציפיתי לאחד על אחד כמו שצריך. שמח שזה לא לקח יותר מדי מקום בקרב. ספוט מטורף של דארבי שכאב לי רק לראות. ואז עוד אחד על הראמפה.
סיום מעולה. אני אשמח שאחרי (או תוך כדי) הריצה הזאת דארבי יקבל עוד צ'אנס על האליפות הראשית.

מרסדס-ווילו: עוד קרב מעולה לאוסף. מהטובים של הערב בכלל. גם היה לי מרענן לראות גם קרב נשים וגם קרב סינגלס רגיל ואמיתי. לדעתי הוא היה צריך לבוא מוקדם יותר בקארד. שתיהן הרשימו כאן מאוד, אבל ווילו מטורפת. האף השבור של מרסדס דווקא הוסיף לאווירה. אני לא אומר את זה הרבה אבל גם הבאמפ שופט(ת) הוסיף לאווירה והשתמשו בו כמו שצריך. זה היה מהקרבות שהייתי הכי פחות בטוח בהם לאן זה הולך. לא מת על הבחירה במרסדס אבל אשמח לטעות בהמשך.

אוספריי-קני: מה נאמר ומה נגיד. החותמת לערב הזה. אם רגע נסכם את הבנייה, אז מדובר מהסיפורים מהטובים שהיו כאן לאחרונה. כל הסיפור עם אוספריי והדרך שהוא עבר עד לקרב הזה היה מדהים. הבנייה לקרב הייתה מעולה, והפיוד הזה הזה בית ספר לרסלינג. הכניסה של אוספריי הייתה מהטובות שראיתי אי פעם, בלי להגזים. מהווידאו לפני, מאחורי הקלעים כשהוא עובר על פני כל ההיסטוריה שלו והאנשים שמאמינים בו, עד למוקס ששם עליו את הגלימה. מטורף. הקהל היה בשיא כאן ואי אפשר להאשים אותו. שמענו את אלעד עד הבית. גם הכניסה של קני הרגישה גדולה מאוד.
לקרב עצמו, מעולה מעולה מעולה. קני לקח כאן את תפקיד הטרול והתאמץ פה במיוחד כדי להוציא את הרע מקני. הטארש טוק שלו היו מעולים. יותר משהוא בא לשבור אותו פיזית הוא בא כדי לשבור אותו נפשית. אחרי שליטה מוחלטת של קני, התאוששות קיצונית של אוספריי, שגם מפרגן לנו באיזה פאנט מהאוויר.
כל הדקות שבאו לאחר מכן השאירו אותי מרותק למסך. קיקאווטים ברגע האחרון, 0 מכירה שאני יודע שהרבה דווקא לא יאהבו ושני סיקוס שנלחמים עד זוב דם אחד מול השני. השיער האדום של קני היה נראה כמו שדרוג שהדמות שלך עושה בטוקן תוך כדי הקרב.
הסיום השאיר אותי בלי מילים. היה לי חשש בימים האחרונים שהייפ המוגזם שיש לקרב הזה יגרום לאיזה אכזבה בסוף. זה לא היה המצב. בלי התערבויות מיותרות, בלי טריקים ובלי שטיקים. קרב שהוא 10/10.

לסיום, ערב מעולה של רסלינג. נהניתי מאוד. מבחינת אורך היה בול בזמן וזרם לי מהר מדי. הקצב עצמו היה מעולה. בלי לבזבז זמן על שטויות, חסויות, סלבס סוג ז', מעברים ארוכים, מאירועי הפרקים הקודמים, פרסומות וכו וכו. כאילו, אם לא הייתי צופה לייב היה לי בערך 10 דקות להריץ כאן, וגם זה בכוח.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 5 users Like Liorton's post:
  • Coquina Clutch, KB24, NoamRR, orgibor, Penta
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
08-31-2026, 12:03 AM
[Image: HQ-lzz-XQAAQd0x.jpg]

[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 3 users Like Coquina Clutch's post:
  • NoamRR, orgibor, Penta
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
08-31-2026, 12:11 AM
יש לי רק אכזבה אחת מהאירוע והיא העובדה שאין לנו עוד דרגונוב
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 919
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
08-31-2026, 03:59 AM
אחלה אירוע היה כיף
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
08-31-2026, 10:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-31-2026, 10:22 AM על ידי DarkArts.)
(08-30-2026, 11:37 PM)orgibor כתב:  [Image: Screenshot-2026-08-31-00-34-54-298-com-t...d-edit.jpg]
צמרמורת

לא שמת את זאק סייבר ג'וניור?

עריכה - לא שמתי לב שהוא ברקע עם מייקל אוקו.

הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 639
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
08-31-2026, 10:57 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-31-2026, 10:58 AM על ידי Yosihait.)
מעולה מעולה מעולה.

השעת אפס ראיתי אתמול בלייב. עצוב לי על מאיה שלי. בריט חוזרת זה מעניין.

הרעיון לעבור לאירוע עם הכניסה של הניו לבל הגיוני, הם בעצם הבינו מה הדרך היחידה שהקרב הזה יהיה מעניין. מעניין איך יהיה איתם. בלי קשר- פייג' הידרדר לקרב ביי אין/פתיחה אחרי המיין איבנט בשנה שעברה וזה קצת חבל לי. גם סוורב טכנית.

נחמד שווינדזור והייטר זכו, חבל שנייג'ל הפסיד אבל זה מה יש.

ציפיתי לבגידה של אוקאדה בפלטצ'ר, בהחלט.

הקזינו גאנטלט לא הפתיע, ציפיתי למישהו מצ'אמפה-MJF-אנדראדה. אנדראדה נהדר לאחרונה. אגב, אני לא חושב שהחוקים היו מסובכים. בקרב על תואר השלשות הם היו די טיפשיים- לא מסובכים (באטל רויאל של שלשות, כל כמה זמן נכנסת שלשה אקראית אחרת). וכאן בכלל לא- חוקים פשוטים לגמרי (שניים מתחילים, אחד נכנס כל כמה זמן, הראשון שמצמיד מנצח). פשוט... רק ג'סטין: שומע את המוזיקה של קומנדר, מכריז על מיסטיקו. בחייאת. יש רגעים שאני לא מבין מה עובר לאנשים בראש, את המוזיקה של מיסטיקו קל לזהות. מזכיר לי טעות במופע ישראלי פעם בכריזה...

אליפות הזוגות היה נהדר. רק חבל שפתאום אמרתי "אה, נכון, MCMG באמת באו ל-AEW". שכחתי מהם בחודש שעבר. דבילים. אחלה מחלקת זוגות. אבל ציפיתי שהבאקס דווקא יקחו.

אליפות TNT היה מהמם, אוברבוקינג טוב, סטינג חזר וזה כיף. גם- ציפיתי שאלין יקח.

היה לי הגיוני שמרסדס לוקחת, בכל זאת קיוויתי קצת לווילו. נו, מרסדס זכתה בכל.

אליפות העולם היה נהדר. כן, יפה שהשאר צפו, אבל היה ברור שזה יהיה קרב נקי בלי שום התערבויות (בניגוד לשנה שעברה שפשוט דרש התערבויות). מה שהיה לי מוזר זאת החגיגה אחרי- אוספריי פשוט קיבל את התואר וחגג. היה צריך שהרוסטר יצאו להרים אותו, שווינדזור תבוא לחגוג, אולי שכל הבריטים ונייג'ל יבואו להרים אותו או משהו. אולי לחיצת יד עם קני. כדי להעצים את ה"רגע" שהנה, אוספריי הביא את זה הביתה. פרט לחגיגה הלוקה בחסר, נהדר.
הגב
The following 2 users Like Yosihait's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-31-2026, 01:53 PM
הפייסאוף של קופ וקייג׳, היאנג באקס, New Level, FTR, MCMG…..
ככה גורמים למחלקת הזוגות להרגיש רלוונטית ברגע אחד.
מצויין שזה קרה.
יש שיפור במחלקת טריוס.
אני מקווה מאוד שגם במחלקת הזוגות יהיה השיפור הזה.
אם גם DIY ו-Golden Lovers היו בפייסאוף של ה-Tag Teams
אז זה בכלל היה עוד יותר פסיכי.
הפייסאוף של ה-Tag Teams היה מצוין.
באמת קשה להתלונן על זה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Penta's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 08:40 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר