Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 71 72 73 74 75 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-17-2021, 05:35 PM
(11-17-2021, 05:26 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שזה הקונצנזוס המתחזק לגבי פייג', אבל אני לא יודע עד כמה אני מסכים, וכמה מזה זה פשוט תחושה שאנחנו מקבלים שהיא חלק מכוונת המשורר. 
אני לא חושב שאת פייג' בכללי הם יוציאו חלש, הפסד לבריאן וזהו מוציא אותו סתמי מידי, אפילו לא טראגי או משהו מעבר. אין לי ספק שכשבריאן עלה כמאתגר פוטנציאלי לפייג' - הם דאגו לבנות את העלילה כך שזה לא יביך את פייג' יותר מידי, או שאולי פייג' אפילו ינצח. 

כל מה שאני אומר הוא שכולנו ממש ממש קונים חזק את בריאן, אני מניח שזה בכוונה. תחשבו את פייג' מנצח את בריאן הבלתי מנוצח? GOATED. אולי זה by design. 

אבל אם מדברים במובן הרחב - פייג' כמעט נבלע בין טאלנטים לא פחות מוכשרים ממנו. קול, MJF, פאק, בלאק, אנדרדה, ארצ'ר, מירו. מה משותף לכולם? כולם הילים.
מהצד הפייסי של המפה כנראה רק דארבי נותן לו קונטרה אמיתית, בעוד פאנק ובריאן נמצאים במשבצת הרבה יותר מורכבת, ואולי בעתיד הרחוק ג'אנגל בוי ואדי קינגסטון יאיימו עליו. 

הבעיה היא שסיימנו את הסיפור של פייג', אין כרגע הוק, אין לנו מטרה שאנחנו מסתכלים עליה.
הסיפור של פייג' היה על למצוא סביבה בריאה יותר שתתמוך ולקבל אותה, האליט הייתה סביבה לא טובה בשבילו והדארק אורדר היו סביבה טובה, וברגע שהוא באמת קיבל אותם והם היו בצד שלו, הוא ניצח.
מה עכשיו? באופן כללי לכתוב סיפור כשהדמות הראשית שלך, שהדמות שלה זה להיות אנדרדוג, כבר לא אנדרדוג, זה ממש קשה.

אני חשבתי שיש שני כיוונים שזה יכול ללכת:
1. בגידה, בעצם לא סיימנו את הארק הנוכחי הזה כי אנחנו מגלים שהדארק אורדר או לפחות חלק ממנו לא באמת היה מקבל עד הסוף, מן הסתם תלוי איך יעשו את זה אבל אני חושב שרוב האנשים לא כזה ירצו שזה יקרה (זה גם ביי דזיין ככה אני מניח אבל עדיין), אפשר לבצע את זה טוב אבל בעייתי.
2. תחילה של ארק חדש, לפתח את המקום של פייג' אצל הדארק אורדר, אבל שינוי בדמות שלו יהיה הכרחי. אין ספק.
טיפה פאנטאזי בוקינג, סטוריליין שאני הייתי כותב זה למשל הדארק אורדר מתחיל לקרוא לפייג' האקזולטד וואן, והוא לא מוכן לקבל את האחריות הזאת, אז עכשיו הסטוריליין נהיה על למצוא את המקום שלך בחברה החדשה שלך.
מולו בא פאנק שמשחק ספק-היל כמו מול אדי ועושה לו פרומואים על זה שהוא לא מבוגר מספיק עדיין לקחת אחריות.

עכשיו אני חושב ששום דבר ממה שאמרתי כנראה לא יקרה, אני חושב שהוא יפסיד לבריאן, ואמרתי את זה עוד לפני שהוא, או בריאן ניצחו את הקרבות שלהם בהתאמה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
11-17-2021, 06:33 PM
הסטוריליין של בייביפייס שרודף הרבה זמן אחרי התואר ו״סוף סוף״ זוכה בו הוא אכן מאוד בעייתי. אפשר להסתכל על הריין של אמברוס ב-WWE, הריין של קופי, של אומגה בניו ג׳פן, במידה מסוימת גם נאיטו בריין האחרון שלו ובריאן אחרי רסלמניה 30 (למרות שלשניהם יש נסיבות מקלות) - אצל כולם הפיק היה רגע הזכייה.

הקאץ׳ הוא שהדמות חייבת לעבור שינוי. כמו שעידן אמר, איך הרודף האנדרדוג מסתגל לתפקיד המלך הנרדף. אצל פאנק לדוגמה ב-2012 זה הלך למקום של ״אתה מת כגיבור או הופך לנבל״.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
11-17-2021, 07:13 PM
אני חושב שהאנגמן מנצח את בריאן. זה שומר את בריאן ואומגה על אותו לבל. הם סיימו בתיקו בקרב בניהם, שניהם הפסידו להאנגמן. זה יביא אותנו לרימאץ'.

הארק הגדול הבא לדעתי נבנה כבר תקופה וזה וורדלו.
כל פעם אנחנו בטוחים ש"הנה, הפיצוץ עם MJF מגיע", אבל זה לא קורה. ועדיין - זה שם. זה עולה שוב ושוב. המתיחות מורגשת. 

האנגמן לדעתי ישחק תפקיד חשוב בסיפור הרדמפשן הבלתי נמנע של אומגה.
קני יעוף מהמסך בקרוב אחרי התהפכות של האליט בראשות אדם קול. 
אני מאמין שהנוף בארגון יהיה מאוד שונה כשהוא יחזור, ואני יכול לראות מצב שהוא צריך את העזרה של שני השותפים שלו מהעבר בשביל להתגבר על הסופרקליק. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
11-17-2021, 07:16 PM
(11-16-2021, 06:15 PM)SwitchBlade כתב:  סלביק: * כותב תגובה נוספת עם הדעה ההפוכה באשכול אחר * 

תמצא תגובה הפוכה שלי על האנגמן. 

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
11-17-2021, 08:04 PM
(11-17-2021, 07:13 PM)EVIL Rainmaker כתב:  אני חושב שהאנגמן מנצח את בריאן. זה שומר את בריאן ואומגה על אותו לבל. הם סיימו בתיקו בקרב בניהם, שניהם הפסידו להאנגמן. זה יביא אותנו לרימאץ'.

הארק הגדול הבא לדעתי נבנה כבר תקופה וזה וורדלו.
כל פעם אנחנו בטוחים ש"הנה, הפיצוץ עם MJF מגיע", אבל זה לא קורה. ועדיין - זה שם. זה עולה שוב ושוב. המתיחות מורגשת. 

האנגמן לדעתי ישחק תפקיד חשוב בסיפור הרדמפשן הבלתי נמנע של אומגה.
קני יעוף מהמסך בקרוב אחרי התהפכות של האליט בראשות אדם קול. 
אני מאמין שהנוף בארגון יהיה מאוד שונה כשהוא יחזור, ואני יכול לראות מצב שהוא צריך את העזרה של שני השותפים שלו מהעבר בשביל להתגבר על הסופרקליק. 

אתה מתכוון להאנגמן ולאיבושי?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
11-17-2021, 09:29 PM
(11-17-2021, 08:04 PM)Jon_M0xley כתב:  אתה מתכוון להאנגמן ולאיבושי?

לא, אני מתכוון לאיבושי והאנגמן.

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • DarkArts, Kamigoye, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
11-17-2021, 09:44 PM
(11-17-2021, 05:35 PM)Kamigoye כתב:  הבעיה היא שסיימנו את הסיפור של פייג', אין כרגע הוק, אין לנו מטרה שאנחנו מסתכלים עליה.
הסיפור של פייג' היה על למצוא סביבה בריאה יותר שתתמוך ולקבל אותה, האליט הייתה סביבה לא טובה בשבילו והדארק אורדר היו סביבה טובה, וברגע שהוא באמת קיבל אותם והם היו בצד שלו, הוא ניצח.
מה עכשיו? באופן כללי לכתוב סיפור כשהדמות הראשית שלך, שהדמות שלה זה להיות אנדרדוג, כבר לא אנדרדוג, זה ממש קשה.

אני חשבתי שיש שני כיוונים שזה יכול ללכת:
1. בגידה, בעצם לא סיימנו את הארק הנוכחי הזה כי אנחנו מגלים שהדארק אורדר או לפחות חלק ממנו לא באמת היה מקבל עד הסוף, מן הסתם תלוי איך יעשו את זה אבל אני חושב שרוב האנשים לא כזה ירצו שזה יקרה (זה גם ביי דזיין ככה אני מניח אבל עדיין), אפשר לבצע את זה טוב אבל בעייתי.
2. תחילה של ארק חדש, לפתח את המקום של פייג' אצל הדארק אורדר, אבל שינוי בדמות שלו יהיה הכרחי. אין ספק.
טיפה פאנטאזי בוקינג, סטוריליין שאני הייתי כותב זה למשל הדארק אורדר מתחיל לקרוא לפייג' האקזולטד וואן, והוא לא מוכן לקבל את האחריות הזאת, אז עכשיו הסטוריליין נהיה על למצוא את המקום שלך בחברה החדשה שלך.
מולו בא פאנק שמשחק ספק-היל כמו מול אדי ועושה לו פרומואים על זה שהוא לא מבוגר מספיק עדיין לקחת אחריות.

עכשיו אני חושב ששום דבר ממה שאמרתי כנראה לא יקרה, אני חושב שהוא יפסיד לבריאן, ואמרתי את זה עוד לפני שהוא, או בריאן ניצחו את הקרבות שלהם בהתאמה.

לא יודע, לדעתי יש שני סוגים עיקריים של דמויות (באופן כללי וכוללני):
- דמות שמשנה את המציאות: אומגה לדוגמה, בוגד בסטיילס ב2016, כובש את עולם הרסלינג בסערה, בוגד בערכים שלו וחובר לדון קאליס, מצרף לשורותיו את הבאקס ואדם קול - והלאה. 
- דמות שהמציאות משנה אותה: האנגמן פייג' לדוגמה. היחס של האליט ואומגה אליו היה גזירת גורל, הוא לא היה אקטיבי ב100% בהתרחקות האיטית מהאליט ובהצטרפות לDO (הם היו אלה שרצו אותו לפני שהוא רצה אותם). 

אם אנחנו רוצים לעשות שינוי לפייג' (שהוא הכרחי כרגע כי כל הארק שלו נסגר) - אנחנו צריכים להחליט אם אנחנו משנים את הסטטוס וההתנהגות של הדמות שלו או שאנחנו משאירים אותו יחסית סטטי עלילתית ונותנים לדמויות אחרות לשנות את המציאות שלו.

לדעתי הפסיביות של פייג' היא הגורם המשכנע העיקרי לכך שבריאן עתיד לנצח אותו - כאילו כולנו קולקטיבית אומרים שפייג' הוא דמות פסיבית, ודרך להיכנס לארק הבא בקריירה של פייג' היא שמישהו אחר יעשה משהו לפייג' שיגרום לשינוי בדמות שלו. בריאן ישפיל את פייג' ויהפוך את הריין שלו לקצר בהיסטוריה של הארגון, בפער, ופייג' יצטרך למצוא סוג של killer instinct כדי לעמוד מול בריאן שוב.

או שמא נהפוך אותו לדמות פסיבית בסגנון אוקדה, פייג' הוא אלוף פייס שהסטנדרט שלו זה לנצח את היריב, ועכשיו נראה את כולם משתנים בהתאם לפייג'. אני לא חושב שזו המתכונת המנצחת עבורו ולדעתי זה לא יקרה. 

נשארנו עם שתי ברירות עיקריות, לפי הניתוח הפשטני שלי לפחות - או שפייג' משתנה באופן כפוי דרך דמות אחרת שמנצחת אותו או שפייג' משנה את הפרדיגמה סביב הדמות שלו והופך להיות דמות שיוזמת שינוי. 
ואם אנחנו משוכנעים שפייג' יישאר האנדרדוג הפייסי התמים עד שיבוא איזה מתאבק ויעשה לו משהו - לדעתי הבחור שאנחנו מחפשים הוא MJF, לא בריאן. 

אם אנחנו חושבים שפייג' הולך ליזום את השינוי שלו בעצמו - יש מיליון כיוונים אפשריים. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
11-17-2021, 09:57 PM
(11-17-2021, 09:44 PM)SwitchBlade כתב:  לא יודע, לדעתי יש שני סוגים עיקריים של דמויות (באופן כללי וכוללני):
- דמות שמשנה את המציאות: אומגה לדוגמה, בוגד בסטיילס ב2016, כובש את עולם הרסלינג בסערה, בוגד בערכים שלו וחובר לדון קאליס, מצרף לשורותיו את הבאקס ואדם קול - והלאה. 
- דמות שהמציאות משנה אותה: האנגמן פייג' לדוגמה. היחס של האליט ואומגה אליו היה גזירת גורל, הוא לא היה אקטיבי ב100% בהתרחקות האיטית מהאליט ובהצטרפות לDO (הם היו אלה שרצו אותו לפני שהוא רצה אותם). 

אם אנחנו רוצים לעשות שינוי לפייג' (שהוא הכרחי כרגע כי כל הארק שלו נסגר) - אנחנו צריכים להחליט אם אנחנו משנים את הסטטוס וההתנהגות של הדמות שלו או שאנחנו משאירים אותו יחסית סטטי עלילתית ונותנים לדמויות אחרות לשנות את המציאות שלו.

לדעתי הפסיביות של פייג' היא הגורם המשכנע העיקרי לכך שבריאן עתיד לנצח אותו - כאילו כולנו קולקטיבית אומרים שפייג' הוא דמות פסיבית, ודרך להיכנס לארק הבא בקריירה של פייג' היא שמישהו אחר יעשה משהו לפייג' שיגרום לשינוי בדמות שלו. בריאן ישפיל את פייג' ויהפוך את הריין שלו לקצר בהיסטוריה של הארגון, בפער, ופייג' יצטרך למצוא סוג של killer instinct כדי לעמוד מול בריאן שוב.

או שמא נהפוך אותו לדמות פסיבית בסגנון אוקדה, פייג' הוא אלוף פייס שהסטנדרט שלו זה לנצח את היריב, ועכשיו נראה את כולם משתנים בהתאם לפייג'. אני לא חושב שזו המתכונת המנצחת עבורו ולדעתי זה לא יקרה. 

נשארנו עם שתי ברירות עיקריות, לפי הניתוח הפשטני שלי לפחות - או שפייג' משתנה באופן כפוי דרך דמות אחרת שמנצחת אותו או שפייג' משנה את הפרדיגמה סביב הדמות שלו והופך להיות דמות שיוזמת שינוי. 
ואם אנחנו משוכנעים שפייג' יישאר האנדרדוג הפייסי התמים עד שיבוא איזה מתאבק ויעשה לו משהו - לדעתי הבחור שאנחנו מחפשים הוא MJF, לא בריאן. 

אם אנחנו חושבים שפייג' הולך ליזום את השינוי שלו בעצמו - יש מיליון כיוונים אפשריים. 

אמרת שאתה לא מסכים ואז לא כתבת שום דבר שסותר את מה שאמרתי.
גיא קלאסי.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
KillSwitch מנותק
11-17-2021, 10:05 PM
(11-17-2021, 05:35 PM)Kamigoye כתב:  אין כרגע הוק

[Image: E9LhAgEXsAYmSoz.jpg]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
11-17-2021, 10:15 PM
(11-17-2021, 09:57 PM)Kamigoye כתב:  אמרת שאתה לא מסכים ואז לא כתבת שום דבר שסותר את מה שאמרתי.
גיא קלאסי.

לא אמרתי שאני לא מסכים (בתגובה האחרונה), בעיקר המשכתי את הקו שלך.
הדבר שאיתו אני לא ככ מסכים הוא שבריאן יהיה זה שינצח את פייג'. 
לא יודע למה.. אני לא רואה את זה.
בריאן/פייג' זו לא אינטרקציה מעניינת במיוחד, מה זה יעזור לעלילה שלפייג' יהיה חשבון פתוח דווקא עם בריאן? 

זה יהיה MJF. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 71 72 73 74 75 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 05:26 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר